سهام قابل معامله كه تلفيق فاندامنتال وتكنيكال دران مستتر وقابل خريدباشند

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1490

سهام قابل معامله كه تلفيق فاندامنتال وتكنيكال دران مستتر وقابل خريدباشند

باسلام وعرض وادب واحترام
    وتشكرپيشاپيش
    ازانجاييكه مشاهده ميشه اكثرا بدليل عدم اشنايي به يكي از دوعامل مهم فاندوتكنيك سهام
    ورود وخروج غيراصولي مانع كسب سودلازم ميشوند.لازم دانستم با ايجاداين تاپيك كمكي هرچند كوچك
    درجهت بهره وري بيشتر دوستان بشود . لذا ازتمامي دوستان بنيادي كار وتكنيكاليست تقاضا ميكنم دراين امرمهم همكاري لازم داشته باشند. اميدوارم كه انشاالله مقبول افتد . هه هه
    توضيح
    1 = نظرهمه منتقدين محترم است مشروط به اينكه باذكردليل ومستندات باشد

زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
    اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
  • حامد
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1490

باسلام
    ابتدا از محسن عزيز تقاضا ميكنم چنانچه مقدوراست زحمت نمودارولغدر بكشند وهمچنين ساده عزيز هم درصورت امكان تحليل بنيادي خودشون
    روازولغدر داشته باشند
    باسپاس فراوان :*

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

حامد جان با قسمت تكنيكيش كار ندارم اما قسمت بنياديش كه تاپيك موشكافي بود كه؟
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
        حامد جان با قسمت تكنيكيش كار ندارم اما قسمت بنياديش كه تاپيك موشكافي بود كه؟
        حامد جان منظور من سهم ولغدر نبودا....منظورم كليت تاپيك هست

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

ولغدر از لحاظ بنيادي حرفي واسه گفتن نداره تنها چيزي كه ميتونه اين سهمو بكشه بالا تكنيكالش هست و به دوستان تازه وارد اكيدا توصيه ميكنم وارد اين سهم نشن مگر براي نوسان.....گزارش 3 ماهه شركت خيلي مهمه و وضعيت ولغدر در سال مالي جديد رو نشون ميده....رشد نه چندان جالب اسناد دريافتني شركت نشون ميده شركت فروش بالايي نداره...نكته جالب گزارش ولغدر برداشت از موجودي نقد و تسويه وام هست.....تا گزارش 3 ماهه شركت نياد وضعيت ولغدر رو نميتونيم در سال جديد حدس بزنيم و مطالب بالا بر حسب اطلاعات سال گذشته گفته شده

نظر

• حامد
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1490

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
            حامد جان منظور من سهم ولغدر نبودا....منظورم كليت تاپيك هست
            هدف ازايجاداين تاپيك بررسي ونهايتا تاييد بنيادي وتكنيكي يك سهم درشرايط مختلف دراين تاپيك وجلوگيري ازاتلاف وقت بودساده جان

نظر

• محسن مختاری
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 663

ولغدر

با سلام
              از حامد جان بابت تاپیکی که پدید آوردن تشکر میکنم ، انتظار دارم تاپیک خوبی از آب در بیاد
              امیدوارم منم بتونم اینجا مفید باشم
              -----
              راجع به ولغدر 6روز کاری پیش بررسی ای انجام دادم و نتیجه ش رو در تاپیکش قرار دادم ، آپدیتش میکنم و اینجا هم قرار میدم:

در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Post
              در نمودار کوتاه مدت تایم فریم 30 دقیقه ای به نظر میرسه که سهم در حال اتمام یه 5 موجی هست که موج (C) یه فلت باشه
              محتملترین هدف این الگو 528 ریال هست که از اعتبار بالایی برخورداره:

در نمودار بلند مدت تر یه 5 موجی نزولی به پایان رسیده که فلت فوق الذکر جزیی از امواجی هست که قراره اون 5 موجیو اصلاح کنن
              انتظار صعودی فرسایشی در میان مدت از سهم(در غالب امواج اصلاحی) وجود داره
              توجه به این دو چنگال میتونه در پیشبینی حرکات قیمت مفید باشه:

به نظرم 5 موجی فوق الذکر تموم شده و فلتی هم که ازش صحبت شده بود کامل شده:

انتظار دارم یک ماهی قیمت در همین نواحی استراحت کنه و به سمت 50 تومن پیش بره
              و سپس تو یه حرکت صعودی دیگه به محتملترین هدفش 75 تومن برسه(حدود 7 ماه دیگه)

