کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کیوان جان سلام و تبریک
اقا نمودار شکلر و شبهرن رو لطف کنی ممنون میشم
شکلر را که ندارم.
شبهرن هم به طور کامل و ریز بررسی نکردم اما دیگاهم به اینصورت هست: شبهرن
(اینجا قسمت 2 ساله دیده میشه که بهتره) که سهم پیشتر در کانالی قرار داشت(صورتی) که پس از شکست سقف و رشد از طریق کانال سبز و رسیدن تا قله 1660 مجدد توسط کانال آبی شیب نزولی گرفت و در انتهای مسیر از کف کانال خارج شد اما بر روی سقف کانال(صورتی) پولبک کرد و تونست مجدد خودش را وارد کانال نزولی کند!
خب اینجا 2 تا بحث میشه ، یا سهم میخواد نزولشو در همون کانال آبی و با شیب ملایم تموم کنه که در اونصورت باید تا زمان رسیدنش به سقف صبر کنیم و شرایط را بسنجیم.
یا اینکه تصمیم گرفته مجدد یک کانال صعودی سبز جدید ایجاد کند و سقف جدیدی را تجربه کند که باید ببینیم سهم میخواهد با 1040 تومان چکار کند؟!
یک توضیح هم در مورد خطوط rsi در نمودارهام بدم که خطوط نقطه چین در rsi مربوط به مود هفتگی میباشند( البته اینو در مورد سهمهای با دیتای کم رعایت نمی کنما مثل قشیر در بالا!! ) ولی چارتهایی که اینجا می گذارم در مود روزانه هستند. پس اونها را باید ندید بگیرید ! <):)
خب بگذارید این خطوط درهم را معنی کنم! به عقیده من اکنون در موج 3 از (3) باید باشیم. سهم زمانیکه موج (2) را به پایان رساند با بازگشت به کانال صعودی سبز سقف کانال اول صورتی را نیز شکست. برای من این معنی را میدهد که سهم نمی خواهد در کانال صعودی با شیب ملایم صورتی رشد کند پس به قصد شکست سقفهای بعدی در حال حرکت است. با این وضع من هدف 1000 و حتی 1200 بر مبنای فیبو را دور از ذهن نمیبینم!
کیوان یه نموداری از این کگل میزاری؟
ممنون از زحماتت
کگل
برای تحلیل بهتر اینو با شاخصش بررسی کردم. نتیجه ای که گرفتم به اینصورت هست:
همونطور که دیده میشه سهم توسط کانال سبز نقطه چین وارد کانال صعودی با شیب ملایمی شده بود و در محدوده کف آن نوسان میکرد که سهمو در بلند مدت رشد میداد.
پس از شوکی که به گروه وارد شده بود و کف را سوراخ کرده بود مجدد توانست وارد کانال شود اما این همزمان شد با تلاقی کانال نقطه چین. سهم موفق شد علاوه بر شکست آن کانال سقف آبی نوسانی خود را نیز بشکند. حالا باتوجه به موج شماری سهم و همچنین شاخص گروه و اندکاتور rsi روند حرکتی سهم را مشابه تصویر میبینم و هدف نهایی را 1100 تومان و در صورت مساعد بودن شرایط بازار 1470 میبینم.
لازم به یاداوری میدانم که این موج را آخرین رشد این گروه میبینم.
نمودارش واضح و روشنه. سهم کف کانال صورتی را سوراخ کرده و مقاومت نقطه چین را هم شکسته و در حال حاضر روی سقف کانال سبز قرار دارد. سهم فعلا در این منطقه حائل گیر افتاده ، کلا قندی ها مدتی هست دچار خود درگیری شدند! نمونه اش نحوه معاملات امروز قپیرا و قشیر با همون مناطقی که گفته بودم درگیر بودند ولی با این پایانی مثبت ولی نه چندان دلگرم کننده داشتند. فردا فکر کنم سرنوشت گروه مشخص میشه و در مورد قشهد اگر بخواهیم حدس بزنیم اگر به خطوط rsi نگاه کنید میتوانیم روند منفی فردا را حدس بزنیم! و اگر سقف کانال سبز که روی آن است را به پایین بشکند بعید میدانم چیزی بتواند جلودار ریزش سهم تا کف کانال شود !!
نمی تونم تصوری پایینتر از 997 که با فلش قرمز مشخص کردم داشته باشم چون در اونصورت موج شماری کمی فرق میکند. ولی در اونصورت تا 930 میتونه هنوز برگشت بزنه و در غیر اینصورت که باید تا مدتها با گروه خداحافظی کرد!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
کیوان جان کف کانال سبز قشهد چه قیمتی رو نشون میده ؟؟:d زیر 1500 میاد یعنی!!;)
زیر 1500 فرصت خریده به شرطی قیمت خرید چغندرش 135 تومن نباشه و همون 110 تومنی که در بودجه گرفته باشه .........من دفعه قبل 2200 هم پول به قشهد دادم .زیر 1500 اگه بیاد سنگین در خدمتش هستیم .......
زیر 1500 فرصت خریده به شرطی قیمت خرید چغندرش 135 تومن نباشه و همون 110 تومنی که در بودجه گرفته باشه .........من دفعه قبل 2200 هم پول به قشهد دادم .زیر 1500 اگه بیاد سنگین در خدمتش هستیم .......
راستی تبریک میگم تاپیک خوبیه ......
ممنون
کفش 1200 هست . اما دقیقا در 1500 هم یک مقاومتی هست که تقریبا وسطای کانال میشه و با کف کانال صعودی جدید هم تلاقی میکنه (اینها را هنوز رسم نکردم .اگر نزدیکاش شد آپدیت میکنم ) ;)
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
راستی تبریک میگم تاپیک خوبیه ......
میثم جان تحلیلی از قشهد داری ممنون میشم ارائه بدی ... امروز خواستم نگاهی به صورتاش بندازم ...حس و حالش نبود ...
تکنیکال کیوان عزیز رو دیدم ...حالا یه نگاه بنیادی به ما بده :*
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر