صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • DJANGO
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1701

دوستانی که دارن از افقهای روشن این سهم صحبت میکنن جهت اطلاعشون بگم که این سهم هیچ چیز جز یک تیکه زمین و یه چهارچوب که سر درش زدن نداره.که حتی اگه کل زمینشم بفروشن بازم به اندازه هر سهم صد تومن در نمیاره.دیگه از شهر خودمون خبر داریم سهمش چی هستش بعضیا همچین دارن تعریف میکنن و با ونفت مقایسه اش میکنن که انگار ما که تو شهر خودمون هستش هیچی ازش نمیدونیم.کاسنی که اقدامبه خرید این سهم کردند جز اشتباه کار دیگه ای انجام ندادن.چون بورس ازشون شفاف سازی خواسته و این سهم حتی صاحب نداره که کسی جوابگو باشه.بی خودی امیدوار نباشید که این سهم تا 20سال اینده هم هیچی نمیشه.کل سرمایه این شرکت بالا کشیده شد و آه در بساط نداره
    والسلام
    عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• تکنیکالیست
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1101

دوستانی که توزنجانن چرا فسرب رو نمیگن که هر روز کارکنانش اعتصاب دارن. مردم هم برای آلودگی کارخونه جلو استانداری تجمع کردن و الان هم عملا کارخانه تعطیله. میشه بگی چرا سهم هر روز صف خریده؟
      اختلاص ربطی به شرکت و کارخونه نداره. این مملکت اونقدر پول مفت ریخته که هر کسی دستش بیاد بالا میکشه. اگر بع اختلاص بود دوست عزیز الان بانک صادرات با اون اختلاص 3000 میلیاردی باید زیر 50 تومان معامله میشد نه اینکه تبدیل به لیدر گروه بانکی بشه.
      فکر کنم شما واست سنگین تموم شده سهمی که تو شهره خودت بوده اینقدر رشد کرده و تو از رشد جا موندی حالاهم با کلی ذوق شوق خوشحالی و آرزوی منفی خوردن داری. ........
      ......

نظر

• amirabbas2011
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 651

اون مثال هایی که شما میگید درست، ولی برای اطلاع بیشترتون، فسرب بسته شدن کارخانه فیلم بود، اون هایی که از اتوبان زنجان - تهران تردد می کردند زمان تعطیلی کارخانه هم شبها شاهد فعالیت شرکت بودند ، الان هم با اینکه تعهد داده اند روزها از فیلتر استفاده می کنند وشبها باز می کنند، ولی اگر ازنزدیک دو شرکت رو میدید هیچ وقت این دو رو باهم مقایسه نمی کردیدوبیشتر این سیاه بازی ها بخاطر اینه که با کارگربدبخت حساب کنند وبا شرایط وپایه حقوق فعلی قرار داد ببندند،

نظر

• sokoot
          عضو جدید
          • Oct 2012
          • 1

دوستان من خودم سال 87 از طريق پذيره نويسي با قيمت هر سهم 100 تومن پ كازرون خريدم كه اون موقع سكه بود حدود 260 تومن و چند سال بعد شبريز و شبندر با قيمت حدود 100 تومن تو بورس پذيرفته شدند.علت اين همه عقب افتادن اين سهم و امثال اون فقط سياست هاي دولت بوده و دولت فعلي با قولهايي كه داده افق اين سهام رو روشن كرده.شما شك نكن سهام اين شركتها با قيمت حدوح 200 تومن با اين تورم چند ساله چيزي نيست كه افراد تيز بين نفهمند و شايد ناظر بورس هم متوجه بز خري بعضيا شده كه نماد رو بسته مگر نه تو بورس ما يه سهم بعد از جند سال شده اين كه برا بورس جاي توقف نداره .به هر حال نوشته بنده توصيه به خريد يا فروش نيست.