نظر

• حامد
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1490

باسلام وعرض وارادت
                ممنون ازمحسن عزيزوساده جان
                درصورت امكان تحليل بنيادي وتكنيكي شدوص هم زحمتشو بكشيد با تشكرپيشاپيش
                ظاهرا هردوبزرگوار شدوص رودرسبدشون دارن پس (چه شود)

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
                  باسلام وعرض وارادت
                  ممنون ازمحسن عزيزوساده جان
                  درصورت امكان تحليل بنيادي وتكنيكي شدوص هم زحمتشو بكشيد با تشكرپيشاپيش
                  ظاهرا هردوبزرگوار شدوص رودرسبدشون دارن پس (چه شود)
                  حامد جان واقعا شرمندم....راستشو بخايد من هنوز مطالب تاپيك موشكافي رو تموم نكردم و متاسفانه نميتونم شمارو تو اين تاپيك همراهي كنم...تو اين فروم دوستان زيادي هستن كه بنيادي كار ميكنن مثه روح خشن داش مهدي naruto و خيلي ديگه از دوستان كه اسمشون تو ذهنم نيست....اگه بنده رو معاف بفرماييد ممنون ميشم.....از اين دوستان دعوت كنيد تا چراغ تاپيكو روشن نگه دارن چون تاپيك خوبي هست و منم به عنوان كوچيك اين جمع اگه مطلبي در مورد سهم خاصي به ذهنم رسيد حتما ميگم

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

حامد جان دستت درد نکنه. فکر کنم این تاپیک فرجی ایجاد کنه که نظرات محسن رو یه جا باهم داشته باشیم:*
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• fm2006
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 825

بررسی تکنیکال ولغدر

خب همانطور که خیلی از دوستان چارتیست اشاره داشتند میبینیم که سهم خط روند نزولی بلند مدتش رو شکسته . پس تا اینجا میشه نتیجه گرفت که روند فعلا صعودیه مگه اینکه به زیر این خط روند برگرده که کمی بعید به نظر میرسه .
                      خط آبی رنگ در نمودار قیمت همون مقاومت 52 تومان هست که شکسته شده و یک پولبک هم به اون داشته و آماده صعود هست .
                      برای تایید این ادعا بررسی نمودار rsi نشون میده که rsi هم با عبور از قله قبلی و پولبک به سمت اون آماده بازگشت به روند صعودی خودشه .
                      خط روند آبی رنگ در rsi نشون میده که شیب این روند به چه شکله و کف قیمت جطور در حال بالا آمدن هست .

حالا از یه نمای دیگه سهمو بررسی میکنیم .
                      مشاهده میکنید که در چنگال رسم شده سهم موفق به شکست میدلاین شده و با پولبک مناسب آماده صعود به سمت سقف چنگال میشه .
                      سقف چنگال محل تلاقی با مقاومت مهم 62 تومان هست . پس هدف اول رو 62 تومان قرار میدیم که مهمترین مقاومت سهم هم محسوب میشه .
                      برای اینکه یه تایید کوچیک از اندیکاتور ها بگیریم سراغ obv میریم و میبینیم که روند صعودی رو با اعتبار بالای خط روند رسم شده داره نشون میده .

خب هیچ بررسی بدون رصد نمای هفتگی کامل نمیشه .
                      میبینیم که نمودار قیمت موفق به شکست خط مقاومتی سبز رنگ شده و به سمت اون پولبک داشته و حالا آماده صعود میشه . از طرفی لبه ی پایینی ابر ایچیموکو داره به سمت قیمت میاد که به نظر میاد محل تلاقی قیمت و ابر آبی رنگ هدف اولیه قیمت باشه که به نظر میرسه این دوتا همون حول و هوش 62-63 تومان به هم برسند که تایید اهداف گفته شده هست .
                      sto هم هیچ نسونه ای از پایان روند صعودی فعلی نداره .
                      بنابر این با جمیع موارد فوق رسیدن قیمت به محدوده 50 تومان کمی بعید و مستلزم شکست حمایت 52 تومان هست .
                      حالا با توجه به روند صعودی سهم و عبور از مقاومت 52 تومان که اخیرا انجام شده آیا منطقی به نظر میاد که دوباره بلافاصله این مقاومتو که تبدیل به حمایت شده از بالا به پایین بشکنه؟
                      و آیا عبور از میدلاین اندروز به منزله قرار گرفتن قیمت در کانال بالایی نیست ؟
                      و آیا برگشت قیمت به کانال قبلی و شکست دوباره میدلاین و سقوطش به کف اندروز که دوستمون اشاره داشتند محتمل تره یا صعود به سقف اندروز ؟
                      به هر حال با جمیع موارد هدف اولیه همون 62 تومان هست که یه مقاومت کوچیک روی 58 تومان داریم .
                      در صورت عبور از 62 تومان هدف بعدی 70 تومان هست . برای پر کردن گپ قیمت در محدوده 90 تومان سهم نیاز به عبور از مقاومت 70 تومان داره .
                      مهمترین حمایت فعلی سهم 52 تومان هست .
                      موفق و پیروز باشید
                      فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• بوف کور
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 1422

