******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3026

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    هان اين شد يه چيزي....اي طيب خان ناقلا ;;)....چشم حتما
    خیلی مخلصیم

ناقلا:d

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

هان اين شد يه چيزي....اي طيب خان ناقلا ;;)....چشم حتما
      جناب طيب از اين لينك رفتم گزارش دانا رو دانلود كردم اما ترازنامشو نديدم بدون ترازنامه نميتونم كاري بكنم اگه لينك گزارشي كه حاويه ترازنامه هست رو بزاريد ممنون ميشم

مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط بنان پست شده است
        ساده جان من فکر میکنم شما اگه میخوای تحلیل بنیادی را آموزش بدی باید اول توضیح بدی از کجا شروع کنیم مثلا باید فقط به صورتهای مالی که شرکت منتشر میکنه توجه بکنیم یا به کدوم بخشهای صورتهای مالی بیشتر باید توجه کرد و مفهوم هر بخش چیه ویا غیر از گزارشهای شرکت و صورتهای مالیش باید اطلاعات دیگری را هم بدست آورد اگر اینطوره از کجا باید اطلاعات دیگه غیر از گزارشات شرکت بدست آورد مثلا به سایت خود شرکت مراجعه کنی چون من بعضا دیدم که بعضی از دوستان عنوان میکنند که رفتن خود شرکت و اطلاعاتی را از آنجا تامین کردند که البته این برای همه امکان پذیر نیست و فکر کنم سلیقه ای باشه من فکر میکنم بعضی از اصطلاحات تو گزارشات مالی برای خیلیها ممکنه ناآشنا باشه مثلا (حسابها و اسناد پرداختی تجاری) و موارد مشابه و یا تو گزارش مالی چه بخشهایی از اهمیت ویژه ای برخورداره و چه برداشتی میشه از این بخش گرفت ببخشید طولانی شد اما فکر میکنم باید تصور کنی که داری الفبای تحلیل گزارشهای مالی را آموزش میدی

اينكه از كجا بايد شروع كنيم خب قطعا بايد يه سري اطلاعات اوليه از صورتهاي مالي داشته باشيم .....اما دوست دارم اول با ترازنامه آشنا بشيم و بتونيم ترازنامه رو تحليل كنيم...اما خب خيليا با اصطلاحات ترازنامه آشنا نيستن و نميدونن مثلا اسناد دريافتني يعني چي؟من ميخام روند اين تاپيك طوري باشه كه يه نفر مثلا بياد بپرسه اسناد دريافتني يعني چي و من جوابشو بدم حالا اگه طرف علاقه داشته باشه اين جوابارو يه جا واسه خودش كپي پيس ميكنه تا بتونه به طور آزمايشي يه تحليل بنيادي ارائه بده...بعد همينطور آماتور جلو ميريم تا پيشرفته بشيم و بتونيم مشكلات ترازنامه رو بررسي كنيم.....من خودم اينجوري دوست دارم

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

اينكه از كجا بايد شروع كنيم خب قطعا بايد يه سري اطلاعات اوليه از صورتهاي مالي داشته باشيم .....اما دوست دارم اول با ترازنامه آشنا بشيم و بتونيم ترازنامه رو تحليل كنيم...اما خب خيليا با اصطلاحات ترازنامه آشنا نيستن و نميدونن مثلا اسناد دريافتني يعني چي؟من ميخام روند اين تاپيك طوري باشه كه يه نفر مثلا بياد بپرسه اسناد دريافتني يعني چي و من جوابشو بدم حالا اگه طرف علاقه داشته باشه اين جوابارو يه جا واسه خودش كپي پيس ميكنه تا بتونه به طور آزمايشي يه تحليل بنيادي ارائه بده...بعد همينطور آماتور جلو ميريم تا پيشرفته بشيم و بتونيم مشكلات ترازنامه رو بررسي كنيم.....من خودم اينجوري دوست دارم
          هدف از ايجاد اين تاپيك اون قسمت قرمز رنگه

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

من براي اينكه كليد بخوره اين تاپيك خودم شروع ميكنم...آماتور شروع ميكنيم

خب ساده ي خنگ تو كه اين همه ادعات ميشه بگو ببينيم موجودي نقد چيه و به چه كار شركت مياد؟

موجودي نقد شركت نتيجه فعاليت هاي عملياتي شركت هست.....اگر تو حساب شركتي موجودي نقد زيادي نگه داري بشه نشون ميده شركت در برخورد با مسايل بسيار محتاط عمل ميكنه....مديران شركت موجودي نقد رو براي روز مبادا نگه داري ميكنن و كاهش موجودي نقد در حسابها يك نكته منفي محسوب ميشه...كاهش موجودي نقد نشون ميده يه جايي از كار شركت گير داره كه مجبور شده دست به اين ذخيره استراتژيك بزنه.....افزايش موجودي نقد دقيقا بر عكس كاهش موجودي يك فاكتور مثبت در صورتهاي مالي لحاظ ميشه......

