در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
خدمات انفورماتيك ( رانفور )
Collapse
X
-
-
-
-
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postمنظورتونو نفهميدم
من خودم اطلاعات زیادی ندارم ولی چون رشته خودم کامپیوتره یه پروژه رو معمولا بین یه تیم تقسیم میکنن.
حالا این شرکت هم از زیر مجموعه هایی تقسیم شده و هر بخش یه پروژه رو احتمالا میده به زیر مجموعه هاش ;)///
نظر
-
من خودم اطلاعات زیادی ندارم از رانفور ولی چون رشته خودم کامپیوتره یه پروژه رو معمولا بین یه تیم تقسیم میکنن.
حالا این شرکت هم از زیر مجموعه هایی تقسیم شده و هر بخش یه پروژه رو احتمالا میده به زیر مجموعه هاش ;)
من میگم خدمات انفورماتیک کیش که حدودا 160 تومن سود رانفور رو ساخته تو گزارش همین رانفور خودمونه فقط اسمش فرق داره///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن خودم اطلاعات زیادی ندارم از رانفور ولی چون رشته خودم کامپیوتره یه پروژه رو معمولا بین یه تیم تقسیم میکنن.
حالا این شرکت هم از زیر مجموعه هایی تقسیم شده و هر بخش یه پروژه رو احتمالا میده به زیر مجموعه هاش ;)مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postخب چه ربطي به زيان عملياتي رانفور داره؟///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postزیانی در کار نیست.خیالت راحت.من میگم خدمات انفورماتیک کیش همین خدمات انفورماتیک خودمونه میگم اطلاعات زیادی ندارم ازش ولی فک میکنم تحریم بوده امسشو عوض کرده همین یا به منظور دیگه ای این شرکت رو ثبت کردنمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر