##خريد در ابتداي روند صعودي ##ديد بلند مدت=سود بي نهايت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسطوره
    کاربر فعال
    • Aug 2011
    • 277

##خريد در ابتداي روند صعودي ##ديد بلند مدت=سود بي نهايت

با سلام به تمام اعضاي محترم سايت بورسي و تشكر از مديران زحمت كش و فعال براي ايجاد سايتي بسيار وزين و پويا
    سعي دارم سهم هايي كه به نظر بنده ناقابل، اهداف بالا و مناسب دارند را در روزهاي اتي معرفي كنم با شرايط زير:
    1-هدف فقط معرفي هست بررسي نهايي با دوستان عزيز
    2-هيچگونه مسئوليتي به عهده بنده نميباشد
    3-تمامي سهام هايي كه معرفي ميشوند به ديد ميانمدت و بلند مدت هستند
    4-خريد هر سهم با رعايت درصد سبد و رعايت حد ضرر بايد همراه باشد
    5-در نهايت پيشنهاد خريد يا فروش ندارم
    (براي هديه سال 1392 ميخوام ليست 10 سهم كه شگفتي ساز خواهند شد رو تقديم همه دوستان عزيز خودم كنم)
    .................................................. .................................................. .................................................. ...
    سال جديد رو به نوبه خودم خدمت تمامي دوستان سايت بورسي تبريك عرض ميكنم و سالي توام با
    سلامتي موفقيت شادي و ثروت را براي همتون ارزومندم...:x:x:x
    اسطوره
    شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
    رابرت مپل براون
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

سلام همشهری

موضوع جالبی انتخاب کردی

موفق باشی
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

دوست عزیز ان شاالله موفق باشی

نظر

• اسطوره
        کاربر فعال
        • Aug 2011
        • 277

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        سلام همشهری

موضوع جالبی انتخاب کردی

موفق باشی
        سلام دوست وهمشهري دوست داشتني خودم
        نظر لطف شماست اميدوارم محتواش هم جالب باشه
        با ياري حق ،همفكري و كمك همديگه حتما
        شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
        رابرت مپل براون

نظر

• اسطوره
          کاربر فعال
          • Aug 2011
          • 277

1-اولين سهمي كه مد نظرم هست و مدتيه دارم بررسي ميكنم وتوكا هستش
          به اندازه كافي اصلاح شده هم از منظر زماني و هم قيمتي، به ترند لاين صعودي 3 ساله معتبر خودش واكنش نشون داده در حال تشكيل روند
          صعودي هست و انديكاتورها وضعيت خوبي دارند ......
          اولين پله خريد توي اين محدوده رو مناسب ميدونم
          فقط و فقط با ديد ميان مدت
          حد ضرر 185 تومان
          قيمت فعلي 207 تومان
          92/01/11
          رابرت مپل براون

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط اسطوره پست شده است View Post
            به اندازه كافي اصلاح شده هم از منظر زماني و هم قيمتي، به ترند لاين صعودي 3 ساله معتبر خودش واكنش نشون داده در حال تشكيل روند
            حد ضرر 185 تومان
            قيمت فعلي 207 تومان
            92/01/11
            سلام رفیق،امیدوارم موفق باشی

اجازه ی فضولی هست یا نه؟!;)
            تمام سال من بی تو...

نظر

• اسطوره
              کاربر فعال
              • Aug 2011
              • 277

سلام .ممنون
              اختيار دارين خوشحال ميشم از نقد و نظرتان
              رابرت مپل براون

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

حد ضرر 185 تومان
                قيمت فعلي 207 تومان
                92/01/11
                سلام .ممنون
                اختيار دارين خوشحال ميشم از نقد و نظرتان
                پس با اجازه;)

اولین پیشنهاد واقعا پیشنهاد عالی و دندون گیری هست،امیدوارم بقیه پیشنهاد ها هم همینطور باشه...

اول یه سوال،شما از نظر بنیادی هم سهام مورد نظر رو بررسی میکنید و یا فقط تکنیکالی،در صورت مثبت بودن جواب،به نظرتون بنیادی وتوکا تا کجا جا برای رشد داره؟!

و نظر من راجع به وتوکا اینه:
                همونطور که توی نمودار مشخصه سهم خیلی به مقاومتش نزدیکه و ار اس ای هم وجود مقاومت رو تایید میکنه،پس بهتره صبر کنیم اگه تونست از مقاومت عبور کنه بخریمش،ضمن اینکه کاملا باهاتون موافقم که اگه سهم بتونه عبور کنه تو میان مدت بازدهی خیلی خوبی خواهد داد...;)

و نظر شما راجع به نظر من؟!:D;)

پ.ن: بابت فضولی عذر میخوام،این کار رو صرفا به عنوان تمرین و افزایش دانش خودم به کمک تبادل نظر انجام میدم،امیدوارم به بزرگواریتون ببخشید....
                تمام سال من بی تو...

