در اصل توسط behnam1480 پست شده است
View Post
***خوابهایی که من دیدم***
Collapse
X
-
-
-
من تازه کارم؛ دو هفته منتظر بودم که حساب کاربری آنلاینم فعال بشه؛ پریروز خواب دیدم که نام کاربری و پسوردم اومدهٰ. چک کردم دیدم چند ساعت قبلش اومده بود![COLOR=#a52a2a][I][B]نوسانگیرها به بهشت نمی روند![/B][/I][/COLOR]
نظر
-
با سلام امروز این تاپیک رو دیدم گفتم منم یه تجربه ای که داشتم رو بنویسم
اردیبهشت امسال بود شب خواب دیدم یه صدایی به من میگه وسپه بخر . اصلاً شخصی رو ندیدم فقط صدا بود . تا اون روز نماد وسپه رو ندیده بودم . فرداش رصد کردم وسپه رو دیدم معاملات بی حالی داره قیمتش 140 تومن بود
برای همین زیاد به خوابم اعتماد نکردم و نخریدم . ولی ای کاش اعتماد می کردم در عرض حدود 6 ماهه قیمتش دوبرابر شده.لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
پاسخ : ***خوابهایی که من دیدم***
دیشب خواب دیدم یه جای بودم پر شمش روی بود..بهم میگفتن کالسیمین تو این مدت نمادش رشد نکرده..الان شروع کرده به رشد تا 1535 میره...
حقیقتش قبلا کالسیمین داشتم و از بس 6 ماه درجا زد..فروختمش رفت و دیگه هم قصد خرید ندارم..و به این خوابم هم باز اعتنا نخواهم کرد/:.smilingsmiley.:/
نظر
-
سلام
من خواب دیدم یکی زد تو گوشم ، گفت چرا سشرق رو دادی رفت ؟؟؟[SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
من خواب دیدم وبصادر منو مثله یه کمون پرتابم کرد و کیلومترها اونورتر خوردم زمین ولی چیزیم نشد
با توجه به خوابم رفتم 700000 تا در 1120 تا 1150 خریدم، الان یه هقته است که همینه!!!!!
آخه اگه بگم چی فروختم تا وبصادرو بخرم میگین جو گیرم(حپتروی نازنینمو که با کلی مشقت در 2700 جمع کرده بودم در 5100 فروخنم با علم به اینکه تا 6300 مرحله اول و 7800 مرحله دوم یعنی کمتر از یک ماه)به هر حال باید به خواب اعتماد کرد(یا اون منو میزنه زمین یا من اونو)
نظر
-
در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Postچندی پیش خواب دیدم لابسا و کطبس سهام هر کدام به قیمت 1000 تومن رسیده..این انگیزه باعث شد که به سمت دو تا نماد برم و وضعیتشون رو بررسی کنم..در این بین نماد کطبس توجهم رو بیشتر جلب کرد ودیدم انگار خوابم بی معنی نبوده و تصمیم گرفتم تحقیقی در رابطه با کطبس انجام بدم ببینم واقعا رشد خواهد کرد یا نه؟ دیدم احتمالش بسیار زیاده که رشد کنه
نظر
-
-
دو سه شب پیش خواب دیدم که غبشهر گزارش شفاف سازی داده که علت افزایش سودش به دلیل پیش خرید میزان زیادی روغن از سوی دولت بوده..( شرمنده ولی واقعا این روزا ریاد خواب بورسی می بینم( /.:biggrinsmiley.:/ )
نظر
-
چند شب پیش خواب " چاقو" دیدم و با نوک تیزش رو زمین نوشتم " ورنا"
تعبیرش از" آنلی بیتون" به "زیان مالی" اشاره داشت.
از اون روز که فروختم هنوز داره منفی میخوره.
/.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
تکنیکال که به دادمون نرسید لااقل شب تمرکز کنیم خوابشو ببینیم /.:biggrinsmiley.://:.weirdsmiley.:/[COLOR=#0000ff]
[FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
نظر
-
جدیداً هر شب خواب پالایشی میبینم...!!!
یکی تو خواب مدام بهم میگه: " دیگه فردا استارت میزنن ...!!! "
ولی نمیدونم چرا خوابم تعبیر نمیشه؟!!
:-/
نظر
نظر