حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20667

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

امان از بدبختی!

وقتی آبی بی‌جهت هدر می‌رود، هر شهروندی بنا به سطح توجه و حساسیت خود به این موضوع واکنش نشان می‌دهد. حساست من نسبت به هدر رفتن آب، تا حد مشاهدۀ کتک خوردن طفلی بیگناه توسط والدینی بی‌رحم است. طاقتم واقعاً طاق می‌شود!
    این میزان حساسیت در زندان گاهی کار دستم می‌داد. در انفرادی‌های بند 240 زندان اوین، هفته‌ای یک‌بار حق استحمام داشتیم، اما آب همیشه گرم نبود و حمام گرفتن عقب می‌افتاد. نگهبان بی‌آزاری که از این وضع ناراحت می‌شد، گاهی مرا برای دوش گرفتن به سرویس‌های بخش انتهایی بند هدایت می‌کرد، اما چون اثری از آب گرم در آن روز پیدا نمی‌شد، او توصیه می‌کرد که شیر آب را باز بگذارم تا بلکه به تدریج گرم شود!
    هیچوقت این توصیه را نپذیرفتم و او از این رفتارم حیرت‌زده می‌شد! از نظر او باز گذاشتن شیر آب به مدت ربع ساعت برای گرم شدن تدریجی آن، کاملاً عادی بود بخصوص اینکه آب زندان اوین از چاه تأمین می‌شد. به او توضیح دادم که آب چاه با آب شبکه ارزش یکسانی دارند و به هیچ وجه نباید بی‌دلیل به فاضلاب تبدیل‌شان کرد. با نگاهی شبیه نگاهِ زیرک اندر هالو، تبسمی به لب می‌آورد و مرا به سلولم برمی‌گرداند.
    در زندان رجایی‌شهر اما این مشکل را با برخی همبندی‌ها داشتم. بی‌تفاوتی برخی از آنها نسبت به هدر رفت آب، برایم غیر قابل تحمل بود. یک زندانی برای شستن پتویش آن را زیر دوش حمام می‌گذاشت و مقداری پودر لباس‌شویی هم روی آن می‌ریخت و آنگاه شیر دوش را تا انتها باز می‌کرد تا به خودی خود مثلاً در طول 24 ساعت ریزش آب، تمیز شود! آن دیگری، شیر آب را با تمام فشارش باز می‌گذاشت و مشغول مسواک زدن دندان‌های خود می‌شد بدون آنکه یک لحظه زحمت پیچاندن شیر را به خود دهد. در چنین مواقعی من معمولاً به زندانی نزدیک می‌شدم و به گونه‌ای که به او برنخورد، شیر را می‌بستم و به شوخی می‌گفتم؛ پیچاندن این شیر هیچ زحمت و هزینه‌ای ندارد!
    برخی هواداران سازمان مجاهدین خلق این رفتارم را تمسخر می‌کردند. یکی از آنها گفت: فلانی جای تضاد اصلی و فرعی را اشتباه گرفته است! منظورش این بود که مسئلۀ اصلی نظام سیاسی است، اما من به مسئله‌ای فرعی مثل چگونگی مصرف آب توجه نشان می‌دهم.
    آب زندان رجایی‌شهر نیز از چشمه‌ای در بالادست تأمین می‌شد و از نظر برخی زندانیان آب چشمه برای هدر رفتن و تبدیل به فاضلاب شدن هیچ مشکلی نداشت!
    به آنها چندین بار مشکل آب و بخصوص چشم‌انداز بحرانی آن را در آینده توضیح دادم اما هواداران سازمان کمترین التفاوتی به این نوع بحث‌ها نشان نمی‌دادند. از نظر آنها اگر رژیم ساقط می‌شد، همۀ این مشکلات به راحتی برطرف می‌شد. یک روز به یکی از آنها گفتم؛ آیا فکر می‌کند اگر رژیم ساقط شود و خودِ آنها به حکومت برسند، مثلاً بارش باران و برف چند برابر می‌شود و ایران از منطقه‌ای عمدتاً گرم و خشک و کم بارش به ناحیه‌ای پر برف و باران و سبز و خرم، تغییر ماهیت می‌دهد؟
    این نوع حرف‌ها اما برای آنان جا به جا کردن تضاد اصلی با فرعی بود و گوش شنوایی برای آن وجود نداشت.
    متأسفانه همان منطقِ تضاد اصلی و فرعی ناخواسته به تمام ایرانیان ناراضی سرایت کرده است. در این شرایط بحرانیِ آب و برق که بدون تردید ناکارآمدی و سیاست ‌ای نادرست حکومت، عامل مهم آن است، حتی یک کلمه نمی‌توان از مصرف بی‌رویۀ برخی از هموطنان انتقاد و آنها را به صرفه‌جویی توصیه کرد. اغلب چنین توصیه‌ای را به طرفداری از نظام حاکم نسبت می‌دهند.
    چوپانی در جنگل‌های شمال، با داسی بزرگ، شاخه‌های درختان جنگلی را قطع می‌کرد و جلو گوسفندانش می‌ریخت. وقتی به او گفته شد هر یک از این درختانی که می‌بُرد به اندازۀ تمام گلۀ او ارزش حیاتی برای کشور دارد، خشمگین شد و گفت؛ امسال علف کم است و می‌گی من چه کنم؟ بعد گفت؛ به جای آنکه یقۀ بالایی‌ها را بگیرید به من گیر می‌دهید؟
    گویا چند سال پیش، دولت به دامداران مناطق جنگل‌نشین وامی داده تا گوسفندان خود را از جنگل خارج کرده و به دشت‌های اطراف منتقل کنند. برخی دامداران پس از گرفتن وام و مصرف آن، دوباره دام‌ها را راهی جنگل کرده‌اند. اگر کسی متعرض آنها شود، حرف‌شان این است که زورت به ما رسیده؟ چرا یقۀ بالایی‌ها را نمی‌گیری؟
    خلاصه بالا و پایین در تقسیم کاری ویرانگر، دست به دست هم داده‌اند تا اثری از منابع حیاتی این کشور باقی نماند. اگر به بالایی‌ها انتقاد کنی، با محرومیت و زندان روبرو می‌شوی و اگر به پایینی‌ها توصیه‌ای کنی به همدستی با بالایی‌ها متهم می‌شوی! امان از بدبختی!
    #احمد_زیدآبادی
    #محیط_زیست
    #زندان_رجایی_شهر
    @ahmadzeidabad
    Login • Instagram
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

۱۵ سال دیگه در ایران قیمت اهن دیدن داره(-:

شما فک میکنید ۱۵ سال خیلی ساله:D

معادن سنگ اهن ایران ک تموم بشه!!!

قیمت اهن واقعی میشه + سود بازرگان و دلالان :D و هزینه حمل و.تولید!!

که احتمالا ۳۰ درصد بالای قیمت جهانی ب دست مصرف ککنده برسه:D

+++

بیچاره نسل اینده

ما فک.میکردیم ما نسل سوخته ایم:D

ولی احتمالا تا ۲۰ سال بعد

همچنان مردمانی باشن ک ک مثل ما بگن نسل سوخته...

:D

الان ما مثلا اهن رو ۲۰-۳۰ درصد زیر قیمت جهانی داریم...

اون.موقع ۳۰-۲۰ درصد بالای قیمت جهانی ...

+++

کشور یک دهه دیگه تحریم باشه...فک کنم بیست درصد جمعیت ایران ب رحمت خدا برن!!

احتمالا فولاد سازای ما بعد ۱۵ سال...بشن مثل خودرو سازامون:D

و نهایتا حاشیه سود ناخالصشون برسه به ۲۰ درصد...ووخالص نهایتا ۷-۸-۱۰ درصد!!

البته واکنش بورس بازا و.حقوقیا ب این حرفا ۱۱ سال دیگست..

البته شرکت های فولاد ساز بهتره از الان برن دنبال یک کار دیگه برای ۱۵ سال اینده:D

مثلا همین ساخت نیروگاه...یا سرمایه گذاری در انتقال اب....

حالا هی طرح بریزن برای افزایش تولید فولاد و صادرات!!!

مسئولان بی مسولیت فقط جلوی پاشونو میبینن...
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/07/07, 12:44.
      ///

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        منم نوشتم قمار میکنم!

اونجا بیاد ماشینمو میفروشم براش گفتم 1800 به پایین بدن ...اینکارو میکنم...و پیاده راه میرم :D :D

حیران و سرگردان :D

البته اعتبارم میتونم بگیرما!!

ولی من اهل اعتبار گرفتن نیستم
        ولی میثم من جا تو بودم به جا دشیمی هر روز سقاین میخریدم
        کل صنعت سیمان یکطرف ، سقاین هم یک طرف
        خود دانی
        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

خبرنگار ایران اینتر نشنال گفته دلار در دو سال اینده 40 تا 70 هزار تومان :D

ملت سهامشونو دارن مفت میفروشن
          :D

در ایران احتمالش هست!! قبلا گفتیم دلار یک شبه میتونه در ایران از هر نقطه ای که هست دوبل بشه!! :D

==

من در کانال گفتم ایران درامد 120 میلیارد دلاریم داشته باشه دلار دیگه زیر 23 نمیاد (دلار ازاد و و دلار ابشده )

تاره به فرض کشور 4 سال پشت سرهم در امد 120 میلیارد دلاری داشته باشه!

شاید شاید..... وضع ممکلت شاید کمی بهبود پیدا کنه بعد 4 سال!!

===

مشکل اینه بورس بازا هم تورم رو جدی نمیگیرن!!
          عزیز من مذاکرات شکست خورده خیلی وقت هست که شکست خورده حالا اینها الکی دارن قضیه را کشدار می کنن
          حالا همه دارن سهام داری را حراج می کنن ولی طبق گفته های استاد دانشگاه برکلی ، اگر توافق نشه دلار می تونه امسال تا حدود ۳۵ تومن هم رشد کنه و اگر برجام مجددا امضا بشه دلار تا ۲ سال آینده می تونه بین ۴۰ تومن تا ۵۰ باشه

حالا بزار کزغال را در منفی بفروشه بازیگر سهم
          Honesty is the best policy

نظر

• MOSTAFAVI
            ستاره‌دار(1)
            • Jun 2012
            • 5633

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
            یک سطح حمایتی خیلی خوبی را از دست داده اونم در تایم هفتگی
            احتمال داره یک حرکت برگشتی بکنه و تا همون 1700 ای که خودت میگی اصلاح کنه

به نظرم کف سود این سهم برای امسال 300 تومنه ،رو 1700 p/e سهم میاد زیر 6 و واقعا مفت مفت میشه

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20667

سقف قیمت واقعی دلار اخر سال۲۷ هست

کفش هم میتونست۱۸ باشه..ک اون فرصت ها از دست رفت دیگه:D فرصتی ک تا سه ماه اول بود...حالا میره سمت سقف کم کم...

اخر سال۲۶ هم باشه من راضیم...
              و.همه ی خریدامون عالی میشه سال بعد...:D

چون اخر سال بعد ۳۰ هست...:D از ابتدای ۱۴۰۲...سهامامون میوه میده:D

پارسال از شهریور ب بعد گفتم..امسال رو مقاومت کنیم تمومه سختی...

همین یکی دو ماه بازار ۲۰ درصد داده..

امسال رو رد.کنیم....دیگ افتادیم رو غلتک سود.کردن....:D و باز پوله ک بیاد...

بهترین سال برای سرمایه.گذاری هم تا اخر امساله...

سال بعد بخواد با دلار ۲۷ -۲۶ شروع بشه....این قیمتا نمیدن سهامو
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/07/07, 15:55.
              ///

نظر

• cbo44
                عضو عادی
                • Oct 2020
                • 129

پس با این اوصاف سهم کزغال که وابستگی زیادی به صنعت فولاد و سنگ اهنی ها داره آینده ی مبهمی داره.
                تکلیف نوردی ها چی میشه 10-15سال اینده؟ سهمایی مثل فنورد و فپنتا که برق از سر ادم میپرونن با این رشدشون اصلا هم مقاومت و ... حالیشون نیست؟
                اگرامکانش هست چشم انداز صنایع پتروشیمی-پالایشی-سیمانی-دارویی-فلزی رو رتبه بندی کنید.
                حالا یه سریا ممکنه بگن چی میگی تا 10 سال دیگه کی مرده کی زنده ولی سابقه تاپیک نشون داده پیش بینی های اینجا دور از واقعیت نیست.

