قند شيرين خراسان ( قشرين )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امپراتور7
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 1043

در اصل توسط best پست شده است View Post
    اینم از صورت های مالی 3 ماهه قشرین
    بی صبرانه منتظر بازگشاییش میمونم
    http://codal.ir/Reports/InterimState...O47lqnVA%3d%3d
    واقعا عجیبه که گزارشات 9 ماهه و 3 ماه منتشر میشه ولی پیش بینی های سال جدید خیر !!! گویا مورد تایید سازمان قرار نمیگره گزارش مجمع قشرین هم حتی روی کدال نیومد!!!!!!!!
    به جان خودت بیفت!
    خودت خودت را بساز!
    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• rezi
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 205

وقتی به یاد قشرین و لحظه بازگشاییش میفتم دستامو بهم میمالم و قند تو دلم آب میشه که با این اوضاع چه شوووود قیمتش!!!! ولی این شادی من کوتاه و ناپایداره. چراکه دود این اوضاع نابسامان اقتصادی و رشد غیر قابل کنترل قیمت دلار و سکه و ... اول تو چشم خودمون خواهد رفت و نه تنها سود نخواهیم کرد بلکه به نظر من خیلی هم متضرر خواهیم شد.

نظر

• جهان شهر
        عضو عادی
        • Dec 2011
        • 42

يحتمل اين هفته بازگشايي نماده....تعداد من زياد نيست...ولي واقعا خوش بحال اونايي كه تعداد بالا دارن...نوش جان

نظر

• rezi
          عضو عادی
          • Nov 2011
          • 205

در اصل توسط جهان شهر پست شده است View Post
          يحتمل اين هفته بازگشايي نماده....تعداد من زياد نيست...ولي واقعا خوش بحال اونايي كه تعداد بالا دارن...نوش جان
          در بدبینانه ترین حالت قیمت بازگشایی در محدوده 850-900 خواهد بود و بازهم ارزش نگه داشتن رو داره. یکی از بهترینهای گروه بحساب میاد و از دست دادنش اشتباه بزرگیه.

نظر

• حامد24
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2532

در اصل توسط rezi پست شده است View Post
            در بدبینانه ترین حالت قیمت بازگشایی در محدوده 850-900 خواهد بود و بازهم ارزش نگه داشتن رو داره. یکی از بهترینهای گروه بحساب میاد و از دست دادنش اشتباه بزرگیه.

رضا جان سلام این قیمتهای که شما بهش اشاره کردید بنظرم در هفته ای که گذشت بیشتر برای سهم امکان پذیر بود
            یعنی اگه هفته گذشته که دلار به اوج قیمتی خودش رسیده بود و تمام سهمهای این گروه رو با صف خرید توام ساخته بود (حتی برای زیان ده ترینشون ، قجام) اگر بازگشایی میشد ، امکان پذیر بود
            فکر نکنم اگه در هفته ی پیش رو بازگشایی بشه بتونه این قیمتهارو بخودش ببینه چرا که دلار بدجوری افت کرده واحتمالا از لحاظ روانی کل گروه رو تحت شعاع قرار بده
            البته با توجه به گزارش مناسبی که ارایه کرده هر زمان که بازگشایی بشه عوض روزهای بسته بودن رو خواهد داد
            من خودم هم با میانگین تقریبا مناسب سهامدارشم و امیدوارم که بتونه همه ی سهامدارانشو شاد کنه :x
            یل یاتار ، طوفان یاتار
            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• rezi
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 205

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
              رضا جان سلام این قیمتهای که شما بهش اشاره کردید بنظرم در هفته ای که گذشت بیشتر برای سهم امکان پذیر بود
              یعنی اگه هفته گذشته که دلار به اوج قیمتی خودش رسیده بود و تمام سهمهای این گروه رو با صف خرید توام ساخته بود (حتی برای زیان ده ترینشون ، قجام) اگر بازگشایی میشد ، امکان پذیر بود
              فکر نکنم اگه در هفته ی پیش رو بازگشایی بشه بتونه این قیمتهارو بخودش ببینه چرا که دلار بدجوری افت کرده واحتمالا از لحاظ روانی کل گروه رو تحت شعاع قرار بده
              البته با توجه به گزارش مناسبی که ارایه کرده هر زمان که بازگشایی بشه عوض روزهای بسته بودن رو خواهد داد
              من خودم هم با میانگین تقریبا مناسب سهامدارشم و امیدوارم که بتونه همه ی سهامدارانشو شاد کنه :x
              حامدجان من الان متوجه قضیه دلار شدم و حق با توست. ممنونم

نظر

• امپراتور7
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 1043

حامد جان قندی ها برای دلار 2 هزار تومنی صف نبودند که اگر بازار مطمئن بود دلار 2 هزار خواهد ماند بی شک 2 برابر کل سهم موجود هر یک صف داشتتند. من از افت دلار خوشحالم در صحبتی که با وحید داشتم کاملا تک نرخی شدن دلار برای قندی ها خبر بسیار خوبی است و خیالمون از بحثی که بود که اینا با دلار دولتی کار میکنن منظورم وارداته منتفی میشه امیدوارم منطقی باز بشه گرجه در هر قیمتی من فروشنده نیستم و هدفم 3 ماهه هست رو این سهم و یحتمل در قیمت های باور نکردنی خواهم فروخت . موفق باشی
                به جان خودت بیفت!
                خودت خودت را بساز!

