صفحه 32 از 32 نخست ... 2229303132
نمایش نتایج: از 311 به 320 از 320

موضوع: آمی بروکر را رام کنیم

  1. #311
    عضو فعال Abad آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    6,726
    تشکر
    24,368
    تشکر شده 36,983 بار در 6,275 ارسال

    پاسخ : برنامه ی حذف روزهای با حجم صفر در آمی بروکر

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش پست ها
    برنامه ی حذف روزهای با حجم صفر در آمی بروکر




    نحوه ی کار به این صورت است که باید این برنامه را در نوتپد کپی کنید بعد فایل را با پسوند .JS ذخیره کنید
    و سپس هنگامی که آمی بروکر باز است روی هر نمادی که دوست داشتید بروید و این فایل را در ویندوز اجرا کنید.
    همین

    (البته می توان به صورت مسلسل وار همه را یک جا این طور کرد که یک مقدار خطر دارد...)


    یا علی
    انشاءا... در آینده بدرد ما خواهد خورد
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

  2. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Abad از ایشان تشکر کرده است:


  3. #312
    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    نوشته ها
    30
    تشکر
    5
    تشکر شده 56 بار در 20 ارسال

    پاسخ : آمی بروکر را رام کنیم

    برای دوستانی که با آمی بروکر کار میکنند
    پلاگین دسترسی سریع به نمادها آپدیت شد

    http://netnegar.ir/gp/FastTSETMC

    توضیح » هنگامی که در آمی بروکر سهمی را پیدا میکنید که مناسب خرید است با زدن کلیدF9 صفحه مخصوص اطلاعات نماد روی سایت بورس را برای دسترسی هرچه سریعتر شما و مشاهده اطلاعات در اختیار شما میگذارد.
    نرم افزار آخرين تغييرات لحظه اي سازمان بورس netnegar.ir جايگزين اطلاعات روزانه tseclient

  4. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید NetNegar از ایشان تشکر کرده اند:


  5. #313
    مدیر(ستاره دار6) mhjboursy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    خواجه لامکان تویی بندگی مکان مکن
    نوشته ها
    16,456
    تشکر
    47,054
    تشکر شده 75,714 بار در 15,917 ارسال

    پاسخ : آمی بروکر را رام کنیم

    آموزشی
    =====
    برای رسم نسبت دو نماد به هم:


    کد:
    // بسم الله الرحمن الرحيم
    qeimat_e_fars =  Foreign("فارس-ت", "C");
    qeimat_e_parsan =  Foreign("پارسان-ت", "C");
    Nesbate_Farse_Be_Parsan  = qeimat_e_fars / qeimat_e_parsan;
    
    
    Plot( qeimat_e_fars, "qeimat_e_fars", colorBlue );
    Plot( qeimat_e_parsan, "qeimat_e_parsan", colorRed );
    Plot( Nesbate_Farse_Be_Parsan, "Nesbate_Farse_Be_Parsan", colorCustom12 , styleThick|styleOwnScale );
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

  6. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید mhjboursy از ایشان تشکر کرده اند:


  7. #314
    مدیر(ستاره دار6) mhjboursy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    خواجه لامکان تویی بندگی مکان مکن
    نوشته ها
    16,456
    تشکر
    47,054
    تشکر شده 75,714 بار در 15,917 ارسال

    پاسخ : آمی بروکر را رام کنیم

    نکته:
    اگر می‌خواهیم چند کار را پشت سر هم انجام دهیم (مانند خواندن داده و انجام اکسپلور شماره یک و اسکن شماره دو و خواندن داده دوباره شماره سه و غیره...) می‌توانیم از قابلیت Batch استفاده کنیم. (آموزشش را به خوبی خودشان داده‌اند کافی است گوگل کنیمش.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

  8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید mhjboursy از ایشان تشکر کرده اند:


  9. #315
    عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    نوشته ها
    303
    تشکر
    916
    تشکر شده 1,613 بار در 269 ارسال

    پاسخ : آمی بروکر را رام کنیم

    سلام من دیتا رو از تی اس میگیرم اما چند روزه که تاریخ اطلاعات تعدیلی و تعدیل با سود نقدی یکسان نیست و هربار دیتا میگیرم یکی مال دو روز قبل و یکی برا اونروزه چجوری میتونم هردو تاریخ رو بروز کنم ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه

  10. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید rezasatari از ایشان تشکر کرده است:


  11. #316
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    12
    تشکر
    7
    تشکر شده 28 بار در 12 ارسال

    Smile پاسخ : آمی بروکر را رام کنیم

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش پست ها
    نکته:
    اگر می‌خواهیم چند کار را پشت سر هم انجام دهیم (مانند خواندن داده و انجام اکسپلور شماره یک و اسکن شماره دو و خواندن داده دوباره شماره سه و غیره...) می‌توانیم از قابلیت Batch استفاده کنیم. (آموزشش را به خوبی خودشان داده‌اند کافی است گوگل کنیمش.)

    سلام جناب محمد حسین
    خسته نباشین
    ی سوال داشتم از حضورتون. آیا امکانش هست تا با استفاده از فرامین AFL داده های قیمتی مربوط به سهم رو اصلاح کنیم؟ مثلا شما با استفاده از یک فرمول afl داده های قیمت یک سهم رو تعدیل میکنین. ایا راهی هست که بدون اکسپورت و ایمپورت مجدد داده ها, بشه مستقیما اطلاعات قیمتی سهم رو اصلاح کرد؟ یک جایی خوندم با استفاده از OLE میشه احتمالا، ولی اشنایی باهاش ندارم.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

  12. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید sjalili320 از ایشان تشکر کرده اند:


  13. #317
    مدیر(ستاره دار6) mhjboursy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    خواجه لامکان تویی بندگی مکان مکن
    نوشته ها
    16,456
    تشکر
    47,054
    تشکر شده 75,714 بار در 15,917 ارسال

    پاسخ : آمی بروکر را رام کنیم

    نقل قول نوشته اصلی توسط sjalili320 نمایش پست ها
    سلام جناب محمد حسین
    خسته نباشین
    ی سوال داشتم از حضورتون. آیا امکانش هست تا با استفاده از فرامین AFL داده های قیمتی مربوط به سهم رو اصلاح کنیم؟ مثلا شما با استفاده از یک فرمول afl داده های قیمت یک سهم رو تعدیل میکنین. ایا راهی هست که بدون اکسپورت و ایمپورت مجدد داده ها, بشه مستقیما اطلاعات قیمتی سهم رو اصلاح کرد؟ یک جایی خوندم با استفاده از OLE میشه احتمالا، ولی اشنایی باهاش ندارم.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
    سلام.
    خوب معلوم است که می شود. ولی منظورتان مشخص نیست.
    شما زمانی که آمدید داخل آمی بروکر دیگر دستتان باز باز است (تقریبا).
    ole را یادم نمی‌آید ولی گمان کنم جاواسکریپت کنار برنامه است که در برنامه اصلی دست کاری می‌کند (من خودم نوشته بودم یک دانه... برای حذف داده‌های روزهایی که حجمشان صفر است...). این زیاد به درد نمی‌خورد و خطرش هم زیاد است و اعصاب خرد کن.
    اگر منظورتان را بهتر بفرمایید بهتر می‌توانم خدمتتان بکنم.
    ببینید... گاهی وقت‌ها اصلا نیاز به کاری نیست... همین که یک متغیر جدید تعریف کنیم کافی است...
    مثلا:
    کد:
    NewClose = Close * 2;
    یا
    کد:
    NewClose = iif(Close > ma(Close , 10) , Null , Close);
    بعد هر جا که می‌خواستیم با قیمت پایانی (Close) کار کنیم به جایش از این متغیر جدید (NewClose) استفاده کنیم. مانند ترسیم.

    همه کار می‌شود کرد...

    حتی خود متغیرهای اصلی مانند Close راه هم می‌شود دستکاری کرد...

    بستگی دارد کجا و چگونه بخواهید از آن استفاده کنید.


    من ان‌شاءالله باز هم در خدمت هستم.
    یا علی.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

  14. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید mhjboursy از ایشان تشکر کرده اند:


  15. #318
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    12
    تشکر
    7
    تشکر شده 28 بار در 12 ارسال

    پاسخ : آمی بروکر را رام کنیم

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش پست ها
    سلام.
    خوب معلوم است که می شود. ولی منظورتان مشخص نیست.
    شما زمانی که آمدید داخل آمی بروکر دیگر دستتان باز باز است (تقریبا).
    ole را یادم نمی‌آید ولی گمان کنم جاواسکریپت کنار برنامه است که در برنامه اصلی دست کاری می‌کند (من خودم نوشته بودم یک دانه... برای حذف داده‌های روزهایی که حجمشان صفر است...). این زیاد به درد نمی‌خورد و خطرش هم زیاد است و اعصاب خرد کن.
    اگر منظورتان را بهتر بفرمایید بهتر می‌توانم خدمتتان بکنم.
    ببینید... گاهی وقت‌ها اصلا نیاز به کاری نیست... همین که یک متغیر جدید تعریف کنیم کافی است...
    مثلا:
    کد:
    NewClose = Close * 2;
    یا
    کد:
    NewClose = iif(Close > ma(Close , 10) , Null , Close);
    بعد هر جا که می‌خواستیم با قیمت پایانی (Close) کار کنیم به جایش از این متغیر جدید (NewClose) استفاده کنیم. مانند ترسیم.