نظر

• مهشید
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 124

باز فسرب داراییهاشو بفروش برای هر سهم 400 - 500 تومن در میاره

نظر

• تکنیکالیست
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1101

در اصل توسط مهشید پست شده است View Post
              باز فسرب داراییهاشو بفروش برای هر سهم 400 - 500 تومن در میاره
              دوست عزیز اگر به فروش دارایی باشه که فکر نکنم شرکتی ثروتمند مثله ایرانخودرو از لحاظ دارایی وجود نداشته باشد اما فعلا با زیان سنگین درگیره. .. در کل هر سهمی ارزش خاصه خودش را دارد و ای کاش بگذارند ارزش گذاری سهمها بر اساس قانون عرضه و تقاضا مشخص شود نه بستن سهمها .
              ......

نظر

• ashkan zandi
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1129

منم زنجانیم خدایش شرکت چیزی نداره که بشه ازش دفاع کرد اما اینم حساب کنید100تومن چندین سال پیش قطعا با الان که ارزشش یکی نیست اما خب بازم نمیشه چیزی گفت ولی شرکت تو سایت خودش زده توخوشبینانه ترین حالت7سال طول میکشه نزدیک240میلیون یورو پول لازمه

نظر

• amirabbas2011
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 651

مقايسه پتروشيمي زنجان با پالايشگاهي ها اشتباهه،وربطي هم به سياست هاي دولت ها هم نداره،مجمع شركت امسال درسالن همايش اتاق بازرگاني زنجان برگزارشديادمه 10 ريال سود تصويب كردوباافتخار تو اون جلسه گفتند پول را بانك گذاشته ايم وجالبه 10 ريال به ملت دادند وبقيه اش ......

نظر

• سیگنال
                    Banned
                    • Nov 2012
                    • 714

بازار ما ناخداگاه این سهم رو میخره. به دلیل فعالیت در یکی از صنایع برتر کشور یعنی پتروشیمی و آینده و افق روشن در دولت جدید. فرابورسی بودن و حجم مبنی 1. و از همه مهمتر شناور پایین سهم که دیگه حرفه ای ها میدونن اینجور سهما خوراک کیا هستن/:.winksmiley02.:/

نظر

• ashkan zandi
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1129

در اصل توسط سیگنال پست شده است View Post
                      بازار ما ناخداگاه این سهم رو میخره. به دلیل فعالیت در یکی از صنایع برتر کشور یعنی پتروشیمی و آینده و افق روشن در دولت جدید. فرابورسی بودن و حجم مبنی 1. و از همه مهمتر شناور پایین سهم که دیگه حرفه ای ها میدونن اینجور سهما خوراک کیا هستن/:.winksmiley02.:/
                      دوست عزیز واقعا نیتت چیه من نمیدونم میگم ما زنجانی هستیم هیچی نیست من الان سهمم رو میفروشم میخری؟
                      پتروشیمی کرمانشاه و خراسان اوره سازن 200تومان سود دارن قیمتشون رو1000فرض کنی با سودش در میاد700 اونوقت بری پترو زنجان رو بخری340بعدش7سال صبر کنی که چی بشه.
                      من از خدامه این سهم بشه10000تومان اما واقعیت رو بپذیر سهمم میفروشم میخوای خصوصی بده

نظر

• mahmood57
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 56

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                        دوست عزیز واقعا نیتت چیه من نمیدونم میگم ما زنجانی هستیم هیچی نیست من الان سهمم رو میفروشم میخری؟
                        پتروشیمی کرمانشاه و خراسان اوره سازن 200تومان سود دارن قیمتشون رو1000فرض کنی با سودش در میاد700 اونوقت بری پترو زنجان رو بخری340بعدش7سال صبر کنی که چی بشه.
                        من از خدامه این سهم بشه10000تومان اما واقعیت رو بپذیر سهمم میفروشم میخوای خصوصی بده
                        چرا وقتی 314 صف خرید بالای 10 میلیونی داشت ندادی؟؟؟؟؟

نظر

• aminborj
                          عضو جدید
                          • Oct 2013
                          • 10

من خودم زنجانی هستم پتروشیمی زنجان فقط یه در وسط بیابون ساختن و دیگه هیچی و حالا حالا ها هم خبری از ساخت و ساز نیست دوستان عزیز در اولین فرصت بعد از بازگشایی بفروشید و برید از ما گفتن بقیه رو خود دانی.

نظر

• سیگنال
                            Banned
                            • Nov 2012
                            • 714

پاسخ : ..... پترو شیمی زنجان ......

