تحلیل های بورســی کاظـم نادرعلی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرداربورسی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 458

تحلیل های بورســی کاظـم نادرعلی

درود

در این تاپیک فقط نقل قول های بورسی جناب کاظم نادرعلی که یکی از تکنیکالیست های خوب کشور هستند
    به طور مختصر ذکر می شود؛باشد که راهگشای سهامداران عزیز باشد

حیفه که از نوشته های ایشان حتی به طور غیر مستقیم بهره مند نشیم

برای آقای نادرعلی آرزوی سلامتی روزافزون دارم
    ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
    نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم
  • سرداربورسی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 458

ذوب آهن:
    از نظر موج شماري چيزي كه مشهود است تو موج3بزرگ هستيم كه نظر من اين بود1از3حوالي262يا280تمام بشه كه با اين روند امروز 280كوتاه مدت ميبينه
    اما با ديد گزا...رش9ماهه انتظار دارم موج3بزرگ حداقل هدف قيمتي370-380ببينه و تا مجمع حداقل410حداكثر450متصورم
    ديگه خريد و نگهداري و...با خود افراد
    من امروز اول وقت فروشهاي قبليو 257-260جايگزين كردم

آخرین ویرایش توسط سرداربورسی؛ 2013/05/25, 23:37.

نظر

• سرداربورسی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 458

فولاد مبارکه-ذوب آهن-فولاد آلیاژی ایران:
      هر سه از صنعت فولاد هستند.
      وجه اشتراک هر سه شرکت کانال نزولی قرمز رنگی است که طی این3-4ماه گذشته شروع شده
      فولاد مقاومت مهمش472 تومان است تجمع موینگرهای میان مدتی و بلند مدتی روی این سطح باعث بوجود اومدن مقاومت محکم روی این محدوده شده اما مدلاین کانال صعودی فرضی سطح392حمایت سهمو نشون میده که محل تجمع موینگرهای بلند مدتی در رنج410-390میباشد.
      پیشبینی من اینه فولاد بعد صعود به472ممکن دوباره به مدلاین کانال صعودی برگردد تا اخرین ریز موج اصلاحی را تکمیل کند بعد نیمه دوم سال بطرف580صعود کند در بازه یکساله فولاد660و 1.5ساله720را نشان میدهد.

ذوب اهن:بنظر میرسد در صورت صعود ناموفق به بالای مقاومت305-315دوباره بطرف کف کانال فرضی در رنج270-260حرکت و بعد نیمه دوم سال بطرف 450-510صعود کند.
      در بازه 1.5ساله ذوب توان رشد تا630را دارد.

فولاد آلیاژی ایران:
      سهم یک 5موجی در670تموم کرده و اکنون موج دوم تا 430-425جا برای اصلاح دارد.
      نوسانات اخیر در کانال نزولی میان مدتی شکل گرفته که کوتاه مدت تا560جا برای رشد دارد.
      بعد این رشد میتواند یه بگشت کوتاه منفی تا430داشته باشد اما نیمه دوم سال این سهم میتواند تا720بعد بازه یکساله تا925صعود کند.
      در بند مدت1.5ساله تا1080-1100میتوان انتظار رشد داشت خطوط گن و امواج الیوت برای بازه1-2ساله تارگتهای925-1100را نشان میدهد.
      محدوده430-410محل تجمع موینگرهای بلند مدتی و خطوط تماس گن و همپوشانی سطوح حمایتی خوبی است که نهایت اصلاح سهم میان مدت بنظرم همین حدود باشد.

هر سه شرکت فولادی در بازه3-4ماهه در کانال نزولی با افت قیمتی شروع به نوسان کردند بنظرم فعلا هر سه شرکت سعی میکنند تا سقف کانال صعود کنند یعنی فولاد472-فولاژ560 و ذوب هم همچنین
      اما بعد احتمال بگشت بطرف کف کانال محتمل است که این بنظرم میتونه اخرین موج اصلاحی باشه و از تیر به بعد با خروج از صقف کانال نزولی بطرف سقف کانال صعودی موج اصلی حرکت کنند.

بنظر من همانطور که سال91سال پالایشی و پتروها بود سال 92خصوصا بعد مجامع سال فولادیها میتواند باشد.

