گروه مپنا ( رمپنا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
    آقا بابک راستشو بگو ، اگه سهام مپنا رو داشتی این تاپیکو میزدی .؟!
    با سلام

من اهل دروغ نیستم ، همه اعضاء هم منو می شناسند ،

متاسفانه شما شاید دید منفی در این خصوص داشته باشید

ولی همه می دونند که من خوبی همه اعضاء را می خواهم و نظرمو میگم ، و حالا کلیه اعضاء عاقلند و خودشون بر اساس شرایط تصمیم میگیرند.

مطمئن باشید با روند نمیشه جنگید . اگه سهم قرار باشه صف خرید بشه و همینطور پشت سر هم مثبت 4% بخوره هم نه با این نوشته من روندش تغییر میکنه و نه با نوشته شما!!! و اگر هم قرار باشه منفی بخوره که خواهد خورد.

بالاخره سایت برای همینه که همه نظرهاشونو بفرمایند . شما می فرمایید صف خرید میشه و من میگم اگه هم شد دوستان فعلا" نخرند.

من سهم مپنا رو میخرم چون بسیار سهم عالی هست ولی بعد از بازگشایی صدرا
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• yosef
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 440

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
      با سلام

افزایش 5% تعدیل سود تاثیر زیادی نداره

گرچه اگر هم مثبت یا حتی صف خرید ! بشود ، با بازگشایی صدرا همه این اثرها از بین خواهند رفت .

فعلا" خریدن گروه تجهیزات را اصلا" توصیه نمی کنم

با اومدن صدرا این گروه خواهد ریخت و خرید به نظر من در حال حاضر و قبل از بازگشایی صدرا اشتباه است.

و احتمال زیاد دارد که بشود در قیمتهای پایینتر سهم را خریداری کرد.

البته هر فردی نظری دارد و نظرش برای خودش محترم

موفق باشید
      با توجه به اینکه صدرا سابقه بدی از خودش در اذهان سهامداراش بجا گذاشته و اونا رو خون بدل کرده فکر نکنم استقبال گرمی ازش بشه .
      آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

با توجه به اینکه صدرا سابقه بدی از خودش در اذهان سهامداراش بجا گذاشته و اونا رو خون بدل کرده فکر نکنم استقبال گرمی ازش بشه .
        با سلام

شما منظور منو متوجه نشدید

من در خصوص صدرا نظر خاصی ندارم که استقبال گرم میشه یا ...

من عرض کردم تاثیر صدرا که لیدر بازار و گروه تجهیزات بوده بر کل گروه تجهیزات تاثیر جالبی نیست و احتمالا" بشه مپنا رو در روز بازگشایی صدرا در قیمتهای مناسبتری خریداری نمود.

در ضمن من نظر خودمو میگم و دلیل نداره که حتما" درست باشه ....

شما مختارید هر طور که مایل هستید عمل نمایید
        آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/12/08, 20:35.

نظر

• yosef
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 440

با سلام

من اهل دروغ نیستم ، همه اعضاء هم منو می شناسند ،

متاسفانه شما شاید دید منفی در این خصوص داشته باشید

ولی همه می دونند که من خوبی همه اعضاء را می خواهم و نظرمو میگم ، و حالا کلیه اعضاء عاقلند و خودشون بر اساس شرایط تصمیم میگیرند.

مطمئن باشید با روند نمیشه جنگید . اگه سهم قرار باشه صف خرید بشه و همینطور پشت سر هم مثبت 4% بخوره هم نه با این نوشته من روندش تغییر میکنه و نه با نوشته شما!!! و اگر هم قرار باشه منفی بخوره که خواهد خورد.

بالاخره سایت برای همینه که همه نظرهاشونو بفرمایند . شما می فرمایید صف خرید میشه و من میگم اگه هم شد دوستان فعلا" نخرند.

