خوب بچه ها این تاپیک رو ایجاد کردم تا شاید بتونیم بعد از معاملات برای روز بعد پیش بینی کنیم که کدام سهم ها صف خرید هستند کدام سهم ها صف فروش برای استارت موضوع من میگم مروز که کاشیها صف خریدند برای فردا هم همچنان صف ممیمونند.
((کدام سهم صف خرید کدام سهم صف فروش؟))
Collapse
X
-
برچسب: هیچی
-
-
-
همش از صف خرید گفتیم دوستان اگه سهمی رو براش صف فروش متصورند برای فردا دریغ نکنند!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
قصفها و قشهد به احتمال زیاد فردا صف خریدن و با صف خرید شروع میکنن شاید هم اینطور نباشه ;) چون تو اوج قیمتن =))///
نظر
-
قشهد توانایی اینو که پس فردا رو هم با صف خرید شروع کنه داره باید ببینیم فردا این گروه در نبود قنیشا که لیدر حساب میشد چه میکنه ;)///
نظر
-
سایپا رو 152 صف فروش!!!! انتظار این یکی رو اصلا نداشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
بانک صادرات رو 110 تومان هم که دیگه ,چی بگم دیگه!امان از این عرضه های نا بجا دوباره همه دارن نقد میشن برای نفت و گاز پارشیاندستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postسایپا رو 152 صف فروش!!!! انتظار این یکی رو اصلا نداشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postمنهم این وقته اینقدر ذل زدم بهش چشمام بابا قوری شده می گم کاش من هیچوقت پا تو کفش بزرگترها نمی کردم اینقدر قدمم نحس بود بازار روز به روز بدتر میشهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/13, 19:26.///
نظر
-
-
نظر