پیشنهادات سازنده کاربران برای مدیریت تالار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eshtriki
    کاربر فعال
    • Mar 2012
    • 146

پیشنهادات سازنده کاربران برای مدیریت تالار

با سلام خدمت دوستان عزیز
    هدف از ایجاد این تایپک ارائه پیشنهادات کاربران به منظور :
    1. مدیریت هر چه بهتر تالار و بالا رفتن سطح کیفی و کمی مطالب
    2. نظم بیشتر در مطالب و تایپک های تالار
    3. بهتر شدن قوانین سایت و هماهنگ شدن ان با اهداف تالار
    4. ارئه راهکار برای عضو گیری کاربران جدید و جذب کاربران با دانش و از همه مهمتر معتمد
    و.......
    با تشکر
    [SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد

هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]
  • eshtriki
    کاربر فعال
    • Mar 2012
    • 146

اولین پیشنهاد رو خودم مطرح میکنم
    واقعا تالار بسیار خوبی است و هر روز بهتر از قبل می شود و این را همگان احساس کرده اند.الان در اکثر مواقع بنده که دقت میکنم تعداد افراد انلاین در تالار بیشتر از بقیه فروم ها است. البته بجز تالار بورس که بیشتر افراد اونجا واسه اهداف دیگر اومدن. جناب پرریسک هم بی تاثیر نبودن در افزایش مراجعین که واقعا جای تحسین داره
    اما بهتر از این ها باید بود.
    من دانشجو ارشد هستم و خیلی از مواقع با دوستانم تالار بورسی رو نگاه میکنیم و متوجه میشدم که بیشترین تاثیر گذاری در استقبال به یک تالار بحث نظم و دسته بندی تایپک ها هستش
    الان ما چندین تایپک داریم که به نام های اخبار اقتصادی، اخبار، نقش کلیدی سیاست در بورس، مباحث و اخبار سیاسی_اجتماعی تاثیرگذار بر بورس، مذاكرات هسته اي ايران و 5+1، اخباروشایعات بازار، نبض بازار...، جو بازار، اخبار مجامع،اخبار رانتی سهام، موج سوم، امواج برگشتی، **** موج شماری ****و...........
    که خیلی از این ها مشابه هستن و یا یه مفهوم مشابه رو به ذهن متبادر می کنن و این خودش باعث میشه که کاربران دچار سردرگمی بشن.
    به نظرم بد نیست که یه تجدید نظر در تایپک های مشابه و ادغام انها بشه البته با اجازه به وجود اورندگان تایپک ها:)
    [SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد

هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

یه گله کوچک هم من داشتم ؛تو قسمت بایگانی مثلا" موضوعاتی مثل گروه پترو یا خودرو.........باید کنار هم باشند تا موقعی که پیش می یاد یه مطلب می خوایم بزاریم مجبور نشیم سه چهار بار تیتر رو از بالا تا پایین و از پایین به بالا دنبالش بگردیم .خلاصه کلام موضوعات نظم ودسته بندی مناسبی ندارند
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• ماهور
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1239

سلام و خسته نباشید
        سه تا پیشنهاد دارم ;;)

***پیشنهاد می کنم تاپیک های خبرهای فوری،اخبار،اخبار اقتصادی،نقش کلیدی سیاست در بورس در قالب یه تاپیک با عنوان آنلاین روی خط خبر ایجاد شود تا از سردرگمی بیرون بیاییم
        به فرض مثال در تاپیک اخبار فوری بارهای گفته شده که تاپیک مربوط به خبرهای مثل سقوط،مرگ و میر و غیره است ولی باز شاهد اخبارهای متفاوت هستیم

***همچنین بهتره که تاپیک های هم خانواده مثل بانک ملت،پارسیان،صادرات و غیره نیز در یک تاپیک ادغام بشه با عنوان گروه بانکی و همچنین این موضوع برای دیگر تاپیک های هم خانواده نیز رعایت بشه

در کل پیشنهاد دارم تعداد تاپیک های سایت به حداقل برسه

** و اما پیشنهاد اینکه یک نوار خبری تعیین بشه که آخرین پست ها مربوط به چه کسانی هستند؛البته قبلا در سایت بود ولی الان نیست :-&
        آخرین ویرایش توسط ماهور؛ 2012/07/14, 00:57.
        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• کیان
          کاربر فعال
          • May 2012
          • 634

درود برهمگی

من هم خواهشی داشتم برای الکی ورق نخوردن تاپیکهای خبر ، دوستان به دوسه سطر قناعت کنن وبرای کسانی که دوست دارن خبر مورد نظر رو پیگیری کنن لینک قرار بدن،،،

باتشکر
          علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• P.J
            عضو جدید
            • Jun 2012
            • 12