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                        حامد جان دستت درد نکنه. فکر کنم این تاپیک فرجی ایجاد کنه که نظرات محسن رو یه جا باهم داشته باشیم:*
                        سلام خدمت دوستان عزیز
                        ممنون از تاپیک خوبتون
                        منم با اقا مصطفی عزیز هم نظرم و خوشحال شدم نظرات اقا محسن در یک تاپیک جمع اوری می شه
                        انصافا تحلیل های قشنگی دارند
                        خدمتشون خسته نباشید عرض میکنم

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

محسن جان گفتي قنيشا اگه 1200 رو شكست تو فروشش شك نكنم ...عمل شد 1180 فروختم

نظر

• محسن مختاری
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 663

گفتم این(نمودار تکنو) ، اینجا هم باشه بد نیست (مرتبطه با موضوع تاپیک)
                            از حامد جان میخوام بنیادی کارایی که قرار بود باهاشون جهت مشارکت صحبت کنه بفرسته سراغ این سهم
                            از دیگر دوستان تکنیکال کار هم تقاضا دارم مثل مورد ولغدر مشارکت کنند(البته حامد جان قرار بود همکاران تکنیکالیستی هم جور کنند که من بی اطلاعم ازینکه نتیجه چه شده!( آخه پیام خصوصیم غیر فعاله:() )
                            *.شدوص رو هم دارم بررسی میکنم
                            در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Post
                            نمودار سهمو در نمایی بلند مدت اینطور میبینم
                            امواج اصلاحی در قالب یه triple zigzag تموم شده و انتظار شکل گیری یه موج صعودی رو دارم که تارگت حداقلیش سقف تاریخی سهم (در نمودار تعدیل شده) (326 تومن) هست!
                            *.البته این موج پیشرو ممکنه اهداف بسی بالاتر هم داشته باشه

امواج اصلاحی در نمایی نزدیک تر:

توجه به چنگال زیر هم مفید خواهد بود:
                            قیمت در نزول خودش از رسیدن به کف چنگال ناتوان بوده ، لذا انتظار دارم در میان مدت از سقف چنگال خارج بشه
                            در کوتاه مدت سقف قبلی(خط میانی چنگال) (160 تومن) میتونه در راه صعود وقفه ایجاد کنه:

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

خب تكنو رو هم من بارها تو تاپيكش اعلام كردم از لحاظ بنيادي مورد تاييد نيست و پوشش 11 تومني سودش در هاله اي از ابهام هست...در حال حاضر بنياد تكنو صعودش به بالاي 170 رو تاييد نميكنه و هر موضوعي در مورد تكنو رو فقط گزارش 3 ماهه شركت مشخص ميكنه......سهمي هست كه به شدت قابليت سفته بازي داره و با نوسان از سهم بايد خارج شد .....صعود فعلي تكنو قابل پيشبيني بود اما تا يه جايي ارزش خريد داره....زيان انباشته شركت داره به سرمايه شركت نزديك ميشه كه ريسك منحل شدن شركت رو به دنبال داره.....پس تازه واردا حواسشونو جمع كنن كه تو دام نيفتن....البته بازم تاكيد ميكنم سهم بايد صعود كنه و نمودارهاي سهم صعود رو نشون ميده اما چه بسا نمودارهايي كه صعودي بودنو بعد نماد شركت بسته شدو ديگه باز نشد.....من خودم تا گزارش 3 ماهه بهش نگا نميكنم....شركت در گزارش 9 ماهه 30 تومن زيان اعلام كرده كه اين زيان 30 تومني در گزارش 12 ماهه با تعديل منفي مجدد مواجه ميشه به ميزان 10 تا 15 درصد

نظر

در حال کار...
                              X