***خوابهایی که من دیدم***

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam1480
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 432

***خوابهایی که من دیدم***

بعضی وقتها ما آدمها خوابهایی می بینیم که گرچه همه اونها راست و درست نیست ولی خیلیهاش به واقعیت تبدیل میشه.
    مخصوصا وقتی که آدم تو فکر یه چیزی هست شب خوابشو می بینه..
    در مورد بورس هم همینه..لا اقل برای من که اینطوره چون خیلی وقتا خوابهایی می بینم که 2 تا 3 روز بعد در بورس به واقعیت می پیونده
    مثلا چند ماه پیش خواب دیدم که یه نفر می گفت کارخونه بیسکویت گرجی میخواد افزایش سرمایه بده.سهامش خوب رشد خواهد کرد ( اون موقع هنوز غگرجی تو کف بود)..من باور نکردم ولی خب به واقعیت تبدیل شد

یا در مورد بیمه البرز همینطور دیدم که صف خرید میشه و 2 روز بعدش به واقعیت پیوست

یا مدتی پیش دیدم سهام شرکت خزر صف خرید شده و بعد از چند روز شد...

گرچه بنای تایید بر این خوابها ندارم ولی ایده ای شد تا برای سرگرمی هم شده تاپیکی با این موضوع ایجاد کنم تا کسی اگه خوابی دیده..چه با اغراق چه بی اغراق..اینجا اعلام کنه..

با تشکر از مدیریت سایت
  • behnam1480
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 432

دوستان عزیزی که حرفی برای گفتن دارند..خوشحال می شیم بشنویم

نظر

• behnam1480
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 432

|-)

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1134

بهنام جان گناه ما که خواب بورسی نمی بینیم چیه؟ :(;)
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

تاپیک جالبی هستش
          بنده هم خواب بورسیم رو تعریف کنم
          پارسال اوایل پاییز بود که خواب دیدم قثابت 700 تومن شده...اون موقع قیمتش حدود 250 بود که اصلا باور نمی کردم تا 700 بره ولی در کمال تعجب اسفند ماه هفتصد تومن شد:-?
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• behnam1480
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 432

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
            بهنام جان گناه ما که خواب بورسی نمی بینیم چیه؟ :(;)
            اگه شبا با فکر بورس بخوابی به این بیماری دچار میشی:)

- - - Updated - - -

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
            تاپیک جالبی هستش
            بنده هم خواب بورسیم رو تعریف کنم
            پارسال اوایل پاییز بود که خواب دیدم قثابت 700 تومن شده...اون موقع قیمتش حدود 250 بود که اصلا باور نمی کردم تا 700 بره ولی در کمال تعجب اسفند ماه هفتصد تومن شد:-?
            از این به بعد زودتر اعلام بکنید تا یه فکری بکنیم;)

نظر

• negar
              ستاره دار(2)
              • Jul 2025
              • 536

چه تاپیک جالبی چند سال پیش فولاد یک روز روی حدود-590 -600 باز شد با صف خرید بالا اون روز بسته شد من شبش خواب دیدم دارم با برگ فولادم از کارگزاری مییام بیرون تو اسانسور بوذم که اسانسور سقوط کرد حالتی که با سرعت مثل فیلما میامدم پایین فردا روی 612 که یادمه میشد 4 مثبت کامل صف خرید سنگین ولی ظرف مدت کوتاهی امد پایین یکهو صف فروش سنگین طوری که تا حدود 400 اصلا نمیشد فروخت و بقیه تاریخ قیمتی بعد از اون تصمیم گرفتم خوابامو جدی بگیرم ولی دیگه خواب ندیدم :-s

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

تاپیک فان و جالبیه !
                خب من خوابهای خاص و از آینده و این چیزا زیاد میبینم اما خواب بورسی تا حالا ندیده بودم که همین اواخر 2 تا خواب جالب دیدم که تعبیرش متناسب با سهمهایی بود که میخواستم بخرم اما تردید داشتم!

خواب اول در خصوص تردید من درباره قندی ها بود :
                خواب دیدم وارد یک کتابفروشی شدم اما در پیشخوان داخل فروشگاه جایی بود که بستنی های خیلی خوش قیافه و رنگارنگ وجود داشت که هر بیننده ای را وسوسه میکند که از آنها خرید کند. تعداد و تنوعشان زیاد بود و دلم میخواست از همه آنها بر میداشتم اما نکته ای وجود داشت! آنها به سرعت در حال آب شدن بودند و برای اینکه از خوردنشان لذت ببرم باید سریع انتخاب و خرید می کردم...پس در یک سینی تعدادی از انها را برداشتم و رفتم پای صتدوق..انجا فهمدیم که قیمت هر اسکوپ بستنی بسیار گران میباشد ولی ارزشش را داشت و من خریدم....

(تعبیرش واضحه...اینکه بستنی که ترکیب شیرینی است (قند) در جایی که کتاب و اسناد وجود دارد ( بورس) با قیمت گران( قیمت سهامهای قندی) فروخته میشود ولی با آب شدن بستنی زمان از دست میرود ( بستن سهمهای قندی جهت تعدیل )خب منهم فرداش قندی خریدم !!! :d البته نه واسه اینکه خواب دیدم ..خوابم یجوری به من اطمینان میداد که کاری که میکنم درسته و باید بجنبم !!!
                B-)
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• mehdipour2000
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 406

سلام دوستان

چند وقت پیش ( همون وقتی که رشد 150 درصدی داشت) خوابشو دیدم...فردا صبح دیدم این که میخواد بره گره منفی... تا آخرای تایم زیر نظرش داشتم
                  یهو دیدم تا آخر وقت توی نمودار ....دارش زدن( مرد دارآویز) خریدم... تا خرخره طناب دارشو محکم کردم و خریدم ... مدتی بعد از 130 رسید به 330 >:d<البته من آخرای رالی فروختمش
                  میدونید چی بود؟ غپینو
                  تحلیل رایگان
                  اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                  توییتر: m_mehdipour

