كالسیمین‌ (فاسمین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجيد رادمنش
    مدیر (6)
    • Oct 2010
    • 4902

۱۳۹۰/۱/۳۰ 15:39:59 توقف نماد معاملاتي فاسمين

به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت كالسيمين با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد.مديريت بازار

>:d<:d
    یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• فرزاد ضیایی
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 51

[SIZE="4"][COLOR="slategray"]با اجازه اساتید

نمودار کالسیمین حکایت از اصلاح 20 درصدی میدهد و هدف اصلاح سهم تا 1050 تومان وجود دارد

البته به وقوع پیوستن این داستان زمانی قطعیت می یابد که سهم فردا 4 درصد زیر قیمت امروز نفوذ کند و البته حمایت از سهم بصورت کاذب صورت نگیرد

کالسیمین به نظر موج 5 خود را به اتمام رسانده است و با شکست خط میانی اندروز راه را برای رسیدن به کف کانال هموار کرده است COLOR]]
      فایل های ضمیمه شده

نظر

• hiva
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 94

جناب ضیایی بعد از معاملات امروز نظرتون چیه ؟ امروز هم روی منفی رفت . به نظر شما بعد از این اصلاح تا 1050 صعود کوتاه مدت دارد ؟ تا چه حدودی احتمال صعود می دهید؟ از تاریخ مجمع خبر دارید؟ ممنون از حوصله شما:x

نظر

• diesel29
          عضو عادی
          • Jul 2025
          • 126

مجمع 18 همین ماه

یکی یه استراتژی بده برای این وضعیت 8000 با میانگین 1335............
          [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• فرزاد ضیایی
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 51

در اصل توسط hiva پست شده است View Post
            جناب ضیایی بعد از معاملات امروز نظرتون چیه ؟ امروز هم روی منفی رفت . به نظر شما بعد از این اصلاح تا 1050 صعود کوتاه مدت دارد ؟ تا چه حدودی احتمال صعود می دهید؟ از تاریخ مجمع خبر دارید؟ ممنون از حوصله شما:x
            سلام دوست عزیزم

بگذارید روند سهم طی شود و سپس نمودار مجدد سهم را ببینیم ولی امیدوارم از فرصت خروج از سهم استفاده کرده باشید و با نموداری که گذاشتم مشخصا سهم تا قیمتهای 1050 خواهد ریخت و قیمتهای جهانی روی هم به نظر اصلاح خواهند شد در این مدت شما میتوانید سهام خود را با سهام بهتری جایگزین کنید ...سهم با قیمت 1200 تا 1300 به مجمع خواهد رفت ولی نوسان فعلی سهم منفی است

نظر

• فرزاد ضیایی
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 51

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
              مجمع 18 همین ماه

یکی یه استراتژی بده برای این وضعیت 8000 با میانگین 1335............
              دوست خوبم نمودار سهم گواه بر اصلاح قیمتی سهم است تصمیم با خودتان
              کوتاه مدت سهم نزولی ..برای میان مدت هم باید منتظر روند قیمتهای جهانی ماند

نظر

• hosein333
                عضو جدید
                • Apr 2011
                • 5

در اصل توسط فرزاد ضیایی پست شده است View Post
                دوست خوبم نمودار سهم گواه بر اصلاح قیمتی سهم است تصمیم با خودتان
                کوتاه مدت سهم نزولی ..برای میان مدت هم باید منتظر روند قیمتهای جهانی ماند
                با تشکر فراوان ایا قبل مجمع از سهم خارج بشم حیف شد همش تو 1450 نفروختم الباقی موجودی 35000 منتظر راهنماییتون هستم

نظر

• farzaneh
                  عضو جدید
                  • Mar 2011
                  • 8

تحلیل کالسیمین:

منطقه سبز نشان داده شده منطقه مناسبی برای خرید روز شنبه می باشد.

