سرمایه گذاری البرز ( والبر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
    امروز روز پایین اوردن میانگین بود .سید عزیز خیبی کم پیدا شدین .....
    والبر از فردا صفهای میلیونی داره و منتظر پر کردن حجم مبنا میمونه
    درود بر دکتر عزیز؛

کم لطفی بنده رو به حساب مشغله کاری و درسی بگذارید نه بی معرفتی :)
    در خدمت دوستان عزیزی مثل شما هستیم. ان شالله همیشه سالم و پر سود باشید

در مورد والبر هم موافقم باهاتون. این سهم رو مدیون دوستانی هستم که ازم سوال می پرسیدند و باعث شدند توفیق اجباری داشته باشم در موردش و صد البته یکی دو تا رفیق قدیمی تکنیکالیست که سیگنال اصلی رو دادند. ان شالله رالی خوبی آغاز خواهد کرد
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کاران
      عضو عادی
      • May 2013
      • 94

با سلام خدمت دکتر عزیز
      این شااله تو کلاس حضوری زیارتت میکنیم سید عزیز
      دکتر جان یه سوال و یه زحمت براتون داشتم.میخواستم خواهش کنم یه نگاهی به آخرین گزارش کاذر بندازین
      سال 91 سود عملیاتیش 118هزار و خورده ای رشد داشته که عدد جالبیه و 20 مرداد هم مجمع افزایش سرمایه 100% از انباشته داشته که البته نمیدونم به کجا رسیده.در ضمن کلی کسرا به قیمت تمام شده 600 تومن داره
      میخواستم یه لطفی بکنین یه نگاه بندازین که بنیادیش مورد تاییدت هست یا خیر و قیمت بازگشایی مناسبش حدودا چقدر باید باشه(اگه بشه تا حدی پیش بینی کرد)
      شاید برای خود شما هم سهم جالبی باشه
      اگر این محبتو در حقم بکنین ممنون میشم.وقتی اخلاقتون خوبه آدم هم تحریک میشه سواستفاده کنه
      پیشاپیش نهایت تشکر را دارم

نظر

• کاران
        عضو عادی
        • May 2013
        • 94

در اصل توسط کاران پست شده است View Post
        با سلام خدمت دکتر عزیز
        این شااله تو کلاس حضوری زیارتت میکنیم سید عزیز
        دکتر جان یه سوال و یه زحمت براتون داشتم.میخواستم خواهش کنم یه نگاهی به آخرین گزارش کاذر بندازین
        سال 91 سود عملیاتیش 118هزار و خورده ای رشد داشته که عدد جالبیه و 20 مرداد هم مجمع افزایش سرمایه 100% از انباشته داشته که البته نمیدونم به کجا رسیده.در ضمن کلی کسرا به قیمت تمام شده 600 تومن داره
        میخواستم یه لطفی بکنین یه نگاه بندازین که بنیادیش مورد تاییدت هست یا خیر و قیمت بازگشایی مناسبش حدودا چقدر باید باشه(اگه بشه تا حدی پیش بینی کرد)
        شاید برای خود شما هم سهم جالبی باشه
        اگر این محبتو در حقم بکنین ممنون میشم.وقتی اخلاقتون خوبه آدم هم تحریک میشه سواستفاده کنه
        پیشاپیش نهایت تشکر را دارم
        عذرخواهی میکنم پست نامربوط زدم. یه لحظه فکر کردم اینجا تاپیک سید عزیزه

نظر

• mani_slash
          عضو عادی
          • Nov 2012
          • 267

خواهشابادیدن 1روز+ جوندید.وقتی1هفته منفیه اساتیدنیستن اماتایه نقطه+ میشه سینه زنان پیداشون میشه.بسه بابا.طرف رو480روحرف شماهاخریده الان یکماهه که توضرره اونوقت شماهارو430آی وای راانداختین که چی؟یانمیدونیدوازندونستنه،یاعمدی دارید جومیدیدومغرض هستیدکه هردوموردش زشته

نظر

• amirabbas2012
            Banned
            • Oct 2012
            • 286

شیرازی مدیر پرتفوی سرمایه گذاری البرز :از افزایش سرمایه 25% شرکت از محل آورده نقدی خبرداد

