پتایر را در 450 وحتی بیشتر در این روزها از دست ندهین در نمودار هفتگی کنج خوشکل در حال شکل گیری میباشد هدف1000 تومان ...................... است
ایران تایر ( پتایر )
Collapse
X
-
-
-
به نقل از پرشین تحلیل
خبر خوبی در رابطه با کاهش ممنوعیت و محدودیت صادراتی برخی شرکت ها منتشر شده است که برای بازار مثبت و تاثیر گذار می باشد
برخی شرکت های فلزی و پتروشیمی می توانند با سقف مشخص شده تا شش ماه آینده به شرط تنظیم بازار داخل کالاهای خود را صادر کنند.در این بخش نام محصولات فلزی شامل:
شمش و تختال فولاد خوزستان
.
.
.
.
.
استایرن بوتادین پتروشیمی بند امام
شامل این مصوبه می شوند و بالاخره اینکه محصولات برخی کاغذی ها از جمله کاغذ کاوه و محصولات برخی تایر سازان از جمله کویر تایر، ایران تایر و برخی دیگر نیز نیز مشمول این مصوبه خواهد شد
در بخش دیگری از این مصوبه کالاهای مشمول صادراتی از تاریخ ابلاغ با کاهش جدی عوارض صادراتی مواجه میشوند.این محصولات متنوع می باشند که در بین آنها قراضه فلزات و ضایعات پلیمری و گندله دیده می شود
در بخش دیگری از این مصوبه به موضوع ممنوعیتهای صادراتی اشاره شده است که این ممنوعیتها شامل 17 ردیف است که نسبت به گذشته از کاهش قابل توجهی برخوردار است به نحوی که در ردیفهای ممنوعیت صادراتی کالاهای اساسی نظیر گندم، آرد گندم، شکر خام، شکر قرمز، جو، ذرت دامی، کنجاله سویا، دانههای روغنی، انواع کره، روغنهای خام و خوراکی، دام زنده سبک و سنگین، رد بلو (به اسثتثنای برخی ردیفها)، پوست خام (به استثنای برخی ردیفها)، جوششیرین، هیزم، ذغال چوب، استاتمنومر، کربنات سدیم در فهرست کالاهای ممنوع صادراتی قرار دارند.
سرعت اینترنت اونقدر پایین که نمی تونم کویر تایر و ایران تایرو تو متن بالا بلد و رنگی کنم.
به هر حال امیدوارم با این اوضاع سیاسی و رفع ممنوعیت صادرات شاهد استارت گروه لاستیک باشیم.آخرین ویرایش توسط ائلشن؛ 2013/09/19, 21:34.
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
سپرده بودم بودم امروز که هر چی نقدینگی ته حسابمه زیر 475 اگه دادن بخرن ...که اینگونه نشد و مقداری در 488 خرید شده.........به هر حال مگه میشه من از این سهم سواری نگیرم و بدون من بره بالا(-: کلی وقت گذاشته بودیم برای تحلیلش ...پکویر که داره به هدفی که گفتم نزدیک میشه جا مونده ی این گروه پتایره .....فک کنم حداقل از فردا 20 الی 30 درصد بازدهی بده///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسپرده بودم بودم امروز که هر چی نقدینگی ته حسابمه زیر 475 اگه دادن بخرن ...که اینگونه نشد و مقداری در 488 خرید شده.........به هر حال مگه میشه من از این سهم سواری نگیرم و بدون من بره بالا(-: کلی وقت گذاشته بودیم برای تحلیلش ...پکویر که داره به هدفی که گفتم نزدیک میشه جا مونده ی این گروه پتایره .....فک کنم حداقل از فردا 20 الی 30 درصد بازدهی بده///
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postدرود دوستان پتایر همچنان خریدنی قابل نگهداری تا2400 میباشد ...............................حیف خودم پول ندارم........یک دانه سهم هم ندارم امیدوارم پرسود باشن سهام داران پتایر خوشکل
نظر
نظر