لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
    و اگر اگر اگر اگر اگر
    وصنعت و ولصنم بخوان بلوك وآتي رو بفروشن اونوقت بمب:d
    امیرجان اینو موافق نیستم.
    1- این گروه غریبه بین خودشون راه نمیدن و بخاطر مالکیت ضربدری، هیچ گاه بلوکو نمیفروشن.

2- تمام شده بلوک واتی برای هردوشون خیلی بالاتر از قیمت بازاره.
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• roohe-khashen
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2270

فردا بخرید این ولصنم رو از هر طرف که حساب کنی باید بالا بره
      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

خب با اجازه دوستان تحلیل من از سهم به شرح زیر است . فقط خواهشا اساتید تکنیکال لطف کنند نظر داده اشکالات احتمالی را یادآوری فرمایند :)

همونطور که در این نمودار بلند مدت سهم میبینیم یک مثلث و یا پرچم مثلثی در روندی 2 ساله تشکیل شده.
        خب اگر من بخواهم اینرا به صورت یک مثلث ببینم که سطح پایین مثلث به موازات روند نزولی سهم قرار میگیرد انگاه این مثلث را باید یک مثلث کاهشی تفسیر کنم که نتیجه آن ریزش سهم پس از پایان مثلث به اندازه فلش میباشد که البته این نمی تواند صحیح باشد چون هم جهت ورود سهم از پایین به بالا به مثلث میباشد و هم با بنیاد سهم سازگار نیست!
        مثلث متقارن هم نمی تواند باشد چون شیب ضلع پایینی به سمت پایین است.

و اما اگر آنرا به صورت پرچم مثلثی ببینیم باید بپذیریم در انتهای پرچم باید شاهد صعود سهم به اندازه فلش باشیم که در نمودار فوق منطبق بر سقف کانال بلند مدت هم می گردد.
        مشکل من در این نظریه پایانی نحوه زاویه اضلاع مثلث میباشد که نمیدانم میزان اعتبار انرا تا چه حد قرار میدهد. چون شیب هر 2 ضلع پرچم مثلثی فوق نزولی است اما به نظرم شیب ضلع پاینی پرچم برای اعتبار میبایست صعودی باشد.

دوستان تکنیکالیست...برسید به فریاد این ناتوان! :D
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• نادری
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 519

کیوان جان سقف کانال بلند مدت را چند می بینی؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• roohe-khashen
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2270

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
            خب با اجازه دوستان تحلیل من از سهم به شرح زیر است . فقط خواهشا اساتید تکنیکال لطف کنند نظر داده اشکالات احتمالی را یادآوری فرمایند :)

همونطور که در این نمودار بلند مدت سهم میبینیم یک مثلث و یا پرچم مثلثی در روندی 2 ساله تشکیل شده.
            خب اگر من بخواهم اینرا به صورت یک مثلث ببینم که سطح پایین مثلث به موازات روند نزولی سهم قرار میگیرد انگاه این مثلث را باید یک مثلث کاهشی تفسیر کنم که نتیجه آن ریزش سهم پس از پایان مثلث به اندازه فلش میباشد که البته این نمی تواند صحیح باشد چون هم جهت ورود سهم از پایین به بالا به مثلث میباشد و هم با بنیاد سهم سازگار نیست!
            مثلث متقارن هم نمی تواند باشد چون شیب ضلع پایینی به سمت پایین است.

و اما اگر آنرا به صورت پرچم مثلثی ببینیم باید بپذیریم در انتهای پرچم باید شاهد صعود سهم به اندازه فلش باشیم که در نمودار فوق منطبق بر سقف کانال بلند مدت هم می گردد.
            مشکل من در این نظریه پایانی نحوه زاویه اضلاع مثلث میباشد که نمیدانم میزان اعتبار انرا تا چه حد قرار میدهد. چون شیب هر 2 ضلع پرچم مثلثی فوق نزولی است اما به نظرم شیب ضلع پاینی پرچم برای اعتبار میبایست صعودی باشد.

دوستان تکنیکالیست...برسید به فریاد این ناتوان! :d
            بابا کیوان دست مریضاد یه خورده بیشتر از این نمودارها بکش تو سایت بابام جان:d کیوانم مثل این رزمی کارها که فن استاد رو یهو رو میکنن عمل کرد نگو داش کیوانم تکنیکالیست خوبیه ما خب نداریم ما دوست داریم برادر نمودارهای بعدی یادت نره
            دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• نادری
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 519

دوستان خبرهای رانتی با من تحلیل ها با شما.اولین خبر رانتی این است که شیران حق تقدم ها را خرید.که قبلا گفتم دومین این که شیران بنا دارد که بلوک ولصنم وصنعت ناپدری را بردارد و برای ولصنم پدری کند و ولصنم برای شیران پسری کند و با منابع سرشار شیران لیزینگ انجام دهد .دوستان چه شود ولصنم با شیران را.فردا ته و این قضیه بلوک ولصنم وصنعت را در میاورم.انصافا برای شیران وصنعت و تمام پرتفویش را خریدن مثل آب خوردن است.دوستان مدیران بانک تمام پزشان رو شیران است سهم خود را مفت نفروشید

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
                کیوان جان سقف کانال بلند مدت را چند می بینی؟؟؟؟؟؟؟؟
                بسته به شیب صعود در محدوده 210 تا 220

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                بابا کیوان دست مریضاد یه خورده بیشتر از این نمودارها بکش تو سایت بابام جان:d کیوانم مثل این رزمی کارها که فن استاد رو یهو رو میکنن عمل کرد نگو داش کیوانم تکنیکالیست خوبیه ما خب نداریم ما دوست داریم برادر نمودارهای بعدی یادت نره
                بابا روح جان قرمر و صورتی شدم به خدا. شما به من لطف دارید :">:">:"> چشم حتما بیشتر در مباحث تحلیلی شرکت میکنم ;)

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

کیوان اینطور که من نگاه کردم به چارتش :d روی 139 تومن با سقف مثلث درگیر میشه که خط روند نزولی 7 ماهش میشه. البته توی اندیکاتور الیگیتور سیگنال ورود داده.

الان تقریبا وسط زمین و هواس و نمیشه نظر دقیق داد اما از نظر من، بازگشایی شیران میتونه یه محرک خیلی خوب برای گذر از این سقف باشه
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                    کیوان اینطور که من نگاه کردم به چارتش :d روی 139 تومن با سقف مثلث درگیر میشه که خط روند نزولی 7 ماهش میشه. البته توی اندیکاتور الیگیتور سیگنال ورود داده.

الان تقریبا وسط زمین و هواس و نمیشه نظر دقیق داد اما از نظر من، بازگشایی شیران میتونه یه محرک خیلی خوب برای گذر از این سقف باشه
                    مصطفی جان . اگر مبنای لگاریتمی بگیرم عدد شما صحیح است ولی من در بازه 5 ماهه خطی که نگاه میکنم 136 میبینم. یعنی سقف قیمتی فردا :->
                    من اکثر سهمهامو از هر 2 زاویه بررسی میکنم . اکثر سهمها روی مبنای لگاریتمی هستند اما بعضی سهمها بر طبق بازه قیمتی و زمانی که معامله میشوند روی چارت خطی مماس تر هستند.
                    ولی همین خوبه که نظرات و دیدگاههای مختلف بیان بشه تا بشه نتیجه بهتری گرفت.

حالا اصل مطلب اینکه..... تکنیکالیست هم بودی و لو نمیدادی :d>:d<

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                      مصطفی جان . اگر مبنای لگاریتمی بگیرم عدد شما صحیح است ولی من در بازه 5 ماهه خطی که نگاه میکنم 136 میبینم. یعنی سقف قیمتی فردا :->
                      من اکثر سهمهامو از هر 2 زاویه بررسی میکنم . اکثر سهمها روی مبنای لگاریتمی هستند اما بعضی سهمها بر طبق بازه قیمتی و زمانی که معامله میشوند روی چارت خطی مماس تر هستند.
                      ولی همین خوبه که نظرات و دیدگاههای مختلف بیان بشه تا بشه نتیجه بهتری گرفت.

حالا اصل مطلب اینکه..... تکنیکالیست هم بودی و لو نمیدادی :d>:d<
                      دیگه در این حد اطلاعات ندارم:d

نه بابا تکنیکالیست کجا بود. همینطور خطی خطی کردم دیدم جوابم نزدیک به جواب توئه، گفتم بذارم حتما درسته دیگه;;)

نظر

• mohseni1353
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1010

صف رو عشق است

نظر

• علامه
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 429

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                          صف رو عشق است
                          صف نداره که فقط رو درصد مثبت معامله میشه
                          یه هزارتا هم بی انصافا نشستن تو صف
                          با این وصضع باز شدن شیران این ولصنم صف نیست کی میخاد صف بشه

نظر

• mohseni1353
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1010

علامه جان از من كه حدود 300 هزار صف نشون ميده

نظر

• محسن مختاری
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 663

بازگشت به اوج ؟

تقدیم به جناب نادری:

نظر

• علامه
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 429

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                                علامه جان از من كه حدود 300 هزار صف نشون ميده
                                رو سیستم من اینطور بود::d
                                اول صف بود بعد صفو دادن پایینتر هم معامله شد الان دوباره صف شد
                                با این بازگشایی شیران من انتظارم صف سنگین بود
                                البته این حجم رو مثبت خوب بود

نظر

در حال کار...
                                X