با سلام
            نظر دوستان در خصوص نامگذاری و ترتیب تاپیک ها صرفا بر اساس نماد ـ نام شرکت (مشابه سایت بورس اوراق بهادار تهران) و حذف عبارات و علائم زاید چیه؟
            توضیح آنکه تاپیک های اشخاص، صنایع و اخبار رو هم می توان در سرفصل های جداگانه با همین ترتیب یا تدبیر دیگه مثل سوابق، وضعیت و زمینه انتشار حسب سیاست های سایت تنظیم کرد.
            باشد که گردش اطلاعات به شود ...
            [B]خداوند همه چیز را در یک روز نیافریده، پس چه چيز باعث شده كه من فکر کنم می توان يك روزه به همه چیز رسید؟[/B]

نظر

• کریم مهدوی
              عضو فعال
              • May 2012
              • 813

در اصل توسط کیان پست شده است View Post
              درود برهمگی

من هم خواهشی داشتم برای الکی ورق نخوردن تاپیکهای خبر ، دوستان به دوسه سطر قناعت کنن وبرای کسانی که دوست دارن خبر مورد نظر رو پیگیری کنن لینک قرار بدن،،،

باتشکر
              این گزینه را خیلی موافقم چون واقعا اگر خبری برای کسی جذاب باشه خودش روی لینکش کلیک می کنه
              تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                با سلام
                پیشنهاد میکنم اگر ممکنه این دو تاپیک مسابقه ماهانه و هفتگی ....
                بصورت دایم در بالای صفحه اصلی ماندگار باشند.(البته در یک فضای جداگانه)
                این پیشنهاد جناب آقای مخبرالدوله رو آوردم اینجا

هر عضو محترمی که موافقه برای تایید این کار ، پایین این پست را تشکر بگذارد تا در صورت موافقت و صلاحدید مدیریت این کارانجام بشه

من نیز خودم به شخصه با این موضوع کاملا" موافقم چون یکی از تمایزات سایت بورسی با سایر سایتها همین مسابقات ماهانه و هفتگی می باشد
                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• نیکا
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Nov 2011
                  • 2111

سلام بهتر یک بخش مجزا برای مسایل مالی گذاشته شود تا از تخصص های مالی در تحلیل و سهام استفاده شود .

نظر

• کیان
                    کاربر فعال
                    • May 2012
                    • 634

دوستانی که درجه دار شده اند، ستاره هاشون زیاد چنگی به دل نمیزنه، نوشته (ستاره دار) حذف بشه وبه جاش یه خورده ستاره ها بزرگتر و رنگشون هم طلایی باشه شایسته تر و چشم نواز تره، بالاخره دوستان زحمت کشیدن
                    علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                      این پیشنهاد جناب آقای مخبرالدوله رو آوردم اینجا

هر عضو محترمی که موافقه برای تایید این کار ، پایین این پست را تشکر بگذارد تا در صورت موافقت و صلاحدید مدیریت این کارانجام بشه

من نیز خودم به شخصه با این موضوع کاملا" موافقم چون یکی از تمایزات سایت بورسی با سایر سایتها همین مسابقات ماهانه و هفتگی می باشد
                      بنده هم موافقم
                      میتونیم یک زیر انجمن با نام انجمن اختصاصی مسابقات بورسی باز کنیم و این دو تاپیک رو در به اون انجمن منتقل کنیم
                      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• rahnama
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 770

دررابطه با صندلی داغ پیشهادی دارم.اساتید محترم سایت 50سئوال (کمتر و یا زیادتر با نظر مسئولین سایت است )مهم و قابل استفاده برای همگان طرح و مهمانان عزیز به این 50 سئوال جواب دهند .
                        اینستاگرام من :
                        منتظر شما عزیزان هستم.
                        www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• سرزمین برف
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 15

پیشنهاد می کنم که اگه امکانش هست تالار برای افراد غیر عضو غیر قابل مشاهده باشه. فکر می کنم با این کار یه امتیاز کوچک برای اعضاء قائل بشیم

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

با سلام و احترام

پیشنهاد می دم تاپیک خبرهای فوری و مهم مجددا همانند قبل ، راه اندازی شود

کار یکی کردن تاپیک اخبار و اخبار اقتصادی خوب بود ولی به نظر اینجانب این تاپیک خبرهای فوری و مهم ، وجودش برای سایت لازمه ، تا در صورتی که اخبار فوری بود از این طریق به همه اعضاء اطلاع رسانی شود.

ضمنا" اصلح است موضوع اخبار فوری نیز اطلاع رسانی شده تا هر خبری به عنوان خبر فوری تلقی نشده و توسط اعضاء در آن تاپیک قرار داده نشود و تنها خبرهای فوری و مهم اطلاع رسانی گردد

سپاس

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

با سلام و احترام

پیشنهاد می نمایم همانند بخش پیام خصوصی که دگمه " پیش نمایش " در پایین این قسمت وجود دارد ، در قسمت پاسخ به موضوع نیز ، این دگمه " پیش نمایش" قرار داده شود.

مزیت این کار این است که اکثر کاربران دیگر با وجود این دگمه نیازی به ویرایش ارسال هایشان نخواهند داشت و با کم شدن ویرایشها سرعت سایت نیز بهتر خواهد شد . چون همین کمتر شدن ویرایش ارسالها خیلی در سرعت سایت موثر است.

با سپاس

نظر

در حال کار...
                              X