**++** اعلانات صندلی داغ **++**

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ...آآآآآ////....ایندفه تو رو نشوندن روش....عجججبب....محسن عزیز من....پسر پاک مثل غنچه گل سرخ....پسر متین و بااخلاق....لایق بهترینها....
    ....محسن میترکونمت...نمیدونم تا کی وقت هست من الان تازه اومدم تو این تاپیک///...
    سلام بر عزيز دل من دكتر با مرام و معرفت كه لنگه نداره
    مهرداد اشتباه كردي عزيز من سعادت نداشتيم يه پماد سوختگي مهمونت بشيم:D
    راستي تو اين تاپيك بغليه گفتي زن و زندگي نداري ديگه باشه يه سر بايد برم اون بيمارستانه يه سري اعترافات يادم رفته بود احساس سنگيني ميكنم شديد#-o
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• shigley
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 153

از امن عزیز ودیگر دوستان که به حقیر لطف داشتند نهایت تشکر دارم
      امیدوارم پرسود و سعادتمند باشید
      [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
      [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
        بهنام جان من كل زندگيم صد تا سوال نداره تو چطوري ميخواي صد تا بپرسي#:-s
        بزار من میگم 100 تا سوال داره زندگیت یا نه ...

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

سلام و عرض ادب

میشه بگید اسم شیگلی رو برا چی رو آی دیتون گذاشتین؟این شیگلی همون شیگلی نویسنده کتاب طراحی اجزاست؟

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
            بزار من میگم 100 تا سوال داره زندگیت یا نه ...
            داداش تو هم مگه ميخواي سوال بپرسي!!!!
            آخرین ویرایش توسط محسن نظري؛ 2012/05/10, 08:23.

نظر

• مجيد رادمنش
              مدیر (6)
              • Oct 2010
              • 4902

با سلام و تشکر از خانم آمن و میهمان محترم حسین آقای عزیز

لازم میدونم در همینجا از جناب shigley بخاطر تحلیلهای زیبا و تاپیک بسیار مفیدشون تشکر کنم.

1 - سخت ترین روزهای زندگی چه روزهایی بود؟

2 - پیشنهادتون به عنوان یک ایرانی برای بهتر شدن آینده کشور چیست؟

3 - از نظر شما معنی و مفهوم واقعی زندگی چیست؟

4 - آخر خط کجاست؟

5 - پیشنهادتون به عنوان یک سرمایه گذار برای بهتر شدن بورس چیست؟

6 - خرید و فروش سهام را میتوان بعنوان شغل اصلی پذیرفت؟ چرا؟

7 - به نظر شما پروژه ی اینترنت ملی به کجا میرسه؟

پیشاپیش از پاسختون ممنونم
              @};-
              یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

....سلام بر بهترین و بااخلاق ترین فاندامنتال کاری که من میشناسم....
                ...سوال اول...خدا وکیلی وقتی این تحلیلای ابدوغ خیاریرو میزاری پشت دستگاه از دیدنشون کهیر نمیزنی...سوال مهمیه....واگر کهیر میزنی بازگو کردن روش مداوا...:d
                ....سوال دوم...تا بحال شده که ازرو دست کس دیگه ای کپی بزنی جا خودت بخورد مردم بدی....
                ....سوال سوم....الله وکیلی این جدیه....شده بین تحلیلی که برای مثلا یه شرکت حقوقی و یا سرمایه گذاری انجام میدی و جوابی رو که یه کاربر ساده از همون شرکت اینجا از تو میخواد تفاوت باشه.....
                .....سوال چهارم...برا من شاخ میشی....؟؟؟
                ...سوال پنجم...مبانی تحلیلی تو بعنوان یه فاندامنتال کار چیه و برا بررسی وضعیت یه شرکت بیشتر رو کدوم جز ازاون شرکت فوکوس میکنی....
                .....سوال ششم.....خداوکیلی تحلیل تکنیکال رو همپای فاندامنتال برای بررسی وضعیت نهایی و امادگی برای خرید یه شرکت قبول داری.....
                ....سوال هفتم....تابحال شده کسی بخاطر تحلیل اشتباهی که گذاشتی ترکونده باشدت.....
                ...سوال هشتم....بهترین فاندامنتال کار وتکنیکال کار و سفته باز و رانتامنتال کار و تحلیلگر بازار سرمایه به ترتیب....
                ....لازم به ذکر این نکته هست که محسن نه تنها در زندگی اجتماعی و کاری یه پسر نمونه و بااخلاق هست بلکه باتوجه به ارتباط نزدیکی که این حقیر با ایشون دارم در زندگی شخصی خود هم مسوولیت بزرگی رو قبول کرده که جاداره همینجا به همه جوونایی چون خودش و خودش خسته نباشید و افرین بگم...
                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