نظر

• اسطوره
                  کاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 277

ممنون لطف دارين
                  در پاسخ سوال اول شما بايدعرض كنم كه بيشتر تمركز من روي تكنيكال هست و با سبك ابتكاري خودم بررسي ميكنم
                  البته نيم نگاهي هم به صورتهاي مالي و ترازنامه شركتها ميكنم ...
                  همونطور كه فرموديد وتوكا نزديك مقاومت هستش ولي به چند دليل خريد در مقطع فعلي رو مناسب ميدونم
                  اولي: اينكه با توجه به استراتژي بلند مدت كه مطرح كردم مشكلي نداره(ميانگين قيمت پايين)
                  دوم: خريد پله اول عرض كردم نه خريد كامل
                  سوم :خريد در اين سطح به دليل نزديك بودن به حد ضرر مقرون به صرفه تره
                  چهارم:از نظر من اين مقاومتو رد ميكنه به احتمال زياد
                  خواهش ميكنم خوشحال ميشم در اين تاپيك بيشتر مشاركت داشته باشيد
                  اگه به توضيحات بيشتري احتياج هست در خدمتم
                  رابرت مپل براون

نظر

• j.f p
                    عضو جدید
                    • Feb 2013
                    • 6

بابت توضیحات کاملتون ممنون.

نظر

• e.hamedi
                      ستاره دار(13)
                      • Jun 2012
                      • 379

سلام بر جناب اسطوره

تاپیک جالبی است امیدوارم موفق باشید، اگر زحمتی نیست راجب سبک ابتکاری که استفاده می کنید کمی لطف می کنید توضیح دهید، حتما قابل استفاده سایر دوستان و مفید فایده هست.

با سپاس

نظر

• اسطوره
                        کاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 277

2-سهم بعدي كه مد نظرمه كاذر
                        نمادش بسته شده براي تعديل مثبت اگه حداقل 20% تعديل بده eps ميشه حدودا 54 تومان
                        و p/e حدودا 2.2 با سود انباشته خوب ......بدترين بازگشايي رو 130 تومن ميدونم
                        حداقل شرايط كاذر براي شروع روند صعودي بازگشايي در محدوده 130 به بالا هستش تا از شر
                        مقاومت خودش ازاد بشه
                        حد ضرر 94 تومان
                        قيمت فعلي 117.4
                        92/1/12
                        خريد پله اول روز بازگشايي مناسب ارزيابي ميشه
                        ديد ميان مدت
                        رابرت مپل براون

نظر

• فرید
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 160

سلام
                          به قول جناب مصری پور تاپیک جالبی شروع کردید ضمن اینکه از همون اول تکلیف بازه خرید رو مشخص کردید این یعنی تو این سهما نوسانگیری ممنوع;)(درست متوجه شدم؟)
                          لطفا ظزف زمانی مورد نطرتون از میان مدت و بلند مدت رو هم مشخص کنید؟البته اگه با مثال هم باشه ممنون.
                          فعلا

نظر

• اسطوره
                            کاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 277

در اصل توسط فرید پست شده است View Post
                            سلام
                            به قول جناب مصری پور تاپیک جالبی شروع کردید ضمن اینکه از همون اول تکلیف بازه خرید رو مشخص کردید این یعنی تو این سهما نوسانگیری ممنوع;)(درست متوجه شدم؟)
                            لطفا ظزف زمانی مورد نطرتون از میان مدت و بلند مدت رو هم مشخص کنید؟البته اگه با مثال هم باشه ممنون.
                            فعلا
                            سلام دوست عزيز
                            من از سال 84 تا امروز انواع و اقسام سيستم ها و روشهاي معاملاتي رو تست كردم
                            بعد از اين تجربه ها به اين نتيجه رسيدم كه سود حاصل از نوسانگيري بسيار ناچيز و استرسش بسيار زياد
                            اين شد كه تصميم گرفتم گنجشك روزي نباشم و ضمن اينكه سلامتي مو به مخاطره نندازم (تپش قلب شديد گرفته بودم)
                            ديد بلند مدت و ميانمدت رو انتخاب كردم .....البته اين تقسيم بندي از نظر هر شخصي ميتونه متفاوت باشه
                            از نظر بنده
                            ميانمدت بين 2 ماه تا 5 ماه
                            بلند مدت بين6 ماه تا يكسال و در صورت لزوم چند سال
                            آخرین ویرایش توسط اسطوره؛ 2013/04/01, 11:53.
                            رابرت مپل براون

نظر

• bashash
                              كاربر فعال
                              • Sep 2012
                              • 580

جناب اسطوره باتشكر از راه اندازي اين تاپيك ضمنا تشكر ويژه ديگر هم به خاطر معرفي وتوكا
                              نه به خاطر معرفي سهم وتوكا چون من اين سهمو دارم و تصميم داشتم روز 14 فروردين بفروشم بخاطر تحليل شما وجناب مريدي نگه مي دارم بازم ممنون اگه ضررها جبران شد كه دعا به جون شما ومريدي عزيز اگه نشد فداي يه تار موتون@};-
                              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

در حال کار...
                              X