کدام کارگزاری ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • majid2010
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 63

در اصل توسط fallah پست شده است View Post

در کل اعتبار واسه افراد حداقل سرمایه ۵۰میلیونی هست و یا افرادی که تو بازار هرروز فعالن
    شخص اگه بتونه خودشو عادت بده از اعتبار استفاده نکنه خیلی بهتره و یا اینکه در موقعهایی که میدونه سهم تو کوتاه مدت رشد داره استفاده کنه چون گردش زدن با ضرر فقط جیب کارگزار رو پر میکنه
    واسه افرادی که بلدن از اعتبار استفاده کنن اعتبار گزینه خوبیست نه اینکه همه افراد با همون اعتبار سرمایشون رو به صفر برسونن
    من صد تا تو بورس دارم ماه پیش بالای دویست گردش داشتم ولی فقط جیب کارگزار رو پر کردم . سهامی که ماه پیش روشون نوسان گرفتم الان حداقل ده تا بیست درصد رشد داشتن ! برای همین دیگه تصمیم دارم بیشتر سهامداری کنم تا نوسانگیری . برای همین بعید میدونم بتونم گردش بالای دویست داشته باشم .
    اگه یه کارگزاری باشه که یک سوم سرمایم بهم اعتبار بده کلاهم رو میندازم هوا ! بیشتر هم نمیخوام .

نظر

• امیر2309
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2127

در اصل توسط majid2010 پست شده است View Post
      یعنی راهی نداره که مشتری نتونه کارگزار ناظر رو عوض کنه !؟ اینجوری که اعتبار دادن دل شیر میخواد !
      چرا الان ديگه برگه سهم نمي دن اگه بدهي يا اعتبار استفاده شده داشته باشي
      www.mahak-charity.org

نظر

• fallah
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 692

در اصل توسط abbasrahmani پست شده است View Post
        سلام . آقای فلاح میشه لطف کنید و شرایط تاسیس یه شعبه کارگزاری رو بفرمایید ؟
        بله حتما
        ببینید دو تا روش داریم
        یک اینکه شما با مدیر اون کارگزاری اشنا باشید و اونوقت با مدرک دیپلم هم میتونید ازش درخواست تاسیس شعبه تو یکی از شهر ها بدید و
        دوم اینکه جلب اعتماد بکنید و این جلب اعتماد مشغول بودن در جای شناخته شده و یا داشتن مدرک بورسی و یا تمام چیزهایی دیگری که باعث ایجاد اعتماد در پیش شخص مدیرعامل میشود
        حال اگر این اعتماد ایجاد شد شما باید برنامه های خود را در هییت مدیره شرکت مطرح کنید تا انها نیز این برنامه رو مورد بررسی قرار دهند و اگه تایید شد ....
        این برنامه ها شامل مقدار گردش ماهانه شعبه،ایجاد فضا برای مشتریان،جلب مشتریان،ایجاد کدهای بورسی فعال و و و و و

نظر

• fallah
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 692

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
          چرا الان ديگه برگه سهم نمي دن اگه بدهي يا اعتبار استفاده شده داشته باشي
          افرین
          الان دیگه کارت سهمی نمیدن فقط موقع دادن اعتبار یه قراردادی هست که باید پر کرد که اونم زیاد مطمن نیست
          من هم کاری دارم بخاطر همین سهل انگاری الان دوساله داره اقساط اون طرفی که کلاهبرداری رو کرد میده و هنوز تموم نشده

نظر

• امیر2309
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2127

جناب فلاح عزيز من هم گردشم بد نيست ماهاي كه تو تهران هستيم چطوري مي تونيم بيام كارگزاري شما تو زنجان
            www.mahak-charity.org

نظر

• dorrtaj
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 46

بله حتما
              ببینید دو تا روش داریم
              یک اینکه شما با مدیر اون کارگزاری اشنا باشید و اونوقت با مدرک دیپلم هم میتونید ازش درخواست تاسیس شعبه تو یکی از شهر ها بدید و
              دوم اینکه جلب اعتماد بکنید و این جلب اعتماد مشغول بودن در جای شناخته شده و یا داشتن مدرک بورسی و یا تمام چیزهایی دیگری که باعث ایجاد اعتماد در پیش شخص مدیرعامل میشود
              حال اگر این اعتماد ایجاد شد شما باید برنامه های خود را در هییت مدیره شرکت مطرح کنید تا انها نیز این برنامه رو مورد بررسی قرار دهند و اگه تایید شد ....
              این برنامه ها شامل مقدار گردش ماهانه شعبه،ایجاد فضا برای مشتریان،جلب مشتریان،ایجاد کدهای بورسی فعال و و و و و
              باسلام به جناب فلاح
              بنده چون نمیتونم پیام خصوصی بدم مجبور شدم اینجا پیام بدم
              لطفا یک ایمیل به من بدین تاباشما تماس بگیرم. (همشهری)
              dorrtaj@yahoo.com

نظر

• Smart
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 212

کدوم کارگزاری صفحه معاملاتش مث مفیده؟
                قبلا بانک ملی بود اما شد مث کشاورزی...

نظر

• moslemi
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 103

من صد تا تو بورس دارم ماه پیش بالای دویست گردش داشتم ولی فقط جیب کارگزار رو پر کردم . سهامی که ماه پیش روشون نوسان گرفتم الان حداقل ده تا بیست درصد رشد داشتن ! برای همین دیگه تصمیم دارم بیشتر سهامداری کنم تا نوسانگیری . برای همین بعید میدونم بتونم گردش بالای دویست داشته باشم .
                  اگه یه کارگزاری باشه که یک سوم سرمایم بهم اعتبار بده کلاهم رو میندازم هوا ! بیشتر هم نمیخوام .
                  دوست عزیز:
                  شما باید بخشی از سرمایه تان را برای نوسان گیری تنظیم بکنید و بخشی را برای میان مدت در نظر بگیری. اینجوری هم گردش خوبی داری و هم از اعتبار استفاده می کنی و هم سود خوبی می بری.

نظر

• abbasrahmani
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 38

بله حتما
                    ببینید دو تا روش داریم
                    با تشکر از شما آقای فلاح . میشه از آشنایی شما واسه شهرمون سوئ استفاده کرد ؟ >:):-SS:D
                    ديوانگي یعنی ادامه دادن همان رفتار و مسیر هميشگي و انتظار نتيجه متفاوت داشتن!|-)

نظر

• bahary
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 2510

من شروع کارم با کار گزاری ایران سهم بود. افراد با کلاسی داره و برخورد های خوبی با مشتری دارند. اعتبار خوبی هم می دهند. فقط اشکال کارشون اینه که آنلاین ندارند و کار کردن را قدری سخت می کند بخصوص در روزهای حساس بازار . باید تلفنی سفارش خرید یا فروش بدی که در مواقع حساس و شلوغی بازار با ترافیک مواجه می شوید. بعد انلاین مفید و چند جای دیگر شدم و اکثرا با مفید کار می کنم ولی اصلا رضایت ندارم و از مدیریت مفید بشدت گلایه دارم. الان اکثر سرمایه ام را با آنلاین کار می کنم ولی در عرضه های اولیه با یک تلفن و حتی بدون پرداخت وجه و موجودی حساب ایران سهم تعدادی تخصیص می دهدو بعد وجه را به حسابش می ریزم.. اگر انلاین ایران سهم راه بیافتد بلافاصله کارگزارم را عوض می کنم و مفید را سه طلاقه می کنم.

نظر

• رازک510
                        عضو جدید
                        • Jan 2013
                        • 6

با سلام به دوستان
                        کارگزاریها با چه شرایطی اعتبار میدهند؟

نظر

• Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2933

سلام
                          ظاهرا دوستان فقط دنبال اعتبار هستند و کارگزاری که اعتبار بده فقط خوبه

حواستون باشه این اعتبار مثل شمشیر دولبه میمونه ...
                          ضرر های زیادی به اعتباری ها از همین محل وارد شد .
                          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• majid2010
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 63

در اصل توسط Smart پست شده است View Post
                            کدوم کارگزاری صفحه معاملاتش مث مفیده؟
                            قبلا بانک ملی بود اما شد مث کشاورزی...
                            کارگزاری بانک سامان

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

لطف می کنید اسم کارگزاریتونو بگید ؟
                              در اصل توسط homework پست شده است View Post
                              دوستان عزیز behnam , fallah
                              قراره اینجا نام کارگذاری هم برده بشه تا دیگران هم استفاده کنن
                              لطفا به پیام خصوصی ارجاع ندهید
                              و اگر کارگذار خوب رو شناسایی کردین با پارامترایی که ذکر شده را اینجا بیان کنید
                              تا دیگر دوستان هم به نحو احسن استفاده کنن و این تایپک هم ارتقا پیدا کنه
                              دوستان گرامی
                              اینکه بنده با کدوم کارگزاری کار میکنم،یه مورد شخصیه
                              بحث این بود که دوستمون از کارگزارش ناراضی بود
                              بنده هم خواستم کمکی کرده باشم
                              به هر شکل بنده توی تاپیک عمومی کارگزار معرفی نمیکنم
                              چون میشه حکایت آش نخورده و دهن سوخته
                              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• taze vared
                                عضو عادی
                                • Feb 2012
                                • 173

بله حتما
                                ببینید دو تا روش داریم
                                جناب فلاح تریدر باید برای سازمان مشخص باشه.باید دارای مدرک ترید باشه
                                همینطوری به هیچکی استیشن نمیدن

نظر

در حال کار...
                                X