کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تو پوشش سود رانفور شک داری؟؟؟:d بعید میدونم نتونه پوشش بده. رانفور سهم عالی ایه .
من دیدم حقوقی سهم یه مدته داره جمع میکنه سهمو گفتم ما هم استفاده کنیم ;)
1400-1350 کف سهمه و ممکنه از همین محدوده 1430 برگرده فقط باید خرید های خریدار تکمیل بشه ;) البنه من تکنیکال ذهنی میکشم و خیلی اعتمادی نیست ولی بدون شوخی بنیادی سهم عالیه :D و دوستانی که تکنیکال کار میکنن ممنون میشم نظرشون رو بدن :D
رانفور از دید تکنیکال میتونه تا 1650 یا حتی 1700 هم صعود کند و زیر 1240 به هیچ وجه نخواهد آمد در شرایط عادی. من در قیمت 1309 خرید دارم هدف من فعلا هم 1650 میباشد.
قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
يكي از زير مجموعه هاي رانفور ركيشه كه همين ركيش براي سال 90 تعديل داره و نود و يك هم حسابرسي شده 10 درصد تعديل مثبت داده
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
تو پوشش سود رانفور شک داری؟؟؟:d بعید میدونم نتونه پوشش بده. رانفور سهم عالی ایه .
من دیدم حقوقی سهم یه مدته داره جمع میکنه سهمو گفتم ما هم استفاده کنیم ;)
1400-1350 کف سهمه و ممکنه از همین محدوده 1430 برگرده فقط باید خرید های خریدار تکمیل بشه ;) البنه من تکنیکال ذهنی میکشم و خیلی اعتمادی نیست ولی بدون شوخی بنیادی سهم عالیه :D و دوستانی که تکنیکال کار میکنن ممنون میشم نظرشون رو بدن :D
من بخوام وارد بشم همین محدوده ها وارد میشم .;)
مثه اينكه اسم بزرگ رانفور باعث شده خيليا چشمشونو رو واقعيات سهم ببندن.....حتي ميثم ستاره دار
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر