یادداشت های روزانه Hamid Broker

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hamid Broker
    عضو فعال
    • Mar 2013
    • 460

یادداشت های روزانه Hamid Broker

سلام و خداقوت خدمت مدیران فعال بورسی.
    در صورت امکان با تاسیس این تاپیک موافقت کنید و در بخش گفتگوهای بورسی قرار دهید.
    موضوع تاپیک یادداشتهای روزانه بنده پیرامون موارد زیر خواهد بود:
    - معاملات روزانه بورس
    - تحلیلهای تکنیکال و فاندامنتال
    - ...
    با تشکر فراوان از زحمات شما
    در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

ایجاد تاپیک شخصی مهمترین حادثه زندگی هر انسانه و برای خودم ارزشی بالاتر از تولد داره ;)

دوست خوبم خیلی بهت تبریک می گم@};-@};-@};-

ایشالله مطالبی توش قرار بگیره که برای کم سوادی چون من کلاس درس باشه[-o<
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• samie
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 98

من هم به شما تبريك ميگم و اميددارم تاپيك پرباري باشه و سود ساز براي همه.
      موفق باشي.
      =D>
      [B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]

نظر

• Hamid Broker
        عضو فعال
        • Mar 2013
        • 460

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
        ایجاد تاپیک شخصی مهمترین حادثه زندگی هر انسانه و برای خودم ارزشی بالاتر از تولد داره ;)

دوست خوبم خیلی بهت تبریک می گم@};-@};-@};-

ایشالله مطالبی توش قرار بگیره که برای کم سوادی چون من کلاس درس باشه[-o<
        زنده باشی جناب شکوفا. بدون تعارف من خودم مشتری تحلیلهای شمام. فکر کنم بهترین جاس واسه اینکه اساتید اهل فن یبان از داخل یادداشتهای من ایرادهامو گوشزد کنن. بسیار خرسند میشم اگه ایرادات یادداشتهام گرفته بشه.
        ~~~~~~~~~~
        جناب samie از اظهار لطف شما ممنونم
        در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• Hamid Broker
          عضو فعال
          • Mar 2013
          • 460

معمولاً پنجشنبه و جمعه هر هفته نمودار اغلب شرکتهای بورسی رو چک میکنم (شاید در حدود 300 تا). و نمادهایی رو که واسه هفته بعد قریب به صعود خواهند بود انتخاب و بررسی میکنم و اقدام به ورود میکنم. تو یادداشتهای روزانه سررسیدم اسم این قسمت رو گذاشتم "بررسی صدها روند".
          مطالب سررسید رو عیناً (به همراه نکات اضافه) اینجا یادداشت میکنم:

بررسی صدها روند:

استخراج کانه های فلزی
          کمنگنز: بعد از یک دوره نزول نسبتاً شارپ در بازه 2.5 ماهه روند برگشته و سه تا کندل رو به بالا خورده. جالب اینکه کندل سوم دقیقاً به اندازه حجم مبنا پر شده. یقیناً یا حقوقی یا سفته بازها (به دلیل پایین بودن حجم مبنا) قصد بالا بردن قیمت رو دارن. به نظر میرسه تو یک هفته 3-4 تا کندل مثبت خواهد خورد. قیمت فعلی 18356 هدف قیمتی 19550
          توصیه میشه راس 8:30 وارد صف بشید (به خاطر حجم مبنای خیلی کم 20.240) و نزدیک 9 اگه صف ریخت اردر رو تعدیل کنید و اگه موقع شروع معامله ظرف چند دقیقه بالا نرفت سریع خارج بشید.

سرمایه گذاریها
          واتی: بعد از گپ مثبت و نزول یه کف W ساخته و میل به صعود داره. اگه 270 رو با قدرت (یعنی با حجم سنگین) بشکنه به راحتی تا 310 میره.

فلزات اساسی
          ذوب: به دنبال ببرخورد به کف حمایتی با حجم سنگین برگشت خورده. ممکنه معامله بلوکیش تا چند روز باعث درجا زدنش بشه اما بعد از اون به احتمال زیاد رشدش شروع میشه تا حداقل 380 (قیمت فعلی 332)

تا خدا چی بخواد

نظر

• سنایی
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 364

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
            سلام و خداقوت خدمت مدیران فعال بورسی.
            در صورت امکان با تاسیس این تاپیک موافقت کنید و در بخش گفتگوهای بورسی قرار دهید.
            موضوع تاپیک یادداشتهای روزانه بنده پیرامون موارد زیر خواهد بود:
            - معاملات روزانه بورس
            - تحلیلهای تکنیکال و فاندامنتال
            - ...
            با تشکر فراوان از زحمات شما
            باعرض تبریک به خاطر تاپیک مفیدتان
            اولین قدم سخت ترین قدم در هر کار بزرگی است.

نظر

• Hamid Broker
              عضو فعال
              • Mar 2013
              • 460

در اصل توسط سنایی پست شده است View Post
              باعرض تبریک به خاطر تاپیک مفیدتان
              اولین قدم سخت ترین قدم در هر کار بزرگی است.
              زنده باشین

نظر

• Hamid Broker
                عضو فعال
                • Mar 2013
                • 460

بتای منفی!
                معمولا وقتی که بازار منفی میشه قندیها میان بالا و همه صحبت از بتای منفی میکنن. اما این بتای منفی چیه؟
                ضریب بتا: عددی واسه مقایسه شدت همسویی تغییرات بازده شرکت مورد نظر با بازده شاخص کل بازار هستش. به این معنا که آیا تغییرات بازار بر روی سهم شرکت مورد نظر تاثیر میگذاره یا نه؟ و میزان و شدت این تاثیر چقدره؟
                با توجه به مقدار ضریب بتا یکی از حالتهای زیر پیش میاد:

که مورد آخر همون بتای منفیه که همیشه تو بازار منفی راجع به قندیها میفته سر زبونها

نظر

• Hamid Broker
                  عضو فعال
                  • Mar 2013
                  • 460

جالبه کمنگنز امروز هم مثل چهارشنبه دقیقاً به اندازه حجم مبنا پر شد. افسوس که اول صبح نقد نبودم واردش بشم. فرصت هم داد

نظر

• Hamid Broker
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 460

امروز روند معاملات اول صبح افتضاح بود اما نم نم نمادهای شاخص ساز بالا اومدن. کگل و کچاد و کنور صف شدن. فملی و ذوب وارد محدوده مثبت شدن. فولاد یه مقطعی صف شد و بعد ریخت. وغدیر هم به زحمت خودش رو حفظ کرد. قندیها برگشت خوردن. گشایش شبندر هم یه حال اساسی به شاخص داد.
                    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
                    امروز اوایل معامله بخشی از ذوب رو فروختم با مختصری زیان. دلیلش هم تامین نقدینگی برای کمنگنز بود.
                    ضمناً 50% شبندر رو فروختم و سودش رو سیو کردم. فارغ از تواناییهایی که شبندر داره دلیل فروشم بیشتر شانس و اقبال بود! غالباً در بازگشایی با گپ مثبت سنگین خیلی خوش شانس نیستم و ترجیح دادم یه مقدار از سود رو سریع سیو کنم :D
                    ضمن اینکه معاملات شبندر به نظرم یه مقدار شبیه شپاس بود و توان زیادی واسه رشد نشون نداد.

نظر

• Hamid Broker
                      عضو فعال
                      • Mar 2013
                      • 460

یکی دو روز پیش اینجا یه بحثی دیدم که راجع به P/E بین دوتا از کاربرا شکل گرفته بود. فکر کردم شاید بد نباشه چند تا نکته راجع بهش عنوان بشه:
                      1. معمولاً نسبت P/E شرکتای خوب و رو به رشد بالاست (مثل فولاد، فملی، فخوز و ...) (لازم به یادآوریه که تو این چند روز گذشته P/E کل بازار به شدت پایین اومده)
                      2. P/E بزرگ نشون دهنده خوش بینی و P/E کوچیک نشون دهنده بدبینی عموم سرمایه گذارا درباره آینده شرکته (مثل وساپا که حدود 2 ماه پیش با P/E 1.98 داشت درجا میزد و حتی منفی میخورد! و یا آ.س.پ که با P/E حدود 2.5 رفت برای مجمع تقسیم سود!)
                      3. P/E تا زمانی بالا خواهد بود که بیشتر سرمایه گذارها به توانایی رشد و سودآوری شرکت اعتقاد داشته باشن. به محض اینکه این مورد نقض بشه P/E شروع به اصلاح میکنه
                      4. از طرفی باید دقت داشت که P/E بزرگ نشون دهنده ریسک سهم هم هست. P/E بالاتر ریسک رو افزایش میده
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~
                      سهامدارای خبره دنبال سهمی هستن که P/E پایین اما ارزش ذاتی بالا داشته باشه (مثل غمارگ که اخیراً یهو بست واسه تعدیل و 50-60% بالاتر باز شد.)

نظر

• Hamid Broker
                        عضو فعال
                        • Mar 2013
                        • 460

امروز 50% شبندر باقی مونده رو هم فروختم. حدسم درست بود و ظاهراً تو کوتاه مدت رشد زیادی واسش متصور نیست. البته دیروز تو تاپیک شبندر اشاره کردم به این موضوع اما دیدم بقیه اعضا جبهه منفی گرفتن و لذا دیگه چیزی نگفتم.
                        ضمناً از کمنگنز هم خارج شدم.
                        منتظرم تا کچاد بالا بیاد تا سودی بیش از سود نوسانگیری ازش بگیرم. همینطور فملی.
                        شلعاب بر خلاف بررسیهام داره عمل میکنه. باید بگردم ببینم ایراد کار من کجا بوده؟ و یا بهتره بگم باید بگردم دنبال عاملی که بازار ایجاد کرد تا منفی بشه.
                        همچنین منتظرم کنترل قیمت ذوب تموم بشه. تو سایت همسایه خوندم که یکی دو روزه کنترلش تموم میشه. حالا نمیدونم چقدر موثقه. در هر صورت ذوب رو نگه میدارم تا به هدف تعیین شده (380) برسه و بعد راجع به ادامه یا خروج ازش تصمیم میگیرم.
                        نماد سمایه هم که چند روزه بستس. به دلیل تغییرات قابل توجه در EPS . امیدوارم این قابل توجه منفی نباشه. این بار اگه با قیمت خوبی باز بشه از سمایه خارج میشم.
                        آخرین ویرایش توسط Hamid Broker؛ 2013/03/11, 19:40.