    همه کار می‌شود کرد...

    حتی خود متغیرهای اصلی مانند Close راه هم می‌شود دستکاری کرد...

    بستگی دارد کجا و چگونه بخواهید از آن استفاده کنید.


    من ان‌شاءالله باز هم در خدمت هستم.
    یا علی.

    سلام
    با تشکر فراوان از راهنماییتون
    فرض بفرمایین که یک کد داریم که ضریب تعدیل سهم رو دریافت میکنه و قیمت رو بر اساس اون اصلاح میکنه. تا اینجای کار مشکلی نیست. حالا میخواهیم قیمت اصلاح شده رو (که در مثال شما مشابه newclose هست) به صورت دائمی در دیتابیس جایگزین قیمت قبلی کنیم. ظاهرا تنها راهی که هست اکسپورت گرفتن از قیمت جدید و ایمپورت کردن به عنوان داده های قیمت سهم هست. من راهی پیدا نکردم که بشه بدون اکسپورت و ایمپورت قیمت های مربوط به سهم رو با استفاده از AFl تغییر داد

  16. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید sjalili320 از ایشان تشکر کرده اند:


  17. #319
    مدیر(ستاره دار6) mhjboursy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    خواجه لامکان تویی بندگی مکان مکن
    نوشته ها
    16,456
    تشکر
    47,054
    تشکر شده 75,714 بار در 15,917 ارسال

    پاسخ : آمی بروکر را رام کنیم

    نقل قول نوشته اصلی توسط sjalili320 نمایش پست ها
    سلام با تشکر فراوان از راهنماییتونفرض بفرمایین که یک کد داریم که ضریب تعدیل سهم رو دریافت میکنه و قیمت رو بر اساس اون اصلاح میکنه. تا اینجای کار مشکلی نیست. حالا میخواهیم قیمت اصلاح شده رو (که در مثال شما مشابه newclose هست) به صورت دائمی در دیتابیس جایگزین قیمت قبلی کنیم. ظاهرا تنها راهی که هست اکسپورت گرفتن از قیمت جدید و ایمپورت کردن به عنوان داده های قیمت سهم هست. من راهی پیدا نکردم که بشه بدون اکسپورت و ایمپورت قیمت های مربوط به سهم رو با استفاده از AFl تغییر داد
    سلام. درست است راهی نیست.با همان جاواسکریپت نویسی هم احتمالا می‌شود... ولی من بلد نیستم و زیاد با آن کار نکرده‌ام. اکسپورتی هم که شما فرمودید هم حتی بلد نیستم. اگر می‌خواستم چنین کاری کنم می‌رفتم همان داده‌های ورودی را که وارد نکرده‌ام دست کاری می‌کردم (یعنی همان که از tseClient گرفته‌ام. که البته تا به حال برایم پیش نیامده).
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

  18. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید mhjboursy از ایشان تشکر کرده است:


  19. #320
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    12
    تشکر
    7
    تشکر شده 28 بار در 12 ارسال

    پاسخ : آمی بروکر را رام کنیم

    نقل قول نوشته اصلی توسط mhjboursy نمایش پست ها
    سلام. درست است راهی نیست.با همان جاواسکریپت نویسی هم احتمالا می‌شود... ولی من بلد نیستم و زیاد با آن کار نکرده‌ام. اکسپورتی هم که شما فرمودید هم حتی بلد نیستم. اگر می‌خواستم چنین کاری کنم می‌رفتم همان داده‌های ورودی را که وارد نکرده‌ام دست کاری می‌کردم (یعنی همان که از tseClient گرفته‌ام. که البته تا به حال برایم پیش نیامده).

    تا اونجایی که من متوجه شدم داده های tseclient گاهی اوقات دقیق نیستن و خیلی از تعدیلات مربوط به سال های دورتر رو لحاظ نکردن. شرایط رهاورد و نهایت نگر بهتر هست. ولی خب بنظرم تعدیل قیمت با استفاده از کد نویسی گزینه مناسبیه. اینجوری داده های تعدیل عملکردی هم که در رهاورد پولیه قابل محاسبه هستن.

  20. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید sjalili320 از ایشان تشکر کرده اند:


صفحه 32 از 32 نخست ... 2229303132

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

بوک مارک ها

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •