کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تحلیل دوست خوبمmoam(آقا مصطفی)(مدرس تکنیکال) در تالار همسایه از کفپارس:
عجب موج Cاصلاحی پیچیده ای را انتخاب کرد!
ولی از نظر من بازی تمومه حمایت نمودار و واگرایی ها و اشباع فروش را هم که مشاهده می کنید من نمیدونم معطل چیه وتکنیکال اشتباه نمیکنه منتظر دوشنبه میمونیم:
نمودار در نمای M30:
اولین پیش بینی درآمد هر سهم 12 ماهه منتهی به 1396/09/30 (حسابرسی نشده)
شرکت فرآورده هاي نسوز پارس پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1396/09/30 با سرمایه 100,000 میلیون ریال را مبلغ 71 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات اعلام کرده است.
تعدیل مثبت 20 درصدی پیش بینی سود سال مالی 96 نسبت به 95
تحلیل استاد ومدرس تکنیکال در سایت همسایه ار وضعیت کفپارس: سلام کفپارس اصلاح سنگینی کرد که بعید میدونم کمتر کسی پیش بینی کرده باشه ولی خوب بنظر من بازی تمومه چون سهم فردا روی حمایت مهمی قرار میگیره(حوالی 520 تومان) وبا توجه به اشباع فروش اکثر اندیکاتورها باید منتظر برگشت محکم سهم بود که اگه اتفاق بیفته در غالب موج 5 اهداف بالایی داره البته همه میدونند کفپارس سهمی است با شناوری کم وتصمیم نهایی را باید بزرگان سهم بگیرند:-jنمودار کاملا گویای همه چی هست
تحلیل استاد ومدرس تکنیکال در سایت همسایه ار وضعیت کفپارس: سلام کفپارس اصلاح سنگینی کرد که بعید میدونم کمتر کسی پیش بینی کرده باشه ولی خوب بنظر من بازی تمومه چون سهم فردا روی حمایت مهمی قرار میگیره(حوالی 520 تومان) وبا توجه به اشباع فروش اکثر اندیکاتورها باید منتظر برگشت محکم سهم بود که اگه اتفاق بیفته در غالب موج 5 اهداف بالایی داره البته همه میدونند کفپارس سهمی است با شناوری کم وتصمیم نهایی را باید بزرگان سهم بگیرند:-jنمودار کاملا گویای همه چی هست
این استاد مدرس اسمش چی هست که هنوز اصول ابتدایی تکنیکال و موج شماریم بلد نیست؟!
نظر