بورس نیوز از عجب تحلیلی زده . ها ها کنور با 24 میلیارد سرمایه رو با کچاد و کگل با سرمایه 600 میلیاردی مقایسه کرده و پی به ایه اونا رو بهش داده . هاها
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postمیثم جان بی خیال
این بورس نیوز همیشه از دنیا عقبه و بیشتر تحلیلاش هم کشکیه:))
;) ما که زیر 2000 نمیدیم زیر 1800 هم خریداریم .البته دیگه نه 500 تا =))
همین رو اگه بخریم و تک سهم بشیم بریم سال دیگه بیایم یا دوسال دیگه بیام فک کنم 200 درصدی سود کنیم حداقل (دو ساله) و از شر نوسان و نوسان گیری و بازار منفی و صف فروش خلاص میشیم. سهم بسیار سهم ارزنده ایه ;)///
نظر
-
به نظرتون با این قیمت چقدر به پورتفوی ومعادن اضافه شد :d ما امروز و معادن هم خریدیم :D البته رشد کرده بود ولی ومعادن ضرر نداره :D
حقش رو هم 150 اگه بدن خویه :D///
نظر
-
فکر کنم حدود 50 تومن ناو شرکت رفت بالا!
تا آخر سال احتمالا عرضه گهر زمین رو هم تو فرابورس داریم
فولاد ارفع هم احتمالا میاد و....
یادش بخیر همین چند وقت پیش بود که میخواست افزایش سرمایه 243 درصدی بده(ومعادن).
هر چی داد زدیم بابا این سهم رو بخرین واسه افزایش سرمایه ولی هیشکی نخرید!به قول یارو،اسنادش هم تو تاپیکش موجوده:d
حالا حساب کنین سود کسایی که سهمو 820 تا 850 قبل افزایش سرمایه خریدن!
200 درصد افزایش سرمایه شرکت هم سهام جایزه هست!
یه تعدیل 10 درصدی از بابت فروش 10 درصد صبانور
یه تعدیل خوب دیگه بابت تعدیل قریب الوقوع کگل و کچاد
و فملی و.....
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postفکر کنم حدود 50 تومن ناو شرکت رفت بالا!
تا آخر سال احتمالا عرضه گهر زمین رو هم تو فرابورس داریم
فولاد ارفع هم احتمالا میاد و....
یادش بخیر همین چند وقت پیش بود که میخواست افزایش سرمایه 243 درصدی بده(ومعادن).
هر چی داد زدیم بابا این سهم رو بخرین واسه افزایش سرمایه ولی هیشکی نخرید!به قول یارو،اسنادش هم تو تاپیکش موجوده:d
حالا حساب کنین سود کسایی که سهمو 820 تا 850 قبل افزایش سرمایه خریدن!
200 درصد افزایش سرمایه شرکت هم سهام جایزه هست!
یه تعدیل 10 درصدی از بابت فروش 10 درصد صبانور
یه تعدیل خوب دیگه بابت تعدیل قریب الوقوع کگل و کچاد
و فملی و.....
حالا چند درصد داد ؟ چند ماهه؟
مبارکتون باشه.
این و معادن واقعا طلاست. سال 85 این سهم 200 تومن بود هیچ وقت یادم نمیره سالی 200 درصد داده فک کنم !!!!!!!///
نظر
-
فکر کنم بالای 50درصد تو 2 ماهه تا حالا داده با این قیمتها
البته فعلا سهام جایزش رو نمیشه فروخت.
بعد افزایش سرمایه هم حدود 270 بازگشایی شد که هر کی خرید سود خوبی کرده تا به حال
هر چی بیشتر نگهش داری سود بیشتری میبری
بزار طرحهای توسعه فملی -کچاد-کگل-کنور-فخاس-فولاد ارفع و... به بهره برداری برسن اونوقت سهم میره به قیمتهای قبل افزایش سرمایه!
نظر
-
تحليل و بررسي شركت تامين مواد اوليه فولاد صبا نور
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postفکر کنم بالای 50درصد تو 2 ماهه تا حالا داده با این قیمتها
البته فعلا سهام جایزش رو نمیشه فروخت.
بعد افزایش سرمایه هم حدود 270 بازگشایی شد که هر کی خرید سود خوبی کرده تا به حال
هر چی بیشتر نگهش داری سود بیشتری میبری
بزار طرحهای توسعه فملی -کچاد-کگل-کنور-فخاس-فولاد ارفع و... به بهره برداری برسن اونوقت سهم میره به قیمتهای قبل افزایش سرمایه!
ومعادن تا مجمع عمومی 90 حداقل 6000 ریال است. روز بازگشایی از صف فروش 2669 کمی خریدم. دو روز قبل هم مقداری نقدینگی دستم اومد اضافه کردم رو 3490 ریال . فردا هم اضافه خواهم کرد. در افزایش سرمایه هم بودم. تا مجمع هم خواهم بود. بهترین سهم سبد من ومعادن . دو بار هم نوسان گرفتم از این طلای 24 عیار . پشیمان از اینکه بعد مجمع تک سهم نشدم. داشتن این سهم یعنی داشتن همه گروه استخراج کانه های فلزی.
نظر
-
معاون توسعه معادن و فلزات در گفتوگو با فارس
صبانور را بلوکی نمی فروشیم
خبرگزاری فارس: معاون توسعه معادن و فلزات با اعلام فروش 10 ثانیه ای 24 میلیون سهم فولاد صبانور در فرابورس از عدم واگذاری بلوکی سهام این شرکت به متقاضیان خرید خبر داد.
مرتضی علیاکبری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس؛ با اشاره به عرضه اولیه امروز 10 درصد از سهام شرکت تأمین مواد اولیه فولاد صبانور در روز جاری اظهار داشت: در جریان این عرضه 24 میلیون سهم به قیمت هزار و 500 تومان در عرض 10 ثانیه به فروش رسید که نشان دهنده اقبال فعالان بازار به این شرکت تازه وارد و ثبت رکورد جدیدی در عرضه های اولیه بود. وی با بیان اینکه این شرکت نخستین شرکت واگذار شده توسعه معادن فلزات در فرابورس بود و پیش از این سهام چند شرکت در بورس اوراق بهادار عرضه اولیه شده ، در مورد عرضه خرد و عمده سهام فولاد صبا نور هم گفت: در حالی تصمیمی برای عرضه خرد فولاد صبانور در روزهای آینده نگرفتهایم که ممکن است مقدار کمی از سهام آن را در روزهای آینده عرضه کنیم. علیاکبری ادامه داد: اما به رغم تقاضای چندین خریدار برای تصاحب درصدی از سهام این شرکت هیچ برنامهای برای واگذاری عمده یا بلوکی سهام صبا بورس نداریم. وی در خاتمه در برابر این سؤال که آیا توسعه معادن و فلزات شرکت دیگری هم در نوبت واگذاری دارد یا خیر گفت: طی سال جاری خیر اما برای سال آینده یکی دو مجموعه خود را واگذار خواهند کرد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در بازار چه خبر بود؟
امروز 10 درصد از سهام شرکت فولاد صبا نور در بازار و با قیمت 1500 تومان عرضه شد.این شرکت حدود 94 درصد محصولات خود را صادر می کند و برای سال 91 نیز صادرات خود را بر مبنای دلار 1226 تومانی حساب کرده است.بنابراین افزایش قیمت دلار تاثیر بسزایی بر سود شرکت خواهد گذاشت به طوری که 10 درصد نرخ رشد دلار بیش از 45 تومان به سود هر سهم شرکت اضافه می کند.تولید اصلی شرکت سنگ آهن دانه بندی شده است.
معاون ومعادن نیز با اعلام فروش 10 ثانیه ای 24 میلیون سهم فولاد صبانور در فرابورس از عدم واگذاری بلوکی سهام این شرکت به متقاضیان خرید خبر داد .
نماد ومعادن نیز در حالی با عرضه صبا نور به قیمت های بالای 380 تومان رسید که می تواند با رشد قیمت کنور بازهم روزهای مثبتی داشته باشد هرچند که سهم رشد خوبی را در چند وقت اخیر داشته است.با قیمت های 1500 کنور نیز nav سهم به محدوده بالای 500 تومان رسیدآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/16, 18:16.///
نظر
-
خبرگزاری فارس: معاون توسعه معادن و فلزات با اعلام فروش 10 ثانیه ای 24 میلیون سهم فولاد صبانور در فرابورس از عدم واگذاری بلوکی سهام این شرکت به متقاضیان خرید خبر داد. خبرگزاری فارس: صبانور را بلوکی نمی فروشیم مرتضی علیاکبری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس؛ با اشاره به عرضه اولیه امروز 10 درصد از سهام شرکت تأمین مواد اولیه فولاد صبانور در روز جاری اظهار داشت: در جریان این عرضه 24 میلیون سهم به قیمت هزار و 500 تومان در عرض 10 ثانیه به فروش رسید که نشان دهنده اقبال فعالان بازار به این شرکت تازه وارد و ثبت رکورد جدیدی در عرضه های اولیه بود. وی با بیان اینکه این شرکت نخستین شرکت واگذار شده توسعه معادن فلزات در فرابورس بود و پیش از این سهام چند شرکت در بورس اوراق بهادار عرضه اولیه شده ، در مورد عرضه خرد و عمده سهام فولاد صبا نور هم گفت: در حالی تصمیمی برای عرضه خرد فولاد صبانور در روزهای آینده نگرفتهایم که ممکن است مقدار کمی از سهام آن را در روزهای آینده عرضه کنیم. علیاکبری ادامه داد: اما به رغم تقاضای چندین خریدار برای تصاحب درصدی از سهام این شرکت هیچ برنامهای برای واگذاری عمده یا بلوکی سهام صبا بورس نداریم. وی در خاتمه در برابر این سؤال که آیا توسعه معادن و فلزات شرکت دیگری هم در نوبت واگذاری دارد یا خیر گفت: طی سال جاری خیر اما برای سال آینده یکی دو مجموعه خود را واگذار خواهند کرد.
نظر
نظر