امروز یا فردا یه تحلیلی از این زیر خاکی میذارم
شيشه و گاز ( كگاز )
Collapse
X
-
الله اکبـــــــــــر
کهمدا یار و یاور کگاز هم 90 تومان سود اعلام کرد
کگاز یک 100% تو دلش داره
سهم رو میخوام رو صورتهای مالیش با عمق بیشتر بررسی کنم ولی در یک بند مشکل دارم زنگ زده بودم شرکت با امور مالیش صحبت کنم مسئولش رفته بود مرخصی
فردا حتما" باید باهاش صحبت کنم
نظر
-
در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Postسلام اتا جون فکر می کنی تا چقدر بالا بره؟
حد ضرر رو چقدر بذاریم
تو این مدت نشون داده که از 275 تومان نمیاد پایین و خرید 2 تا حقیقی و 1 حقوقی هم در این محدوده هست
تا 360 مشکلی نداره بعد 360 هم باید دید پروژه شمس آباد رو غلطک افتاده یا نه تا ببینیم میشه اهداف خوبی براش متصور بود ؟!! :x و حد ضرر هم 275 ;;)
نظر
-
با سلام خدمت همگی دوستان
فقط امیدوارم فردا سرمایه گذاری ملی دوباره مثله دفعه های پیش صف خرید رو عرضه نکنه....
علت این که این سهم دو هفته داره درجا میزنه عرضه کردن صف خرید سهم در قیمت های 260 الی 300 تومن توسط سرمایه گذاری ملی و سوار شدن یه عده سهامدار خرد و کوتاه نظر و نوسانگیر هستش (البته بلانسبت دوستان هم تالاری)من سهام را زمانی میخرم که همه در حال ناامیدی هستند.
نظر
-
معاون امور مالی شرکت شیشه و گاز احتمال داد:
افزایش سودآوری از محل افزایش تولید
شرکت شیشه و گاز باتوجه به فعالیت پنج کوره فعال در مهرآباد اقدام به پیش بینی روند سودآوری سال 92 نموده است و این درشرایطی است که بنا بر گفته یک مقام مسئول امکان افزایش سودآوری در سال جاری برای این شرکت وجود دارد.
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 92،12،29 ( حسابرسی نشده ) درحالی حاکی از افزایش 2694 درصدی پیش بینی سود هر سهم پس از کسر مالیات نسبت به سال گذشته می باشد که بنا بر گفته یک مقام مسئول امکان افزایش سودآوری در سال جاری برای این شرکت وجود دارد.
خامسی معاون امور مالی شرکت شیشه و گاز در گفتگو با بورس ریپورت در رابطه با موضوع مطرح شده عنوان کرد: شرکت شیشه و گاز باتوجه به فعالیت پنج کوره فعال در مهرآباد اقدام به پیش بینی روند سودآوری سال 92 نموده است و این درشرایطی است که پروژه شمس آباد شرکت در شش ماهه دوم به بهره برداری خواهد رسید.
وی ادامه داد: به نظر می رسد که بهره برداری ابتدایی از پروژه مذکور منجره به افزایش حدود 18 تنی تولید گردد که در همین راستا امکان افزایش سودآوری از محل افزایش تولید و در نتیجه افزایش فروش وجود دارد.
خامسی درخصوص افزایش نرخ ارز مرجع و تأیثرآن بر سودآوری شرکت اظهار کرد: "کگاز" پیش تر درجهت تأمین پروژه های خود اقدام به اخذ تسهیلات ارزی با نرخ 17درصد نموده بود و در صورتی که افزایش نرخ ارز مرجع افزایش نرخ ارز آزاد رادر پی داشته باشد شاهد افزایش قیمت تمام شده دارایی و نرخ استهلاک آن خواهیم بود.
وی با اشاره به عدم فروش محصولات تولیدی شرکت در خارج کشور گفت: اگرچه شرکت در حال حاضر برنامه ای برای صادرات محصول خودندارد اما شاهد خرید محصولات "کگاز" توسط برخی افراد و فروش آن در خارج کشور می باشیم.
بنابر گفته این مقام مسئول شرکت شیشه و گاز در حال انجام پروژه راه اندازی کوره 240 تنی در شمس آباد می باشد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
نظر