افست چرا اینجوری شده؟پس کو استخونای محکمش؟؟؟:((
افست ( چافست )
Collapse
X
-
امین جان سرور من اگه یکم زمان دارید صفحات گذشته این تاپیک رو مطالعه بفرمایید اگه باز هم زمان بیشتری بود صفحه 135 تاپیک زیر خاکی به تاریخ 8 شهریور را نگاهی بیندازید....سهم مسیری را رفته است پر فراز و نشیب اما صعودی..در بین راه از دویست و هشتاد تومان تا اینجا این اتفاقات بسیار بوده است....خریدار هم به موقع می آید اما قبل از آن باید یک فروشنده خاص بیاید....رور
نظر
-
سهم هایی مثل افست و فسپا
که را که می خری فقط توهستی وشرایط بنیادی سهم
چون که روی این سهم ها حقوقی فعال نیست .کمی گیردارند دراین زمینه .
ونباید به دید نوسانگیری به این سهم ها نگاه کرد .سهم نوسانگیری برای کوتاه مدت نیست .
چافست شاید باید منتظریک گره نصف ونیمه دراین سهم باشیم .تا گزارشات بعدی این سهم و حمایت حقوقی نیز کم کم بیاید .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postسهم هایی مثل افست و فسپا
که را که می خری فقط توهستی وشرایط بنیادی سهم
چون که روی این سهم ها حقوقی فعال نیست .کمی گیردارند دراین زمینه .
ونباید به دید نوسانگیری به این سهم ها نگاه کرد .سهم نوسانگیری برای کوتاه مدت نیست .
چافست شاید باید منتظریک گره نصف ونیمه دراین سهم باشیم .تا گزارشات بعدی این سهم و حمایت حقوقی نیز کم کم بیاید .وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
واقعا این سهمی که دوستان معرفی نمودند خیلی جالبه نه گره میره نه کسی میخره و نه میشه فروختش و ظاهرا باید یک عمر باید پاش به انتظار نشست تا یکی که نمیدونم کیه حتما بیا سهمش رو بفروشه تا بلکه فرجی بشه و از سهم بشه با زیان خارج شد !!؟ این هم از اون حرفهاست که برای مستدل نشان دادن بلوکه شدن پول در این بازار مثبت واقعا جای ایول داره!
تا ما باشیم منبعد از این سهم های استخوان دار ! نخریم.آخرین ویرایش توسط امید؛ 2012/04/15, 17:36.
نظر
-
در اصل توسط mohammad. پست شده است View Postمهران جان دوباره شما سهمی رو معرفی کردی و بچه ها خریدای هیجانیشون رو شروع کردند !!!! :-/
من جسارتا از جانب شما به دوستان عرض میکنم : آقا اگه الان خریدید و بعد یه کم سهم اومد پایین اینجا گله نکنیدا ... یه کم صبر کنید خریدای بهتری میتونید داشته باشید /:)[COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط امید پست شده است View Postواقعا این سهمی که دوستان معرفی نمودند خیلی جالبه نه گره میره نه کسی میخره و نه میشه فروختش و ظاهرا باید یک عمر باید پاش به انتظار نشست تا یکی که نمیدونم کیه حتما بیا سهمش رو بفروشه تا بلکه فرجی بشه و از سهم بشه با زیان خارج شد !!؟ این هم از اون حرفهاست که برای مستدل نشان دادن بلوکه شدن پول در این بازار مثبت واقعا جای ایول داره!
تا ما باشیم منبعد از این سهم های استخوان دار ! نخریم.آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/04/15, 18:46.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاميد عزيز نگران چي هستي؟اگه منطقي به موضوع نگا كنيد اين سهم از حوالي 400 معرفي شد و رشد خوبي كرد...حالا اگه شما تو قيمتاي بالا خريديد و احتمالا ضرر كرديد اين متوجه خود شماست.....وقتي سهمي بالا ميره و شما نتونستيد به موقع خريد كنيد ديگه بايد از خريدش صرف نظر كنيد...ولي آينده اين سهم روشن هست
خدمت تون عرض شود که بنده حتی نگران ضرر کردن هم نیستم چون به انداره کافی از این مسائل در بورس دیدم اما بحث من نقدشوندگی سهمه که واقعا تو ذوق میزنه. بر فرض اگر سهامداری به پول نیاز داشته باشه آیا نباید بتونه سهمش رو با ضرر نقد کنه و خارج شه تنها مشکل من با این سهم همینه آخه خنده دار نیست سهم صف 80000 سهمی داره و شش روزه در همین حالت مونده و معامله ای نشده و اونوقت لقب استخوان دار هم بهش میدیم. تنها صحبت من نوع معاملات کلافه کننده سهمه که حتی اجازه خروج در منفی هم نمیده و استدلال چنین شرایطی هم این باشه که حتما یکنفر باید سهماش رو بفروشه تا تحرکی در سهم ایجاد بشه و در نتیجه اگر طرف نخواست بفروشه سهم باید همینطور در سکون کامل بمونه تا فرجی بشه!!
نظر
-
امیدجان شما چنتا داری ؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر