اشتباهات بورسي شما؟!!!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Alidadash
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 959

فکر میکنم واسه یه تازه کار معمول ترین و بدترین اشتباهات، داشتن دید کوتاه مدت به معاملات و مراجعه بدون تحلیل و با عجله به صف های خرید و فروش است.
    آخرین ویرایش توسط Alidadash؛ 2013/07/28, 03:49.
    سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Spring2020
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 450

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
      البته با وجود لزوم رعایت نکاتی که آقا سینا اشاره کردند من خرید پله ای را در چنین مواقعی پیشنهاد میکنم.به هر صورت باید قبول کرد که خرید در مینمم و فروش در ماکزیمم امکانپذیر نیست و لازم است با خرید و فروش پله ای در واقعی که در افت یا رشد بیشتر قیمت ابهامی وجود دارد ریسک را مدیریت کرد.
      مرسی @};- خرید پله ای رو زیاد شنیدیم اما خیلی از تازه کارها نمیدونن چیه! میشه توضیح بدی قانون خاصی داره یا درصد خاصی برای خرید یا نه؟!
      آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• Spring2020
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 450

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
        فکر میکنم واسه یه تازه کار معمول ترین و بدترین اشتباهات، داشتن دید کوتاه مدت به معاملات و مراجعه بدون تحلیل و با عجله به صف های خرید و فروش است.
        مرسی @};- همینطوره. البته که یک شبه نمیشه پولدار شد و چه بسا همون سرمایه اندکی که داری 2 ساعته ممکنه به باد بره...!

نظر

• alisoyya
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 35

به نظر من خرید توی اوج ریسکش از خرید توی کف بیشتره

نظر

• Spring2020
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 450

در اصل توسط alisoyya پست شده است View Post
            به نظر من خرید توی اوج ریسکش از خرید توی کف بیشتره
            مرسی @};- صد در صد همینطوره...

نظر

• Spring2020
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 450

اشتباه من به شخصه طمع صعود با کربن بود تا قیمت های بالای 3500 تومان و همین طمع باعث از بین رفتن سرمایم شد و سهم سقوط کرد و کاری از دستم بر نیومد. و حتی پس از ورشکستگی 10 سال سهامداری با این سهم هم چاره نکرد :)
              1. طمعکار نباشید
              2. بنیادی سهم رو خوب بررسی کنید
              2. با هیچ سهمی ازدواج نکنید

نظر

• purpleayaa
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 223

بابا گلی به جمالت یکم از این توصیه ها به دوستان هم بکن !
                /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• Spring2020
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 450

در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Post
                  بابا گلی به جمالت یکم از این توصیه ها به دوستان هم بکن !
                  دوستان همه استادن!

نظر

• purpleayaa
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 223

مهمترین اشتباه من این بود که 200.000 تا وبصادر داشتم.آقا در اومد که 3000 میلیارد اختلاس شده اما هنوز خبر رسانه ای نشده بود.گفتم مگه انقد هم میشه؟خبر دروغه.چند روز فرصت داشتم بفروشم نفروختمش.بعد چند روز رسانه ای شد از 165 تکون نخورد گفتم از سهم حمایت میشه.چند روز بعد 155-150....الی 100 تومن !اگه همون اول ضررو میپذیرفتم بجا 165 ....150 میدادم اینطور نمیشد.دیگه یکی دو سال فکر کنم داشتمش که تو 100 تومن با بانک ملت عوضش کردم.1 ماه پیش ملت شد 160 فروختم که به پول خودم برسم .همون شب خبر اومد که تحریمش برداشته شد فردا شد 165.ای کاش اشتباه بانک صادراتو نمیکردم.بعضی وقتا یکم ضرر لاااااااااااااااااااااااازمه !اگه باز همون 165 هم میخریدم درسته 5 تومن ضرر میکردم اما 200 میفروختمش !هیچی دیگه بخاطر تکرار همون اشتباه این یه ماهی سهمی 40 تومن + 16 سود یعنی 56 ضرر کردم.یعنی 11 میلیون تومن !هی وای من ....................
                    /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• داروساز
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 603

بزرگترین اشتباه من خرید 80% سبدم در 928 تا 1000 غبشهر و فروش 70% ان در 1800:(.... خرید شراز در 400 و فروش ان در 390:(....
                      این به یک اصل شدیدا پایبندم و اونم حد ضرر بالای 15% ضرر هر سهمی باشه میفروشم.....

نظر

• Arash007
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 541

سلام دوستان من یه توصیه ای دارم البته من فقط 3 سال در بورس سابقه دارم اما الان من اینطور کار میکنم 60%نقدینگیمو میزارم تو سهمای بلند مدت و میان مدت که فاندامنتال قوی دارن.20% نوسان بازی میکنم.20%دیگه نقدینگیمو همیشه نقدم و منتظر خبر دنبال اون سهمایی ام که دارن صف فروششو جمع میکنن یا اصلا تو بازارهای دیگه مثلا ارز و طلا بستگی به موقعیتش داره .جواب میده دوستان.بزرگترین اشتباه من فروش شبندر در 220 تومن.دوباره خرید در 300 فروش در 350.این اواخر هم سنگین رو 800 میانگین خریدم خدا بخیر کنه:D

نظر

• einstein
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 360

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
                          سلام دوستان من یه توصیه ای دارم البته من فقط 3 سال در بورس سابقه دارم اما الان من اینطور کار میکنم 60%نقدینگیمو میزارم تو سهمای بلند مدت و میان مدت که فاندامنتال قوی دارن.20% نوسان بازی میکنم.20%دیگه نقدینگیمو همیشه نقدم و منتظر خبر دنبال اون سهمایی ام که دارن صف فروششو جمع میکنن یا اصلا تو بازارهای دیگه مثلا ارز و طلا بستگی به موقعیتش داره .جواب میده دوستان.بزرگترین اشتباه من فروش شبندر در 220 تومن.دوباره خرید در 300 فروش در 350.این اواخر هم سنگین رو 800 میانگین خریدم خدا بخیر کنه:D
                          من کاملن با استراتژیتون بخصوص این که 20% نقد نگه دارید کاملن موافقم.اگر چه این طمع لعنی نمیزاره بهش پایبند باشم.

نظر

• Spring2020
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 450

بعضی وقت ها اونقدر طمع داریم تا اینکه صف فروش میشه و باید بشینیم و نظاره گر از بین رفتن سودمون بشیم و حتی اصل سرمایمون...

تو این بازار باید به حداقل سود قانع بود و قیمت خروج و حد ضرر تعیین بشه حتما!!!
                            آخرین ویرایش توسط Spring2020؛ 2013/07/29, 07:45.

نظر

• Spring2020
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 450

دوستان خجالت نکشید لو بدید اشتباهاتون رو بابا :D بذارید بقیه دیگه تکرار نکنن!!! این حداقل کمک ما میتونه باشه @};-

نظر

• Alidadash
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 959

یکی دیگه که برا خودم اتفاق افتاده تو خرید تلفنی پیش میاد، همین چند روز پیش کهغبشهر تازه باز شده بود، زنگ زدم کارگزاری و گفتم صنعتی بهشهر میخام، گفتم طرف میفهمه خودش دیگه، هم از طرف من هم اون بنده خدا اشتباه شد و بنده خدا فکر کرد منظورم وبشهره، البته تشابه شدید نمادها و عنوان شرکت رو نمیشه انکار کرد، حالا غبشهر کجاست و وبشهر کجا ولی من هنوزم بهش امیدوارم;;)
                                سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

در حال کار...
                                X