معامله دربورس و دیدگاه من

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • افشین ساعی
    عضو عادی
    • Jul 2012
    • 88

پاسخ : معامله دربورس و دیدگاه من

در اصل توسط افشین ساعی پست شده است View Post
    [عرضه صف فرصت خرید سهم سهم 342تومن[/B][/B]

ثتران خیلی سرتر و ارزشمندتراز وساخت
    ثتران 357 و همچنان داره برا خرید پا میده
    :.thumbsupsmileyanim

نظر

• افشین ساعی
      عضو عادی
      • Jul 2012
      • 88

ثتران 357 و همچنان داره برا خرید پا میده
      :.thumbsupsmileyanim
      مرغ از قفس پرید
      نزدیک 9 میل معامله در 5درصد مثبت و 7 میل صف خرید

نظر

• rezasatari
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 550

سلام افشین خان نظرتون رو ثنوسا چی هستش امروز بسته بود ؟ علتش رو میدونید ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

نظر

• افشین ساعی
          عضو عادی
          • Jul 2012
          • 88

زمین 1میلیون متری شهربار سهم تعیین تکلیف شده طوریکه با قزوش مجموع 4میلیونی سهامدارعمده که باعث معامله بیش از 2درصد سهم شد چندنفر باقیمانده هم که باید سوار بشوند دارن وارد میشن
          درواقع پساز معامله 2میلیونی سهم و تشکیل صف خرید براسهم وقتی دیدن که نمیتونن سهمی بخرن با عرضه سهم رو مثبت و رنج های هماهنگی شده همگی دردصدهای بالا براامروز سهم خوبیی گیربیارن و حتی بسیاری از سهامداران در سود خارج کنن احتمالا این کار شنبه هم تکرار شه و یا بمونه یکشنبه
          نوع معاملات سهم و درواقع رفتارشناسی که از مانیتورینگ سهم دیدم هدف سهم بالاتر خواهد بود بگزاریدبه 400 که رسید تارگت جدید اعلام کنیم
          درهفته جاری هم که 4زوز کاری داشتیم 7درصد شرکت معامله شد
          سهم از 293 رسید به 326تومن
          و.....

چندروز پیش عرض کردم درمورد زمین تصمیم گیری شده که سهامدار عمده داره سهم عرضه میکنه

آخرین اقدامات انجام شده در خصوص زمین شهریار
          -1 مذاكرات و اقدامات انجام شده در خصوص واگذاری زمین به یکی از شركتهای تحت پوشش بانكها جهت
          بهرهبرداری به منظور "شهرک داروئی جهت تولید انواع فرآوردهای بیولوژیک "

[b]-2 باغ ویلا : بررسی امكان اخذ مجوز جهت احداث و واگذاری باغ ویلا

'گزارش فعالبیت هییت مدیره جتما بخونید خصوصا پروژه هایی که به تفصیل درموردش نوشتن
          و مجمع سهم ]که 22این ماه برگزار میشه
          اما درمورد زمین شهریار که قبلا و حتی درپست بالا گفتم تععین تكلیف شده هفته پیش که سهامدارعمده برا حصورخودیها عرضه میکرد

نظر

• افشین ساعی
            عضو عادی
            • Jul 2012
            • 88

سلام
            برااآخرین بار عرض میکنم سهم ثتران فردا درهر قیمتی فرصت خرید است آنهم به دید مجمع سهم که حداکثر تا پایان همین ماه باید برگزارش کرد
            من حداقل از همین 300تومان برا بازه یکماهه انتظار 30درصذ سود دارم
            پست بالا سوم همین ماه نوشته شد و قردا پس از 2هفته (نه ازتوع کاری) سهم 30درصدی که قولش از 300داده بودم میزنه
            نوش جان کسانیکه خریدن
            و بازی سهم هنوز ....

