وصنعت امروز صف بود و حجم معملات خودش رو بالا برد و از لحاظ قیمتی و بررسی تکنیکال جز سهام های خوب می تونه بررسی بشه .
سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )
Collapse
X
-
وصنعت به نظر میرسه مشغول ساخت شانه راست از پترن هداندشولدر هست ...........
چیزی که بیشتر من رو متقاعد میکنه اینه که در تایم ویکلی واگرایی مثبت داریم(مک دی ) و همچنین استوکاستیک هفتگی هنوز تا اشباء فاصله زیادی دارد و ...........
البته قاعدتا تا شکست خط گردن هنوز نمیتونیم بگیم پترن وجود داره ،
اما در ارتباط با هداندشولدر دو استراتژی برای ورود به معامله وجود دارد :
1-استراتژی معمول بعد از شکست خط گردن
2-استراتژی نوع دوم یا استراتژی افراد ریسک پذیر که با وجود علائمی که در ابتدا ذکر کردم ،پس از اتمام نزول در شانه راست و برگشت قیمت به سمت صعود منتظر شکست خط گردن نمیشوند و اینجا وارد پوزیشن بای با حجم کمتر میشوند و پس از شکست خط گردن حجم را اضافه میکنند
البته در هر دومورد استراتزی ذکر شده میتوان درصورت وجود پول بک به خط گردن باز هم بر حجم معامله افزود .........
آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/02/27, 23:45.سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلام
دكمه تشكر را كافي نديدم از جنابholyاز بابت زحماتشون سپاسگزارم واقعا سايت خيلي پر بار شده
اطلاعات خيلي خوب وتحليلهاي تخصصي زيادتر شده واميدوارم بهتر از اينا هم بشه
از تمامي دست اندر كاران سايت سپاسگزارم
بنده هم از جنابعالی بدلیل نظرات ارزشمندتون برروی سهام نهایت قدردانی رو دارم .......
همونطور که فرمودین امید هست با جمع شدن مجدد دوستان قدیم و مشارکت دوستان جدید روز بروز بر سطح علمی سایت افزوده بشه و در کنارش دوستی ها هم روز بروز تقویت بشه که این مهم باعث میشه هم لذت مطالب علمی رو از سایت ببریم و هم لذت مصاحبت با دوستان یکدل .......
ارادتمندم دوست عزیزسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
تو خیلی از فرومها میبینم قیمت تمام شده خودرو رو برای وصنعت 3800ريال میگن ولی تو صورت وضعیت پورتفوی 1 ماهه منتهی به 89/11/30 که مربوط به دو هفته پیش هستش
تعداد کل سهامهای خودرو133،707،610 به قیمت 489،006 میلیون ریال که برای هر سهم میفته3657ريال ؟؟!!
اگه قیمت خودرو به 4400ريال برسه حدود 10 میلیارد تومن از ذخایرش رو
میتونه آزاد کنه اونم فقط از خودرو (البته تخمینی)
کلا عمده سهام های بورسی وصنعت رو نگاه کنیم (از بقیه سهامهای خرد صرفنظر شده) چندتاشون آینده خیلی خوبی برای رشد دارن به جز آتیه دماوند و شیران و ولصنم که مولبیدان عزیز در موردش صحبت کرده
پرتفوی سیمانیش هم رشد خوبی داشته تو هفته گذشته
علاوه براون امروز باید رایان سایپا رو هم اضافه کرد با اون پیش بینی 1361ريال سال آینده که باعث شد متوقف بشه قیمت تمام شدش برای وصنعت 3913ريال
از اساتید استدعا دارم اگه امکان داره در مورد پتانسیل بقیه پرتفوی وصنعت
و اصولا نحوه آزاد سازی ذخایر شرکت های سرمایه گذاری یه توضیحی بفرمایند
نظر
-
جناب مصلایی
در تکمیل فرمایشات حضرتعالی عارضم که
وصنعت بلوک 2 درصدی خودرو را نقد نخریده است
بلکه به صورت اقساط 3 ساله خریده است .
حال تو خود بخوان حدیث .......
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postوصنعت به نظر میرسه مشغول ساخت شانه راست از پترن هداندشولدر هست ...........
چیزی که بیشتر من رو متقاعد میکنه اینه که در تایم ویکلی واگرایی مثبت داریم(مک دی ) و همچنین استوکاستیک هفتگی هنوز تا اشباء فاصله زیادی دارد و ...........
البته قاعدتا تا شکست خط گردن هنوز نمیتونیم بگیم پترن وجود داره ،
اما در ارتباط با هداندشولدر دو استراتژی برای ورود به معامله وجود دارد :
1-استراتژی معمول بعد از شکست خط گردن
2-استراتژی نوع دوم یا استراتژی افراد ریسک پذیر که با وجود علائمی که در ابتدا ذکر کردم ،پس از اتمام نزول در شانه راست و برگشت قیمت به سمت صعود منتظر شکست خط گردن نمیشوند و اینجا وارد پوزیشن بای با حجم کمتر میشوند و پس از شکست خط گردن حجم را اضافه میکنند
البته در هر دومورد استراتزی ذکر شده میتوان درصورت وجود پول بک به خط گردن باز هم بر حجم معامله افزود .........
