کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان با امور سهام شرکت تماس بگیرن و احوالات افزایش سرمایه را بپرسند!
این کار اینها عدم افشای اطلاعاته...و میشه با همین عنوان ازشون شکایت کرد
07132622114
تلفن چندروزه جواب نمیدن معلوم نیست چی توسرشون هست ولی امروز اردرهای فروش خیلی قوی بود هرلحظه میتونست صف فروش کنه فقط میخواست خالی کنه
دلم امروزب خریدنمیره بااین صف
زنگ بزنید شرکت...جلسه واماندشان را بگیرند نکبتها...بر جد ابادشان لعنت...
سازمان هم..که...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
پیشنهاد هیئت مدیره به #مجمع عمومی #فوق_العاده در خصوص #افزایش_سرمایه شرکت صنایع شیمیایی فارس
? سرمایه فعلی: 629,607 میلیون ریال
? درصد افزایش سرمایه: 1814%
? مبلغ افزایش سرمایه: 11,419,077 میلیون ریال
? محل تامین افزایش سرمایه: مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها
? موضوع افزایش سرمایه: 1. به منظور اصلاح و بهبود ساختار مالي شرکت افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي ها بر اساس ارزيابي کانون کارشناسان رسمي دادگستري به مبلغ 12,048,684 ميليون ريال به تصويب هيئت مديره رسيده و مقرر گرديد گزارش توجيهي جهت اظهار نظر حسابرس و بازرس قانوني تهيه و اقدام مقتضي صورت پذيرد .
با عنایت به ماده 3 دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار )مصوب 17/07/1395 هیئت مدیرة
سازمان بورس و اوراق بهادار( به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهاد افزایش سرمایه از مبلغ000,000,607,629 ریال به مبلغ
000,000,684,048,12 ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور 1 .به منظور اصلح و بهبود ساختار مالی شرکت افزایش سرمایه از محل تجدید
ارزیابی دارایی ها بر اساس ارزیابی کانون کارشناسان رسمی دادگستری به مبلغ 684,048,12 میلیون ریال به تصویب هیئت مدیره رسیده و مقرر گردید گزارش
توجیهی جهت اظهار نظر حسابرس و بازرس قانونی تهیه و اقدام مقتضی صورت پذیرد . که در تاریخ 12/07/1399 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت
اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد. اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلع رسانی می گردد.
بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده
می باشد.
بسمه تعالی
اطلعیه
شماره پیگیری: 678796
شركت: صنایع شیمیایی فارس
نماد: شفارس كد صنعت: 441119
موضوع:پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه
یعنی اگر بازار ناظری داشته باشد بایستی معاملات امروز شفارس را باطل کند ! چظور با 10 منفی بازش کردند سهام عده ای را از دستشان خارج کردند و بعد ساعت 12 خبر افزایش سرمایه میاد ! این اگر دزدی تو روز روشن نیست چی هست ! یعنی اطرافیان هیات مدیره و امور مالی نمی دونستند چه خبره امروز !
یعنی اگر بازار ناظری داشته باشد بایستی معاملات امروز شفارس را باطل کند ! چظور با 10 منفی بازش کردند سهام عده ای را از دستشان خارج کردند و بعد ساعت 12 خبر افزایش سرمایه میاد ! این اگر دزدی تو روز روشن نیست چی هست ! یعنی اطرافیان هیات مدیره و امور مالی نمی دونستند چه خبره امروز !
درود بر رادین عزیز
من با اینکه بخشی از خریدهای قبلیم رو قبلا خارج شده بودم و امروز مجدد ورود کردم اما هرروز از شرکت پیگیر بودم و تماس داشتم
چون جواب درست نمیدادن در سامانه سازمان بورس هم شکایت ثبت کردم چندی پیش
احتمالا شکایت ها و پیگیری ها جواب داد وگرنه گویا قصدشان ارسال نبود!
کماکان هیچ توصیه ای به احدی ندارم فردا باز یکی حاشیه بیجهت ایجاد نکند وقت پاسخ به اینکارها رو ندارم.
درود بر رادین عزیز
من با اینکه بخشی از خریدهای قبلیم رو قبلا خارج شده بودم و امروز مجدد ورود کردم اما هرروز از شرکت پیگیر بودم و تماس داشتم
چون جواب درست نمیدادن در سامانه سازمان بورس هم شکایت ثبت کردم چندی پیش
احتمالا شکایت ها و پیگیری ها جواب داد وگرنه گویا قصدشان ارسال نبود!
کماکان هیچ توصیه ای به احدی ندارم فردا باز یکی حاشیه بیجهت ایجاد نکند وقت پاسخ به اینکارها رو ندارم.
ولی قانون گره که دیگه به این راحتی اعمال نمی شد چطور همین امروز برای شفارس اعمال شد تا یک عده بفروشند و زیان کنند، یعنی اونی که قانون گره رو اعمال کرد از اطلاعیه خبر نداشت؟ الله اعلم
من البته سهامدار قدیمیم از قیمت ۲۰۰، ولی برای یکی از پورتفوهایی که دستمه امروز مردد بودم برای فروش
نظر