کارگزاری آبان میشناسم به مدیریت آقای حقیقی اما بورس آبان نه نشنیدم
معرفی کارگزاران برتر آنلاین و نحوه عملکرد کارگزاران
Collapse
X
-
در اصل توسط FENCER پست شده است View Post
نمیدونم از اعتبار کدوم قسمتش رو نشونه رفتین ولی مثل بقیه کارگزاری ها داره کارشو انجام میده
حالا میخوام ببینم این شرکت قابل اطمینانه؟پولمو نخوره هیچی عایدم نشه و.......
نظر
-
در اصل توسط FENCER پست شده است View Postنه آقا اوراق مسکنت رو راحت بخر . ظاهرا" اولین باره تو بورس داری معامله میکنی
در ضمن اگه شهرستان باشی سند اصلی تا 10 روز کاری زمان میبره برسه دستت
منتها بانک عامل قبول کنه میتونی یه تائیدیه از کارگزاری براشون ببری مبنی بر خرید
اوراق
مدارک و.... چیا لازمه؟
از راهنماییت ممنونم
ضمنا تا چه ساعتی خرید بورس انجام میشه؟؟؟؟
نظر
-
دوستان كدوم كارگزار در حال حاظر سرويس اينترنتی خوبی ارائه ميده ؟ من نظرم اين بود كه سرويس آنلاين مفيد رو بگيرم كه بعد از تماس باهاشون متوجه شدن دنگ و فنگ زيادی داره مثل آزمون و مصاحبه و اينجور چيزا واسه همين تصميم رفت روی اينترنتی به جای آنلاين. مينيمم سرمايه اين كارگزاری های اينترنتی چقدره (نميدونم چرا نميخوام از روش سنتی دل بكنم) ؟ در ضمن اون مصاحبه و آزمون فرماليتست يا واقعا سطح دانش خاصی میخواد (من حدودا دو ساله كه وارد بورس شدم) ؟
نظر
-
در اصل توسط sysinfo پست شده است View Postدوستان كدوم كارگزار در حال حاظر سرويس اينترنتی خوبی ارائه ميده ؟ من نظرم اين بود كه سرويس آنلاين مفيد رو بگيرم كه بعد از تماس باهاشون متوجه شدن دنگ و فنگ زيادی داره مثل آزمون و مصاحبه و اينجور چيزا واسه همين تصميم رفت روی اينترنتی به جای آنلاين. مينيمم سرمايه اين كارگزاری های اينترنتی چقدره (نميدونم چرا نميخوام از روش سنتی دل بكنم) ؟ در ضمن اون مصاحبه و آزمون فرماليتست يا واقعا سطح دانش خاصی میخواد (من حدودا دو ساله كه وارد بورس شدم) ؟
خودم هم با كارگزاري نهايت نگر كار ميكنم كه به نظر كارگزاريه خوبيه و خدمات خوبي هم ارايه ميده.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط محمود خان پست شده است View Postمفيد فقط اسم داره. خيلي كارگزاري هاي ديگه هستند كه خدمات آنلاين دارند. با يك جستجو در اينتنت ميتوانيد به ليستشون دسترسي پيدا كنيد.
خودم هم با كارگزاري نهايت نگر كار ميكنم كه به نظر كارگزاريه خوبيه و خدمات خوبي هم ارايه ميده.آخرین ویرایش توسط sysinfo؛ 2011/02/16, 20:38.
نظر
-
در اصل توسط sysinfo پست شده است View Postممنون ، نهايت نگر محدوديت عدم امكان معامله با پول فروش يا انصراف خريد برای يك روز رو داره يا نه ؟ چون اين مورد تو مفيد واقعا مسخرست. در ضمن شما برای گرفتن خدمات آنلاينش آزمون دادين ؟ كارمزد خريد و فروششم بگين بيزحمت.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط محمود خان پست شده است View Postنه. نداره. به محض فروش سهام ميتونيد با پولش دوباره سهام بخريد. آزمون هم نداره. فقط يه درخواست ساده ميخواد بديد. شما اهل كدوم شهريد؟
نظر
-
در اصل توسط محمود خان پست شده است View Postمفيد فقط اسم داره. خيلي كارگزاري هاي ديگه هستند كه خدمات آنلاين دارند. با يك جستجو در اينتنت ميتوانيد به ليستشون دسترسي پيدا كنيد.
خودم هم با كارگزاري نهايت نگر كار ميكنم كه به نظر كارگزاريه خوبيه و خدمات خوبي هم ارايه ميده.
نظر
-
معرفی کارگزاران برتر آنلاین و نحوه عملکرد کارگزاران
مدیریت محترم سایت
لطفا" خواهشمند است جهت:
آشنا شدن دوستان و همکاران جدید که به این سایت وارد می شوند و یا
کلا" می خواهند به بورس وارد شوند و حتی
دوستان و همکاران قدیمی که سوابق زیادی نیز در بورس دارند
این تاپیک ایجاد گردد تا نحوه عملکرد کارگزاران مختلف از دیدگاه کلیه اعضاء مورد بحث و بررسی قرار گیرد
با تقدیم احترامThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر