خرید های منظبق بر تحلیل بنیادی + تبادل نظر با تحلیلگران بنیادی

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    پکرمان دیشب بررسی میکردم یک تعدیل بالای 100 درصد برای سال اینده داره .................منتها این سهم به نظر گزارش به گزارش بالا میره !!!! و باید به موقع واردش شد ...........شاید نزدیکی های گزارش 3 ماهه زمان خوبی باشه ......البته شاید 12 ماهش هم بدک نباشه .......

==============

بشهاب سهمیه که فروشش سال اینده تا 130 میلیارد میتونه بالا بره ......... ......لذا ساختن سود 150 تومنی برای سال اینده دور از تصور نیست ......به شرطی هزینه های مالیش بیشتر از 9 ملیارد تومن نباشه .....;)

=================

شکربن برای سال بعد میتونه راحت 60 تومن رو بسازه و با پی بر ای 6 قیمتش به 360 برسه حداقل ...........

================

رانفور در پایان سال بیش از 520 تومن سود قابل تخصیص خواهد داشت ............لذا از این سهم هم نباید غافل شد با دید یکساله .........;)

امروز من جسرت پکرمان رو میخورم .......البته هنوز تعدیلی نداده و تا گزارش 3 ماهش شاید فرصت ورود بده ......گزاشته بودم نزدیک 3 ماهه بخرمش و تا قبل از خرداد که فک کنم داره در میره..........یعنی در رفت .... البته تارگت 500 رو میدم براش (-:

لامسب سهم خوب پیدا کردی باید سریع بخری ........نزدیک گزارش نمیزارن دیگه (-:
    ///

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

امروز من جسرت پکرمان رو میخورم .......البته هنوز تعدیلی نداده و تا گزارش 3 ماهش شاید فرصت ورود بده ......گزاشته بودم نزدیک 3 ماهه بخرمش و تا قبل از خرداد که فک کنم داره در میره..........یعنی در رفت .... البته تارگت 500 رو میدم براش (-:

لامسب سهم خوب پیدا کردی باید سریع بخری ........نزدیک گزارش نمیزارن دیگه (-:
      سهم های خوبی که شناور پایین دارند رو نباید چندان به تکنیکال و یا زمان خاص ورود اتکا کرد چون امکان جا ماندن زیاده
      ولی سهم های پرگردش رو نهایت 5 6 درصد بالاتر در اکثر مواقع میشه خرید
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ".احسان."
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2676

با سلام

بازي بزرگ

صحبت امروزم در مورد فلان شركت يا فلان گروه بازار سرمايه نيست، كلام امروز را مي خواهم به كل بازار سرمايه ايران اختصاص بدهم.
        بازار سرمايه ايران، با بهترين شركتهاي پراكنده در سرتاسر كشور به يكي از بي نظيرترين مكانهاي سرمايه گذاري در ايران تبديل شده است. اگر بخواهم بازار رو از نظر زماني تقسيم بندي كنم، بازار سرمايه ايران را به سه دوره زماني تقسيم مي كنم:

1- بازار بورس ايران از بدو تاسيس تا اواخر سال 83
        2- بازار بورس ايران بين سال 84 تا نيمه سال 91
        3- بازار بورس ايران از نيمه سال 91 تا....

1- بازار بورس ايران تا اواخر سال 83

بازار سرمايه در اين دوره، يك بازار تقريبا خصوصي بود، بازاري شامل حقوقي هاي همچون تامين اجتماعي و بعضي از سرمايه گذاري هاي زير مجموعه بانكها. عده اي از مردم نيز بدليل داشتن سهام شركتهاي همچون سيماني، ايران خودرو و سايپا و ....با اين بازار آشنا بودند. رشدهاي چند برابري در سال81 و 82 كه از افزايش قيمت دلار نشات مي گرفت، باعث شده بود تا عده بيشتري نيز با اين بازار آشنا شوند. اما در انتهاي اين روند صعود كه مي توان آن را اواخر سال 83 ناميد، تالارهاي منطقه اي توسط جناب عبده تبريزي در بسياري از استانها داير شد. اين امر سبب ورود حقيقي ها بسياري از اين مناطق گرديد. امري كه با سقوط سال 84، پاره اي از گمان هاي منفي را براي برقرار كردن اين تالارها به سمت و سوي مدير بورس كشانده بود. اما از نظر من بازگشايي تالارهاي منطقه اي توسط جناب عبده، نقطه عطفي در بازار سرمايه ايران بود. اقدامي كه باعث آشنا شدن جامعه بزرگي از هموطنانمان با بازار سرمايه شد.

اما عمق بازار در اين دوره:
        عمق بازار در اين دوره محدود به شركتهاي سيماني، در دوره اي نساجي ها و شركتهاي بزرگ پيمان كاري همچون صدرا بود. بهترين پتروشيمي ها هم وپترو، گازلوله و كربن بودند.

2- بازار بورس ايران بين سال 84 تا انتهاي نيمه اول سال 91

اين دوره حقيقتا يكي از درخشانترين و طلايي ترين دوره هاي بورس ايران است. طلايي ترين دوره اي كه وام دار، خصوصي سازي بخشي از سهام شركتهاي معتبر و معظم دولتي بود. در اين دوره، شركتهاي بزرگ يكي پس از ديگري به بازار امدند. از فولاد مباركه اصفهان تا مس سرچشمه كرمان، از مخابرات ايران تا شركتهاي پيمانكاري بزرگي همچون مپنا. بسياري از سهام بانكي و پتروشيمي ها و در اين اواخر عرضه پالايشگاه ها در بورس يكي بي نظيرترين مكانهاي با تنوع مختلف سرمايه گذاري را براي يك سرمايه گذار بوجود آورد.

اما عمق بازار در اين دوره:
        عمق اين بازار گرچه با ورود سهام اين شركتها بيشتر مي شد، اما هنوز عمق آن در مقابل وسعت آن بسيار ناچيز بود. در اين دوره بازار سرمايه به اقيانوسي با عمق يك سانت تبديل شده بود.

3- بازار بورس ايران از نيمه دوم سال 91 تا....

بهترين نام براي اين دوره، دوره عمق سازي بازار سرمايه است. دوستان عزيزي كه حداقل يكسال با بازار سرمايه آشنا هستند، مطمينا تاييد خواهند كرد، روند حجم معاملات، ورود بازيگران خاص، ورود اساسي بانكي ها و بسياري از حقيقي ها در حال تبديل اين اقيانوس، با عمقي حقيقتا متناسب با يك اقيانوس است.
        اما اين راه يك پروسه ده ساله را شامل مي شود، كه مدار شاخص در آن مثبت است. بازاري كه اگر ده سال ديگر عمق سازي كند، اهداف قيمتي سهام را حقوقي هاي كه خواستار مالكيت بر شركتها هستند، تعيين كنند، و اين همان امري است، كه قيمت سهم متناسب با ارزش جايگزيني شركتها شود. امري كه در بورسهاي معتبر جهاني اتفاق افتاده است.
        بازاري كه اگر عمق كافي داشته باشد، از فارس 1000 توماني در كسري از ثانيه چيزي باقي نمي ماند. اما شرايط حال شرايط فارس 1000 توماني نيست.
        بازار اين دوره، در حال رشد است. رشد تمامي متغييرها. در اين بازار در حال عمق سازي، شاخص اهداف بالايي را نشانه گرفته است. اهدافي كه تنها ريزش ها و اصلاح ها، براي رشد دو چندان آنست. به نظرم سالهاي 92 و 93 عمق سازي ويژه اي در بازار بورس ايران رقم خواهد خورد.

موفق باشيد.
        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

خیلی وقته تحلیل نکردیم .......(-:

بدمون نمیاد فردا وارد گروه قند بشیم..........غمارگ و غبشهر هم که رشد 100 درصدی داشتن (-: نمیدونم تو این قیمتها بخریم یا نه .........میدونم که با دلار 2450 تومنی میترکون ولی باید 900 میخریم غبشهرو.............الان دیگه زورم میاد اون قیمت بخرم (-:
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

خیلی وقته تحلیل نکردیم .......(-:

بدمون نمیاد فردا وارد گروه قند بشیم..........غمارگ و غبشهر هم که رشد 100 درصدی داشتن (-: نمیدونم تو این قیمتها بخریم یا نه .........میدونم که با دلار 2450 تومنی میترکون ولی باید 900 میخریم غبشهرو.............الان دیگه زورم میاد اون قیمت بخرم (-:

دنبال قصفها بودم شدید .............فقط سبهانم بازه .........بقیه سهم ها م همه بسته هستن ...............یه مقدار ته حسبم بود دارویی خریدم !!! تو این مدتی که تو بورس بودم تا حالا سهام دارویی نخریده بودم :D

بعضی سهام گروه دارویی امسال باید بالای 60 درصد رشد کنن ..........حداقل>>>> داسوه و سبحان ............ دارو هم خوبه ;)
            ///

نظر

• داروساز
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 603

سمت دارویی ها نرید که مواد اولیه نیست... هرچی تولید میکنند از قبل تو انبار بوده و از همه بدتر عدم ثبات مدیریتی تو کارخونه های داروسازی که هر باندی میاد افراد خودشو تحمیل میکنه....
              یه سوال داشتم شما شنیدی قصفها 600% افزایش سرمایه داره از تجدید دارایی هاش؟//.... عملی هست بنظر شما؟/ ممنون استاد:D
              دنبال قصفها بودم شدید .............فقط سبهانم بازه .........بقیه سهم ها م همه بسته هستن ...............یه مقدار ته حسبم بود دارویی خریدم !!! تو این مدتی که تو بورس بودم تا حالا سهام دارویی نخریده بودم :D

بعضی سهام گروه دارویی امسال باید بالای 60 درصد رشد کنن ..........حداقل>>>> داسوه و سبحان ............ دارو هم خوبه ;)

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                سمت دارویی ها نرید که مواد اولیه نیست... هرچی تولید میکنند از قبل تو انبار بوده و از همه بدتر عدم ثبات مدیریتی تو کارخونه های داروسازی که هر باندی میاد افراد خودشو تحمیل میکنه....
                یه سوال داشتم شما شنیدی قصفها 600% افزایش سرمایه داره از تجدید دارایی هاش؟//.... عملی هست بنظر شما؟/ ممنون استاد:D

بعد از این همه تحلیل و نگاه به گزارشات شررکت ها من اگه نتونم تحلیل کنم که باید بورس رو ببوسم بزارم کنار .........من با مدیریت و هیچ چیز دیگه کاری ندارم ...........مهم گزارش شرکته ........گزارش 3 ماه ی سبحان رو 4 ماه دیگه نگاه کن (-: این شفاف سازی در مورد گروه دارو ...........البته تعدیل اصلی از 6 ماه به بعدخواهد بود ............و با دید میان مدت انتظار بازدهی حداقل 50 درصد از سبحان دارم و سودش بالای 400 تومن میشه ............

قیمت داروی داخلی حداقل 40 درصد بالا میره .............و قیمت اونایی هم که 100 درصد وارد میشن 100 درصد بالا میره .........

در مورد قند اصفهان ..........باید بورس موافقت کنه ....اگه موافقت کنه بله درسته .....سرمایشو فک کنم به 18 یا 16 میلیارد میرسونه که دقیقش یادم نیست ولی تو گزارش اومده افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها ....
                ///

نظر

• داروساز
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 603

در استادی شما شکی نیست ولی من تو این مدت از جابر و مینو و سها و....بازدید داشتم و مواد اولیه نداشتن از طرفی افزایش قیمت بیشتر دارو داخلی بعید است چون نه وزارت خونه قبول میکنه نه بیمه ها و اصلا دلیل اصلی اینکه افراد حقیقی جز در داروهای هایتک سرمایه گذاری نمیکنند همین اهرام قیمتی است که دولت و سازمان های بیمه گر براشون اعمال میکنند...
                  بعد از این همه تحلیل و نگاه به گزارشات شررکت ها من اگه نتونم تحلیل کنم که باید بورس رو ببوسم بزارم کنار .........من با مدیریت و هیچ چیز دیگه کاری ندارم ...........مهم گزارش شرکته ........گزارش 3 ماه ی سبحان رو 4 ماه دیگه نگاه کن (-: این شفاف سازی در مورد گروه دارو ...........البته تعدیل اصلی از 6 ماه به بعدخواهد بود ............و با دید میان مدت انتظار بازدهی حداقل 50 درصد از سبحان دارم و سودش بالای 400 تومن میشه ............

