رينگسازيمشهد (خرينگ)
Collapse
X
-
پاسخ : رينگسازيمشهد (خرينگ)
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postمقاومتها و حمایتها:
۵۱۵۰
۵۵۰۰
۶۵۰۰
۷۲۰۰
ریال
(البته فروشنده هم دارد. باید دید چه کسی پیروز میشود.)
در همین دقایق یک نوسان ده درصد داد این نماد.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
7700 خرید شد.از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
احنمالا از اینجا قفل بشه بره تا 1400از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postاحنمالا از اینجا قفل بشه بره تا 1400
ببینیم پایانیش هم بالا میاد؟از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
-
دیروز صف خرید
امروز از صفر تابلو حرکت کرده به سمت صف خرید
ببینیم پایان روز چی در انتظارشهاز دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
خرینگ کوتاه مدت
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
فکر کنم از منفی 5 اش بشه ی نوسان گرفتاز دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postخرینگ کوتاه مدت
دیروز داشتم نمودار شبندر را بررسی می کردم و دیدم فردا (امروز) میخوره به مقاومت و باید بفروشمش ، اما به قدرت و جو گروه و اخبار و .... که نگاه کردم یادم اومد که نمودار ها تابع شرایط گذشته و وقتی تحولات خاصی روی میده .... سهم می تونه از نمودار و الگوهای گذشته پیروی نکنه
بعدم یاد این خرینگ افتادم که هدف 1500 داشت و منم می خواستم زودتر و مطمن تر روی 1200 پیاده بشم ..... اما الان بعد از چند روز اصلاح! 4000 تومان صف خرید دارد.
ان شاءا... شبندر هم یکی از برگ برنده های سبد سهامداراش باشه.از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در مجمع گفته شد که اخر مرداد طرح توسعه رونمایی میشه. اما هنوز خبری نشده انگار. اقلا در گزارشات ماهانه که خبری از افزایش میزان فروش رینگ تیوبلس سنگین نیست.
تعداد بسیار کمی دارم. ولی وقتی طرح توسعه راه بیفته حتما ورود میکنم. پتانسیل سود سازی بالاست اما در دو سال گذشته بدقولی های بسیاری از سمت شرکت بوده و بازار تا در صورت های مالی نبینه نزدیک نمیشه.
انشاءالله وقتی تیراژ تولید و فروش رینگ سنگین رفت بالا بعدش میایم اکسل میندازیم و سود رو محاسبه میکنیم. فعلا فقط تحت نظره.bene qui latuit bene vixit
نظر
-
تعداد فروش رینگ تیوبلس در دی و بهمن افزایش خوبی داشته و احتمالا در گزارش اسفند هم تعداد بالا باشه.
تنها محصول خرینگ که شامل قیمت گذاری دستوری نمیشه همینه. حاشیه سود تابستان 36 بود و پاییز حدود 32
احتمالا سال جدید میتوه 500 هزارتا رینگ سنگین بفروشه با حاشیه سود بالای 30 درصد.
و از همین یه بند 500 شناسایی کنه.
اما پتانسیل اصلی وقتیه که رو باقی محصولات افزایش نرخ بگیره.
شخصا تعداد بالایی ندارم. ولی بیاد زیر 3 هزار اضافه میکنم. احتمالا امسال بتونه افزایش نرخ بگیره چون اکثر محصولاتش شامل قیمت گذاری دستوریه و داره سر به سر قیمت تمام شده میفروشه.bene qui latuit bene vixit
نظر
نظر