ایران تایر ( پتایر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali30
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1940

پتایر را در 450 وحتی بیشتر در این روزها از دست ندهین در نمودار هفتگی کنج خوشکل در حال شکل گیری میباشد هدف1000 تومان ...................... است
    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

تنها گزارش ح نشده 3 ماهه شرکت منو به شک میندازه والا سه سوته هرچی تو بازار بودو جمع میکردیم
      آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2013/09/16, 19:58.

نظر

• dpi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 578

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post

تنها گزارش ح نشده 3 ماهه شرکت منو به شک میندازه والا سه سوته هرچی تو بازار بودو جمع میکردیم
        آقا بابک نترس برادر گزارش حسابرسی شده 6 ماهه خوبه دیگه نمی توانن لایی بکشن;)

نظر

• جعفرزاده
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 5833

اماده صعود میباشد

نظر

• vahid_sh
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 388

دوستان به نظرتون روند معاملات امروز نشون دهنده چی میتونه باشه ؟ چرا انقدر ناپایدار معامله شد و توان صعود نداشت؟

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
              دوستان به نظرتون روند معاملات امروز نشون دهنده چی میتونه باشه ؟ چرا انقدر ناپایدار معامله شد و توان صعود نداشت؟
              تا از کنج درنیومده بیرون توان صعودی نخواهد داشت..این است تکنیکال ... /:.coolsmiley02:./

نظر

• ائلشن
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 993

به نقل از پرشین تحلیل

خبر خوبی در رابطه با کاهش ممنوعیت و محدودیت صادراتی برخی شرکت ها منتشر شده است که برای بازار مثبت و تاثیر گذار می باشد
                برخی شرکت های فلزی و پتروشیمی می توانند با سقف مشخص شده تا شش ماه آینده به شرط تنظیم بازار داخل کالاهای خود را صادر کنند.در این بخش نام محصولات فلزی شامل:
                شمش و تختال فولاد خوزستان
                .
                .
                .
                .
                .
                استایرن بوتادین پتروشیمی بند امام
                شامل این مصوبه می شوند و بالاخره اینکه محصولات برخی کاغذی ها از جمله کاغذ کاوه و محصولات برخی تایر سازان از جمله کویر تایر، ایران تایر و برخی دیگر نیز نیز مشمول این مصوبه خواهد شد

در بخش دیگری از این مصوبه کالاهای مشمول صادراتی از تاریخ ابلاغ با کاهش جدی عوارض صادراتی مواجه میشوند.این محصولات متنوع می باشند که در بین آنها قراضه فلزات و ضایعات پلیمری و گندله دیده می شود
                در بخش دیگری از این مصوبه به موضوع ممنوعیتهای صادراتی اشاره شده است که این ممنوعیتها شامل 17 ردیف است که نسبت به گذشته از کاهش قابل توجهی برخوردار است به نحوی که در ردیفهای ممنوعیت صادراتی کالاهای اساسی نظیر گندم، آرد گندم، شکر خام، شکر قرمز، جو، ذرت دامی، کنجاله سویا، دانههای روغنی، انواع کره، روغنهای خام و خوراکی، دام زنده سبک و سنگین، رد بلو (به اسثتثنای برخی ردیفها)، پوست خام (به استثنای برخی ردیفها)، جوششیرین، هیزم، ذغال چوب، استاتمنومر، کربنات سدیم در فهرست کالاهای ممنوع صادراتی قرار دارند.

سرعت اینترنت اونقدر پایین که نمی تونم کویر تایر و ایران تایرو تو متن بالا بلد و رنگی کنم.
                به هر حال امیدوارم با این اوضاع سیاسی و رفع ممنوعیت صادرات شاهد استارت گروه لاستیک باشیم.
                آخرین ویرایش توسط ائلشن؛ 2013/09/19, 21:34.

نظر

• ali30
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1940

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post

درود گزارش 3 ماه خیلی عالی است استاد ....................تولید...فروش...... ومبلق فروش........سود هر سهم در سه ماهه خیلی رشد مثبت کرده....................من یک دونه ندارم.............پول ندارم............اگه میداشتم پتایر حداقل200 درصد سود را توی منفی میخریدم...............فعلا تک سهم فباهنر با سود300 درصدی وبیشتر....................به امید خدا

نظر

• ائلشن
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 993

خیلی خوب دارن می خرن تا اینجا هم حجم خوبی زده

نظر

• علیرضا123
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1605

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
                      خیلی خوب دارن می خرن تا اینجا هم حجم خوبی زده
                      سهم را جمع کردند....حجمش هم بد نبود.

نظر

• بهرام خان
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 76

سلام به همه ... امروز هم اضافه كرديم و منتظريم با دوستان و همسنگران قله ها را فتح كنيم .... پتاير هم راه پاسا را خواهد پيمود...

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20667

سپرده بودم بودم امروز که هر چی نقدینگی ته حسابمه زیر 475 اگه دادن بخرن ...که اینگونه نشد و مقداری در 488 خرید شده.........به هر حال مگه میشه من از این سهم سواری نگیرم و بدون من بره بالا(-: کلی وقت گذاشته بودیم برای تحلیلش ...پکویر که داره به هدفی که گفتم نزدیک میشه جا مونده ی این گروه پتایره .....فک کنم حداقل از فردا 20 الی 30 درصد بازدهی بده
                          ///

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

درود دوستان پتایر همچنان خریدنی قابل نگهداری تا2400 میباشد ...............................حیف خودم پول ندارم........یک دانه سهم هم ندارم امیدوارم پرسود باشن سهام داران پتایر خوشکل

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20667

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              سپرده بودم بودم امروز که هر چی نقدینگی ته حسابمه زیر 475 اگه دادن بخرن ...که اینگونه نشد و مقداری در 488 خرید شده.........به هر حال مگه میشه من از این سهم سواری نگیرم و بدون من بره بالا(-: کلی وقت گذاشته بودیم برای تحلیلش ...پکویر که داره به هدفی که گفتم نزدیک میشه جا مونده ی این گروه پتایره .....فک کنم حداقل از فردا 20 الی 30 درصد بازدهی بده
                              امروز خریدام تکمیل کردم ......الکی 4 درصد مجبور شدم بالاتر بخرم ولی ارزششو داره
                              ///

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                                درود دوستان پتایر همچنان خریدنی قابل نگهداری تا2400 میباشد ...............................حیف خودم پول ندارم........یک دانه سهم هم ندارم امیدوارم پرسود باشن سهام داران پتایر خوشکل
                                فکر کنم قیمت را اشتباه زدید دوست عزیز قیمت امروز سهم 506 تومان هستش ....شما پیشنهاد نگهداری تا 2400 دادید/:.ohno-smiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X