قیمت داروی داخلی حداقل 40 درصد بالا میره .............و قیمت اونایی هم که 100 درصد وارد میشن 100 درصد بالا میره .........

در مورد قند اصفهان ..........باید بورس موافقت کنه ....اگه موافقت کنه بله درسته .....سرمایشو فک کنم به 18 یا 16 میلیارد میرسونه که دقیقش یادم نیست ولی تو گزارش اومده افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها ....

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                    در استادی شما شکی نیست ولی من تو این مدت از جابر و مینو و سها و....بازدید داشتم و مواد اولیه نداشتن از طرفی افزایش قیمت بیشتر دارو داخلی بعید است چون نه وزارت خونه قبول میکنه نه بیمه ها و اصلا دلیل اصلی اینکه افراد حقیقی جز در داروهای هایتک سرمایه گذاری نمیکنند همین اهرام قیمتی است که دولت و سازمان های بیمه گر براشون اعمال میکنند...
                    دوست عزیز مگه میلیه و به میل کسیه ؟ ارز مرجع ندن بالا میره .....از کجا میخوان مواد رو تهیه کنن؟ باید با دلار مبادله ای بخرن ...بعد با دلار مبادله ای 50 درصد مواد رو 100 درصد بالاتر بخرن میان روی قیمت قبل بفروشن !!

لذا قیمت خرید مواد اولیه و فروش به یه میزانی بالاتر میره و در نتیجه سود ناخالص افزایش پیدا میکنه ........دست احدی هم نیست که جلوی قیمت رو بگیره .......مگه قیمت ارزو تغییر بدن .......

دیروز وزیر بهداشت خودش گفت قیمت داروی داخلی 40 درصد بالا میره ........

به هر حال منتظر گزارش 3 ماه ی بعضی از سهام این گروه میمونیم ..یعنی در همین دو ماه گزارش های 3 ماه امسال رو میزاریم کنار گزارش های 3 ماه ی پارسال اگه دوست داشتید ..البته در 6 ماهه بهتر نمایان میشه .......
                    ///

نظر

• داروساز
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 603

فعلا شما جلویی گویا ارز مرجع برداشتن برای دارویی ها و یارانه 2000 میلیاردی قرار دولت پرداخت کنه... این اهرم رشد فعلی:D ولی داستان قیمت گذاری دارو خیلی عجیب تر از ایناست استاد.... وزیر امروز میبینم ببینم چی میگه;)
                      دوست عزیز مگه میلیه و به میل کسیه ؟ ارز مرجع ندن بالا میره .....از کجا میخوان مواد رو تهیه کنن؟ باید با دلار مبادله ای بخرن ...بعد با دلار مبادله ای 50 درصد مواد رو 100 درصد بالاتر بخرن میان روی قیمت قبل بفروشن !!

لذا قیمت خرید مواد اولیه و فروش به یه میزانی بالاتر میره و در نتیجه سود ناخالص افزایش پیدا میکنه ........دست احدی هم نیست که جلوی قیمت رو بگیره .......مگه قیمت ارزو تغییر بدن .......دیروز وزیر بهداشت خودش گفت قیمت داروی داخلی 40 درصد بالا میره .......

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

داسوه :

عملکرد 9 ماهه :

حاشیه سود این شرکت در 9 ماهه حدود 50 درصد از مبلغ فروش بوده ......

سود قابل تخصیص سهم تا گزار 9 ماهه 458194 میلیون ریال بوده که تا 9 ماهه برای هر سهم 424 تومن سود قابل تخصیص داره 51 تومن دیگه هم در 3 ماهی اخر پیش بینی کرده بسازه که کلا سود قابل تخصیصش باید برسه به 475 تومن ........

انتظار یک تعدیل در حد 20 تومن دیگه ازش دارم که شاید گزارشش به زودی بیاد .............یعنی این سهم تقریبا به اندازه ی نصف قیمتش سود قابل تخصیص داره (45 درصد قیمت سهم ..)

اما در 9 ماهه دیدم 90 درصد مواد خارجی بود !!!!!!!!!! یعنی رابطه ی مستقیم با دلار داره ............

اگه سال 92 هم 90 درصد مواد رو از خارج تهیه کنه انتظار یک سود تپل از ش دارم .............

یه سری طرح توسعه داره که به دلیل اینکه من هنوز 1 روز هم نشده سهامداراش شدم اطلاعاتی ازش ندارم ......ولی به زودی در میارم امارشو .............:d

مجمع سهم هم در اردیبهشت ماه برگزار میشه .........با تقسیم سود بالای 70-80 درصد .........

=====================

سبحان هم وضعیت مشابهی نسبت به داوسه داره و شاید کمی بهتر از داسوه باشه سودی که امسال میتونه بسازه ..........

ُسبحان تا 9 ماهه حدود 441 تومن سود قبال تخصیص داره که در پایان سال مالیش این سود به بیش از 500 تومن خواهد رسید ......

این سهم هم خرید مواد اولیه رو با دلار 1226 تومنی در نظر گرفته .......

اتنتظار حداقلی من از سود سبحان اینه که حداقل حداقل 400 بسازه در 92 ......و شاید هم تا 500 ...........ولی من روی 400 حساب میکنم .......

این دوسهم عملکردی تقریبا مشابه به هم خواهند داشت ولی سبحان سرمایش 7.5 میلیارده و داسوه 10.8 میلیارد .......

==============

البته اینها سهام میان مدتی هستن و باید با دید حداقل 5 ماهه خرید بشن تا گزارش های 6 ماهشون بیاد .......
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/04/11, 11:30.
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

قند اصفهان :

قند اصفهان 38000 تن شکر چغندری رو با قیمت 1675 تومن در نظر گرفته که بفروشه ........اگه شکر رو 1800 بفروشه :

سود سال دیگش به 700 تومان خواهد رسید ..............

اگه شکر 2000 تومن بشه که خیلی بعید هم نیست :

سودش به 1100 تومن خواهد رسید .............

===================
                          لذا من فعلا برای قصفها هدف 5000 تومن که هدف قدریه رو میدم ..........با شکست 5000 تومن خیلی بالاتر رو هم شاید ببینه .................
                          ============================

20 هزار تن شکر انتقالی از سال 91 به سال 92 منتقل کرده که با شکر 1800 تومنی 36 میلیارد تومن یعنی سهمی 1500 تومن فقط موجودی شکر داره .......که من اینو در نظر نگرفتم در این تحلیل و حتی شکر خامی که میخره رو در نظر نگرفتم ..........

==============================

سهام هایم را باز کنند شاید تک سهم قصفها بشم ...........
                          ///

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

سلام میثم جون
                            منظورت از حاشیه سود
                            حاشیه سود عملیاتیه؟
                            بعد یه سوال دیگه دارم سود قابل تخصیص ممکنه تقسیم نشه ؟
                            آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2013/04/11, 14:38.

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                              سلام میثم جون
                              منظورت از حاشیه سود
                              حاشیه سود عملیاتیه؟
                              بعد یه سوال دیگه دارم سود قابل تخصیص ممکنه تقسیم نشه ؟
                              منظور حاشیه سود ناخالص : یعنی مبلغ فروش رو منهای بهای تمام شده کنیم .....حالا این مقدار رو تقسیم بر مقدار فروش کنیم درصدش به دست میاد ..
                              سود قابل تخصیص : سود خالص +سود انباشته ............اکثر مواقع تقسیم ..........ولی میتونه هم تقسیم بشه .....هر چقدر از این سود تقسیم بشه مابقیش باز میش انباشته و به سال مالی بعد میره
                              ///

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

سلام میثم خان
                                نظرت در مورد آبسال چیه؟

نظر

در حال کار...
                                X