بيمه ملت ( ملت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abedinejad
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 494

پیغام ناظر بازار
    به اطلاع کليه فعالان محترم بازار سرمايه مي رساند روز دوشنبه مورخ 19/04/1391 تعداد 000ر000ر150 سهم معادل 10 درصد از سهام شرکت بيمه ملت متعلق به شرکتهاي سرمايه گذاري صدر تامين، سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي كشوري، گروه بهمن و ساير سهامداران عمده به عنوان 471امين شرکت پذيرفته شده براي اولين بار پس از پذيرش و درج نام شرکت در فهرست شرکتهاي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش و گروه «تامين وجوه بيمه و بازنشستگي بجز تامين اجتماعي اجباري» و طبقة «بيمه غير از بيمه عمر» در فهرست نرخهاي بازار دوم در نماد ملت عرضه خواهد شد. مديريت بازار

نظر

• MOSTAFAVI
      ستاره‌دار(1)
      • Jun 2012
      • 5633

چند می ارزه؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

به نظر من با توجه به 25 سودش و جایگاه مناسب و رو به رشدش در میان بیمه ای ها حدود 150-140 میارزه (با توجه به اینکه 1هفته دیگه 16 تومان تقسیم خواهد کرد)
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

در آستانه عرضه اولیه سهام شرکت بیمه ملت
          آخرین وضعیت "ملت" تشریح شد
          صلاحی نژاد از برگزاری مجمع عادی سالیانه شرکت بیمه ملت در روز یکشنبه 25 تیر ماه جاری خبر داد و گفت: پیشنهاد هیأت مدیره در این مجمع، تقسیم سود نقدی 20 تومانی میان سهامداران خواهد بود. از طرفی طبق آیین نامه جدید بیمه مرکزی ایران، شرکت های بیمه گر موظف به افزایش سرمایه خود تا سقف 400 میلیارد تومان هستند که براین اساس، هیأت مدیره بیمه ملت نیز درصدد آماده سازی زمینه های مورد نیاز برای اجرای این آیین نامه پس از تصویب مجمع سهامداران است.
          معاون مالی و اداری شرکت بیمه ملت از عرضه 150 میلیون سهم معادل 10 درصد از کل سهام این شرکت برای نخستین بار در روز دوشنبه 19 تیر ماه جاری خبر داد و گفت: پیش از این، سهامداران عمده، متعهد واگذاری 20 درصدی سهام شده اند که در اولین مرحله از عرضه سهام بیمه ملت در پس فردا، به نسبت مساوی از سوی سهامداران عمده معادل 10 درصد از سهام در بازار دوم بورس اوراق بهادار واگذار و کشف قیمت خواهد شد. علی صلاحی نژاد در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز، با اشاره به سودآوری بیمه ملت در سال مالی گذشته، اظهار کرد: شرکت 150 میلیارد تومانی بیمه ملت در پایان عملکرد سال مالی گذشته توانست با اقدام های راهبردی خود، عایدی برآوردی خود را با تعدیل 8 درصدی، بطور کامل محقق ساخته و برای هر سهم مبلغ 25 تومان و 2 ریال سود، بطور خالص کنار گذارد. به باور وی آشنا بودن صنعت بیمه با نام بیمه ملت و از طرفی برخورداری از مزیت ساختاری و نرم افزاری مبتنی بر فناوری اطلاعات و مالی نسبت به سایر شرکت های فعال، جذابیت دو چندانی را برای سرمایه گذاران بوجود آورده که انتظار برای ورود هر چه سریع تر سهام این شرکت به بازار سرمایه را بدیهی می سازد. این مقام مسئول در خصوص جایگاه بیمه ملت در صنعت بیمه کشور، خاطر نشان کرد: بیمه ملت به لحاظ حجم سرمایه در صنعت بیمه، نخستین شرکت در میان بخش خصوصی و به لحاظ پوشش ریسک، جایگاه دوم را در میان واحدهای دولتی به خود اختصاص داده و عمده سرمایه گذاری های خود را در بخش املاک و دارایی های سهام متمرکز کرده است. معاون مالی و اداری شرکت بیمه ملت از ادامه سرمایه گذاری ها در بخش املاک سخن گفت و یادآور شد: طبق آیین نامه 60 بیمه مرکزی ایران، شرکت ملزم به رعایت چارچوب های آیین نامه ای بوده و دامنه سرمایه گذاری ها در بخش های مختلف بر این اساس رعایت می شوند. وی افزود: در بخش قراردادهای بیمه شخص ثالث، بیمه ملت بیمه گر اصلی شرکت خودرو سازی سایپا در سال 89 بوده اما در سال 90 بروز برخی اتفاقات از حجم این خدمات کاست که به هر حال در آینده ای نزدیک انتظار می رود از طریق انعقاد برخی قراردادها جبران شود. اشاره به پرتفوی سرمایه گذاری های شرکت بیمه ملت نکته دیگری بود که این مقام مسئول عنوان کرد: در سرمایه گذاری ها، منابع شرکت در بخش املاک تکمیل شده اما حوزه سپرده های بانکی و اوراق مشارکت همچنان نیاز به تکمیل می باشد البته در زمینه بورس و دارایی های سهام، تعدیل و جابجایی هایی صورت خواهد گرفت. صلاحی نژاد از برگزاری مجمع عادی سالیانه شرکت بیمه ملت در روز یکشنبه 25 تیر ماه جاری خبر داد و گفت: پیشنهاد هیأت مدیره در این مجمع، تقسیم سود نقدی 20 تومانی میان سهامداران خواهد بود. از طرفی طبق آیین نامه جدید بیمه مرکزی ایران، شرکت های بیمه گر موظف به افزایش سرمایه خود تا سقف 400 میلیارد تومان هستند که براین اساس، هیأت مدیره بیمه ملت نیز درصدد آماده سازی زمینه های مورد نیاز برای اجرای این آیین نامه پس از تصویب مجمع سهامداران است. در زمینه ثبت افزایش سرمایه 25 درصدی اخیر اما، همزمان با روز عرضه اولیه سهام شرکت، تعداد اندکی از حق تقدم های استفاده نشده نیز به فروش خواهد رسید و پس از آن سرمایه جدید 150 میلیارد تومانی بیمه ملت به ثبت خواهد رسید. معاون مالی و اداری شرکت بیمه ملت در زمینه پوشش ریسک هایی همچون افزایش دو برابری دیات در سال گذشته گفت: به لحاظ ذخایر 160 میلیارد تومانی بیمه ملت از بابت کلیه خدمات، بالاترین ذخیره بیمه ای نسبت به رقم پرتفوی کلیه خدمات صنعت بیمه را دارا بوده و بنابراین برای پرداخت دیات خسارات هیچ نگرانی وجود ندارد. در عین حال سال مالی گذشته همزمان با افزایش مبلغ دیه، پرداخت کلیه خسارات های معوق اتومبیل جهت جلوگیری از افزایش خسارات بواسطه افزایش دیات در دستور کار قرار گرفت و تا 29 اسفند ماه طی سه مرحله در خرداد، مهر و اسفند ماه حدود 80 میلیارد تومان وجه به حساب دادگستری واریز شده که زیان دیدگان تا تاریخ مذکور می توانند برای وصول بیمه خسارت خود به این نهاد مراجعه کنند. وی افزود: برای صدور بیمه های شخص ثالث در سال مالی 91، سقف فعلی حفظ خواهد شد اما خدمات بیمه ای شرکت به لحاظ تعریف و اخذ مجوز صدور هشت محصول جدید، بطور عمده به سمت بیمه های انرژی، مسئولیت، مهندسی و البته زندگی متمرکز خواهد شد.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• rezael
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 385

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            به نظر من با توجه به 25 سودش و جایگاه مناسب و رو به رشدش در میان بیمه ای ها حدود 150-140 میارزه (با توجه به اینکه 1هفته دیگه 16 تومان تقسیم خواهد کرد)
            سید جان یعنی بعد از عرضه بلافاصله میره مجمع؟
            سهم آنلاینیها چقده؟
            پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط rezael پست شده است View Post
              سید جان یعنی بعد از عرضه بلافاصله میره مجمع؟
              سهم آنلاینیها چقده؟
              یکشنبه هفته دیگه مجمعشه و احتمالا باید چهارشنبه بسته بشه. یعنی 2 روز معامله میشه قبل مجمعش. به نظرم وضعیت ویژه ای که سهم داره نوع و ترکیب سهامداراشه و خدمتتون عرض کنم علت دیر شدن عرضه هم این بود که یکی 2 تا از حقوقی ها حاضر نبودند 10 درصد سهمشون رو بدند! این یعنی دعوی مدیرتی داره سهم. از طرفی خبهمن که مالک واولیه بوده اصلا دلش نمی خواد موقعیتش رو از دست بده و قطعا باری خرید اقدام خواهد کرد. ضمنا همین که بعد از 2 روز معامله به مجمع میره و 16-20 تومان تقسیم می کنه قیمت رو جذاب می کنه
              با توجه به میزان عرضه گمان می کنم 2000 یا 2500 سهم به انلاین ها تخصیص بدهند

نظر

• rezael
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 385

یکشنبه هفته دیگه مجمعشه و احتمالا باید چهارشنبه بسته بشه. یعنی 2 روز معامله میشه قبل مجمعش. به نظرم وضعیت ویژه ای که سهم داره نوع و ترکیب سهامداراشه و خدمتتون عرض کنم علت دیر شدن عرضه هم این بود که یکی 2 تا از حقوقی ها حاضر نبودند 10 درصد سهمشون رو بدند! این یعنی دعوی مدیرتی داره سهم. از طرفی خبهمن که مالک واولیه بوده اصلا دلش نمی خواد موقعیتش رو از دست بده و قطعا باری خرید اقدام خواهد کرد. ضمنا همین که بعد از 2 روز معامله به مجمع میره و 16-20 تومان تقسیم می کنه قیمت رو جذاب می کنه
                با توجه به میزان عرضه گمان می کنم 2000 یا 2500 سهم به انلاین ها تخصیص بدهند
                مرسی از اطلاعاتتون
                میگم مث بپاس نشه؟!!
                212 عرضه شد رفت مجمع25 تومن سود داد که دی ماه میریزنش به حساب فکر کنم. بعدشم با 192 باز شد!! تقریبا یر به یر شد
                من همون روز که 212 خریدم 220 ردش کردم!
                بنظرم به اینکه بعد مجمع چه قیمتی باز میشه هم باید توجه کرد(البته نوسانگیرها)
                پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط rezael پست شده است View Post
                  مرسی از اطلاعاتتون
                  میگم مث بپاس نشه؟!!
                  212 عرضه شد رفت مجمع25 تومن سود داد که دی ماه میریزنش به حساب فکر کنم. بعدشم با 192 باز شد!! تقریبا یر به یر شد
                  من همون روز که 212 خریدم 220 ردش کردم!
                  بنظرم به اینکه بعد مجمع چه قیمتی باز میشه هم باید توجه کرد(البته نوسانگیرها)
                  درسته این هم ممکنه، فقط 2 ا فرق عمده دارند این دو تا، یکی این که این عرضه اولیه است و اون نبود و دیگری اونجا دعوی مدیریتی هم نبود و پاسارگاد مدیریت سهم رو داشت;)

نظر

• rezael
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 385

اطلاعاتت دقیقه آقا یاسر;)

نظر

• alirezasa
                      عضو فعال
                      • Jun 2012
                      • 508

شرکت بیمه ملت (ملت)

دوستان عزیز بیمه ملت چند قیمت میخورد؟

نظر

• alirezasa
                        عضو فعال
                        • Jun 2012
                        • 508

فردا عرضه میشه و چهارشنبه اگر اشتباه نکنم میبنده برای مجمع
                        گویا قراره 170 ریال سود تقسیم کنه و زود هم سودش را میده
                        پس مجمعش هم جذابیت باید داشته باشه
                        سود سال 90 را 252 ریال ساخته و این یعنی قیمت سهم باید حدود 120 تا 130 عرضه بشه و بره مجمع و بازی بعد مجمع دوباره شروع بشه

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

صنعت بیمه در حال حاضر وضعیت مطلوبی ندارد و مانند سایر صنایع است. اگر بر اساس p/e بخواهیم قیمت مناسب این سهم را تعیین کنیم نباید بالاتر از 4 شود.بنابراین با توجه به eps = 252 سال نود قیمت ارزنده برای خرید بین 100 تا 110 تومان مناسب است. البته اگر بعضی از سهامداران مانند دوعرضه قبلی عجله نکنند و قیمتهای بالا را در سیستم وارد نکنند می شود امیدوار بود که در این رنج قیمتی بازگشایی شود. چون مجمع پیش رو هم نزدیک است و قرار است 200 ریال سود نقدی پیشنهاد شود و ممکن است امسال افزایش سرمایه هم داشته باشد ؛ بنا براین بعد مجمع هم حوالی 110تومان می تواند بازگشایی شود و سپس صعود مناسبی را تجربه کند. من اردر بالای 110تومان برای خرید فردا را وارد نمی کنم . مواظب باشید مانند قبلی ها با قیمتهای بالاتر وارد نکنید که بعد پشیمانی سودی ندارد.احساس من میگه از 150 تومان تا 110 عرضه خواهد شد و کسانی که 150 گیرشون بیاد رفته تو پاچشون.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

بعید می دونم 110 تومان عرضه بشه اما اگه بشه خیلی عالیه. (من خودم نظرم روی حدود 130 تومانه) لازم به ذکره که حقوقی های اصلی سهم فروشنده نیستند و فشار عرضه در کار نخواهد بود روزهای بعد

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

خوب این شرکت 120 میلیارد تومانی در حال ورود به بورس هست و با توجه به عملکرد شرکت می تونه گزینه مناسبی جهت سرمایه گذاری باشه.
                              شرکت یک برنامه افزایش سرمایه از سود انباشته هم احتمالا به زودی انجام خواهد داد و سرمایه آن به 150 میلیارد افزایش خواهد یافت.

در ضمن در ترکیب سهامدارای شرکت، اسامی جالبی به چشم می خوره که شاید رایان سایپا با در اختیار داشتن 10 درصد از کل بیمه ملت، یکی از منتفعین بزرگ عرضه این شرکت در بورس باشد.
                              همشهری جان افزایش سرمایه 25درصدی از محل مطالبات و اورده داده و تا مجمع امسال به ثبت می رسد .الان سرمایه 150میلیارد است.

نظر

• bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

بعید می دونم 110 تومان عرضه بشه اما اگه بشه خیلی عالیه. (من خودم نظرم روی حدود 130 تومانه) لازم به ذکره که حقوقی های اصلی سهم فروشنده نیستند و فشار عرضه در کار نخواهد بود روزهای بعد

همشهری جان همه چیز بستگی به من و شما سهامدار دارد . اگر در چیدن سفارشهای اولیه قیمت بالا وارد نکنیم با این قیمت خواهند داد.باید از 100شروع کرد و نهایتا اگر عرضه نشد به 110 رسید.

نظر

در حال کار...
                                X