رينگ‌سازي‌مشهد (خرينگ)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

رينگ‌سازي‌مشهد (خرينگ)

«خرینگ» 65 ریال زیان شناسایی کرد

شرکت رینگسازی مشهد طی فصل بهار امسال مبلغ 65 ریال زیان شناسایی کرد.
    این شرکت برای سال مالی 92 مبلغ 303 ریال سود پیشبینی کرده که طی دوره سه ماهه نتوانست درصدی از این رقم را پوشش دهد.
    «خرینگ» در همین دوره توانست معادل 13 درصد از پیشبینی فروش یک هزار و 904 میلیارد ریالی خود را پوشش دهد.
    پوشش 9 درصدی سود
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

شرکت رینگ سازی مشهد در تازه ترین گزارش خود سود هر سهم برای سال مالی منتهی به 92/12/29 را مبلغ 303 ریال پیش بینی کرد . که نسبت به آخرین پیش بینی تغییری نداشته است. شرکت مذکور در 6 ماهه واقعی مبلغ 14 ریال آن که معادل 5 درصد می شود را پوشش داده است

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

دوستان خریدش برای هفته دیگه خوبه به نظرتون؟ تکنیکالی؟
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
        دوستان خریدش برای هفته دیگه خوبه به نظرتون؟ تکنیکالی؟
        دقيقا بعد از اينكه اين سهم رو زير نظر داشتم رشدش شروع شد.
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• 3yh
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 265

اگر شنبه با همین قدرت روندشو ادامه بده خیلی جالب میشه ... چون داره به یه مقاومت سنگین برخورد میکنه.... اما خرینگ 145 میلیون بیشتر سهم نداره و راحت میشه تکونش داد... شاید بازیگر سهم به محدوده 150 راضی نباشه...البته شاید
          فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• 3yh
            عضو عادی
            • Mar 2013
            • 265

عجب داستانیه این خرینگ....
            بابا به کجا چنین شتابان .... :.thumbsupsmileyanim
            فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• 3yh
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 265

دوباره خرید شد البته به دید کوتاه مدت... 90% خودرویی ها صف خریدن... این کوچولو هم احتمالا یه گینی بده... یه 120% که داد ببینیم یه 10% دیگه میشه گرفت یا نه .../:.yead.:/

نظر

• rajabnejad
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 4331

پاسخ : خرینگ - رینگ سازی مشهد

"خرینگ" در گزارش حسابرسی شده 6 ماهه

شرکت رینگ سازی مشهد پیش بینی حسابرسی شده درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند براساس عملکرد واقعی دوره 6 ماهه را مبلغ 141 ریال اعلام کرده و در دوره مورد بررسی موفق به تحقق 10 درصد از آن شده است.

"خرینگ" در این گزارش در رابطه با کاهش فروش اعلام کرده با توجه به تحريم صنعت خودرو و عدم تحقق برنامه توليد خودروسازها و عدم سفارش گذاري از طرف آنها این اتفاق رخ داده و همچنین افزايش هزينه هاي عملياتي را بدليل کاهش تيراژ توليد و به تبع آن افزايش هزينه هاي جذب نشده در توليد دانسته است.

شرکت همچنین در رابطه با افزايش هزينه هاي غيرعملياتي (ذخيره جريمه تأخير صندوق ذخيره ارزي) گزارش نموده با توجه به اينکه تاکنون موافقت بانک مرکزي در خصوص بخشودگي جرايم سهم دولت به مبلغ 1.677.152 يورو (حدوداً معادل 2 میلیارد و 60 میلیون تومان) اعلام نگرديده، لذا شرکت اقدام به ذخيره نمودن مبلغ مذکور در حساب ها نموده است.

نظر

• rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

پیش بینی سود هرسهم خرینگ

شرکت رینگ سازی مشهد سودهرسهم سال 92 را براساس عملکرد 9ماهه مبلغ 141 ریال اعلام نموده است که نسبت به آخرین پیش بینی تغییری نداشته است. لازم به ذکر است شرکت در عملکرد 9ماهه 132 ریال(معادل 93درصد ) از این سود را پوشش داده است. نکات مهم درمورد سود هر سهم به شرح زیر می باشد

1- سود عملیاتی هرسهم 432 ریال پیش بینی شده است .که در عملکرد 9 ماهه 364 ریال (معادل 84 درصد ) آن پوشش داده شده است.

2- در رابطه با کاهش فروش ، با توجه به تحريم صنعت خودرو و عدم تحقق برنامه توليد خودروسازها و عدم سفارش گذاري از طرف آنها مي باشد.

3- افزايش هزينه هاي عملياتي ، بدليل کاهش تيراژ توليد و به تبع آن افزايش هزينه هاي جذب نشده در توليد مي باشد.

4- در رابطه با افزايش هزينه هاي غيرعملياتي(ذخيره جريمه تاخير صندوق ذخيره ارزي) ، با توجه به اينکه تاکنون موافقت بانک مرکزي در خصوص بخشودگي جرايم سهم دولت به مبلغ 1.677.152 يورو (حدودآ معادل 26 ميليارد ريال) اعلام نگرديده ، لذا شرکت اقدام به ذخيره نمودن مبلغ مذکور در حسابها نموده است.

نظر

• hahahaha
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 70

آقا به زحمت تونستم تاپيك اين سهم رو پيدا كنم
                    چرا اينقدر مورد بي مهري قرار گرفته اين سهم بيچاره
                    امروز از صف فروش يكمي برداشتم
                    دوستاني كه از سهم تحليلي دارند خوشحال مي شم ارائه كنند تا بيشتر با سهم آشنا بشيم

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

تو گروه قطعه بنظر من یکی از بهترینهاش همین خرینگه الانم یه شخص حقیقی وقتی جو مناسب میبینه رنج منفی میزنه و صف فروشش میکنه بعد با اضافه کردن اردرهاش میره ته صف و درخواستهای سرخط را برمیداره خرینگ امسال میتونه بین 65 تا 70 تومن حداقل سود بسازه اما دوست عزیزمون جناب سینا ( تصمیم کبری) برای امسال سود حدودا 114 تومن را بدست آورده که به نسبت بقیه قطعه سازها بیشترین تعدیل را میتونه امسال بده اما خب معمولا اینجور مواقع خیلی از حقیقیهای آگاه بی سر و صدا مشغول جمع کردن سهم میشن حتی من شنیدم یکی از بازیگران خمهر که تا چندی پیش همه قطعه اییها صف فروش بودن اما خمهر تو صف خرید قفل شده بود و فقط در حد حجم مبنا داده میشد داره وارد خرینگ میشه من فکر میکنم همین حقیقی که هر روز رنج منفی میزنه و سهمو تو صف فروش بی سر و صدا جمع میکنه همین حقیقی باشه آمار معاملات خرینگ هم موید همین مورد هست در واقع بیشترین معاملات تو قطعه اییها مال خرینگه سهمی که تا چندی پیش آمار معاملاتش خیلی پایین بود به یکباره میلیونی شده قطعا باید یه خبرهایی توش باشه فقط امیدوارم هرچه زودتر خریدش تکمیل بشه اونوقت شک ندارم خرینگ تو صف خرید قفل میشه

نظر

• مهاجر98
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 35

خرینگ در خوشبینانه ترین حالت وارد منطقه نوسانی میشه
                        رشد زیادی ازش انتظار نداشته باشید
                        مهمترین دلیلش هم رشد 4برابریش هست

نظر

• بنان
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 840

در اصل توسط مهاجر98 پست شده است View Post
                          خرینگ در خوشبینانه ترین حالت وارد منطقه نوسانی میشه
                          رشد زیادی ازش انتظار نداشته باشید
                          مهمترین دلیلش هم رشد 4برابریش هست
                          دوست عزیز این منطق درستی نیست اغلب قطعه اییها تو این مدت جتی 4 تا 5 برابر شدن خمهر تا چنذ روز پیش قفل شده بود و صف 13 میلیونی داشت قیمتش 5 برابر هم شده یا خاذین اینم حدود 4 برابر شده باز خرینگ کمتر از اینا رشد کرده ضمن اینکه زیان هم نداره پی بر ایش هم نسبت به بقیه قطعه اییها پایین و سود ساخته و بیشترین تعدیلو میتونه امسال نسبت به بقیه قطعه اییها بسازه .... حجم معاملاتشم تو این روزها نسبت به بقیه خیلی رفته بالا و......

نظر

• مسعود اب
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1502

نگاهی بر صورت های مالی 92 رینگ سازی مشهد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، شرکت رینگ سازی مشهد صورت های مالی یک ساله 92 را به صورت حسابرسی شده منتشر کرد . بر اساس این گزارش این شرکت در دوره یاد شده با سرمایه 145 میلیارد و 705 میلیون ریال معادل یک هزار و 665 میلیارد و 444 میلیون ریال درآمد حاصل از فروش داشت . از درآمد این شرکت بهای تمام شده کالای فروش رفته کسر شد و سود ناخالص دوره به 69میلیارد و 210میلیون ریال رسید . از سود ناخالص هزینه های عمومی و اداری و هزینه های عملیاتی کسر شد و معادل 24 میلیارد و 162میلیون ریال سود عملیاتی محاسبه شد . از سود عملیاتی دوره نیز هزینه های مالی کسر شد و معادل 15 میلیارد و 49 میلیون ریال سود خالص دوره بدست آمد و بر این اساس مبلغ 106 ریال سود به ازای هر سهم کنار گذاشته شد . گفتنی است به سود خالص دوره نیز سود انباشته ابتدای دوره اضافه شد و در نهایت مبلغ یک میلیارد و 213 میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای این شرکت منظور شد.
                            بمنظور موفقیت
                            تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• زنبور عسل
                              عضو عادی
                              • Jul 2025
                              • 166

امروز خرینگ خرید شد.باتوجه به شناختی که از شرکت دارم قیمت سهم کمتر از300 نیست

نظر

در حال کار...
                              X