...سوال اول...خدا وکیلی وقتی این تحلیلای ابدوغ خیاریرو میزاری پشت دستگاه از دیدنشون کهیر نمیزنی...سوال مهمیه....واگر کهیر میزنی بازگو کردن روش مداوا...:d
                  ....سوال دوم...تا بحال شده که ازرو دست کس دیگه ای کپی بزنی جا خودت بخورد مردم بدی....
                  ....سوال سوم....الله وکیلی این جدیه....شده بین تحلیلی که برای مثلا یه شرکت حقوقی و یا سرمایه گذاری انجام میدی و جوابی رو که یه کاربر ساده از همون شرکت اینجا از تو میخواد تفاوت باشه.....
                  ...سوال پنجم...مبانی تحلیلی تو بعنوان یه فاندامنتال کار چیه و برا بررسی وضعیت یه شرکت بیشتر رو کدوم جز ازاون شرکت فوکوس میکنی....
                  .....سوال ششم.....خداوکیلی تحلیل تکنیکال رو همپای فاندامنتال برای بررسی وضعیت نهایی و امادگی برای خرید یه شرکت قبول داری.....
                  ....سوال هفتم....تابحال شده کسی بخاطر تحلیل اشتباهی که گذاشتی ترکونده باشدت.....
                  ...سوال هشتم....بهترین فاندامنتال کار وتکنیکال کار و سفته باز و رانتامنتال کار و تحلیلگر بازار سرمایه به ترتیب....
                  ....لازم به ذکر این نکته هست که محسن نه تنها در زندگی اجتماعی و کاری یه پسر نمونه و بااخلاق هست بلکه باتوجه به ارتباط نزدیکی که این حقیر با ایشون دارم در زندگی شخصی خود هم مسوولیت بزرگی رو قبول کرده که جاداره همینجا به همه جوونایی چون خودش و خودش خسته نباشید و افرین بگم...
                  دکتر
                  مهمون برنامه محسن نیست :d
                  هنوز نوبت به محسن نرسیده ;)
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

با سلام

1-اگه قرار باشه 70-60 تومن برای یه ماشین هزینه کنید
                    ترجیح میدین چه ماشینی بخرین ؟ چرا ؟

2-نظرتون در مورد سربازی چیه ؟
                    فقط بفرمایید که شما سربازی رفتین یا معاف شدین ؟

3-اگر امکان یه سفر خارجی برای شما فراهم باشه،اولین گزینه مورد نظر شما کجاست ؟
                    لطف کنید دلیل این انتخاب رو هم بفرمایید

4-بارها پیش اومده که بازار در قیمتهای پایین به یه سهم توجه نمی کنه ولی در قیمتهای به مراتب بالاتر برای همون سهم صفهای سنگین خرید تشکیل میشه
                    نمونه اش فرآور 900-800 تومنی که بعضیها روی 7500 تازه وارد سهم شدند
                    یا صدرای 145 تومنی که وقتی به بالای 400 تومن رسید،100 میلیون صف خرید داشت
                    به نظر شما دلیل این رفتار بازار چیه ؟

5-شما در تحلیلهای خودتون چقدر به روند شاخص کل و جو بازار توجه می کنید ؟

6-اوج شایعات منفی یعنی نقطه ورود و اوج شایعات مثبت یعنی نقطه خروج
                    نظر شما چیه ؟
                    آیا این جمله همیشه کاربرد داره ؟

7-به عنوان یک تکنیکالیست نقاط قوت و ضعف این نوع تحلیل رو بفرمایید
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

....ا....من فکر کردم که قراره محسن بشینه...حالا کی قراره بشینه....:)
                      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• محسن نظري
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 3397

دكتر فدات بشم كجايي بابا همين كارا رو ميكني 10 هزار تا صدرا رو 100 هزار تا اينتر ميزني ديگه بدبخت ميشي كدوم اش كدوم كشك من رو صندلي نيستم كه:p

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

....ا....من فکر کردم که قراره محسن بشینه...حالا کی قراره بشینه....:)
                          مهمان امشب جناب shigley هستن
                          محسن هم باید بیاد ;)
                          چاره ای نداره :D
                          شما هم تا اون موقع که زمان بیشتره،سوالهای سخت تری طراحی کنید :p
                          این جوری بهترم هست =))

فقط دکتر به محسن نگی ها :->
                          آخه قراره چند تا سهم به من معرفی کنه :D
                          بین خودمون بمونه
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

سلام خدمت همه دوستان و مهمان محترم این هفته جناب شیگلی:

پ .ن :اول از همه میخواستم در مورد نام کاربریشون بپرسم که دیدم دوستان قبلا زحمتشو کشیدن :d

1- چندوقته تحلیل تکنیکال رو شروع کردید؟
                            2- اول معامله گر بودید بعد تحلیلگر شدید یا برعکس؟
                            3- بهترین و بدترین معاملتون تو بورس چی بوده؟
                            4-ریزش بزرگی که ما تکنیکالیستها انتظارشو داریم بنظرتون چند ماه یا چند سال دیگست؟
                            5-مبنای تصمیم گیریتون تو ترید چند درصد به تکنیکال وابسته است؟
                            6- یه جک مشهدی بگید؟ (این یکی به تلافی صندلی داغ من)
                            ;;)

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

سلام سلام

و اما معرفی مهمان بعدی برنامه ......

بعللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللله...... ......در خدمت جناب محسن نظری هستیم .........

میریم که داشته باشیم یکی از سوزانترین و گرمترین برنامه های صندلی داغ رو ....

به افتخار محسن خان نظری...

از همین الان می تونید با توجه به قوانین صندلی داغ سوالاتون رو بپرسین.........
                              to continue, please follow me on my page

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط آمن خادمی پست شده است View Post
                                سلام سلام

و اما معرفی مهمان بعدی برنامه ......

بعللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللله...... ......در خدمت جناب محسن نظری هستیم .........

میریم که داشته باشیم یکی از سوزانترین و گرمترین برنامه های صندلی داغ رو ....

به آفتخار محسن خان نظری...

از همین الان می تونید با توجه به قوانین صندلی داغ سوالاتون رو بپرسین.........
                                خب امن جان خلاصه ما رو كشوندي رو صندلي
                                ْآما:
                                ما هم بارا خومون شرط و شروطي داريم اخه..
                                اول سوالهاي اين دكتره مهربان رو عمرا جواب نميدم
                                روز مادره جون مادراتون سوالهاي سخت نپرسيد تعدادشم رعايت كنيد :d
                                مورد اول رو كاملا جدي گفتم مورد دوم كاملا شوخي بود هر چه دل تنگتان ميخواهد بپرسيد:d

نظر

در حال کار...
                                X