اشتباهات بورسي شما؟!!!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Spring2020
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 450

اشتباهات بورسي شما؟!!!

در اين تاپيک دوستان با به اشتراک گذاشتن اشتباهات بورسي خود چه کوچک و چه بزرگ از تکرار دوباره ي آن توسط ديگران جلوگيري به عمل مي آورند. اين امر همکاري همه ي دوستان از اساتيد تحليل گر تا افراد تازه کار را مطلبد. با سپاس
    @};-
    آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
  • Spring2020
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 450

یعنی شما دوستان همه بدون ایراد و اشتباه ترید می کنید؟؟!!

نظر

• einstein
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 360

بزرگترین اشتباه بورسی من در سال 83-84 استفاده از تسهیلات بانکی در قبال وثیقه قرار دادن سهام بود.امری که باعث شد با سقوط بازار بدلیل ازاد نبودن سهام ،امکان فروش از من سلب شود و متحمل زیان سنگینی شدم.

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

....حقیقت امر اینه که من در 16 سال عمربورسی خود تا اینجا هیچ اشتباهی نداشت هام و همه خریدو فروشهام با سود بوده و دربهترین زمان ممکن و در بالاترین قیمت سهام خریداری شده رو فروخته ودرهربازاری بهترین تصمیم رو در بهترین زمانها گرفته ام....
        آخرین ویرایش توسط مهربان؛ 2013/07/27, 16:39.
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• hossein123
          عضو جدید
          • Jul 2012
          • 1

اشتباه من در بازار آتی سکه بود
          زمانی که قیمتها داشت سقوط میکرد من رو موقعیت خرید تاکید و پافشاری کردم و نزدیک 50 میلیون ضرر دادم

نظر

• einstein
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 360

آقا تبریک میگم فپس از امروز یک مشتری به مشتریهاتون اضاف شد.بی زحمت امار خرید و فروشاتون را بذارید ،از روش تقلب کنیم !

نظر

• sinashavandi
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 364

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
              ....حقیقت امر اینه که من در 16 سال عمربورسی خود تا اینجا هیچ اشتباهی نداشت هام و همه خریدو فروشهام با سود بوده و دربهترین زمان ممکن و در بالاترین قیمت سهام خریداری شده رو فروخته ودرهربازاری بهترین تصمیم رو در بهترین زمانها گرفته ام....
              ( الدکی عشقنی)
              ترجمه : دکتر عشق من است و بس، بعد ممد!!!
              پ . ن: صاحبنظران در این حوزه بر این باورن که در ترجمه ی فوق تحریفی صورت پذیرفته!!!
              اشتباه منم یه مدت این بود که ناخواسته با روند نزولی می جنگیدم و مدام فک می کردم قیمت خریدم کف قیمتی سهمه ولی در اکثر موارد سهم در عین ناباوری کف قیمتی جدیدی می ساخت
              بعد این دوره دونستم که با روند نباید بجنگم و وارد سهم هایی باید شم که وارد روند صعودی شدن هرچند به قیمت پانزده درصد بالاتر از قیمت مد نظرم
              اهان یه نکته ی استراتژی دیگه این که وارد سهم هایی که دکتر میشن سعی کنید نشین=)):p:x8-}

نظر

• Spring2020
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 450

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                بزرگترین اشتباه بورسی من در سال 83-84 استفاده از تسهیلات بانکی در قبال وثیقه قرار دادن سهام بود.امری که باعث شد با سقوط بازار بدلیل ازاد نبودن سهام ،امکان فروش از من سلب شود و متحمل زیان سنگینی شدم.
                ممنون که تجربه تون رو با دوستان به اشتراک میذارید. من نمیدونستم سهامی رو که قیمتش در نوسان است رو میشه وثیقه گذاشت و چه کار خطرناکی! مطمئنا خیلی ها از این تجربه استفاده خواند کرد @};-

نظر

• Spring2020
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 450

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                  چه حوب و عالی، پس لطفا روش هاتون رو با دوستان به اشتراک بذارید تا اون ها هم متحمل کمترین ضرر بشن. ممنون @};-

