معرفی کارگزاران برتر آنلاین و نحوه عملکرد کارگزاران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • analyst
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 446

معرفی کارگزاران برتر آنلاین و نحوه عملکرد کارگزاران

با سلام به تمام دوستان
    این تاپیک رو من ساختم به این منظور که دوستان نظرشون رو در مورد کارگزاری هایی که تجربه کار با هاشون رو دارن بزارن تا سایرین هم از تجربه اونها در انتخاب کارگزاری استفاده کنند.
    با تشکر
  • analyst
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 446

آقایون/ خانم ها
    نظری ندارید در مورد کارگزاری ها ؟
    نحوه پاسخگویی - خدمات اینترنتی - مشکلاتی که تا کنون برخورد داشتید و ...

نظر

• محمود شریعت
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 1358

به نظر من بدترين كارگزاري، كارگزاري مفيد است
      بنده قبلا با اين كارگزاري كار مي كردم. روزي نبود كه براي من مشكل درست نكنند. بنده هميشه درخواستهاي خريدم را قبل از شروع بازار ارسال ميكنم تا كارگزار به موقع وارد سيستم معاملا كند. ولي 90 درصد اوقات درخواست هاي خريد و فروشم حدود ساعت 10 صبح وارد سيستم معاملات ميشد. اين يعني فاجعه. يعني از دست دادن زمان، يعني از دست دادن فرصت خريد يا فروش. هيچ كس هم در اين كارگزاري جواب گو نيست
      حتي وقتي روز قبل درخواست فردا را ارسال ميكردم باز هم زود تر از 9:45 وارد سيستم معاملات نميشد. البته با سيستم معاملات بر خط مفيد اين مشكل حل ميشه اما ترجيح دادم سراغ يك كارگزار برم كه به مشتري هاش احترام ميذاره نه مفيد كه معامله گرش حتي ادب حرف زدن هم نداره (البته فقط معامله گر مشهدش اينجوريه)
      الان چند ماهي است با كارگزاري نهايت نگر كار ميكنم. سيستم معاملات آنلاين و اينترنتي عالي داره. معامله گرش هم كه محشره. خدارو شكر از وقتي اومدم نهايت نگر بازده ماهانم بيش از دوبرابر شده. تا حالا يك مشكل جزيي هم باهاش نداشتم و حتي فراتر از انتظارم نيز عمل ميكنند

عجيب تر از همه اينكه توي مفيد دو تا خريد براي من شده بود كه مين هيچ درخواست خريدي نكرده بودم . اونها درخواست يك نفر كه فاميلش با بنده يكي بود براي بنده ثبت كرده بودند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
      [/RIGHT]
      [/B][/SIZE]

نظر

• amir2003
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1125

عمران فارس از لحاظ خدمات بمشتري افتضاحه. تز مديرعاملش اينه مشتري با سرمايه كم بدرد نمي خوره. سايتش هميشه مشكل داره و هر روز قوانين براي مشتري حقيقي در رابطه با انتقال و پرداختپول بدتر ميشه به گفته مديرعاملش اگر براي بچه يكساله كد گرفتي براي درخواست پول و يا خريد خودش بايد بياد اگر ميگيد دروغ ميگم فقط يكبار امتحان كنيد اعتباري هم اصلا حرفش رو نزن ولي اگر بخاهيد پولتون رو بگيريد يكروز مدير عامل نيست يكروز مديرمالي نيست يكروز پول نيست.توصيه من اينه فقط اگر مثل من در شهرتون كارگزاري نبود از اون استفاده كنيد
        اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
        "دیوید ویسکات"

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

كارگزاري پاسارگاد كه تا حالا باهش كار كردم خوب بوده. مشكل خاصي نداشته.
          پول رو هم 4 روز بعد درخواست ميريزن به حسابت
          من هم واقعا با اين خريدهام خيلي اذيت شون كردم. روزي 10 تا درخواست خريد و فروش رو سيستم مي زارم. ديگه تابلو شديم به قول خودشون به اندازه نصف مشتريهاي اينترنتي درخواست دارم.
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• مهدی
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 93

در اصل توسط محمود خان پست شده است View Post
            به نظر من بدترين كارگزاري، كارگزاري مفيد است
            بنده قبلا با اين كارگزاري كار مي كردم. روزي نبود كه براي من مشكل درست نكنند. بنده هميشه درخواستهاي خريدم را قبل از شروع بازار ارسال ميكنم تا كارگزار به موقع وارد سيستم معاملا كند. ولي 90 درصد اوقات درخواست هاي خريد و فروشم حدود ساعت 10 صبح وارد سيستم معاملات ميشد. اين يعني فاجعه. يعني از دست دادن زمان، يعني از دست دادن فرصت خريد يا فروش. هيچ كس هم در اين كارگزاري جواب گو نيست
            حتي وقتي روز قبل درخواست فردا را ارسال ميكردم باز هم زود تر از 9:45 وارد سيستم معاملات نميشد. البته با سيستم معاملات بر خط مفيد اين مشكل حل ميشه اما ترجيح دادم سراغ يك كارگزار برم كه به مشتري هاش احترام ميذاره نه مفيد كه معامله گرش حتي ادب حرف زدن هم نداره (البته فقط معامله گر مشهدش اينجوريه)
            الان چند ماهي است با كارگزاري نهايت نگر كار ميكنم. سيستم معاملات آنلاين و اينترنتي عالي داره. معامله گرش هم كه محشره. خدارو شكر از وقتي اومدم نهايت نگر بازده ماهانم بيش از دوبرابر شده. تا حالا يك مشكل جزيي هم باهاش نداشتم و حتي فراتر از انتظارم نيز عمل ميكنند

عجيب تر از همه اينكه توي مفيد دو تا خريد براي من شده بود كه مين هيچ درخواست خريدي نكرده بودم . اونها درخواست يك نفر كه فاميلش با بنده يكي بود براي بنده ثبت كرده بودند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
            سلام محمودخان

برای خرید اعتبار هم میده ؟
            [COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 1358

بستگي به گردش معاملات و بازده كاري طرف دارد
              [/RIGHT]
              [/B][/SIZE]

نظر

• hadi4415
                عضو عادی
                • Jan 2011
                • 28

سلام دوستان

من حدود 1 سال با مفید اینترنتی کار می کنم . جدیدا هم آنلاین مفید . ولی هر چی جلوتر می ریم خدماتشون افتضاح تر میشه .

مفید هر روز بد تر از دیروز . دینگ دینگ

نظر

• analyst
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 446

برای من که مفید کار عجیبی کرد من ساعت 10 صبح درخواست خرید صدرا دادم و توی سیستمش خورد در حال اقدام و تا ساعت 12 چند میلیون سهم زیر قیمت درخواست من معامله شد وقتی عملکرد روزم رو دیدم تعجب کردم که خرید نشده البته این مال چند روز پیش هست که صف نبود. بنظرم کارکنانش سرشون خیلی شلوغ هست و به کارهاشون نمی رسن. شاید با همه گیر شدن آنلاین تریدینگ درست بشه.

نظر

• محمود شریعت
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 1358

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
                    برای من که مفید کار عجیبی کرد من ساعت 10 صبح درخواست خرید صدرا دادم و توی سیستمش خورد در حال اقدام و تا ساعت 12 چند میلیون سهم زیر قیمت درخواست من معامله شد وقتی عملکرد روزم رو دیدم تعجب کردم که خرید نشده البته این مال چند روز پیش هست که صف نبود. بنظرم کارکنانش سرشون خیلی شلوغ هست و به کارهاشون نمی رسن. شاید با همه گیر شدن آنلاین تریدینگ درست بشه.
                    مفيد فقط اسم در كرده. هيچ كارشون درست و حسابي نيست...
                    من هميشه اين مشكل را باهاشون داشتم. براي همين كارگزارم را عوض كردم. الان هروقت اراده كنم چه بصورت معاملات آنلاين (بر خط) و چه تلفني در كسري از ثانيه برام انجام ميشه. تا حالا نشده معامله گر نهايت نگر بگه سرم شلوغه بعدا زنگ بزن يا اينكه خودت كه اينترنت داري ازونجا درخواست بده. ولي مفيد حتي وقتي براي پيگيري درخواست اينترنتيم باهاش تماس مي گرفتم درست جواب نميداد. حتي يبار گفت شما چقدر تماس ميگيريد!!؟؟
                    [/RIGHT]
                    [/B][/SIZE]

نظر

• analyst
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 446

امروز هم صف صدرا داده شد و حتی زیر قیمت حداکثر هم فروش رفت ولی دستور خرید من که از هفته قبل با حداکثر قیمت بود اجرا نشد. بگم خدا چیکارت کنه مفید!!!

نظر

• hadi4415
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 28

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
                        امروز هم صف صدرا داده شد و حتی زیر قیمت حداکثر هم فروش رفت ولی دستور خرید من که از هفته قبل با حداکثر قیمت بود اجرا نشد. بگم خدا چیکارت کنه مفید!!!
                        جناب آنالیست میدونم وقتی با یه کارگزاری کار می کنیم تعویضش دردسر داره ؛ ولی پیشنهاد می کنم حداقل سیستم آنلاین مفید رو بگیرین تا اعصابتون راحت تر باشه . از اینترنتی مفید خیلی بهتره .

نظر

• محمود شریعت
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 1358

در اصل توسط hadi4415 پست شده است View Post
                          جناب آنالیست میدونم وقتی با یه کارگزاری کار می کنیم تعویضش دردسر داره ؛ ولی پیشنهاد می کنم حداقل سیستم آنلاین مفید رو بگیرین تا اعصابتون راحت تر باشه . از اینترنتی مفید خیلی بهتره .
                          مفيد به خاطر مشغله زياد كاري هيچ كاري را درست و به موقع انجام نميده! مسئله بعد هم در تخصيص عرضه اوليه هاست كه چنگي به دل نميزنه!
                          بر فرض آنلاينشو فعال كرد و خريد و فروش براش راحت شد! كلي مشكلات ديگه هست كه هنوزم حل نشدنيست.
                          مسئله بعدي زماني مشكل ساز ميشه كه فرصت مناسب خريد پيش بياد و قصد خريد داشته باشي اما در حساب كارگزاري نقدينگي نداشته باشي و مطمئن باشي تا دو سه روز ديگه پول دستت مياد!!! اونجاست كه .....ت ميسوزه!!!!!
                          [/RIGHT]
                          [/B][/SIZE]

نظر

• boofekoorr
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 44

سلام
                            ادراکی هستم کارگزار نهایت نگر در مشهد.
                            آقا محمود شرمندم کردی.هرکاری کردم وظیفه بوده.
                            حلا به سوالات دوستان جواب میدم.
                            1)بعد از فروش پول تنها 3روز بعد تو حسابتونه(نه 4روز).فقط روز دوم حتما تماس بگیرید و بگید که درخواست وجه دارین.
                            2)واسه کسانی که گردش حسابشون کمه پیشنهاد سیستم آنلاین رو دارم چون به مرور زمان که مشتری ها زیاد بشن(1سال نمیشه که شعبه مشهد رو راه اندازی کردم) ممکنه حق خودتون هم ضایع بشه و پشت خط منتظر بمونید.منم حافظم یاری نکنه. هم اینکه هنوز پذیرش استخدام نکردم .
                            3)خداییش شما جای مدیرعامل،وقتی خودتون به بازار سهام تسلط دارین و از اخبار پشت پرده زودتر از همه خبر دار میشین حاضرید بخاطر 5میلیون تو مشهد یا شهرستان دیگه دنبال کسانی که نمیشناسید بگردید.شما ها که همتون گلین اما تو این بازار میشه به کسی اعتماد کرد.تو همین مشهد از هر کارگزار بپرسید آقای ص... رو میشناسه که همه رو بیچاره کرد و پول نداشت پس بده.اگه میخواهید مدیرعامل به درخواست وام شما جواب مثبت بده اول گردش بالای 500میلیون تومان در ماه ،دوم خوشنام بودن بین کارگزاری ها ، سوم ایجاد اعتماد با خوشحسابی
                            4)تعویض کارگزار اصلا دردسر نداره.فقط کافیه برگه های سهامتونو بگیرید بیارید.
                            5)واسه عرضه اولیه هم ما لیستو میفرستیم تهران اونا اسامی رو به ترتیب گردش حساب مرتب میکنن و بعد تخصیص میدن . همین وگستر به مشتری های خوبم 1000تا(200هزار تومن) هم نرسید چه برسه به مشتری های با گردش کم. فردا روز از دست من هم شاکی نشین که اصلا دست کارگزار نیست.
                            6)امیدوارم تبلیغ و سوء استفاده نکرده باشم.چون حرف من شد لازم دونستم توضیحاتی بدم
                            آخرین ویرایش توسط boofekoorr؛ 2011/02/10, 19:51.

نظر

• mohgold
                              عضو جدید
                              • Feb 2011
                              • 4

شرکت کارگزاری بورس آبان معتبره ، کسی این شرکت رو میشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شرکت کارگزاری بورس آبان معتبره ، کسی این شرکت رو میشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

--------------------------------------------------------------------------------

کسی این شرکت میشناسه؟؟

تو ولیعصر بالاتر از بهشتی -نرسیده به پارک ساعی دفترش هستش؟

میخوام امروز اوراق مسکن ازشون بخرم؟؟ معتبره ؟ قابل اطمینانه؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                              X