هم درسته و هم جالب!!من هم تو سایت کارگزاریم قسمت وضعیت سهام مشتری رو چک کردم 10000 تبدیل شده به 25233!!
بانک صادرات ( وبصادر )
Collapse
X
-
-
نوشته اصلی توسط چاردیواری
با سلام مجدد-ظاهرا افزایش سرمایه 152%وبصادر درحسابهای سهام مشتریان نشسته وثبت شده آیا همچین چیزی ممکنه به این سریعی اتفاق بیافته
بهنام(کابر ویژه بورسی)
درود
خیر دوست عزیز
این سهام هنوز قابل معامله نشده
زمانی سهام حاصل از افزایش سرمایه،قابل معامله میشه که افزایش سرمایه در ثبت شرکتها ثبت بشه
فرآیند ثبت افزایش سرمایه هم به یه زمان حدودی یکی دو ماهه نیازمنده ( اون هم به دلیل اینکه از تجدید ارزیابی داراییها بوده)
ملاک،ثبت شدن افزایش سرمایه در ثبت شرکتها هستش
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postاز عجایب بازار باید باشه چون هنوز قیمت پایانی تو تی اس ای تغییر نکرده چطوری سهام شما تبدیل شده!!!!!!! کارگزاری تان چیست؟ اصلا ......
نظر
-
در اصل توسط salehiar پست شده است View Postکارگزاریه دنیای خبره.من تو سایت سپرده گزاری اوراق و تصویه وجوه چک کردم اونجا همون 10000 تا بود و اضافه نشده بود.ولی تو سایت کارگزاری اضافه شده!!احتمالا نرم افزار خود کارگزاری محاسبه کرده و اینو ثبت کرده.چون تو جدولی هست یه مانده داره که 25233 جلوش نوشته و یه قابل معامله داره که همون 10000 تا هست!
بله صد در صد بورس ایران که هیچ وال استریت هم به این سرعت فکر نکنم ثبت کنه !!!!!/:.yead.:/آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2013/10/15, 02:04.كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
-
در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post:D
نظر
-
افزایش سرمایه بجا و بموقع بصادر باعث شده که این بانک در راستای قوانین صادره در جهت
بانكداری اسلامی در موقعیت خوبی قرار بگیره و همین موضوع علاوه بر رشد کفایت سرمایه
باعث متعادل شدن ساختار بانک صادرات گردد......
انتظار داریم بازار در زمان بازگشایی بصادر نسبت به قیمت بازگشایی بلوغ تحلیلی خودش رو
نشون بده.....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
نظر