نظر

• خلیج فارس
              عضو جدید
              • Apr 2011
              • 6

پست بالا سوم همین ماه نوشته شد و قردا پس از 2هفته (نه ازتوع کاری) سهم 30درصدی که قولش از 300داده بودم میزنه
              نوش جان کسانیکه خریدن
              و بازی سهم هنوز ....
              افشین خان فکر میکنی از همین فردا تا اخر سال وساخت بیشتر رشد میکه یا ثتران با توجه به اینکه ناو وساخت بالاتره

نظر

• افشین ساعی
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 88

در اصل توسط خلیج فارس پست شده است View Post
                افشین خان فکر میکنی از همین فردا تا اخر سال وساخت بیشتر رشد میکه یا ثتران با توجه به اینکه ناو وساخت بالاتره
                وساخت مدتی درجا میزد اگر از روز پیش که جو مثبتی رو دیگر سهمهای گروه اومده نبود
                بازده ثتران به احتمال خیلی زیاد به پایان سال مخواهد رسید
                همین حالا هم از اول همین سال جساب کنیم ثتران خیلی بیشتر از وساخت بازده داده
                ضمت اینکه بازار منتظر گزارش بهتری درمورد وساخت بود

نوش جان کسانیکه خریدن
                و بازی سهم هنوز ....

نظر

• افشین ساعی
                  عضو عادی
                  • Jul 2012
                  • 88

امروز در گروه ساختمانی حجم ها یحوبی زده شد و سهم ها یا در مثبت و یا با صع خرید بسته شدند و این نشاندهنده جومثبت گروه ساختمانی برا روزهای آیندست که از روزكاری پیش صجبتش کردم
                  سهمهای ثباع و ثتران و ثشرق و ثشاهد رشدشان بیشتر و قویتر خواهد بود

امروز سه و نیم درصد سهم ثتران معامله شد و جالبترآنكه قیمت حتی به صفر تابلو نرسید

سرمایگذاری مسكن همانند چند روز گذشته پس از صف شدن با عرضه صف و با توجه به گزارش شفاف سازی دیروز بازار پشت سرش شروع به عرضه کرد و خریدارن منتظر حجم بالا هراز گاهی بارنجهای مثبت تعداد مورد نظرشون جمع میکردن و دوباره صف خذید و دوباره سناریو قبلی عرضه توسط سهامدار آنهم فقط به تعداد صف خرید و و بدین ترتیب یکی از روزهای پرحجم سهم که 80درصدش رو قیمت بالای 390تومن بود
                  آتیه مسكن هم که قبل امروز شش و نیم سهم داشت امروز با عرضه درحد 1 میلیون اومدزیر درصد و درروزها یینده به تعداد امروز دردرصد مثبت سهامش تموم خواهد کرد...

از دو صندوف بالای درصد سهم که قبلا گفته شد میانگینشون بین 250الی 280 میباشد

درروزهای گذشته در 2 یا 3 تویت 50هزار الی 250 هزار سهم عرضه کردن که گفته شد برا

تریب بازار برا عرضه بود که وقتی دیدن ثمری نداشت شركت شفاق ساری داد و امروز
                  هیچکدوم از صندوقها تفروختند که هیچ صتدوق رفاه دو برابر سهمی که درروزهای پیش عرضه کرده بود با میانگین 10درصد بالاتر خرید داشت که این نشان از صحیح بودن سناریو توضیح دادخه شده درروزها پیش بود...

دیروز و امروز هم گفتم بشحصه از سهم درهفته پیش رو انتظار بازدهی 15 و سپس بسته

شدن برا مجمع 22 دی را دارم...چیزی درجدود قیمتهای 450 میتونه به مجمع بره...

