((((معاملات خشن))))

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2270

((((معاملات خشن))))

با سلام خدمت دوستان این تاپیک رو ایجاد کردم و معاملات و دیدگاه خودم رو در بازار سرمایه تو این تاپیک درج میکنم اول از همه که من کوچیک همتون هم هستم پیش همه شاگردی هم میکنم از همه حتی اونی که اولین پستش رو در این سایت میخواد بزنه هم اگه نظرش رو در تاپیک بنده بگه منت رو سر ما گذاشته خلاصه همه دوستان نظرشون رو بگن ما خوشحال میشیم
    وساخت غمارگ و کاشیها البته کاشیها با یه مدت زمان زیاد به سرمقصود منزل رسید که بنده سرسختانه از این سهمها دفاع کردم سعی میکنم با مشورت یکی از دوستای خوبم که همتون میشناسینش ولی بنا به دلایلی دیگه فروم نویسی نمیکنه اما خوب شاید دوست نداشته باشه اسمش اینجا بیاد سهمهای خوب رو مورد بحث و بررسی قرار بدیم البته بنده نیز مثل همه جایزالخطا هستم و دچار اشتباه میشم پس قبلش اگه سهمی مورد بحث قرار گرفت و خدای نکرده به تارگت نرسید از همه معذزت میخوام اینجا فقط محل بحث و گفتگو راجب سهم هست دستور خرید و فروش مثل همیشه به عهده خود شماست اینجا فقط بحث سالم انجام میدیم و پیشنهاد خرید یا فروش نمیدیم البته بنده خرید و فروشهای خودم رو اعلام میکنم منتها بقیه با خودشون هست که با صلاحدید خودشون کی بخرن کی بفروشن به امید همکاری همه.
    دستم بگرفت و پا به پا برد...
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

سلام جناب روح .... مهربان (آقا تو را خدا فامیلتون را بذارید به همون اسم شما را صدا بزینم ):D
    تبریک می گم باب راه اندازی تاپیک
    امیدوارم همیشه سرتون سبز و دلتون خوش باشه ....@};-@};-@};-

to continue, please follow me on my page

نظر

• roohe-khashen
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2270

چشم خانم خادمی من مهدی بخشایش هستم البه در برنامه صندلی داغم که سنگین ترین برنامه صندلی داغ این سایت بود به نشر خودم (وای خدا چه شبی بود) و با همکاری شما انجام شد به طور کامل خودم رو معرفی کردم یادش بخیر:)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

درود بر مهدی عزیز
        یه پرسش ساده
        این معاملات خشن یعنی چه ؟ :D
        اگه دعوا بود،بگو ما هم هستیم
        همین اول کاری تاپیکت رو منحرف کردم،رفت پی کارش :p
        ولی خارج از شوخی امیدوارم تاپیک خوبی باشه
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

خوب دوستان فعلا رو لسرما یه بحث کنم البته بنا به دلایلی زیاد این سهم تو چشم نباشه بهتره تا به وقت خودش خرداد پارسال با مهران عزیز پس از نمایشگاه فکر کنم جمعه بود ناهار رو مهمون یکی از سهامدار عمده های سهم بودیم که موفق شده بود سهم خوبی از بازار جمع کنه حتی یادمه میگفت سهامدار های اصلی حتی از دبی برای خرید سهمش باهاش تماس گرفته بودن که اون موقع با تفکری که کردیم ورود رو صلاح ندونستیم و پیش بینی یه روند کاملاخنثی با حجم معاملات کم رو داشتیم ه تا دو ماه پیش هم همین جور بود اما بنا به بازی دلار و معدن ستبران که تامین کننده مواد اولیه خیلی از شرکتهای گنده هستش (حالا راجب ستبران بعدن میگم) و معرفی سهم توسط احسان عزیز رو سهم فعال شدیم فعلا هم هستیم چند تا از بچه های تکنیکال که قبولشون دارم هم اوکی تکنیکالی دادن و فعلا اولین سهم مورد نظرم هستش البته در تاپیک خود سهم هم در خدمت دوستان خواهیم بود

نظر

• مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

با سلام
            بهترین کار اینه که اسمت رو بزاری روح بخشنده...
            اسم تاپیک هم بزاری بخشنده معامله کنید......:D

