من که امروز وارد شسم شدم به امید تکنیکال
سموم علف کش ( شسم )
Collapse
X
-
این سهم میتونه یکی از زیر خاکی ها باشه و قیمت سهم میتونه تا هزار تومن رشد کنهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
سلام مات عزيز من چند ماه پيش اين سهم رو خريدم و بدليل نياز مالي با زيان خارج شدم ،ولي با فرمايش شما موافقم كه سهم ميتونه پديده ٩٢باشه،چند نكته توي اين سهم توجه منو بخودش جلب كرده١)حجم مبناي خيلي كم سهم ٢)با يكي از اساتيد كه قبلاً مشورت كردم نظرشون اين بود كه با عبور از ٢٤٠ تومان سهم وارد روند صعودي ميشه٣)سهم زيانده هست وريسك بالايي داره پس مواظب باشيم........("ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
توقف نمادهاي معاملاتي پارتا، چنوپا، فسلير، شسم
به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي مجتمع صنعتي آرتاويل تاير، نئوپان22بهمن، سوليران و توليد سموم علف كش با توجه به لغو پذيرش از بورس، متوقف شدند.
مديريت بازاردرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
منتقل میشه به بازار پایه
یک سری اتفاقات بنیادی داخل شرکت داره میافته
داشتن این سهم تو سبد به ریسکش میارزهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر