کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شرکت صنعتی نیرو محرکه طی نامه ای به اداره نظارت بر ناشران بورس و اوراق بهادار اعلام کرده است، اختیار فروش سهام بانک پارسیان این شرکت به شرکت ایران خودرو واگذار گردیده است و تا کنون هیچ گونه دستوری مبنی بر فروش یا واگذاری سهام مزبور از طرف شرکت گروه صنعتی ایران خودرو و شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو اعلام نگردیده است.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
با توجه به گزارش های خفنر ، خنصیر و دیگر قطعه ساز ها
امروز هم خمحرکه برای تعدیل مثبت بسته شد
شنیده شده خمحرکه سود خودش را 37 تومان اعلام کرده که میشود حدود 300% تعدیل مثبت
قطعه ساز ها فکر کنم فردا آخرین فرصت ورود باشند با توجه به اصلاح شدیدی که در این مدت زدن
سهم هایی دارم بی صاحب، شگل ثغرب و .... این ننه مرده هم یکیش هستش. دوستان برای تسلی بنده هم که شده کمی این تاپیک ها رو بالا بیارن دلمون خوش باشه که تنهایی جهنم نمیریم.:D
سهم هایی دارم بی صاحب، شگل ثغرب و .... این ننه مرده هم یکیش هستش. دوستان برای تسلی بنده هم که شده کمی این تاپیک ها رو بالا بیارن دلمون خوش باشه که تنهایی جهنم نمیریم.:D
جالبه سهم با سود چند ریالی و پی بر ای های وحشتناک بالای 300 میخرن بعد این سهم با بهترین گزارش رو 245 اومن؟؟عیبی نداره این یادگاری باشه اینجا روح خشن سهم بد دست نمیزاره یه زمانی ثتران خریدیم 150 تا 140 یه عده 125 تومن صف فروش براش چیدند فقط یادتون باشه خمحرکه اختیار فروش بلوک پارسیانش رو کامل داده ایرانخودرو و یکی از معدود شرکتهایی است که سود عملیاتی جالبی میسازه
نظر