یه نکته هم درباره بنیادی این سه سهم بگم.
      ذوب سوبسیدی بابت انرژی نمیگیرد لذا از نظر هدفمندی این حسن را نسبت به فولاد و فولاژ دارد .
      فولاژ هم سوبسیدی بابت مواد اولیه مثل سنگ اهن نمیگیرد لذا در صورت تحمیل بهره مالکانه سنگ اهنیها به فولادیها که سبب گران شدن سنگ اهن شود فولاژ چون بجای سنگ اهن از قراضه و اهن اسفنجی استفاده میکند ازین حیث آسیب چندانی نخواهد دید.
      همچنین
      در پيش بيني بودجه92 نرخ خريد هر کيلوگرم آهن اسفنجي در سال 92 مبلغ 800 ر 7 ریال توسط شرکت پيش بيني شده است در حالیکه شرکتهاي فولاد خوزستان و فولاد مبارکه در پيش بيني سال 92 نرخ خريد آهن اسفنجي را به ترتيب به مبلغ 774 ر 6 ریال و 825 ر 6 ریال در نظر گرفته اند.

البته خود ذوب اهن هم قیمت خرید گندله و سنگ اهن را نسبت به فولاد مبارکه خیلی دست بالا گرفته است.

فولاد مبارکه سال91حدود83-87میسازد فولادالیاژی ایران100-104میسازد. ذوب بنظر میرسد بخاطر تسعیر ارز بدهیها سال91کمتر از10تومن بسازد.
      فولاد مبارکه سال92حدود80تومن پیشبینی کرده که118تومن میسازد
      فولاد آلیاژی ایران83پیشبینی کرده که 130تومن میسازد.
      ذوب48تومن پیشبینی کرده که 80تومان خواهد ساخت.

نظر

• سرداربورسی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 458

مپنا:

توضیحات روی عکس قرار دادم.
        بنظرم از296شاهد موجbبرگشتی خواهیم بود که حداقل322حداکثر337بالا میاد بعد در قالب موجcتا287ممکن اصلاح بشه
        اگر زیر287نیاد و ازین سطح با حجم خوب به بالا برگرده میشه به موج شماری که انجام دادم امیدوار شد در اینصورت بنظرم میان مدت تا380جای رشد خواهد داشت بعد شاهد اصلاح زمانبری خواهیم بود تا انرژی لازم بگیرد برای اهداف450و510در بازه بلند مدت1-2ساله
        در صورتی که287-280شکسته شود باید از سهم خارج شد.

نظر

• Hamid Broker
          عضو فعال
          • Mar 2013
          • 460

نظرات جناب نادرعلی رو شکسته بسته و پراکنده دیدم و خیلی میپسندم. کار خیلی خوبی کردید سردار جان. مرسی
          در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

در اصل توسط سرداربورسی پست شده است View Post
            مپنا:

توضیحات روی عکس قرار دادم.
            بنظرم از296شاهد موجbبرگشتی خواهیم بود که حداقل322حداکثر337بالا میاد بعد در قالب موجcتا287ممکن اصلاح بشه
            اگر زیر287نیاد و ازین سطح با حجم خوب به بالا برگرده میشه به موج شماری که انجام دادم امیدوار شد در اینصورت بنظرم میان مدت تا380جای رشد خواهد داشت بعد شاهد اصلاح زمانبری خواهیم بود تا انرژی لازم بگیرد برای اهداف450و510در بازه بلند مدت1-2ساله
            در صورتی که287-280شکسته شود باید از سهم خارج شد.

سلام
            ببخشید این تحلیل مپنا مربوط به این هفته هست یا تحلیل مربوط به هفته گذشته هست ؟

نظر

• najafi613
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 62

ببخشید شما تحلیل های کاظم نادر علی را از چه سایتی در اینجا قرار میدهید؟
              لطفا منبع خود را بنویسید
              [B][CENTER][COLOR="#008000"][COLOR="#006400"]فقر شب را بی غذا سر کردن نیست فقر روز را بی اندیشه سر کردن است[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• سرداربورسی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 458

اغلب تحلیل ها رو دوستان از صفحه شخصی ایشان در ف .... بوق یا برخی از سایت های همجوار جمع آوری می کنند
                که در این اوضاع بی در و پیکر بورس به همدیگه کمکی کرده باشیم
                همچنین تحلیل ها به روز هستند

نظر

• bashash
                  كاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 580

سردار خان باتشكر از زحماتي كه مي كشيد اگه ممكن باشه تاريخ تحليل هم قيد بشه خيلي عاليه باز هم سپاسگذار@};-
                  .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

سردار جان خیلی کار عالی و پسندیده ای کردین مخصوصا برای کسایی که اینترنت سرعت پایین دارن و نمیتونن از ف... بوق استفاده کنن ..

