کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[QUOTE=vet;431854]دوستان شام سبک بخورن
خواب ها زیاد شده :.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim:.thumbsup smileyanim[/QUOTE vetعزیزظاهرادوستان به توصیه شما عمل کردن ودیشب کسی خوابی ندیده ولی جالبه من که شام نمیخورم بازم هرشب خوابهای رویائی ازوبصادروفاذرمیبینم.البته روزا که معاملات رومیبینم حالم گرفته میشه اما یه حسی بهم میگه خوابهائی میبینم به وقوع می پیونده خصوصااگه شمادعاکنین./:.grlim:./
سلام بر همگی ، دیشب خواب دیدم چهارشنبه اطلاعیه بسته شدن دتولید برای تعدیل مثبت اومده روی کدال و سهامدارانش دارند پشتک می زنند ! می خوام برای یکبار هم که شده به خوابم اهمیت بدم و صبح فردا برم تو کار خرید دتولید ، خدا آخر و عاقبتم رو ختم بخیر کنه با این خوابی که دیدم/:.negaran.:/
موفقیت از آن کسانی نیست که هرگز دچار ناکامی نشده اند، بلکه متعلق به کسانی است که هرگز برای ازسرگرفتن مبارزه، بیم و هراسی ندارند. هانری کپ
من اینقد غذای سنگین میخورم پس چرا یه خوابی نمیبینم؟:(( تا حالا خواب بورسی ندیدم
کاش فاذر می اومد خابم ببینم چند چنده ازش بپرسم کی حرکت میکنی لامصب کشتی مارو
چندی پیش خواب دیدم لابسا و کطبس سهام هر کدام به قیمت 1000 تومن رسیده..این انگیزه باعث شد که به سمت دو تا نماد برم و وضعیتشون رو بررسی کنم..در این بین نماد کطبس توجهم رو بیشتر جلب کرد ودیدم انگار خوابم بی معنی نبوده و تصمیم گرفتم تحقیقی در رابطه با کطبس انجام بدم ببینم واقعا رشد خواهد کرد یا نه؟ دیدم احتمالش بسیار زیاده که رشد کنه
آفتاب آمد دلیل آفتاب...اینم پیش بینی درآمد لابسا...79 تومن در 9 ماهه ساخته و پیش بینی 88 تومنی هم اعلام کرده...یحتمل همون 1000 باز بشه البته اگر در بازار خراب بازش نکنند
نظر