نظر

• فرزاد ضیایی
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 51

در اصل توسط hosein333 پست شده است View Post
                    با تشکر فراوان ایا قبل مجمع از سهم خارج بشم حیف شد همش تو 1450 نفروختم الباقی موجودی 35000 منتظر راهنماییتون هستم
                    دوست عزیزم ..الان به نقطه ای داریم در این سهم نزدیک میشیم که باید یه حرکت مثبت بکنه و الان برای فروش شاید کمی دیر شده باشد شما میتوانید با سهم تا مجمع بمانید و یا در برگشت مثبت سهم در صورت پایان نیافتن اصلاح قیمتهای جهانی روی از سهم خارج شوید

نظر

• فرزاد ضیایی
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 51

این سهم امروز بازگشایی میشود و فکر میکنم با توجه به قیمت بسته شدن سهم و وضعیت نمودار تکنیکال سهم که کف قیمتی سهم در 1025 تومان بسته شده بود شاهد بازگشایی در قیمتهای بالای 1030 تومان باشیم که متناسب است با قیمت کف چنگال اندروز و فکر میکنم سهم بتواند اصلاح خود را در این نقطه به اتمام رسانده و شاهد حرکت صعودی سهم به قیمت 1350 در پله اول و 1750 در پله بعدی با دید 6 ماهه باشیم

توضیح اینکه اگر سهم در قیمتهای زیر 1030 تومان قیمت بخورد باید منتظر افت قیمتی بیشتری از سهم ابتدا تا 850 تومان هم باشیم که البته کمی بعید است من به شخصه انتظار اتمام اصلاح سهم در قیمتهای 1030 تومان را که قبلا هم پیش بینی کرده بودیم را دارم

نظر

• hiva
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 94

جناب ضیایی آیا بعد از معاملات امروز احتمال اصلاح زیر 1000 را می دهید . قیمت جهانی روی ، چه روندی دارد. با افزایش 120% فاسمین آیا می باید انتظار این ریزش را می داشتیم ؟( چه فعل و فاعلی شد!! ببخشید)

نظر

• فرزاد ضیایی
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 51

در اصل توسط hiva پست شده است View Post
                          جناب ضیایی آیا بعد از معاملات امروز احتمال اصلاح زیر 1000 را می دهید . قیمت جهانی روی ، چه روندی دارد. با افزایش 120% فاسمین آیا می باید انتظار این ریزش را می داشتیم ؟( چه فعل و فاعلی شد!! ببخشید)
                          سلام دوست خوبم

معاملات کالسیمین هنوز مسیر خود را مشخص نکرده است ولی مشخص است که قیمت سهم منتظر قیمتهای جهانی روی است تا با کوچکترین تحرکی برگردد..به نظر من سهم فعلا در حال حمایت شدن است تا به زیر قیمت 1000 نرود چون رفتن زیر 1000 مساوی رفتم به قیمت 850 میباشد

من روند قیمتهای جهانی روی را کماکان منفی میبینم ولی چیزی که سهام این گروه را امروز نگه داشت بحث افزایش نرخ دلار بود که اثر کاهش قیمت جهانی را تا حدی جبران میکند
                          من اگر بخواهم در این سهم خرید کنم منتظر میمانم فعلا

نظر

• عادل
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 82

سلام
                            برای دریافت سود مجمع فرم اطلاعات سهام داران رو از کجا میشه بدست اورد و فکس کرد؟
                            ممنمون
                            [SIZE=2][COLOR=yellowgreen]...[/COLOR][/SIZE]

نظر

• فرزاد ضیایی
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 51

در اصل توسط فرزاد ضیایی پست شده است View Post
                              سلام دوست خوبم

معاملات کالسیمین هنوز مسیر خود را مشخص نکرده است ولی مشخص است که قیمت سهم منتظر قیمتهای جهانی روی است تا با کوچکترین تحرکی برگردد..به نظر من سهم فعلا در حال حمایت شدن است تا به زیر قیمت 1000 نرود چون رفتن زیر 1000 مساوی رفتم به قیمت 850 میباشد

من روند قیمتهای جهانی روی را کماکان منفی میبینم ولی چیزی که سهام این گروه را امروز نگه داشت بحث افزایش نرخ دلار بود که اثر کاهش قیمت جهانی را تا حدی جبران میکند
                              من اگر بخواهم در این سهم خرید کنم منتظر میمانم فعلا
                              همانطور که قبلا اشاره شد سهم بالاخره نتوانست در قیمتهای بالای 1000 دوام بیاورد و رفت به زیر 1000 تا با قیمت 4 رقمی خداحافظی کنه ..نمودار سهم در روند جدید رو به زودی خواهم گذاشت ولی برای خرید سهم باید منتظر قیمتهای جذاب پاینتری باشیم

نظر

• farzaneh
                                عضو جدید
                                • Mar 2011
                                • 8

در اصل توسط عادل پست شده است View Post
                                سلام
                                برای دریافت سود مجمع فرم اطلاعات سهام داران رو از کجا میشه بدست اورد و فکس کرد؟
                                ممنمون

نظر

در حال کار...
                                X