من سهم مپنا رو میخرم چون بسیار سهم عالی هست ولی بعد از بازگشایی صدرا
          آقا بابک من چنین جسارتی نکردم ، که شما دروغگوید. فقط حدسم این بود که سهام مپنا را ندارید ، که خودتان هم تایید فرمودید. موفق باشید.

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

آقا بابک من چنین جسارتی نکردم ، که شما دروغگوید. فقط حدسم این بود که سهام مپنا را ندارید ، که خودتان هم تایید فرمودید. موفق باشید.

من اگه سهمم داشتم مطمئن باشید همین فردا که به قول شما سهم امکان داره مثبت بخوره ، سهامم رو میفروختم و بعد از بازگشایی صدرا جایگزین میکردم.

در ضمن همانطور که گفتم تعداد سهم ما سهامداران حقیقی و حتی نظرهامون در این سایت و یا سایتهای دیگر طوری نخواهد بود که بتواند سهام بزرگی چون مپنا را تحت تاثیر قرار دهد.

سهام مپنا از سهمهای با بنیاد بسیار عالی است که راه خود را خواهد رفت ....

نظر

• 13661366
              عضو عادی
              • Sep 2011
              • 243

من اگه سهمم داشتم مطمئن باشید همین فردا که به قول شما سهم امکان داره مثبت بخوره ، سهامم رو میفروختم و بعد از بازگشایی صدرا جایگزین میکردم.

در ضمن همانطور که گفتم تعداد سهم ما سهامداران حقیقی و حتی نظرهامون در این سایت و یا سایتهای دیگر طوری نخواهد بود که بتواند سهام بزرگی چون مپنا را تحت تاثیر قرار دهد.

سهام مپنا از سهمهای با بنیاد بسیار عالی است که راه خود را خواهد رفت ....
              بابک جان موقع بازگشایی صدرا رو اگه در نظر بگیریم بنظر بنده کل بازار تحت تاثیر قرار میگیره. بخصوص سهامی که چون فقط پول پشت سهمش تو بازار بوده بالا رفتن و قیمتشون چندین برابر شده بیشتر تاثیر میگیرن و افت میکنند تا مپنا که رشدی نکرده. ولی حرفت منطقی و درسته.

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                اول ببینیم پولبک چیه؟
                زمانیکه یک خط روند یا یک قله شکسته میشه یه برگشت کوچیک قیمتی رو خط روند شکسته شده انجام میشه که اصطلاح به اون پولبک میگن

اما اینجا اصلا خط روندی شکسته نشده...

باید دید خط فیبوی 50 و مووینگ اوریج 13 روزه روی 184 به کمکش میان یا خیر.

مووینگ 13 روزه به کمکش اومد و سطح تقاضا بالا رفت.:)

وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mohsen68
                  عضو فعال
                  • Jun 2012
                  • 1756

افتتاح بیش از دو نیروگاه تا قبل از پیک سال آینده
                  مدیر عامل شرکت مپنا گفت: تا قبل از پیک تابستان سال آینده، نیروگاه های گنو در استان
                  هرمزگان و ایرانشهر در سیستان و بلوچستان همچنین بخش بخار نیروگاه آبادان وارد چرخه
                  تولید خواهند شد.
                  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صبا به نقل از خبرگزاری موج، عباس علی آبادی با بیان این
                  مطلب اظهار داشت: در حال حاضر شرکت مپنا 16 هزار مگاوات نیروگاه در دست ساخت
                  دارد که به تناوب وارد چرخه تولید کشور خواهد کرد.
                  وی درباره واگذاری پژوهشگاه نیرو در ازای مطالبات شرکت مپنا از وزارت نیرو، بیان
                  داشت: این پژوهشگاه یکی از محل هایی است که قرار بود به جای بخشی از مطالبات به این
                  شرکت داده شود.
                  مدیر عامل شرکت مپنا گفت: البته هنوز کار واگذاری انجام نشده و اقدامات در حال پیگیری
                  است.
                  وی خاطر نشان ساخت: قرار است علاوه بر پژوهشگاه نیرو، نیروگاه های پرند و سنندج نیز
                  در ازای مطالبات مپنا از وزارت نیرو، به این شرکت داده شود.
                  علی آبادی در پاسخ به اینکه حجم مطالبات مپنا از وزارت نیرو چقدر است و آیا با این
                  واگذاری ها، حساب دولت تصفیه می شود، بیان داشت: عدد دقیق مطالبات را به خاطر نمی
                  آورم اما به طور دائم مپنا در حال اجرای پروژه های مشترک با وزارت نیرو است و مطالبات
                  جدیدی بین دو مجموعه ایجاد می شود.