دست آخر اینكه من از لطف و تشكر دوستان ممنونم و اگر کسی میخواد تشكری کنه و سودی

از بابت معرفی سهم چه درگذشته و یا حال از توصیه به خرید وفروش بنده داشته فاتجه ای برا

پدرم بخونن و برا شفای مادر بزرگم دعا کنن از ته دلشون من وامدارشان خواهم بود...
                  برامدتی شاید کوتاه خداحافظ

ا

نظر

• rahnama
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 770

امروز در گروه ساختمانی حجم ها یحوبی زده شد و سهم ها یا در مثبت و یا با صع خرید بسته شدند و این نشاندهنده جومثبت گروه ساختمانی برا روزهای آیندست که از روزكاری پیش صجبتش کردم
                    سهمهای ثباع و ثتران و ثشرق و ثشاهد رشدشان بیشتر و قویتر خواهد بود

امروز سه و نیم درصد سهم ثتران معامله شد و جالبترآنكه قیمت حتی به صفر تابلو نرسید

سرمایگذاری مسكن همانند چند روز گذشته پس از صف شدن با عرضه صف و با توجه به گزارش شفاف سازی دیروز بازار پشت سرش شروع به عرضه کرد و خریدارن منتظر حجم بالا هراز گاهی بارنجهای مثبت تعداد مورد نظرشون جمع میکردن و دوباره صف خذید و دوباره سناریو قبلی عرضه توسط سهامدار آنهم فقط به تعداد صف خرید و و بدین ترتیب یکی از روزهای پرحجم سهم که 80درصدش رو قیمت بالای 390تومن بود
                    آتیه مسكن هم که قبل امروز شش و نیم سهم داشت امروز با عرضه درحد 1 میلیون اومدزیر درصد و درروزها یینده به تعداد امروز دردرصد مثبت سهامش تموم خواهد کرد...

از دو صندوف بالای درصد سهم که قبلا گفته شد میانگینشون بین 250الی 280 میباشد

درروزهای گذشته در 2 یا 3 تویت 50هزار الی 250 هزار سهم عرضه کردن که گفته شد برا

تریب بازار برا عرضه بود که وقتی دیدن ثمری نداشت شركت شفاق ساری داد و امروز
                    هیچکدوم از صندوقها تفروختند که هیچ صتدوق رفاه دو برابر سهمی که درروزهای پیش عرضه کرده بود با میانگین 10درصد بالاتر خرید داشت که این نشان از صحیح بودن سناریو توضیح دادخه شده درروزها پیش بود...

دیروز و امروز هم گفتم بشحصه از سهم درهفته پیش رو انتظار بازدهی 15 و سپس بسته

شدن برا مجمع 22 دی را دارم...چیزی درجدود قیمتهای 450 میتونه به مجمع بره...

دست آخر اینكه من از لطف و تشكر دوستان ممنونم و اگر کسی میخواد تشكری کنه و سودی

از بابت معرفی سهم چه درگذشته و یا حال از توصیه به خرید وفروش بنده داشته فاتجه ای برا

پدرم بخونن و برا شفای مادر بزرگم دعا کنن از ته دلشون من وامدارشان خواهم بود..
                    .
                    برامدتی شاید کوتاه خداحافظ

ا

من دینفع در این سهام نیستم ولی با توجه به محبتی که در حق عزیزان داریدفاتحه ا ی برای پدر گرامی خواندم.خدا پدرت را رحمت کند و انشالله بزودی مادر بزرگ عزیزتان شفای کامل پیدا کند.آمین. رب العالمین
                    اینستاگرام من :
                    منتظر شما عزیزان هستم.
                    www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• افشین ساعی
                      عضو عادی
                      • Jul 2012
                      • 88

سلام
                      ثتران فرصت خرید ناب
                      ما از همین 400 تومان انتظارحداقل 30درصد بازدهی تا پایان ماه را دارم.
                      معاملات سهم فوق العاده زیبا ست جوری که انگار خودم برااولین بار دارم وارد میشم
                      تنها سهم مثیت گروه ثتران و شنا خود بخوان حذیث این مجمل را
                      در مجمع خبراهاییست

نظر

در حال کار...
                      X