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

خب كربن سود اعلام كرد و همونطور كه در تاپيك پيشنهاد خريد حدس زدم فروشي در محدوده 65 ميلياردتومن و بالاتر از شدوص اعلام كرد

مبارك اونايي باشه كه با تحليل سهم ميخرن
              http://codal.ir/Reports/Exports/N1U05INvXpdcQUuOwkd8Jw%3d%3d.pdf

ا
              ين گزارش ديوانه كنندست
              آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/02/27, 20:38.

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

منتظر سوالات دوستان از گزارش كربن هستم

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3026

جناب طيب از اين لينك رفتم گزارش دانا رو دانلود كردم اما ترازنامشو نديدم بدون ترازنامه نميتونم كاري بكنم اگه لينك گزارشي كه حاويه ترازنامه هست رو بزاريد ممنون ميشم

http://codal.ir/Reports/Attachment.a...jILdsl3Q%3d%3d
                  جناب ساده شاید این لینک کمک کنه برای تحلیل

ترازنامه ندیدم

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

دوستان يكي از راههايي كه ميتونيد بفهميد و ضعيت يه سهم چه جوري هست مقايسه دو شركت فعال در يك صنعت با هم ديگست.....خيلي راحت با يه مقايسه ساده ميتونيد بفهميد كه اون شركت چقد ميتونه سود بسازه ....شما بريد گزارش شدوص و كربن رو كنار هم بزاريد و ببينيد اگه مديران شركت تو گزارش شدوص دست نميبردن شدوص چقد ميتونست سود اعلام كنه

پس روش مقايسه يه روش ساده براي تحليل صورتهاي مالي هست و راحت ميتونيد بفهميد بهاي تمام شده بالا اعلام شده يا نه....يا فروش شركت پايين اعلام شده يا نه

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                      جناب ساده شاید این لینک کمک کنه برای تحلیلترازنامه ندیدمhttp://codal.ir/Reports/Attachment.a...5x5egAbQ%3d%3d
                      متاسفانه اين گزارشم گزارش بازرس هست و در ضمن مال 89 هست......من واقعا شرمنده شما شدم بدون ترازنامه نميتونم كاري بكنم......ولي كلي خدمتتون عرض كنم كه دانا توانايي بالايي از لحاظ عملياتي داره و از همه مهمتر با يه سري از مراكز قدرت هم در ارتباطه كه ميتونه قراردادهاي خوبي رو بگيره....امسال حرف واسه گفتن زياد داره.....شناور پاييني داره و اين يك امتيازه ارزشمند واسه اين سهمه

نظر

• سرداربورسی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 458

از برادر عزیزم سامان خان به خاطر تاپیک ها و ارسال های مفیدش در سایت بورسی تشکر کنم

برات عمر مفید و با عزت آروز می کنم @};-@};-@};-@};-@};-
                        ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                        نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

دوستان چون به مديران سايت قول دادم يه كپي از مطالب در تاپيك مربوطه درج بشه از دوستاني كه سهم مورد نظر رو دارن خواهش ميكنم يه كپي از مطالب مربوط به اون سهمو در تاپيكه مربوطه درج كنن

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

در اصل توسط mehrdad پست شده است View Post
                            از برادر عزیزم سامان خان به خاطر تاپیک ها و ارسال های مفیدش در سایت بورسی تشکر کنم

برات عمر مفید و با عزت آروز می کنم @};-@};-@};-@};-@};-

از لطف شما مهرداد جان ممنوم اميدوارم به درد بخورم

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3026

متاسفانه اين گزارشم گزارش بازرس هست و در ضمن مال 89 هست......من واقعا شرمنده شما شدم بدون ترازنامه نميتونم كاري بكنم......ولي كلي خدمتتون عرض كنم كه دانا توانايي بالايي از لحاظ عملياتي داره و از همه مهمتر با يه سري از مراكز قدرت هم در ارتباطه كه ميتونه قراردادهاي خوبي رو بگيره....امسال حرف واسه گفتن زياد داره.....شناور پاييني داره و اين يك امتيازه ارزشمند واسه اين سهمه
                              ممنونم

سپاس

دشمنت شرمنده باشه

خیلی آقایی

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2933

واقعا تاپیک خوبیه

کلی داریم حسابرسی یاد میگیریم ...
                                با تشکر از جناب ساده و دیگر دوستان