نظر

• mohsen68
                    عضو فعال
                    • Jun 2012
                    • 1756

وزیر نیرو در گفتوگو با فارس:
                    دولت از قیمتگذاری برق صادراتی خارج میشود/اکتفا به درآمد ترانزیت برق
                    مجید نامجو در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این پرسش که آیا آئیننامه صادرات برق توسط بخش خصوصی تدوین شده یا خیر گفت: دوستان در حال کار کردن بر روی آن هستند و هنوز این آئیننامه به بنده ارائه نشده است، اما به نظر میرسد آخرین مراحل خود را طی میکند.

وزیر نیرو با اشاره به اینکه قوانین زیادی وجود دارد که صادرات برق را از نظر قانونی به وزارت نیرو تکلیف کرده است، ادامه داد: صنعت برق باید شرایط خود را شفاف و روشن بیان کند و سوالاتی که پیمانکاران و بخش خصوصی از آن دارند، را پاسخ دهد.
                    *خروج دولت از تعیین قیمت صادرات برق بخش خصوصی
                    نامجو با بیان اینکه در حال حاضر دولت به تنهایی اقدام به صادرات برق میکند، گفت: یکی از موضوعاتی که در آئیننامه صادرات برق توسط بخش خصوصی در نظر خواهیم گرفت، این است که بخش خصوصی برای این کار راغب باشد، به همین دلیل دولت خود را از جرگه قیمتگذاری صادرات برق خارج میکند.

وزیر نیرو ادامه داد: در آئیننامه پیش بینی شده است که بخش خصوصی اجازه پیدا کند، با طرفهای خارجی نشستهایی برگزار کند و با آنها بر سر صادرات برق با قیمت بالاتر از قیمت برق صادراتی دولتی به توافق برسد.

وی اضافه کرد: در این آئین نامه آمده است که بخش خصوصی با نیروگاههای داخل کشور با قیمت کمتر نیز به توافق برسد، تا منافع خود را به دست بیاورد.

نامجو تاکید کرد: در بازار برق و بورس انرژی نیز به این شکل عمل خواهد شد و بخش خصوصی وارد خواهد شد و دولت در قیمت برق صادراتی هیچ دخالتی نخواهد داشت.

نامجو افزود: وظیفه وزارت نیرو و دولت این خواهد شد که به عنوان فردی که این برق را انتقال و ترانزیت میدهد مطرح شود و آن وقت از این ترانزیت مبلغ ناچیزی از بخش خصوصی به عنوان اینکه از شبکه برق دولتی استفاده میکند دریافت کند.
                    وی اضافه کرد: زمانی که بخش خصوصی برق را به مصرف کننده خارجی یا داخلی تحویل دهد، نقش دولت تنها دریافت حق ترانزیت خواهد بود که این نقش نهایی دولت و وزارت نیرو در فروش برق و در قانون اصل 44 پیشبینی شده است که وزارت نیرو در حال حرکت به این سمت است.