نظر

• Hamid Broker
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 460

شبندر سهم عظیمیه که خیلیها باهاش سر و کار دارن. درسته که پتانسیلهای زیادی داره اما این نباید باعث ابراز نظر احساسی راجع بهش بشه. توی شبندر بدجور جو احساسی شده و لذا پستی رو که تو تاپیک امروز چه کردید؟ چرا؟ خطاب به جناب 6500400 نوشته بودم به جای تاپیک شبندر اینجا عنوان میکنم:

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                          شاهبندر یه چیز دیگه است. خبرهای خوب یکی پشت سر دیگری میاد
                          با عرض سلام و احترام خدمت جناب 6500400
                          بنده تصور میکنم توی تاپیک شبندر اظهار نظرهای احساسی رو به فزونی گذاشته و از نگرش منطقی به شبندر فاصله گرفته تا جایی که نظرات انتقادی راجع به شبندر رو اصلاً نمیخوان بشنون! واقعیت اینه که بازار دیروز و البته امروز از تمام افزایش سودآوری و پتانسیل فوق العاده شبندر اطلاع داره و قیمت حدود 560 رو براش انتخاب کرده. شبندر سهم ناشناخته ای نیست که تازه بعد از رو اومدن صف خرید بشه. اگه صفی در کار بود باید دیروز و یا حداکثر امروز خودش رو نشون میداد. در قبال سهم عظیم شبندر بازار دو قسمته. عده ای که شبندر داشتن و فروختن و سود بردن و عده ای که خریدن تا سود کنن. گروه سوم (کسایی که شاید روزهای آینده بخوان بیان سراغ شبندر) با توجه به بزرگی و آوازه شبندر کم هستن. لذا صف های قابل توجهی در روزهای آتی وجود نخواهد داشت و شبندر کم کم به تعادل خواهد رسید. البته بنده نظر کارسناسیم رو گفتم و چه بسا اشتباه هم باشه.
                          اما یادمون باشه که غالب مواقع وقتی سهمی با گپ فوق العاده باز میشه خیلیها به دنبال خروج و سیو سود هستن و همین دلیل باعث میشه سهم زود به تعادل برسه. بهترین نمونش غمارگ 2-3 هفته پیشه.
                          تا در آینده چه پیش آید.
                          ممنونم

نظر

• Hamid Broker
                            عضو فعال
                            • Mar 2013
                            • 460

از دیشب تا امروز دسترسی به سیستم و نرم افزار تحلیلی نداشتم اما از اونجایی که نظرات گروه اداف و در راسشون جناب کهنه سوار رو واقعاً منطقی و قابل اتکا میدونم این بود که بدون هیچ تحلیلی امروز قبل از صف شدن شپاکسا خریدم.
                            شیران هم امروز ظاهراً بازگشایی شده. خیلی خوب اومده بالا. حالا بریم به سمت مجمع افزایش سود ببینیم چطور میشه. اگه تو طول معاملات در جریان شیران میبودم قطعاً بازم اضافه میکردم. اما خب چیزی که تو بورس ما زیاده فرصته!
                            شبندر هم داره به همون سمتی که پیش بینی میشد میره
                            آخرین ویرایش توسط Hamid Broker؛ 2013/03/12, 16:57.

نظر

• Hamid Broker
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 460

پریروز یه مقدار شپاکسا و زاگرس برداشتم. زاگرس پرچم رو با قدرت شکونده به صعودش امیدوارم. تو مسابقه هفتگی انتخابش کردم همراه با فملی. سهمهای شاخص ساز روند صعود رو شروع کردن. فولاد، کچاد، کگل، پارسان، وغدیر، شبندر و ... و فقط میشه گفت جای فملی بینشون خالیه. از اونجایی که نمادهای شاخص ساز معمولاً همه باهم بالا میرن من حدس میزنم فملی از فردا حرکت کنه.
                              ضمناً یه مقدار راجع به شپاکسا به شک افتادم. فردا اگه اول وقت حرکتی نشون نده احتمالاً خارج میشم.
                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                              شخلیج - وفارس - شخلیج فارس و ...
                              این شرکت مثل اسمش هنوز تکلیفش با عرضه اولیش روشن نیست. تا میگن قراره بیاد کل بازار منفی میخوره و تا کنسل میشه بازار سبز میشه. تمام تحلیلهای فاندامنتال و تکنیکال برای فردا همگی وابسته به خبر عرضه وفارس هستش. امیدوارم زود عرضه بشه و شرش رو از سر بازار کم کنه. لابد بعد از عرضه میشه یه چیز مثل اخابر! یه غول گنده که تکون خوردنش لاکپشتیه و فقط با گره بالا پایین میشه!

نظر

در حال کار...
                              X