پاسخ : ..... پترو شیمی زنجان ......
ببین دوست عزیز اینقدر نمیخواد از سهم بد تعریف کنی. اینجا همه عاقل هستند . کسی با متنهای من گول نمیخورد. حتما میخای خودتو صادق ترین و درست ترین فرد تالار نشون بدی. همیشه سود خوب پشته ریسکه. من ازین بعد تر هم ریسک کردم .9 ماه در سهمی مثله آینده بهشت پارس سهامداره کلان بودم . حتما شنیدی بهشت چه داستانی داشت. از آخر سهم باز شد و با 90 درصد سود خارج شدم. حالا اونکه نابود و داغون بود خرابه ای بیش نبود در حومه قائم شهر. باز این یک پروژه ملی است در صنعت پتروشیمی.
جالبه 3 نفر امدن تو این تاپیک و پستهای یکسان میزنن و هر سه هم میگن من بچه زنجانم. قضاوت با خوانندگان که این افراد یکی هستند یا خیر.
من باشرکت تماس داشته ام ومشکلی برای بازگشایی سهم وجود ندارد و افزایش سرمایه هم پیش رو دارد در مجمع آینده.شما هم یه زحمت بده بجایی که بری تو سایت مایتا تماس تلفنی داشته باشی میفهمی
در اصل توسط ashkan zandi پست شده است
View Post
جالبه 3 نفر امدن تو این تاپیک و پستهای یکسان میزنن و هر سه هم میگن من بچه زنجانم. قضاوت با خوانندگان که این افراد یکی هستند یا خیر.
من باشرکت تماس داشته ام ومشکلی برای بازگشایی سهم وجود ندارد و افزایش سرمایه هم پیش رو دارد در مجمع آینده.شما هم یه زحمت بده بجایی که بری تو سایت مایتا تماس تلفنی داشته باشی میفهمی
نظر