کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نوین یک پله دیگر خرید شد 308 ت
2 پله هم در کف قیمت اوردر گذاشتیم حدود 299 ت
جناب آباد روی ۳۰۵ بالای ۵۳ میلیون سهم جابجا شده
فکر می کنید به زیر ۳۰۵ نفوذ کنه؟
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
جناب آباد روی ۳۰۵ بالای ۵۳ میلیون سهم جابجا شده
فکر می کنید به زیر ۳۰۵ نفوذ کنه؟
سلام
بله ممکنه ... حتی زیر 300 ت
در فولای وقتی ورود زدیم گمان ما موج 5 از یک میان مدتی بود .... ولی اشتباه بود و یک موج 2 میان مدتی را حدود 2 ماه تحمل کردیم
گرچه انتخاب بر مبنای لانگ ترم و میدترم صورت می گیرد جای نگرانی نیست و اگر اصلاح کند می توان میانگین کم کرد ...
رصد و سهامداری ...
نوین از بهترین هاست ... کوتاه مدت هر سازی که دوست دارد بزند ....
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
سلام
در فولای وقتی ورود زدیم گمان ما موج 5 از یک میان مدتی بود .... ولی اشتباه بود و یک موج 2 میان مدتی را حدود 2 ماه تحمل کردیم
گرچه انتخاب بر مبنای لانگ ترم و میدترم صورت می گیرد جای نگرانی نیست و اگر اصلاح کند می توان میانگین کم کرد ...
رصد و سهامداری ...
با سلام خدمت استاد بلامنازع کل بورس
ماه هاست که از مطالب مفید شما استفاده میکنم و سودهای بسیاری از بررسی های شما برده ام البته چون دسترسی به نوشتن پیام نداشتم نمیتونستم از شما تشکر کنم و الان هم دومین پیام من هست خواستم از شما کمال تشکر رو داشته باشم و انشاالله همچنان از آموزشهای شما و سایر اساتید مجرب استفاده کرده و روزهای روشنی رو درکنار شما داشته باشم
سلام جناب آباد
چهارشنبه یه پله ونوین خرید شد. انشاءالله پله های بعدی هم پابه پای شما خرید می کنم و مثل وثنو و شغدیر به سود دهی خوبی برسیم.
لطفا در صورت امکان روزهای بازار همراه ما باشید که تنها راه ارتباطی ما با شما همین فروم است.
سلام
رصد و سهامداری ...
ممنون از تحلیلتون آباد جان
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
با سلام خدمت استاد بلامنازع کل بورس
ماه هاست که از مطالب مفید شما استفاده میکنم و سودهای بسیاری از بررسی های شما برده ام البته چون دسترسی به نوشتن پیام نداشتم نمیتونستم از شما تشکر کنم و الان هم دومین پیام من هست خواستم از شما کمال تشکر رو داشته باشم و انشاالله همچنان از آموزشهای شما و سایر اساتید مجرب استفاده کرده و روزهای روشنی رو درکنار شما داشته باشم
سلام جناب آباد
چهارشنبه یه پله ونوین خرید شد. انشاءالله پله های بعدی هم پابه پای شما خرید می کنم و مثل وثنو و شغدیر به سود دهی خوبی برسیم.
لطفا در صورت امکان روزهای بازار همراه ما باشید که تنها راه ارتباطی ما با شما همین فروم است.
از لطف دوستان سپاسگزارم ...
در این روز های سخت فقط باید بر خدا توکل کرد ...
امکان تحلیل ریسک های کلان به سادگی امکان پذیر نیست ...
توصیه من این است در سبد دارایی شما مقداری طلا باشد ...
و در صورت امکان اگر اعتباری دارید ان را تسویه نمایید ...
گر چه به احتمال زیاد از بازار حمایت خواهد شد ... اما مدیریت ریسک هم لازم است
نظر