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
              درود بر مهدی عزیز
              یه پرسش ساده
              این معاملات خشن یعنی چه ؟ :D
              اگه دعوا بود،بگو ما هم هستیم
              همین اول کاری تاپیکت رو منحرف کردم،رفت پی کارش :p
              ولی خارج از شوخی امیدوارم تاپیک خوبی باشه
              به ه ه ه داش بهنام گل چطوری پسر تو که اصلا تاپیک مال خودته داداش :x نه بهنام این بازار ما خیلی خشن و بی رحم شده منظور مقابله با این بازار خشن هست:D

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                با سلام
                بهترین کار اینه که اسمت رو بزاری روح بخشنده...
                اسم تاپیک هم بزاری بخشنده معامله کنید......:D
                مخلص عمو مخبر عزیز هم هستیم اقا این خشن ما رو زیاد جدی نگیرید بچه هایی که ما رو دیدن میدونن ما خیلی هم مظلوم هستیم ;)عمو مخبر میدونی که ارادت دارم بهت نظراتت رو از تاپیک دریغ نکن

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                  به ه ه ه داش بهنام گل چطوری پسر تو که اصلا تاپیک مال خودته داداش :x نه بهنام این بازار ما خیلی خشن و بی رحم شده منظور مقابله با این بازار خشن هست:D
                  لطف داری
                  کارت درسته ;)
                  هر وقت به سهام تجهیزاتی رسیدی منو خبر کن :D
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• roohe-khashen
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2270

گروه روی هم در کف قیمیتی هستش ببینید دوستان راجب گروه زیاد سوال شد شاید یه کم هم زود وارد این گروه شدیم البته میانگین رو خوب کم کردیم اما شرکتهای رویی بنا به پر بودن انبار و انتقال موجودی به سال 92 پیش بینی خراب بودن بازار رو کردن و گیریم که بحث کمبود خاک مطرح شه با قیمت جدید هر چند در سال 91 هم بیشتر از قیمت پیش بینی شده فروختن اما با همون مقدار خاک و انتقال موجودی میتونن به راحتی سود خوبی بسازن من بارها گفتن ذخایر روی جهان در حال کاهش هست که دوستانی اومدن بنا به انتشار گزارش سالانه اقتصادی چین گفتن خیر انیطور نیست اما دیدین که اخرین نمودار از این قضیه داره صحبت مبکنه تغییر مدیران هم به خوبی انجام شده از همین الان خرید کروی با همین قیمت بعد فاسمین بعد فراوری و فسرب پیشنهاد میشه به دید میان مدت برای خودم ,دوستن با بررسی سهما رو مورد واچینگ قرار بدن

نظر

• ابشار
                      عضو فعال
                      • Apr 2013
                      • 1426

خیر مقدم جناب روح خشن عزیز

نظر

• مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

در مورد گروه روی با توجه به شرایط نا مناسب بهره برداری از خاک انگوران
                        خصوصا خاک پر عیار و اخباری که درج میشه در مورد وضعیت فعلی معدن
                        بعیده که به این زودی و با توجه به قیمتهای جهانی بتونن حرکت خاصی داشته باشن.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

البته بحث خاک کم عیار و مشکلات دیگه یه طرف اما ارزش ذاتی یه شرکت هم یه طرف منظور این است که الان به دور از این بحثها مثلا کروی واقعا در قیمت 220 ارزندست یا مثلا فاسمین ارزش بازاریش 550 میارزد دیگه کار رویی ها از خاک و مشکلات گذشته و دارن رو کف قیمت معامله میشن به قول یاسر عزیز هر چی خبر بد میخواست برا این گروه بیاد اومد دیگه :D

نظر

• roohe-khashen
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2270

خرید کهمدا کربن اضافه کردن کروی لسرما خیلی کم معاملات گروهی با حقوقی در کربن مچ شده !!

نظر

• roohe-khashen
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2270

پخش از گروه دارو ارزنده میباشد سهمی که بدن دردسر سودسازی میکند پخش امانی شرایط عالی تسویه و سابقه درخشان در سیستم پخش دارو منظور پخش البرز میباشد

نظر

در حال کار...
                              X