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post

میبینم آیدی های جدید با محتوای یکسان زیاد شده تو این تاپیک که فقط تعداد پستهایشان انگشت شمار است. دوست عزیز شما نخر. مثله اینکه خیلی زورت آمده که سهمی که بقول خودت هیچی نداره اینقدر رشد کرده و تو که همشهریش هستی از قافله جا موندی. سعی نکن با آیدیهای متفاوت مطلب بزنی. خواننده ها اینجا عاقل هستند داداش. خودتم که کلا 4 تا پست زدی که 2 تاش تو زنجانه .
                            فعلا جو کل پترویی ها بخاطر افزایش نرخ خوراک مناسب نیست. خواهی دید بازار این سهم رو میخره یا نه. راستی این 7 سال صبر کردن رو بیشتر توضیح بده تا بقیه هم بفهمن
                            ما که از 220 با سهمیم و حاشیه سودمون بالا. شما فعلا تلاشت رو بکن تا بتونی مفت خری کنی البته فقط سعی کن با یک آیدی بیای بالا

نظر

• ashkan zandi
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1129

در اصل توسط mahmood57 پست شده است View Post
                              چرا وقتی 314 صف خرید بالای 10 میلیونی داشت ندادی؟؟؟؟؟
                              خدا شاهدا بردیم کارکزاری.......شنبه ظهری بردیم گفت یکشنبه میفروشیم که اونم از شانس ما بست

نظر

• ashkan zandi
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1129

در اصل توسط سیگنال پست شده است View Post

میبینم آیدی های جدید با محتوای یکسان زیاد شده تو این تاپیک که فقط تعداد پستهایشان انگشت شمار است. دوست عزیز شما نخر. مثله اینکه خیلی زورت آمده که سهمی که بقول خودت هیچی نداره اینقدر رشد کرده و تو که همشهریش هستی از قافله جا موندی. سعی نکن با آیدیهای متفاوت مطلب بزنی. خواننده ها اینجا عاقل هستند داداش. خودتم که کلا 4 تا پست زدی که 2 تاش تو زنجانه .
                                فعلا جو کل پترویی ها بخاطر افزایش نرخ خوراک مناسب نیست. خواهی دید بازار این سهم رو میخره یا نه. راستی این 7 سال صبر کردن رو بیشتر توضیح بده تا بقیه هم بفهمن
                                ما که از 220 با سهمیم و حاشیه سودمون بالا. شما فعلا تلاشت رو بکن تا بتونی مفت خری کنی البته فقط سعی کن با یک آیدی بیای بالا
                                مشکلی نسیت به مدیریت سایت بگین آی پی منو چک کنن اگه با آیدی جز این اومدم همین جا اعلام کنن من پست نمیزنم تا مردم رو الکی گول نزنم همون 7سال رو برو سایت خود شرکت ببین چی نوشته واقعا عده ای پول میگیرن تا........
                                شرکت تو شهر ماست اونوقت تو اطلاعاتت بیشتر از ماست؟بخدا سهمم خواستی میفروشم مگه دیوانم که سهمی رو بخرم که فقط چنتا نگهبان داره.چندین سال سهم رو100تومان داریم همین چند ماه پیش90تومنم نمیخریدن اگه سهم خوبی بود تاکید روش بود ن یه نفری که شرکت رو از نزدیک ندیده تا باورش شه که هیچی نیست.بازم میگم دوستای من فروشنده هستند هر چه قد خواستی بگو من از همین زنجان واست جور کنم.
                                ظاهرا شما میخوای عده ای از همه جا بی خبرو گول بزنی من و همشهریام اطلاعات درستی دادیم اگه باورت نمیشه از وحید20 که زنجانیه و همه میشناسنش بپرس شاید قانع شدی و تهمت نزدی.
                                قبله اینکه بخوای جواب بدی یه سر برو سایت شرکت یا خواستی پاشو بیا بریم خود شرکت تا ببینی چی میگم دوست من اختلاس شده بود تو شرکت باعث و بانیاشم ازاد کردن هرطور خواستی من در خدمتم حتی خواستی میریم شرکت رو ببینی
                                آخرین ویرایش توسط ashkan zandi؛ 2013/12/20, 14:38.

نظر

در حال کار...
                                X