خوب خوشبختانه وصنعت مطابق برنامه پیش رفت و تقریبا به خط گردن رسیده ،عوامل فاندا هم که به کمک سهم اومدند تا با به امید خدا با حجم بالا خط گردن رو بشکنن و یک صعود خوب و شیرین رو برای سهامدارانش رقم بزنند ،البته من سهامدار این سهم نیستم ولی از سود دوستان سهامدار این سهم خوشحالم ،به امید شکست خط گردن با حجم بالا ...........
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
تو 4روز کاری گذشته وصنعت حدود 3،900،000 سهم نیرو کلر خودشو به سرمایه گذاری ایران و فرانسه که از زیر مجموعه هاش هست فروخته
به جاش حدود 4،700،000 سهم پارس سویچ رو از از اون خریده
ضمنا حدود 4میلیون سهم صنایع بهشهر(وصنا) خریده
همچنین بعد از باز شدن رایان سایپا و افزایش قیمت 28.6 درصدی اون چیزی از 15،200،000 سهمش رو نفروخته
نظر
-
فرزاد جان ممنون از تحلیلهای زیبات...
علاوه بر سرشونه ای که شما اشاره کردید الگوی فیل شدن سرشونه بزرگ هم قابل رویت هست که با پول بکی که در 110 تومن زد خیالم راحت شد.هدف اول این الگو هم 163 تومنه که با عبور از این هدف,هدف بعدی سهم 190 میشه
موفق باشیدآخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2012/04/20, 19:08.
نظر
-
با سلام
زمزمه هایی از افزایش سرمایه شرکت در بازار به گوش میرسد .
دوستان اطلاعی ندارند ؟؟!!یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postسلام و تشکر از تحلیلهای دقیقتان
جناب holy آیا نمودار شما با اعمال سود نقدیست؟
بله منظور میکنم مدت مدیدیست
البته نمودارها رو بدون سود نقدی هم بررسی میکنم ،بعضی وقتها که بدون اعمال dps نمودار رساتر باشد ،از آن نوع هم بهره میبرم ،منظورم اینستکه حتما خود را در چهار چوب خاص مقید نمیکنم
صد البته مقدار پی به ای سهم و مهمتر از آن درصد ِdps به کل قیمت سهم میتواند از گزینه های تاثیر گذار باشد ولی اگر کلا بخواهم خدمتتان عرض کنم اکثر نمودارهایی که در سایت قرار میدهم
تعدیل شده است ،
اما اگر فرمایشتان در ارتباط با نمودار وصنعت باشد،دلیل اینکه خط گردن را (نقطه اول خط گردن معادل انتهای شانه چپ)را پایینتر گرفتم ،پدیده نی جرک بود .
ارادتمندمسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postممنون جناب holy در نمودار بدون اعمال سود نقدی نک لاین شیب زیادی در جهت مثبت دارد البته بدون صرفه نظر کردن از شادو ها
فقط هر موقع فرصت کردید در مورد پدیده نی جرک هم کمی توضیح بدهید ممنون می شوم
اما پدیده knee jerk یا همان رفلکس زانوی خودمان میگوید همانگونه که ضربه کوچکی بر محل تاندون عضله چهار سر ران باعث ایجاد یک حرکت رفلکسی سریع رفت و برگشت است (ومنظور این است که همانگونه که پا ثابت نمیماند و به حالت اول باز میگردد قیمت نیز با یک جهش به سمتی میرود و سریعا باز میگردد به همین سبب قیمت پایانی تفاوت دارد و فقط اثری از حرکت قبلی قیمت به شکل شدو باقیمانده است )خریدو فروشهایی که باعث ایجاد شدو میشوند و برقیمت پایانی اثر ندارند ،اگر یک کندل سمت راست و یک کندل سمت چپشان(با درنظر گرفتن شدو این کندلها) تقریبا معادل باکندل فعلی بدون شدو باشد ،میتوان از این شدو صرف نظر کرد و اما عملا عنایت بفرمایید با توجه به فرمایش شما که بدون تعدیل شیب زیاد مثبت و عرض بنده که با تعدیل شیب زیاد منفی داریم ،استفاده از این قانون به نحوی ایجاد تعادل مینماید ،البته واضح است که تکنیکال که جنابعالی استاد آن و بنده شاگرد آن هستم به هنر پهلو میزند لذا این تفاوت در نمودارها با توجه به تجربه هرکدام از دوستان و بهتر پاسخ گرفتن از متد مختلف توسط هر شخصی به نظر طبیعی میرسد .
ارادتمندمسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
نظر