وزیر نیرو در پاسخ به این سوال که آیا تا زمانی که این آئیننامه تدوین نشود، بخش خصوصی نمیتوانند اقدام به صادرات برق کند، گفت: هنوز بخش خصوصی نتوانسته است که برق را به این شکل به خارج از کشور صادر کند، بنابراین اصرار بنده نیز این بوده است که بحث برق به این سمت برود که بخش خصوصی برای صادرات آن اقدام کند.
                    *طلب ایران از بابت فروش برق به عراق به زیر 200 میلیون دلار رسید
                    نامجو در پاسخ به این سوال که میزان طلب ایران از کشورهای همسایه و عراق از بابت صادرات برق که گفته میشد 500 میلیون دلار است به کجا رسید، گفت: خوشبختانه با پیگیریها و سفرهایی که معاونان وزارت نیرو به عراق انجام دادند، تا حد زیادی این موضوع حل و فصل شد، البته به این معنی نیست که آنها پول را به ایران منتقل کنند، بلکه تدابیری انجام شده که شرکتهای ایرانی بتوانند تهاتری عمل کنند.

به گفته وی، طلب ایران از عراق از بابت صادرات برق به زیر 200 میلیون دلار رسیده است.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

با رنجی که اخر وقت کشیدن در مثبت کامل فردا هم معامله شد
                      با این شرایط فردا رشد قیمت مورد انتطاره مگر اتفاق خاصی بیافته
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Fundamental
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 697

مپنا محکوم به افزایش >> در این بازار منفی دیدیم چطور مورد حمایت قرار گرفت

نظر

• rajabnejad
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 4331

افزایش 25 ریالی سود هر سهم مپنا با انعقاد یک قرارداد

خبرگزاری فارس: در پی انعقاد قرارداد ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی بین دو شرکت بورسی مپنا و چادرملو، پیشبینی سود هرسهم مپنا با 25 ریال افزایش به 52 تومان رسید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، سهام شرکت مپنا درحالی طی سال جاری با نوسان قیمت و بازدهی 5 درصدی مواجه شده که سود هر سهم این شرکت 997 میلیارد تومانی 25 ریال افزایش یافت.

در این رابطه محسن میرزایی معاون اقتصادی مالی مپنا با ارسال نامهای به سازمان بورس اعلام کرد: پیرو نامه 8 آذر موضوع قرار داد نیروگاه سیکل ترکیبی چادرملو، به اطلاع میرساند که اجرایی شدن پروژه مذکور در سال جاری به شرط ایفای تعهدات کارفرما موجب تعدیل پیش بینی سود هر سهم این شرکت از 495 ریال (پیش بینی قبلی) به 520 ریال خواهد شد.
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• yosef
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 440

به این میگن یک سهام قوی ، خودشو از قعر قیمت به صدر قیمت کشوند .

باریکلا ، آفرین ، احسنت

نظر

• yosef
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 440

خبری خوش برای سهامداران شرکتهای بزرگ

عضو شورای عالی بورس: افزایش شاخص تا پایان سال ادامه دارد

این مقام مسئول با بیان اینکه شاخص کل بورس به 2 دلیل افزایش پیدا می کند،توضیح داد:اولین عامل رشد شاخص بورس تعدیلات مثبت شرکتهای بزرگ ناشی از افزایش سودآوری است و عامل دوم تغییرات قیمت دارایی شرکتها است که باید مدنظر قرار گیرد.به همین دلیل تاثیر افزایش شاخص در برخی شرکتها متاثر از تجدید ارزیابی دارایی ها است که این موضوع باید مبنا قرار گیرد زیرا قیمت ها تعدیل می شود

فکر کنید ، مپنا با اینهمه نیروگاه چه تعدیل قیمتی از بابت تجدید ارزیابی دارایهاش میخوره . >:d<

منبع : اخبار بورس

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

مپنا

پولبک سهم امروز کامل شد
                                سطح 185-180 تومن باعث برگشت سهم شد
                                ضمن اینکه با افزایش حجم معاملات، سهم تا قیمت 195 بالا اومد
                                از فردا میشه انتظار ادامه صعود و شکست سطح روانی 200 تومن رو داشت

درضمن صف خرید فردای سهم از آخر بازار چیده شد
                                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X