نظر

• رگنار
                  عضو فعال
                  • Feb 2014
                  • 390

در اصل توسط cbo44 پست شده است View Post
                  پس با این اوصاف سهم کزغال که وابستگی زیادی به صنعت فولاد و سنگ اهنی ها داره آینده ی مبهمی داره.
                  تکلیف نوردی ها چی میشه 10-15سال اینده؟ سهمایی مثل فنورد و فپنتا که برق از سر ادم میپرونن با این رشدشون اصلا هم مقاومت و ... حالیشون نیست؟
                  اگرامکانش هست چشم انداز صنایع پتروشیمی-پالایشی-سیمانی-دارویی-فلزی رو رتبه بندی کنید.
                  حالا یه سریا ممکنه بگن چی میگی تا 10 سال دیگه کی مرده کی زنده ولی سابقه تاپیک نشون داده پیش بینی های اینجا دور از واقعیت نیست.
                  درود
                  من نظر خودم رو میگم حالا درست یا غلط
                  یه ضرب المثل خارجی هست که میگه در بلندمدت همه ما مردیم!!
                  واقعیت محض هست! اینکه ویژنی از آینده صنایع مختلف داشته باشید خوبه اما اینکه رو همین ویژن بلندمدت سرمایه گذاری کنید من صدرصد مخالف هستم. اون دید بلندمدت نباید مبنای معاملات قرار گرفته بشه. تو این مملکت هیچ کس نمیتونه آینده صنایع در یکسال آینده رو پیش بینی کنه.
                  یادمه دو سال پیش همه تحلیل‌گران بزرگ دنیا خبر از سوپر سایکل صعودی در طلا می‌دادن، حتی گلدمن ساکس که عند تحلیلگری و معامله گری هستند ، طلا رفت بالای ۲۰۰۰ و همه منتظر سوپرسایکل بودند ولی برعکس ریخت....
                  کلا می‌گم همه مطالب بلندمدت رو حتماً صرفا در حد یک احتمال ضعیف در نظر بگیرید.
                  الآن محکمترین توافق بین تحلیل‌گران جهانی اینه که وضعیت تقاضا برای مس در آینده بهتر از بقیه کامودیتی ها خواهد بود، نظر شخصی من اینه اصلا نمیشه رو اینم حساب کرد ، به هیچ وجه.
                  تاریخ پره از این پیش بینی های فیل شده!
                  دیدم آدمی که به هوای اینکه فلان سهم آینده داره و میخرم و چند سال دیگه نگه میدارم ولی چند ماه بعد دیده کلی از بازار جا مونده و سهم رو فروخته! درک تایم فریم های مختلف و تایم فریم مناسب با شخصیت معامله گر و مناسب با میزان ثبات اقتصادی در هر کشور ، اقتصاد و صنعتی خیلی مهمه.
                  یا محکمترین پیش بینی راجع به اقتصاد خودمون همین کسری بودجه، نقدینگی و وجود حتمی تورم خواهد بود ، الآن تقریبا هیچ کس شکی تو این قضیه نداره اما من یکی می‌دونم ممکنه برعکس هم بشه، شما میگید احتمالش ضعیفه منم میگه درست ضعیف هست ولی غیر ممکن نیست.
                  آدم بدترین ضربه ها رو از مطمین ترین جاها میخوره، مخصوصا اونایی که یه انگاره ذهنی داره که در بلندمدت این تحلیل درسته!!
                  سبز باشید

نظر

• ushita
                    عضو فعال
                    • Jul 2020
                    • 876

دورد بر دوستان

به نظر باید در صنایع زیر ساختی سرمایه گذاری کرد- این مملکت حتی اگر انقلابم درش رخ بده هم برق میخواد هم آب آشامیدنی - حتی برق هم میشه وارد کرد ولی دور بر ایران خبری نیست از صادر کننده ! اما آب که اصلا وارد هم نمیشه کرد

باید در این صنایع سرمایه گذاری کرد - ما صنعت آب رو انتخاب کردیم که استراتژیک تر و بسیار عقب تر از صنعت برق هست و اصلا شوخی بردار نیست