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                  حامد جان قندی ها برای دلار 2 هزار تومنی صف نبودند که اگر بازار مطمئن بود دلار 2 هزار خواهد ماند بی شک 2 برابر کل سهم موجود هر یک صف داشتتند. من از افت دلار خوشحالم در صحبتی که با وحید داشتم کاملا تک نرخی شدن دلار برای قندی ها خبر بسیار خوبی است و خیالمون از بحثی که بود که اینا با دلار دولتی کار میکنن منظورم وارداته منتفی میشه امیدوارم منطقی باز بشه گرجه در هر قیمتی من فروشنده نیستم و هدفم 3 ماهه هست رو این سهم و یحتمل در قیمت های باور نکردنی خواهم فروخت . موفق باشی
                  با تشکر از شما بازار خیلی ترسو تر از این حرفها می باشد با یک خبر خوب بالا و با خبر بد پایین فردا بازار تکلیف این گروه و سهم های دیگر را معلوم می کند
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• حامد24
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2532

دوستان لطفا دچار اشتباه نشن
                    من تاثیر روانیشو عرض کردم
                    مثل تاثیر روانی افزایش نرخ سپرده های بانکی که باعث تشکیل صف خرید در اکثریت سهم های بانکی برای روز شنبه شد
                    یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• حامد24
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2532

همون طور که پیش بینی میشد افت دلار در بازار آزاد تاثیر روانیشو به این گروه گذاشت
                      البته تاثیرش بیشتر از یکی دو روز نخواهد بود
                      چرا که با همین نرخ مرجع هم قندی ها به سود خواهند نشست
                      یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

بازهم رو سیاهی بانک مرکزی در عملی نکردن وعده هاش کو دلار 1300 تومنی که میگفتن صرافی ها با 5 درصد کارمزد بفروشن؟ نرخ مرجع رو به راحتی اب خوردن اوردن بالا و اب از اب تکون نخورد
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

بازهم رو سیاهی بانک مرکزی در عملی نکردن وعده هاش کو دلار 1300 تومنی که میگفتن صرافی ها با 5 درصد کارمزد بفروشن؟ نرخ مرجع رو به راحتی اب خوردن اوردن بالا و اب از اب تکون نخورد
                          رضا جان اینا همش سیاه بازیه اگه می تونست می کرد دیگه چرا تو بوق و کرنا کرده که آووردم پایین!
                          روز روشن جلوی 100000 تماشاگر داور...... سر تراکتورو میبره.

نظر

• امپراتور7
                            کاربر فعال
                            • Mar 2011
                            • 1043

پیش بینی 91 روی کدال قرار گرفت 144 ریال برای 91 پیش بینی کرده با شکر 1200 تومنی .... احتمالا فردا باز خواهد شد شرکت موفق شد زیان انباشته ای که سالها باهاش دست پنجه نرم میکرد رو به طور کامل پوشش بده و به سود انباشته دست پیدا کنه افق های بسیار روشنی در انتظار شرکت میباشد
                            به جان خودت بیفت!
                            خودت خودت را بساز!

نظر

• امپراتور7
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 1043

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                              رضا جان اینا همش سیاه بازیه اگه می تونست می کرد دیگه چرا تو بوق و کرنا کرده که آووردم پایین!
                              روز روشن جلوی 100000 تماشاگر داور...... سر تراکتورو میبره.
                              افتخار میکنم که یه اذربایجانی هستم تراکتور مردونه بازی کرد اقای داور 6 امتیاز مارو عقب انداخت ولی بازم به مرام بازیکن ها که 9 نفره طاقت اوردن
                              بازهم مثل همیشه تراکتور عیبی یوخ عیبی یوخ>:d<
                              آخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2012/01/29, 18:17.
                              به جان خودت بیفت!
                              خودت خودت را بساز!

نظر

• احـد
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 503

افتخار میکنم که یه اذربایجانی هستم تراکتور مردونه بازی کرد اقای داور 6 امتیاز مارو عقب انداخت ولی بازم به مرام بازکین ها که 9 نفره طاقت اوردن
                                بازهم مثل همیشه تراکتور>:d<
                                حق تراختور برد بود اگه پنالتی اول را داور هدیه نمیداد تیم دچار استرس نمی شد پنالتی دومو نمداد .تراختور و پرسپولیس چه ببره چه ببازه دوستش داریم.یاشاسین اذربایجان-ساق اولسون امپراتور-:))

نظر

در حال کار...
                                X