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط mani_slash پست شده است View Post
              خواهشابادیدن 1روز+ جوندید.وقتی1هفته منفیه اساتیدنیستن اماتایه نقطه+ میشه سینه زنان پیداشون میشه.بسه بابا.طرف رو480روحرف شماهاخریده الان یکماهه که توضرره اونوقت شماهارو430آی وای راانداختین که چی؟یانمیدونیدوازندونستنه،یاعمدی دارید جومیدیدومغرض هستیدکه هردوموردش زشته
              درود؛
              دقیقا متوجه نشدم منظورتون با کی هست اما بنده چند روز پیش میانگین 435 وارد شدم و تا 2 ماه روی سهم صبر خواهم کرد. پیشنهاد هم به کسی نداده بودم روی 480 بخره هرچند انقدر فرصت نوسان 4-5 درصدی داده که براحتی میشد کاهش میانگین خرید داد. اصولا هم وقتی سهمی تحلیل میشه از نظر بنیادی، نه از مثبت هاش ذوق زده میشیم نه از منفی هاش سرخورده! مگر اینکه بدون تحلیل وارد سهمی شده باشیم که در اون صورت هیجان جای منطق رو میگیره

نظر

• ghazal
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 23

من حدود یک ماه پیش والبر خریدم ولی متاسفانه روندش خیلی خسته کننده شده
                به نظر اساتید والبر را نگهدارم یا بفروشم میانگینم 4500 است ظاهرا گروه وپخش بهتر از گروه البرز است

نظر

• علیرضا1
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 853

در اصل توسط mani_slash پست شده است View Post
                  دوست عزيز بنده روي ٤٨٠ وارد شدم روي ٤٢٠ ميانگين پايين اوردم،بعد از ده سال فعاليت در بورس اينقدر بالا پايين ديدم كه جوگير نشم.
                  اگه منظورتون بنده هستم خودمم تازه رسيدم به نقطه صفر،شما هم بهتره به جاي درس اخلاق دادن به اون طرف بگين سهم رو با تحليل بخره نه با حرف و گفته ديگران!!!!
                  "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• مازیار علوی
                    عضو عادی
                    • Mar 2013
                    • 64

در خصوص شرکت سرمایه گذاری البرز تحلیلگران ما کف قیمتی سهم را محدوده (390-400) تومان ارزیابی می کنند. سهم به لحاظ بنیادی فوق العاده می باشد و اکثریت گروه دارو را به قیمت اسمی در پرتفوی خود دارد، توصیه میکنیم در محدوده حمایتی ذکر شده میانگین خرید را کاهش داده و سهامداری کنید،رالی صعودی سهم با شکست محدوده 450 تومان و با هدف 700 تومان آغاز خواهد شد. لازم بذکر است انتظار رسیدن به هدف ذکر شده پس از انتشار گزارش 6ماهه دارویی ها را داریم
                    http://signalebours.loxtarin.com/pos...6%D8%AF....htm

نظر

• kianoshparsa
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 1218

در اصل توسط ghazal پست شده است View Post
                      من حدود یک ماه پیش والبر خریدم ولی متاسفانه روندش خیلی خسته کننده شده
                      به نظر اساتید والبر را نگهدارم یا بفروشم میانگینم 4500 است ظاهرا گروه وپخش بهتر از گروه البرز است
                      با سلام وعرض ادب
                      معمولا جهت خرید سهام ابتدا باید صنعت خوب را شناسائی کرد وسپس لیدر آن صنعت را - والبر یک شرکت سرمایه گذاری است البته من خودم از حدود 490 آن را رصد کردم ودر محدوده 430 خرید کردم در گروه داروئی در حال حاضر دشیمی توصیه به خرید می شود .
                      در خصوص نگهداری سهم والبر در روند رشد می باشد و معمولا می گویند با روند دوست باشید بنده همچنان منتظرم در صورت شکست 408 تا 380 نزولی خواهد بود . که در این نقطه بایدبا دقت سهم را مونیتور کرد و اضافه نمود
                      مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                      kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• 151678
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 112

ظاهرا افزايش سرمايه ي 25 در صدي در پيش داره

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

از صف فروش آخری برداشتم
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                            از صف فروش آخری برداشتم
                            me 2 :)

اگه باز هم صف فروش بشه باز كمي اضافه مي كنم

نظر

• abtinsalari
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 306

410 امروزش خیلی خوب بید!!!!!!
                              ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• voroksh
                                کاربر فعال
                                • Jun 2012
                                • 218

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                                me 2 :)

اگه باز هم صف فروش بشه باز كمي اضافه مي كنم
                                منم امروز کلی خریدم فردا هم اضافه میکنم
                                اگر قادر نیستی خود را بالا ببری هماند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری

نظر

در حال کار...
                                X