جناب نادرعلی یکی از قدیمیها و متخصصان بازار بورس هستن که علاوه بر مباحث تکنیکال تسلط بر مباحث بنیادی نیز دارن...در واقع یه تکنو فاندامنتالیست قوی هستند..ایشالا هر جا هست موفق و سلامت باشه..@};-
                    آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2013/05/26, 13:16.
                    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• rad
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 557

سلام
                      خیلی دوست دارم نظر اقای کاظم نادرعلی را درباره پالایش نفت تهران بدونم.
                      نگهداری کنیم یا نوسان گیری یا خروج.
                      بی نهایت سپاسگذارم.
                      hatef rad

نظر

• Giallorossi
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 218

مطالب مفید و به درد بخوری هستن اما جناب نادرعلی بارها گفته که نوشته های منو جایی نقل نکنید،اگه میخواستم خودم مینوشتم
                        شما هم بهتر بود اول ازشون اجازه میگرفتید

نظر

• سرداربورسی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 458

در راستای همسان سازی قیمت خوراک پتروشیمیها:

آخرین پیشنهاد 13سنت برای گاز بود که مجلس مخالفت کرد و طبق آخرین شنیده ها7-8سنت قرار است پیشنهاد داده شود که خود پتروشیمیها و مجموعه پارسان هم با این نرخ موافق هستند.
                          همچنین پیشنهاد تخفیف 65%برای خوراک مایعیها هم داده شده که اگر تصویب بشه در اینصورت برای شاراک-شصفها-شکبیر و امثالهم خیلی عالی خواهد شد.
                          همچنین برای خود فارس هم که زیرمجموعه هاش بیشتر خوراک مایع هستند خبر خوبی میتونه باشه

زاگرس: دیروز عزیزی میگفت منتظر نهایی شدن قیمت خوراک هستیم راجع سود91هم میگفت نگرانی نداره هر سودی بدیم مجمع400تقسیم میکنیم سود92هم با گاز7-8سنت و دلار3500تومن بالای600تومن در میاد

شصفها دیروز با ریختگران تو جلسه صحبت کردند گفته1100ساختیم540تومن برای92اعلام کردیم فکر کنم شصفها اندازه قیمتش فقط دی پی اس تقسیم کند راجع شخارک هم میگفتند95%تقسیم سود داره همچنین سود92را در مجمع یک تعدیل عالی خواهد داد .

من خودم این چند روز شخارک هم برای شرکت در مجمع خریدم امروز کمی هم شکبیر به همراه خارک برداشتم برم مجمعش شصفها بدیش همین پرداخت سود هست که ریختگران بعد8ماه زحمت میکشه واریز میکنه حساب

الان شخارک گاز را 247تومان دیده یعنی10سنت با ارز مبادله ای و سالانه 128میلیون دلار هزینه گاز 110میلیاردتومن یوتیلیتی و سربار و دستمزد 170میلیارد هزینه اداری و 100میلیارد درامد متفرقه و388میلیون دلار فروش دارد حال با ارز3500تومن سود شخارک میشه 730تومن اگر گاز از10سنت بشه8سنت اونم بر اساس ارز مبادله ای اونموقع سود شخارک میشه 985تومن-درباره زاگرس هم سالانه 1میلیارد دلار صادرات دارد در عوض با گاز مثلا8سنت حدود230میلیون دلار گاز مصرف میکند+650میلیارد تومن یوتیلیتی و سربار دستمزد+550میلیارد هزینه اداری و حمل+20میلیارد هزینه مالی و غیره در واقع با دلار3500تومن این شرکت617تومن سود میسازد. اگر خوراک با گاز8سنت و دلار مبادله ای باشد در انصورت 714تومان سود خواهد ساخت. بنظر من بزودی طی1ماه اینده دلار بطرف هدف4250تومن حرکت خواهد کرد. با انتخاب جلیلی 6ماه بعد دلار بطرف4700تومن حرکت خواهد کرد.

نظر

• سرداربورسی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 458

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                            سلام
                            خیلی دوست دارم نظر اقای کاظم نادرعلی را درباره پالایش نفت تهران بدونم.
                            نگهداری کنیم یا نوسان گیری یا خروج.
                            بی نهایت سپاسگذارم.
                            hatef rad
                            درود بر هاتف عزیز
                            من فقط نقل قول های ایشون رو می آرم
                            باشد که روزی کاظم خان در سایت بورسی که جایگاه سوم را بعد از بورکس و تالار بورس داره ،بنویسند

اما ادامه نظرات جناب نادر علی

ذوب: سود91 دیگه اهمیتی نداره مهم سود92ذوب اهن است

فارس و شایعه سود206تومنی -برای بلوک17خرداد کنسرسیوم گروه مالی ملت و پاسارگاد خواهند امد.

نظر

• سرداربورسی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 458

تاریخ تحلیل شب گذشته ساعت 11:40

/////////////////

این چند روز معاملات شیران دنبال میکردم انصافا خوب معامله میشد.3ماهه اول فروش خوبی داشت در اردیبهشت ماه45هزارتن فراورده نفتی فروخته با حساب من5ماهه450باید ساخته باشه در ضمن بابت خرید سهام شپنا و سرمایگذاریهای خارج بورسی امسال40میلیارد خواهد ساخت شیران 1.5%شپنا را خودش خریده1%هم با کد خدمات بندری خریده از طرفی شنیدم بلوک11%شپنا را از تاپیکو قراره بخره اگر بلوک بخره میتونه 1کرسی بگیره بعد مشکل تخفیف و برگشت رافینیت و...به پالایشگاه حل میشه بنظرم1200تومان امسال بسازه

برای بلوک فارس من 3گروه شنیدم یکیش کنسرسیوم بانک ملت و پاسارگاد یکیش تعاونی سپاه و نفت باهم سومی ممکن غدیر باشه فردا سهم احتمال زیاد بدن و سعی میکنند برای بلوک قیمتو کنترل کنند خود من ترجیح میدم بلوک به غدیر یا بانکیها برسه چون مجموعه نفت و سپاه سهامدار عمده خوبی نیستند نمونه اش خرید بلوک فخوز بود.

من70%سبدم گروه پتروشیمی و مابقی غبشهر و کمی صندوق و 15%لیره ترکیه و دلار امریکا و طلای اب شده است بنظرم با روند صعودی دلار قیمت سهام دلاریها بخاطر تورم حاد بالا خواهند رفت دلار یکسال4700و بازه3ساله بنظرم تا10هزار میتونه رشد کنه. مثلا شخارک4600سال بعد نشون میده+700سود نقدی یا شیران قبل عید حوالی مجمع5200یا فارس شهریور مجمع100-140تقسیم کنه یکساله بشه1700-که این رشدها بیشتر بخاطر ابر تورمی است که امکان دارد رخ دهد.البته بعضیا الان2سال میگند خودروییها به کف رسیدن و...که بنظرم بنیادی صنعت خودرو با این وضع دلار حرفی برای گفتن نداره. بجز سیمان و فولاد و پالایش و پتروشیمی دیگه صنعت بدرد بخوری برای ارز اوری نمونده الان برای دارو30-40درصد افزایش نرخ میدن ولی چه فایده6ماه بعد دلار50%بالا بکشه کلی هزینه هاشون بالا خواهد رفت....

/////

وپترو دو هفته پیش نگاش کردم تکنیکی بنظرم210و 257خواهد دید منتهی صبر میخواد کوتاه مدت ممکن همین حوالی یه استراحتی بکنه

/////

امروز وصندوق و یکسری از سهام را صندوق نفت عرضه کرد من شنیدم عین قضیه فخوز دنبال ائتلاف با تعاونی سپاه برای خرید بلوک فارس هست هر چند بنظرم بیشتر دنبال خرید بلوک3درصد باشند بعید میدونم حریف گروه مالی ملت بشند. فعلا نفتیها فروشنده یکسری سهام خواهند بود ازینرو از فردا انتظار افزایش عرضه تو بازار دارم شاخص هم به ترند شکسته شده برخورد کرده و هفته بعد ارتحال و هالیدی هست و بنظرم تا 15-17خرداد بازار شل کن سفت کن خواهد داشت برای بلوک شپنا درسته قبلا با پارسان توافق شده ولی این بلوک را تابلو عرضه خواهد شد و شصفها و شیران باهم دنبال خرید بلوک هستند

نظر

در حال کار...
                              X