نظر

• Spring2020
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 450

در اصل توسط hossein123 پست شده است View Post
                    اشتباه من در بازار آتی سکه بود
                    زمانی که قیمتها داشت سقوط میکرد من رو موقعیت خرید تاکید و پافشاری کردم و نزدیک 50 میلیون ضرر دادم
                    ممنون از به اشتراک گذاشتن این تجربه... @};-پس میشه گفت کف قیمت رو مشخص نکرده بودید، درسته؟

نظر

• Spring2020
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 450

در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post
                      ( الدکی عشقنی)
                      ترجمه : دکتر عشق من است و بس، بعد ممد!!!
                      پ . ن: صاحبنظران در این حوزه بر این باورن که در ترجمه ی فوق تحریفی صورت پذیرفته!!!
                      اشتباه منم یه مدت این بود که ناخواسته با روند نزولی می جنگیدم و مدام فک می کردم قیمت خریدم کف قیمتی سهمه ولی در اکثر موارد سهم در عین ناباوری کف قیمتی جدیدی می ساخت
                      بعد این دوره دونستم که با روند نباید بجنگم و وارد سهم هایی باید شم که وارد روند صعودی شدن هرچند به قیمت پانزده درصد بالاتر از قیمت مد نظرم
                      اهان یه نکته ی استراتژی دیگه این که وارد سهم هایی که دکتر میشن سعی کنید نشین=)):p:x8-}
                      مرسی @};- توصیه ی جالبی بود که با روند نزولی نجنگیم، الان چطور؟ کف قیمتی رو میتونید دقیق تعیین کنید؟ و اگر آره چطور میشه مطمئن شد که پایین تر نمیره؟

آهان یادم رفت پس کلا پیشنهاد می کنید که وارد سهم هایی بشیم که روند صعودی داره :)
                      آخرین ویرایش توسط Spring2020؛ 2013/07/27, 19:07.

نظر

• sinashavandi
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 364

بنظرم در روند نزولی هیچ وقت نباید دنبال کف قیمتی بود حتی به جرات میتونم بگم حرفه ای های بازار نیز نمیتونن کف قیمتی رو در روند نزولی تشخیص بدن

نظر

• Spring2020
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 450

در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post
                          بنظرم در روند نزولی هیچ وقت نباید دنبال کف قیمتی بود حتی به جرات میتونم بگم حرفه ای های بازار نیز نمیتونن کف قیمتی رو در روند نزولی تشخیص بدن
                          ممنون. اوکی پس کف قیمتی نباید در سیر نزولی سهم تعیین بشه! و باید با تحلیل بنیادی باشه.... البته تحلیل بنیادیش از من بود :D اگر اشتباه می کنم تصحیح کنید لطفا ;)

نظر

• sinashavandi
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 364

شما فقط نقاط حمایتی رو در روند های اصلاحی می تونیین تشخیص بدین اونم باز قطعی نیست که سهم از اون قیمت حتما باز میگرده
                            تحلیل بنیادی اولین بخش ارزیابیه ولی بهترین زمان ورود شما به سهم از طریق روش های تکنیکاله تا از این طریق خواب سرمایه نداشته باشین
                            در کنار این دو عامل چو و تمایل بازار به اون سهم نیز عامل سومیه که در انتخاب زمان ورود بهتون خیلی کمک می کنه
                            اینا همش تجربه و نظرهای شخصیه خودمه و میتونه اشتباه باشه
                            در این موارد خودتون پرس وجو و تحقیق هایی انجام بدین:)

نظر

• einstein
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 360

البته با وجود لزوم رعایت نکاتی که آقا سینا اشاره کردند من خرید پله ای را در چنین مواقعی پیشنهاد میکنم.به هر صورت باید قبول کرد که خرید در مینمم و فروش در ماکزیمم امکانپذیر نیست و لازم است با خرید و فروش پله ای در واقعی که در افت یا رشد بیشتر قیمت ابهامی وجود دارد ریسک را مدیریت کرد.

نظر

در حال کار...
                              X