چاه های آب به عمق های 400 متری رسیدند و سد سازی هم اشباع شده و ظرفیتی وجود نداره برای ذخیره آب های جاری

با کشوری که رشد مصرف داره و جمعیت جوان داره شوخی نمیشه کرد و باید آب تامین بشه - وقتی دریاهای آزاد داریم بهترین راهکار شیرین سازی آب و انتقال آن هست

برای انتقال بزرگترین مسئله لوله هست/ چرا مهم ؟ چون هزینه اصلی مربوط به این قسمت کار هست - از اجرا گرفته تا شوری اب که خوردگی ایجاد میکنه و زلزله های که تهدید برای شکستگی خطوط هستند

دنیا برای انتقال آب فقط از لوله چدن داکتیل ضد زلزله استفاده میکنه که درز جوش نداره - خوردگی به شدت کمتر از سایر خطوط هست و عمر بالای 100 سال ! و ارزش اسقاط بالا

در ایران برای شاه لوله های اصلی انتقال آب که سایز بزرگ دارند و فشار کاری بالاست یا از فولاد استفاده میکنند یا چدن

علت استفاده از فولاد چیزی نبوده جز ارزانی فولاد نسبت به چدن و یافت شدن ورق ارزانتر از دنیا ! میثم جان به خوبی اشاره کرد که اینجا آهن ارزانتره از دنیا پس لوله فولادی ارزانتر میشه !

در همین دو سال اخیر که دلار پرید بالا و کامودیتی رشد کرد ورق گرم از تنی 3 میلیون به تنی 21 میلیون رسیده در صورتی که آهن قراضه ( مواد اولیه لوله چدنی ) از تنی 2 میلیون به 11 میلیون رسیده

هر چی بریم جلوتر ورق گرانتر و کم یاب تر میشه - شرکت های لوله ساز فولادی اکثرا به فنا رفتند و فقط کارمزدی کار میکنند - ( زیان انباشته های سنگین وبال گردن شده مثلا فسدید 500 میلیارد زیان انباشته داره )

پس برای تامین لوله خطوط انتقال آب باید پیمانکار ورق بخره و بده براش کارمزدی لوله بسازند و پوشش پلیمر داخل و بیرون بزنند و اینها حداقل 30 درصد میزاره روی قیمت ورق خام

یعنی لوله فولادی دست پایین بالای تنی 26 الی 30 میلیون در میاد !

لوله چدنی با اینکه 10 درصد از لوله فولادی سنگین تر هست امروز حدود تنی 20 میلیون راحت میشه خرید/ بماند عمر بالا و اجرای بسیار آسان تر

خب با مقدمه ای که عرض کردم اگر در صنعت زیر ساخت قرار بر سرمایه گذاری باشد - اینجا انحصار شرکت لوله و ماشین سازی در لوله های سایز 1000 تا 2000 در کارخانه معظم شمس آبادش به رخ کشیده خواهد شد

الان رنیک برای 50 کیلومتر خط انتقال آب سایز پایین حدود 880 میلیارد تومان پول میگره

شرکت های معدنی به رهبری ایمیدرو آمدند بازدید از لوله ماشین سازی برای اینکه برای خط انتقال آب از خلیج فارس به سنگان و مشهد نیاز به لوله های سایز 1800 دارند اونم به طول 1500 کیلومتر !

همین یک قلم پروژه به حدود 1ونیم تن لوله نیاز داره - براورد ایمیدرو برای ساخت این خط 47 هزار میلیارد تومانه - اگر لوله چدنی در این چهار سال میانگین تنی 25 میلیون باشد- فقط 37 هزار میلیارد تومان پول این لوله ها خواهد بود ! لوله فولادی که فراتر از این حرف ها میشه

اما لوله ماشین سازی رفت سرمایه اش از 50 میلیارد برسونه به حدود 700 میلیارد که وارد پروژه های چند هزار میلیارد تومانی بشه - اهن قراضه به وفور یافت میشه و مشکلی برای تامین نیست / لوله ها اگر تنی 18 میلیون هم فروخته بشه حاشیه سود 35 درصدی ناخالص خواهیم داشت

به دوستان پیشنهاد میدم در این 4 روز که فلوله بسته میشه برای افزایش سرمایه این سهم بررسی کنند - شاید یکی از بزرگترین بازدهی های بازار سرمایه در این دو سال از اینجا رد بشه
                    معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20667

پروژه کوره بلند فولادسازی تولید شمش فولادی با ظرفیت ۱/۷ میلیون تن در سال امروز با سرمایه گذاری ۲۴ هزار میلیارد تومانی افتتاح شد!"

فناوری کوره بلند انرژی مورد نیازشو ب منظور تولید فولاد از طریق زغال سنگ و کک متالوژی تامین میکنه!

برای تولید هر تن اهن در کوره بلند حدود نیم تن کک مصرف میشود?

( حدود ۷۰ درصد فولاد دنیا با روش کوره بلند تولید میشه) و این باعث شده کک و زغال اهمیت ویژه ای داشته باشن?

تقریبا این فولاد سازی ک امروز افتتاح شد برای تولید ۱/۷ میلیون تن شمش به حدود ۸۵۰ هزار تن کک نیاز داره!!"

با افتتاح این طرح:

کم کم مصرف زغال!! از تولید پیشی میگیره!!!

#کزغال
                      #افتتاح فولاد زرند ایرانیان به روش کوره بلند
                      ///

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

پروژه کوره بلند فولادسازی تولید شمش فولادی با ظرفیت ۱/۷ میلیون تن در سال امروز با سرمایه گذاری ۲۴ هزار میلیارد تومانی افتتاح شد!"

فناوری کوره بلند انرژی مورد نیازشو ب منظور تولید فولاد از طریق زغال سنگ و کک متالوژی تامین میکنه!

برای تولید هر تن اهن در کوره بلند حدود نیم تن کک مصرف میشود?

( حدود ۷۰ درصد فولاد دنیا با روش کوره بلند تولید میشه) و این باعث شده کک و زغال اهمیت ویژه ای داشته باشن?

تقریبا این فولاد سازی ک امروز افتتاح شد برای تولید ۱/۷ میلیون تن شمش به حدود ۸۵۰ هزار تن کک نیاز داره!!"

با افتتاح این طرح:

کم کم مصرف زغال!! از تولید پیشی میگیره!!!

#کزغال
                        #افتتاح فولاد زرند ایرانیان به روش کوره بلند
                        درود
                        میثم جان مصرف زغالسنگ کشور الان حدود ۲.۵ میلیون تن و تولید حدود ۱.۶ میلیون تن
                        با راه اندازی فولاد زرند ایرانیان و کک سازی طبس و برخی دیگر از فولادی ها مصرف به ۵.۵ میلیون تن در یکی دو سال آینده میرسه
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3237

از خیلی وقت پیش صحبت از ورود زغال سنگ به بورس کالا بود که متاسفانه هنوز محقق نشده .امیدواریم این مهم انجام بشه.

یه زمانی از گروه زغال سنگ ، کزغال ارزنده بود.
                          امروز همچنان کزغال ارزنده هست.
                          ولی در کنار کزغال به نظرم کپرور هم ارزنده است. واقعا کپرور شرکت خوبیه
                          Honesty is the best policy

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20667

خود زرند که۸۵۰ هزار تن کک نیاز داره!

برای تولید هر تن کک نیاز به ۱/۴ تن کنستانتره هست...

تولید یک تن کنستانتره هم خودش ۲ تن زغالسنگ خام نیاز داره

یعنی چه شود

این یعنی۸۵۰ هزار تن کک مصرفی زرند ایرانیان میشه ۱/۲۰۰هزار تن کنستانتره!! و ۲/۴ میلیون تن زغال سنگ

و یک تکونی ب بخش زغال و معادن زغال. میده این طرح فولاد سازی ک افتتاح شد....
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/07/08, 16:14.
                            ///

نظر

• سرجوخه
                              عضو عادی
                              • Jan 2014
                              • 241

سلام دوستان
                              نظرتون در مورد پذیره نویسی صندوق طلای کهربا چیه؟

نظر

• محمد ساده
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 934

سلام و ارادت...نکته مهم و کمتر توجه شده زغال سنگ ایران...کیفیت پایین...

نظر

در حال کار...
                                X