کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگه صادرات دلاری داشته باشن یا به عبارتی فروش دلاری داشته باشن میتونن
اما بیش از 95 درصد سیمانی ها صادرات ریالی توسط دلالان داخلی و خارجی دارن
ممنون آریو جان
راستش بنده سراغ سیمانیا رفتم به خاطر صادرات بالاشون و احتمالن تسعیر ارزشون با نرخ بالا.
روی سبهان نتیجه خوبی داد اما این سدور که ما رو به گل نشونده.وای که اگر این حجم صادرات رو با نرخ آزاد تسعیر می کردند چی می شد؟!!!
ممنون آریو جان
راستش بنده سراغ سیمانیا رفتم به خاطر صادرات بالاشون و احتمالن تسعیر ارزشون با نرخ بالا.
روی سبهان نتیجه خوبی داد اما این سدور که ما رو به گل نشونده.وای که اگر این حجم صادرات رو با نرخ آزاد تسعیر می کردند چی می شد؟!!!
سیمانیها در نهایت دلار حاصل از صادراتشونو با نرخ اتاق مبادلات تسعیر میکنن جناب آریو فکر کنم منظورشون اینه که مستقیما با طرف خارجی در ارتباط نیستند بلکه توسط دلالان صادراتشونو انحام میدن که این وسط یه هزینه دلالی میپردازند که به نسبت سودشون از صادرات دلاری بسیار ناچیزه اما در هر صورت دلار حاصل از صادراتشون حداقل با نرخ اتاق ارزی انجام میشه که اگر در بازار آزاد این تسعیرو انجام بدن که سودی بمراتب بیشتر میرند شما اینو در نظر بگیر که فعلا پایینتری قیمت ارز همین نرخ اتاق مبادلات هست دیگه ارز 1226 تومنی وجود خارحی نداره.
با سلام
سیمان هرمزگان هم سود جدید خودشو اعلام کرد. دلار صادراتیشو 2790 تومن در نظر گرفته. به امید روزی که سدور هم این جوری بفروشه. وای من چه خوشبخت میشم اون وقت.:d
سلام مجدد
بنده نگران بودم علت عدم توجه بازار به این سهم(با این حجم صادرات) شاید بدهی ارزی باشه اما هر چی گشتم از بدهی ارزی این سیمانی چیزی ندیدم. دوستان لطفا اطلاع رسانی کنند.
متشکرم.
سلام مجدد
بنده نگران بودم علت عدم توجه بازار به این سهم(با این حجم صادرات) شاید بدهی ارزی باشه اما هر چی گشتم از بدهی ارزی این سیمانی چیزی ندیدم. دوستان لطفا اطلاع رسانی کنند.
متشکرم.
هیچ بدهی ارزی نداره و صادرات خوبی هم داره اما تنها نگرانی بازار در مورد این سهم اینه که مقدار تولید و فروشش رو در نیمه دوم سال یه مقدار زیاد در نظر گرفته و امکان داره نتونه کامل بودجه رو پوشش بده .
هیچ بدهی ارزی نداره و صادرات خوبی هم داره اما تنها نگرانی بازار در مورد این سهم اینه که مقدار تولید و فروشش رو در نیمه دوم سال یه مقدار زیاد در نظر گرفته و امکان داره نتونه کامل بودجه رو پوشش بده .
ممنون دوست عزیز
صورت های مالی 6 ماهه رو چک کردم. حدودا 50 درصد از تولید، مشابه سال قبل صورت گرفته. ولی امید بنده به فروش در قیمت های دلاری بالا می باشد.
امروزم خریدیم منفی اما هنوز فروشنده زیاده.
یاحق.
با سلام
سدور تو بدترین حالت پیش بینی هاشو لحاظ کرده. تسعیر دلار با نرخ بالا سهمو به پرواز در میاره!!!
اگرم هیچ چیزی تغییر نکنه خرید و نگهداریش ریسکی نخواهد داشت.
یاحق.
با سلام
سدور تو بدترین حالت پیش بینی هاشو لحاظ کرده. تسعیر دلار با نرخ بالا سهمو به پرواز در میاره!!!
اگرم هیچ چیزی تغییر نکنه خرید و نگهداریش ریسکی نخواهد داشت.
یاحق.
با تشکر از پدر پسر شجاع سهم سدور در این قیمت بسیار مناسب ارزیابی میشه ویه پولبک بسیار عالی زده شده به خط روند شکسته شده هدف های سهم در شکل مشخص شده است
نظر