تحلیل های تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohamad h
    عضو جدید
    • Aug 2012
    • 11

تحلیل های تکنیکال

با سلام مدتهای مدیدی من فقط به دیدن فروم های متعدد بسنده می کردم اما متاسفانه در بسیاری از فروم ها جدیداً دیده شده که تحلیل های من از وب لاگ شخصی اینجانب یا وب لاگ های کارگزاری گرفته شده و در فروم های متعدد بی ذکر منبع ارائه می گردد . بر این اساس بر این شدم تا خودم به ارائه تحلیل های خودم بپردازم!!! که جایی که آب هست حاجت به تیمم نیست .
  • mehdipour2000
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 406

درود بر شما. روی همکاری من حساب کنید.
    تحلیل رایگان
    اینستاگرام: mehdipour.mohamad
    توییتر: m_mehdipour

نظر

• mansour
      عضو عادی
      • Jun 2012
      • 36

سلام بر شما دوست عزیز
      و عرض خسته نباشید و تبریک بخاطر اومدن تو گود تحلیل.
      اما واقعا دوستان زیادی هستند که بی هیچ چشم داشتی اقدام به تحلیل و راهنمایی ماهای تازه کار می کنند.
      نظر

• mohamad h
        عضو جدید
        • Aug 2012
        • 11

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
        درود بر شما. روی همکاری من حساب کنید.
        ممنــــــــــــــــــــــــــــــــــــون .

نظر

• mohamad h
          عضو جدید
          • Aug 2012
          • 11

در اصل توسط mansour پست شده است View Post
          سلام بر شما دوست عزیز
          و عرض خسته نباشید و تبریک بخاطر اومدن تو گود تحلیل.
          اما واقعا دوستان زیادی هستند که بی هیچ چشم داشتی اقدام به تحلیل و راهنمایی ماهای تازه کار می کنند.
          قربونت برم عزیز جان اما من گفتم چشم داشت دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟>:d<

نظر

• mohamad h
            عضو جدید
            • Aug 2012
            • 11

تحلیل شاخص(تاریخ نگارش در وبلاگ خودم 18 مرداد)

چند تا عکس رو باهم ببینیم :

http://nem.clubos.net/pic/f7be8c57773f.jpg
            الگویی که در بالا معرفی شد الگوی کلاسیکی بود با نام سه سقف یا ( Triple Top and Bottom )

که از سری الگوهای بازگشتی است.و حالا با شرایطی خاص ریزش تا حد (TP2)پس از تشکیل این الگو رو داریم.که بحث در مورد این شرایط خاص در این جا نمی گنجد . همـــــــــــــــــــــــــــــــته هم بلدید.

با نیم نگاهی به شاخص کل عیناً همین الگو را میبینیم.

البته با سیگنال گیری از یک اندیکاتور مانند MACD می توان بوضوع دایورژنسی را دید که حداقل کمی خیال ما رو راحت میکنه و امیدواری میده که بازار قصد ریزش بیش از این رو نداره.

http://nem.clubos.net/pic/139aeda1c291.jpg

خوشبختانه نقاط حمایتی دیده می شه که تکرار شدن و این سطح رو به سطح B از لحاظ حمایت و درجه اعتبار تبدیل کردن که میبینیم بلزار هم تمکین کرده و بازگشتی نسبی رو داشتیم.

http://nem.clubos.net/pic/04863f100d59.jpg

با نگاهی به آخرین ضلع الگوی سه سقف میشه موج ها رو شماره گذاری کرد و با استفاده از یک فیبو EXPANSION میشه مکان احتمالی بازگشت موج اصلاحی صعودی (پایان up) و شروع احتمالی UP یا DOWN بعدی رو مشخص کرد.

http://nem.clubos.net/pic/9a2103fcf4f2.jpg

اگر نگاهی به شاخص 50 شرکت برتر هم بیندازیم یک الگوی هارمونیک رو میبینیم که احتمال بازگشت در خلاف جهت ریزش شاخص کل رو مطرح می کرد که البته بازار تمکین کرده .

http://nem.clubos.net/pic/884a9652e945.jpg

شاخص بازار دوم هم مشغول تشکیل یک الگوی هارمونیک (گارتلی)هست که حداقلی معادل 32245 را نشان می ده و در شرایط کنونی فعلا شروع به حرکت صعودی کرده.که البته در اصلاحی یا اصلی بودن این حرکت هنوز مرددیم.

http://nem.clubos.net/pic/56fc81623da2.jpg

نظر

• mohamad h
              عضو جدید
              • Aug 2012
              • 11

تحلیل شاخص جدید(تاریخ نگارش در وب لاگ خودم 5 شهریور 91)

برای تحلیل شاخص ، فکر کنم باید از آخرین تحلیل شاخص که انجام دادیم شروع کنم. طبق نوشته های سری قبل ، گفتیم که شاخص یک الگوی سه سقف رو تشکیل داده و ریزش تاحد معینی که در بحث قبلی اعلام شد رو خواهد داشت.پس از اون هم گفتیم که دو الگوی هارمونیک بوجود آمده که نتایج خودشون رو هم گذاشتند.....

دیدیم که بازار به خطوط حمایت و Min الگوهای ما برخورد کرد و بازگشت صعودی خوبی رو داشت.

اما فی الحال اگر از یک فیبوناچی Expansion استفاده کنیم و همچنین این موج صعودی پدید آمده رو اصلاحی فرض کنیم می بینیم که الان آخر اصلاح صعودی است.و اگر و باز هم تکرار میکنم اگر این موج اصلاحی نزول ماقبل باشه دیگه آخره صعوده شاخصه و احتمال ریزش رو خواهیم داشت.ولی
              با توجه به جو حاکم در بازار و کشور باید منتظر بود و این یعنی اگز شاخص سه روز متوالی ریزش داشت تا مقدار 24170 در اینصورت مطمئن به ادامه ریزش و اصلاحی بودن موج صعودی فعلی خواهیم شد که در اینصورت موج بعدی نزولی وبسیار پر قدرت خواهد بود.با توجه به جو حاکم در بازار و کشور باید منتظر بود و این یعنی اگز شاخص سه روز متوالی ریزش داشت تا مقدار 24170 در اینصورت مطمئن به ادامه ریزش و اصلاحی بودن موج صعودی فعلی خواهیم شد که در اینصورت موج بعدی نزولی وبسیار پر قدرت خواهد بود.

ولی اگر بازار حتی تا نزدیکی 24180 آمد ولی پس از اون طی دو یاسه روز کاری الگوی شمعی بازگشتی و صعودی تشکیل شد باز هم احتمال رد فرض ریزشی بودن بازار و ادامه روند صعودی را خواهیم داشت.

پس سه احتمال وجود دارد اول اینکه صعود بازار ادامه دار باشد.دوم اینکه صعود اولیه و پس از آن ریزش. و سوم اینکه ریزش و بازهم ریزش که در بالا هر سه مورد بحث شد.

نظر

• mehdipour2000
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 406

سلام. محمد جان بیس سطوح فیبو در عکسهای فوق کجاس؟
                تحلیل رایگان

نظر

• mohamad h
                  عضو جدید
                  • Aug 2012
                  • 11

سلام. محمد جان بیس سطوح فیبو در عکسهای فوق کجاس؟
                  ها قربونش برم علیرضا جووووون.الان این واقعاً سئوالته؟؟؟ یعنی منظور اینه که اشکال داری؟؟؟ یا نه قلمبه سلمبه نوشتی که چیزی رو اثبات کنی؟؟؟ جیگر طلا اینجا جای ادعا نیست واسه صحبت های اونجوری یعنی رو کم کنی که کی بیشتر بلده
                  دوستــــــــــــــــــ داریم

نظر

• mehdipour2000
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 406

در اصل توسط mohamad h پست شده است View Post
                    ها قربونش برم علیرضا جووووون.الان این واقعاً سئوالته؟؟؟ یعنی منظور اینه که اشکال داری؟؟؟ یا نه قلمبه سلمبه نوشتی که چیزی رو اثبات کنی؟؟؟ جیگر طلا اینجا جای ادعا نیست واسه صحبت های اونجوری یعنی رو کم کنی که کی بیشتر بلده
                    دوستــــــــــــــــــ داریم
                    سلام. من علیرضا نیستم... اشکال ندارم نمودارای شما بنظر میرسه اشکال داره.سطح صفر فیبو رو باید معلوم کنی هر چند نمودار شما خطوطش صحیح باشه ولی برای مقایسه بیننده ها که اغلب آماتور هستن( جسارت به بقیه نباشه) و جویایی یادگیری بهتره سطوح رو درست نشون بدی. ادعایی ندارم
                    به هر حال موفق باشی
                    البته هر کسی که دانشی داره و نشرش میده دوست داشتنیه. امیدوارم شما هم اینگونه باشی.
                    خدانگهدار
                    تحلیل رایگان

نظر

• mohamad h
                      عضو جدید
                      • Aug 2012
                      • 11

سلام. من علیرضا نیستم... اشکال ندارم نمودارای شما بنظر میرسه اشکال داره.سطح صفر فیبو رو باید معلوم کنی هر چند نمودار شما خطوطش صحیح باشه ولی برای مقایسه بیننده ها که اغلب آماتور هستن( جسارت به بقیه نباشه) و جویایی یادگیری بهتره سطوح رو درست نشون بدی. ادعایی ندارم
                      به هر حال موفق باشی
                      البته هر کسی که دانشی داره و نشرش میده دوست داشتنیه. امیدوارم شما هم اینگونه باشی.
                      خدانگهدار
                      قربونت برم پرفشنال جان، سطح صفر فیبو که تابلو دیده میشه قربونت برم من.تو هر دو تا هم aوbوcوd رو مشخص کردم.نکردم؟؟؟ بعدشم قربونت بشم من،آماتورها که سطح صفر رو مثل شما پرفشنالها ملتفت نمیشن که ، میشن؟؟؟ثانیا من گفتم تاپیک آموزشی زدم یا تحلیلی؟؟؟

نظر

• mohamad h
                        عضو جدید
                        • Aug 2012
                        • 11

آرزوی موفقیت واسه مهدی پور عزیزم
                        ابر حقیر نیست اما کوچک است در برابر عظمت خورشید، هرچند میتواند با خوش رقصی جلوی تابش آفتاب را بگیرد .

نظر

• بابک خان
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 246

دوستان سلام

تو بخشهای آموزشی نوشتم ولی مثل اینکه کسی نمیخونه اون بخشهارو
                          میخوام تکنیکال رو یاد بگیرم تا حالا چندین بار سعی کردم از مطالب سایتها استفاده کنم ولی معمولا ناقص هستند علاوه بر اینکه تو استفاده از نرم افزار هم مشکل داشتم (یه بار DOWNLOAD نمیشد بعد کرک میخواست بعد از کلی کلنجار رفتن تو تنظیماتش مشکل داشتم تازه آخرش هم از tsetmc داده های روزانه رو ناقص دریافت میکرد و هرکار کردم حل نشد منم بیخیال شدم.) میخوام کتابی بخرم که نرم افزار هم همراش باشه وکتابش هم بدرد بخور باشه برا یه مبتدی .خواستم دوستان راهنمایی کنن.کلاسهایی که برگزار میشه جهت آموزش چطورن؟میخوام شرکت کنم آیا دوستان نظری دارن
                          من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• mohamad h
                            عضو جدید
                            • Aug 2012
                            • 11

گمانه زنی در موردشاخص( جدید)

با توجه به صعود چند هفته اخیر و رسیدن شاخص به نقطه کلیدی تحلیل را به چند بخش تقسیم میکنیم و در هر بخش نقاط کلیدی همراه با درصد های مربوطه را مشخص میکنیم که در صورت برخورد به نقاط و همچنین تمکین از درصد های فوق الذکر آن بخش از تحلیل صحت پیدا می کند.البته این فقط گمانه زنی است نه تحلیل چون هنوز بازار آلارم خاصی برای تایید تکنیکالی هیچکدام از موارد فوق نداده.
                            1-

صعود با حد و حصر بازار که با توجه به احتمال تعدیلات مثبت در مجامع نزدیک و سیاست های حمایتی دولت و سازمان بورس و احتمال راه افتادن بورس ارز و همچنین فاز مثبت 45 در بازار محتمل است که این حد صعود نیز تا سطح مقاومت که در شکل با سه خط 1و2و3 مشخص شده است می باشد.

2-

ریزش بازار و اصلاحی در نظر گرفتن موج قوی صعودی بازار که فی الحال در آن قرار داریم.که برای این امر نیاز به تشکیل یک الگوی قوی شمعی در تایم فریم روزانه و هفتگی داریم که هنوز تشکیل نشده اما با توجه به زاویه خط در زوم بالای یال اصلاحی در نظر گرفته شده و همچنین استفاده از فیبو اکسپنشن که نهایت حد صعود را نقطه C مشخص می کند(شکل) این احتمال تقویت می شود.

3-

احتمال تشکیل یک الگوی V و پس از آن یک الگوی سر و شانه معکوس : با توجه به اشباع بازار از نظر میزان خرید و فروش Bulls & Bears وهمچنین RSI و تشکیل یک الگوی هارمونیک 0-5 در شاخص آزاد شناور در MAX قیمتی آن احتمال ریزش اصلاحی تقویت می گردد موید این تحلیل نزدیکی بازار به خط وسط چنگال اندروز است که صعود تا آن نقطه و ریزش پس ازآن در هر دو نمودار فوق الذکر مشهود است.در صورت تشکیل V با توجه به چرخه موجود در شاخص و زاوبه خط در زوم الگوی سر و شانه قبلی یعنی 42 درجه احتمال ریزش تا حد نقطه A را داریم البته با فیبو اکسپنشن این احتمال تا حد A' می باشد که رسیدن به این نقاط و بازگشت آن مشمول استراتژی 1-2-3 up می باشد که پس از رسیدن به این نقاط باید چک گردد.سر جمع الگوی v پس از تشکیل یک شانه راست برای الگوی سروشانه جدید خواهد بود که با x,y,z مشخص شده است.

4-

تشکیل یک الگوی سروشانه مرکب که در شکل با نقاط A,X,B مشخص شده است

نظر

• mohamad h
                              عضو جدید
                              • Aug 2012
                              • 11

در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
                              دوستان سلام

تو بخشهای آموزشی نوشتم ولی مثل اینکه کسی نمیخونه اون بخشهارو
                              میخوام تکنیکال رو یاد بگیرم تا حالا چندین بار سعی کردم از مطالب سایتها استفاده کنم ولی معمولا ناقص هستند علاوه بر اینکه تو استفاده از نرم افزار هم مشکل داشتم (یه بار DOWNLOAD نمیشد بعد کرک میخواست بعد از کلی کلنجار رفتن تو تنظیماتش مشکل داشتم تازه آخرش هم از tsetmc داده های روزانه رو ناقص دریافت میکرد و هرکار کردم حل نشد منم بیخیال شدم.) میخوام کتابی بخرم که نرم افزار هم همراش باشه وکتابش هم بدرد بخور باشه برا یه مبتدی .خواستم دوستان راهنمایی کنن.کلاسهایی که برگزار میشه جهت آموزش چطورن؟میخوام شرکت کنم آیا دوستان نظری دارن
                              بابک عزیر برو به سایت رسا پرداز .اسمش هست پارسرسا دات کام و متا تریدرش رو دانلود کن و نحوه کار و نصب و بقیه اش رو هم بهت میده.ولی برای یادگیری تحلیل تکنیکال باید بری کلاس چون خودش دنیاییه

نظر

در حال کار...
                              X