کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این بازار اصلا جای خوشحالی نداره بلکه ترسناکه هم بازاربورس و صد البته بازار کالا و اوضاع اقتصادی جامعه . جای اقایی که فلسفه خونده بود و واکاوی عالی ای داشت خالیه
از وقتی شاخص ۲۷۰ روگذروند همه گفتند وامصیبتا حبابه و این صعودها سک سقوط آزاد هم پشتشه، حالا ولی میبینیم شاخص داره به ۵۰۰ هم میرسه واسن دلیل داره.
خیلی ها از بازار مسکن یا خودرو جا موندن، دلیل هم داشت کسی که ۲۰۰ میلیون داشت نمیتونست خونه بخره، طلا و دلار هم ریسک شدیدی داشت و بعد از سقوط از ۱۰ هزار تومن زهر چشم از همه گرفت. خیلی ها با پولهای خورد وارد بورس شدن و اکثرا هم اینطور که شاخص نشون میده زوی سهمها میمونن تا لااقل سرمایشون ریالی توی دستشون نمونه و با سود حتی ۱ ساله شرکتها ارزش سرمایشم افزایش پیدا کنه.
خلاصه مطلب از دید بنده هیچ جای نگرانی نیست و بازار سرمایه کشور داره راه درستی رو میره...
روغنی ها عالی ولی من بهپاک رو اضافه کردم صفر تابلو فقط شما حقوقی رو ببینید سقف قیمتی چطور خرید کرد تک سهم نشم خیلی کار بزرگی کردم/:.yead.:/
امروز بنظرم جزو نادر ترین روز های ده ساله بورسی ام بود که خرید وفروش نداشتم وفقظ سبزی سبدم نظاره گر بودم روغنی ها (غپونه..غمارگ..غبشهر..بهپاک.)..وکادو...کبافق قشرین...خرینگ ووو..همه صف خریدتشکر ویژه از همه اساتید گروه که نظرات خودرا باشتراک می گذارندقوت قلب ضعیف ما هستند پر سود باشیم همه باهم انشا...
امروز وارد ولصنم شدم.....جناب mey هم نظرشان در مورد سهم مثبت هست...
باشد که رستگار شویم
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
من از مدتها پیش نظرم روی انتخاب یکی از پگاهی ها بود که با نظر مثبت mey مرغوبیت و کیفیت غشان بخاطر درصد بالاتر افزایش سرمایه و قیمت پایینتر غشان خریدم ماشاالله ترمز بریده
بجز این چی داری
mey تازگی ها واسه شبصیر نوشته بود که دو برابر شد تو حدود یک ماه
الان منتظر خمحرکه کترام ولصنم هستیم همشون mey ای هستند :D
خرید وبملت
اضافه کردن کیسون, فملی, وساپا, خصدرا و بجهرم
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
یک مقدار دیگه ثباغ اضافه کردم.بهپاک هم می خواستم اضافه کنم که صف خرید شد/:.negaran.:/
یک مقدار وخاور هم اضافه شد(هر چند برخی معتقدن وضع بانکی ها خرابه!!!)
درخواست
افزایش سرمایه 100%وخاور از محل انباشته روی کدال نشست
م
نظر