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

خواب دومم هم فردای اونشب دیدم..زمانی که احساس کردم بیمه پارسیان به نقاط خرید رسیده و هر لحظه احتمال رویدادی در او را میدیدم...بازهم تردید که وقتش هست یا نه ؟

خواب دیدم با یک مکان سازمانی بود با یک فضای باز که دور تا دور آن ساختمانها و بخشهای مختلف که هرکدام مربوط به یک اداره خاصی میشد. یکی از آن بخشها ویژگی خاصی داشت که بعدا در بیداری بیمه پارسیان را برای من تداعی کرد! از قضا (با عرض پوزش) بنده احتیاج به WC پیدا کردم و تعبیر wc در خواب به پول است! خب من ابتدا به یک دستشوچی کوچک که در فضای باز بود مراجعه کردم اما دیدم 2 آدم خیلی چاق و قوی هیکل یکی در داخل و دیگری به نوبت پشت او آنجا را پر کرده اند و خیال ترک محل هم ندارند ! ( تعبیر من ورود 2 حقوقی تپل به ماجراست !!) لذا رفتم که از دستشویی های دیگر داخل همین ساختمان استفاده کنم و در آنجا هم صف زیاد آدمها را دیدم که پشت درهای دستشویی ها ایستاده اند ( این انتظاری است که به زودی دارم به همین شکل تعبیر شود !! )

خدا آخر عاقبت منو به خیر کنه !! خوابهای تکنیکالی هم باید در چارتهام اعمال کنم !! =))
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• عارف
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 229

به نظرم به خواب هایی که آینده رو طوری به ما نشون میدن که باعث منفعت مادیمون بشه نباید عمل کرد.

پولی که از این راه به دست بیاد به نظرم مشکل داره چون ناقض عدالت خداونده.

پول فقط باید از راه تلاش زمینی بدست بیاد نه دعا و رمالی و آینده بینی و ...

اینجور خواب ها یا کار اجنه است یا اینکه شبکه الهی قصد آزمودن ما رو داره.

البته این فقط نظر منه. ممکنه درست نباشه.
                      آخرین ویرایش توسط عارف؛ 2013/01/09, 15:22.

نظر

• eslami
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 789

منم چند هفته قبل كه تك سهم بودم روي سامان گستر.................يه 3روزي به اينترنت دسترسي نداشتم و 2 شب پشت سر هم خواب ثامان گستر ميديم كه صف فروش شده سنگين................ بعد 3 روز كه پاي نت نشستم.............. ديدم بله........... سهم ريخته!!!
                        خواب كلن چيز عجيبه!!!
                        من بعضي وقتها خوابهايي ميبينم كه اصلا نميتونم تعريفشون كنم ...........منظورم خواب بي ادبي نيستشا....................... نميتونم توضيح بدم از توانم خارجه..................... شماها مثل من نميشيد؟؟؟

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

برای من یه اتفاق جالب افتاد دیشب!!!

من اصولا اصلا خواب نمیبینم!دیروز بعد از ظهر این تاپیک رو که دیدم با خودم گفتم مگه میشه ادم خواب در مورد یه سهم خاص ببینه!

اما در کمال ناباوری دیشب خواب دیدم!اونم چه خوابی!خواب دیدم رفتم کارگزاری برگه سهام غبشهرم رو دادم یه کیف پر پول گرفتم و خندان و شادان اومدم بیرون!!!:))

جالبیش اینه که من انلاین خرید و فروش میکنم و تا حالا یه برگه سهامهم دستم نداشتم!:d

خدا کنه خوابم به واقعیت تبدیل بشه،این غبشهر مارو پیر کرد این چند وقت...:( ;)
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• behnam1480
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 432

آقا پریشب خواب دیدم که بازار سقوط کرده وحشتناک به طوریکه بعضی سهما را ملت دارن به مفت میدن میره اتفاقا یه سهم بود که قیمتش شده بود 72 ریال با خودم میگفتم الان فرصت خریده که دارن همه مفت میفروشن برم بخرم اینا خبر ندارن و بازار از ین وضعیت در میاد میتونم تا 1-2 ماه دیگه کلی پول به جیب بزنم...خدا به خیر کنه از این خوابم;;)...
                            آخرین ویرایش توسط behnam1480؛ 2013/01/09, 17:48.

نظر

• behnam1480
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 432

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                              برای من یه اتفاق جالب افتاد دیشب!!!

من اصولا اصلا خواب نمیبینم!دیروز بعد از ظهر این تاپیک رو که دیدم با خودم گفتم مگه میشه ادم خواب در مورد یه سهم خاص ببینه!

اما در کمال ناباوری دیشب خواب دیدم!اونم چه خوابی!خواب دیدم رفتم کارگزاری برگه سهام غبشهرم رو دادم یه کیف پر پول گرفتم و خندان و شادان اومدم بیرون!!!:))

جالبیش اینه که من انلاین خرید و فروش میکنم و تا حالا یه برگه سهامهم دستم نداشتم!:d

خدا کنه خوابم به واقعیت تبدیل بشه،این غبشهر مارو پیر کرد این چند وقت...:( ;)
                              اتفاقا داره یه قانونی وضع میشه که نمادهایی که متوقف هستند بتوان آنها رو از طریق برگه سهام و به صورت توافقی در کارگزاری معامله کرد..ممکنه نمادش متوقف بشه برای تعدیل بعد درهمون مدت شما هم برید تو کارگزاری توافقی بفروشی بره:d

نظر

در حال کار...
                              X