کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ضربان قلبم داره میره بالا! [i هر لحظه احتمال میدم سهم با پرتاب موشکی سقف مثلثو بشکافه و پرتاب بشه بالا! i
کیوان جان
حالا چرااین همه استرس
خریدن سهم های زیرمجموعه وصنعت ،اعصاب فولادین می خواهد .
توی اکثرسهم هایشان شناوری اشان کم است وبیشتر مالکیت هم دردست خودشان است .
به عوض اینکه خودشان بیایند ازسهم اشان درقبال استقبال بازار حمایت بکنند ویا اصلاکاری هم نکنند هم همه راضی هستند .
اما وقتی خودشان درقالب عرضه کننده حاضر می شوند روند سهم ..
حتی وقتی که می فهمی اوضاع سهمت خوبه و..
ووقتی هم می بینی که سهم های دیگر رشد می کنند وسهم تودرحال درجا زدن و عقب گرد می باشد .
این خیلی اذیت می کند .
نمی دانم چرا اگرفروشنده هستند چرا سهم هایشان یکجا آگهی نمی کنند ونمی فروشند وگورشان را ازبازار گم نمی کنند.
نمی دانم این شیطنت ها و جفتک انداختن ها تا کجا ادامه دارد .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نه من استرس ندارم :D یک لطف بزرگی که صدرا با ضرر بزرگش به من زد این بود که من پوستم حسابی کلفت بشه و ترس و اضطراب در معاملات سهامها از من بریزه!
این ضربان که میگم هیجانیه!! میخوام لحظه ای که شمارش معکوس شروع میشه و سهم از بالا مثلث میزنه بیرون را خوشگل ببینم و عکس بگیرم!!!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
کیوان جان
حالا چرااین همه استرس
خریدن سهم های زیرمجموعه وصنعت ،اعصاب فولادین می خواهد .
توی اکثرسهم هایشان شناوری اشان کم است وبیشتر مالکیت هم دردست خودشان است .
به عوض اینکه خودشان بیایند ازسهم اشان درقبال استقبال بازار حمایت بکنند ویا اصلاکاری هم نکنند هم همه راضی هستند .
اما وقتی خودشان درقالب عرضه کننده حاضر می شوند روند سهم ..
حتی وقتی که می فهمی اوضاع سهمت خوبه و..
ووقتی هم می بینی که سهم های دیگر رشد می کنند وسهم تودرحال درجا زدن و عقب گرد می باشد .
این خیلی اذیت می کند .
نمی دانم چرا اگرفروشنده هستند چرا سهم هایشان یکجا آگهی نمی کنند ونمی فروشند وگورشان را ازبازار گم نمی کنند.
نمی دانم این شیطنت ها و جفتک انداختن ها تا کجا ادامه دارد .
جفتک ها برای این است که با بانک لج کردند.ولی بانک بعنوان سهامدار عمده گوش صنعت و معدنی ها را کشیده و به شکر خوردن انداخته زارعیان احمق را.از یک طرف حق تقدم ها را ازش مفت برداشتند و از طرفی از مدیریت وصنعت حمایت نمیکنند به این دلیل این زارعیان حیف شتر داره گوری را که با دستانش کنده تنگ تر میکند.از طرفی گویا شیران می خواهد سهام ولصنم وصنعت و واتیش را بخرد البته باید مطمئن شوم این طور که بوش میاد این اتفاق بیفتد باید منتظر ماند چون انصافا لیاقت این دو سهم را ندارند
ولصنم امروزمعاملات خوبی داشت وباحدودیک میلیون صف خریدبسته شد...واقعاقیمت حدود120تومن برای ولصنم مفت بود...
ظاهرادوستان کمی اینجاولصنم دارن.اگه واتی شایستگی رشدداره پس طبیعیه که ولصنم هم که مدتها توکف قیمتی معامله
شده وهیچ رشدی نکرده بایدرشدخوبی داشته باشه...اگه وصنعت گندنزنه به راحتی میره بالای140تومن.
با سلام به شما دوستان عزیز.بنده کمی ولصنم دارم .بعید میدونم دیگه وصنعت گند بزند.چون تپه ای باقی نگذاشتند و گوشش را هم حسابی پیچوندن شتر خان رو.با این گند هایی که زدند و خریدهای تخیلی و فروش های بی محابا و بدون تحلیل دیگه جایی برای حمایت هیئت مدیره نگذاشته از مدیر عامل شتر این وصنعت.من نمی دونم اصلح تر از این شتر پیدا نکردند گذاشتند مدیر عامل.؟؟به این شتر 2تا مرغ بدهند ببرد اب بدهد یقیننا خودش را هم گم میکند این شتر خان فقط به درد سبزی فروشی می خورد البته تا نظر دوستان چی باشه؟؟؟؟؟؟؟
این هم خبر از ولصنم ==> ولصنم 33 تومان سود تقسیم خواهد کرد و 20 میلیارد تومان افزایش سرمایه. ( حدس مولیبدن برای سود بعد از افزایش سرمایه 30 تومان خواهد بود )
از محل تقسیم سود ولصنم 3 تومان به سود سال 90 آتیه دماوند اضافه میشود و 8 تومان سود به سود سال 91 شیران اضافه میگردد و 2 تومان به سود وصنعت و آتیه دماوند هم تا جای ممکن تقسیم خواهد کرد و این نیز به نفع سود سال 91 ولصنم و و وصنعت خواهد شد ، وصنعت هم خوب تقسیم خواهد کرد و این چرخه ادامه خواهد داشت به این صورت که سود سرشار شیران وارد جیبهای آتیه دماوند و از آن نیز جاری جیبهای ولصنم و وآتی خواهد شد.
در گروه دیگر هیچکسی اجازه فروش سهم دیگری را ندارد و بازیهای سال پیش (غضنفر بازی ) تکرار نخواهد شد
امروز مطلع شدم که صف ولصنم را صندوق سرمایه گذاری صنعت و معدن هاپولی کرد.متاسفم که سهامداران عجول سهامشان را برباد دادند.یک خبر آس بگم که تو مجمع میشنوید.خبر این است که ولصنم تو گزارش حسابرسی شده 329 ریال پوشش داده وقرار است همه را به نحوی که سهامداران سود ببرند تخصیص بدهن.هم سود نقدی هم افزایش سرمایه بدهند.دوستان حالا بروید سهامتان را مفت به صندوق سرمایه گذاری بفروشیدئ ولصنم 286 تومان نساخته بلکه 329 ریال ساخت.دوستان حالا چه قیمتی به ولصنم می دهند 125 تومان یا 160 تومان.در ضمن بع از افزایش سرمایه سود را بالاتر از 35 تومان اعلان میکنند.دوستان نظرشون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر