گروه سيماني(سغرب-هگمتان-سشرق-سفارس و ......)

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    من اگه خریدی بخوام داشته باشم از این گروه اول سرود رو میخرم چون شک ندارم تعدیل مثبت داره امسال.
    گزینه بعدی سغرب.
    ولی همون سیمان شاهرود رو ترجیح میدم . البته سرود افزایش سرمایه 50 درصدی داشته که افزایش سرمایش هم ثبت شده ولی فروشنده زیادی تو این قیمت ها نداره و در میان مدت حداقل 300 تومن رو خواهد دید .
    سرود در 6 ماهه 71 درصد سود پیش بینی شدش رو پوشش داده یعنی 358 ریال از 504 ریال.
    به نظرم تا 70 تومن میتونه تعدیل بده امسال .

سرود با سود 70 تومنی انتظاری شما و پی به ای 5

سغرب با سود انتظاری 75 تومن با دلایلی که صفحه قبل گفتم و پی به ای 4 و صادرات بیشتر !
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

خیلی دوست دارم بدونم کیه که سیمان تهران رو تو 230 داره جابه جا میکنه ؟!!

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

آیا میشه به سغرب اینجوری نگاه کرد ؟؟؟؟ کمک از دوستان چار تیست

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

سرود با سود 70 تومنی انتظاری شما و پی به ای 5

سغرب با سود انتظاری 75 تومن با دلایلی که صفحه قبل گفتم و پی به ای 4 و صادرات بیشتر !
          اقا هر دو اگه 70 سود اعلام کنن باید هم قیمت بشن دیگه الان هم هم قیمتن و رشد برابری خواهد داشت. pe ها هم با هم مساوی میشه در این صورت (-:
          من فقط با توجه به شناختی که روی سرود دارم تقریبا مطمئن هستم که 70 رو میسازه حداقل :D ولی روی سغرب همچی اطمینانی رو ندارم هرچند اون هم میسازه ولی خیالم از بابت سرود راحت تره تا سغرب
          ///

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

من اگه خریدی بخوام داشته باشم از این گروه اول سرود رو میخرم چون شک ندارم تعدیل مثبت داره امسال.
            گزینه بعدی سغرب.
            ولی همون سیمان شاهرود رو ترجیح میدم . البته سرود افزایش سرمایه 50 درصدی داشته که افزایش سرمایش هم ثبت شده ولی فروشنده زیادی تو این قیمت ها نداره و در میان مدت حداقل 300 تومن رو خواهد دید .
            سرود در 6 ماهه 71 درصد سود پیش بینی شدش رو پوشش داده یعنی 358 ریال از 504 ریال.
            به نظرم تا 70 تومن میتونه تعدیل بده امسال .
            اقا هر دو اگه 70 سود اعلام کنن باید هم قیمت بشن دیگه الان هم هم قیمتن و رشد برابری خواهد داشت. pe ها هم با هم مساوی میشه در این صورت (-:
            من فقط با توجه به شناختی که روی سرود دارم تقریبا مطمئن هستم که 70 رو میسازه حداقل :D ولی روی سغرب همچی اطمینانی رو ندارم هرچند اون هم میسازه ولی خیالم از بابت سرود راحت تره تا سغرب

میثم جان ممنون از نظرت ...به نظر منم شناخت رو یه سهم فاکتور خیلی خیلی مهمیه برای انتخاب سهم

اما من از بین سرود و سغرب ...سغرب رو انتخاب کردم

انتظار من از سغرب سود 70 تا 80 تومنه به این دلیل

پوشش 65 درصدی در شش ماهه نخست
            صادرات 18 تا 20 میلیون دلاری با دلار 1060 تومانی که الان دلار داره 1400 تومن رو مزه مزه میکنه به نظرم امسال اگه به همین شکل ادامه بده صادرات وزن بیشتری تو فروش سال 90 سغرب داره

توانایی رسیدن سود به 70 تومن فقط از محل افزایش نرخ ارز دور از انتظار نیست و ان هم با ارز 1250 تومانی که هم اکنون دوستا ن سود کاشی ها رو با نرخ دلار 1360 تومانی محاسبه میکنن!

اما چرا در نگاه اول از نظر من سغرب به سرود برتری داره

نسبت پی به ای هست ...در حال حاضر ...سغرب با سود انتظاری 75 تومان پی به ای 4.3 داره اما سرود با سود 70 تومانی مورد انتظار شما پی به ای 5 داره

اما قیمت انتظاری من و شما از دو سهم با دو نسبت پی به ای 4 و 4.5

سرود
            70*4=280 تومن یا 70*4.5=315

سغرب
            75*4=300تومن یا 75*4.5=335

میبینیم که در شرایط مساوی سغرب یه پله بازدهی بیشتری نسبت به سرود تو دل خودش داره ...

اما سرود چهارشنبه نسبت به سغرب پیروز بود ...حالا باید ادامه بازی رو ببینیم و برگشتن اقبال بازار به این گروه !

از نظراتت ممنونم دوست عزیز

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

البته من فقط به خاطر تعصبم میگم سرود و سغرب رو بیشتر میپسندم اگه افکارم بزاره و منطقی تر هم اینه که در شرایط مساوی سهم با پی به ای پایین تر رو انتخاب کرد.
              اما سرود 70 درصد پیش بینیش رو پوشش داده و این شرکت هم صادرات داره ولی نه به اندازه سغرب. کلا حق باشماست و من با تعصب از این سهم میحرفم ولی کم نمیاره سرود (-: فقط باید استارت رشد زده بشه.
              من حدس میزنم و دقیق نمیدونم و بررسی نکردم ولی کارخونش رو دیدم فک میکنم ظرفیت سرود بیشتر از پارسال شده و افزایش سرمایه هم به همین منظور بوده ;) البته حدسی نه دقیق و گزارش های شرکت رو بررسی نکردم دقیق
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

البته الان نگاه کردم و ظرفیتش بشتر شده امسال http://codal.ir/Reports/Exports/KClQ...i74g%3d%3d.pdf
                نگاهی به صفحه ی 10 این گزارش در مورد ظرفیت تولیدی که پیش بینی کرده بنداز و با سال قبل مقایسه کن حدود 160 هزار تن کلینکر از پارسال بیشتر پیش بینی کرده.
                حالا باید گزارش 9 ماهه بیاد ببینیم چه کرده.
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/16, 20:14.
                ///

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

البته من فقط به خاطر تعصبم میگم سرود و سغرب رو بیشتر میپسندم اگه افکارم بزاره و منطقی تر هم اینه که در شرایط مساوی سهم با پی به ای پایین تر رو انتخاب کرد.
                  اما سرود 70 درصد پیش بینیش رو پوشش داده و این شرکت هم صادرات داره ولی نه به اندازه سغرب. کلا حق باشماست و من با تعصب از این سهم میحرفم ولی کم نمیاره سرود (-: فقط باید استارت رشد زده بشه.
                  من حدس میزنم و دقیق نمیدونم و بررسی نکردم ولی کارخونش رو دیدم فک میکنم ظرفیت سرود بیشتر از پارسال شده و افزایش سرمایه هم به همین منظور بوده ;) البته حدسی نه دقیق و گزارش های شرکت رو بررسی نکردم دقیق
                  میثم جان تخمین سود سرود رو میسپارم بهت اگه تخمین از وضعیت افزایش سود عملیاتی و همینطور افزایش نرخ دلار بزنی شاید بهتر بشه تصمیم گرفت

وضعیت صادرات سغرب در سال گذشته و امسال

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

تخمین سود سرود بدون افزایش قیمت سیمان و بااحتساب نرخ فروش قبلی و مشابه سال گذشته یه چیزی تو این مایه ها میشه : 66 = 450/( 300*100) یعنی اگه قرار باشه با سرمایه جدید مثل مدت مشابه پارسال سود بسازه میشه حدود 66 تومن
                    البته شاید بگید این چه وضع حساب کردنه (-: ولی یه جور تخمینه دیگه . حالا افزایش نرخ فروش از برج 4-5 به بعد باید ببینیم چه تاثیری روی سود امسال و 6 ماه ی دومش میزاره البته یه تعدیل همون زمان داده ولی بازم کافی نبوده و محتاطانه بوده و من اون 160 هزار تن افزایش کلینکررو هم لحاظ نکردم
                    ///

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

از لحاظ بنيادي وضعيت سيمان غرب نسبت به سيمان شاهرود خيلي بهتره هم درامد ارزيش بيشتره هم پي به ايش پايين تره هم اينكه شركت سيمان شاهرود بابت معافيت مالياتيش براي سالهاي 85 و 86 و88 به مشكل خورده و اعتراض كرده هم بابت موضوع عرضه مازوت به خارج از كارخونه جريمه خواهد شد اگر ثابت بشه كه شركت فعلا اعتراض كرده
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• محسن مختاری
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 663

با سلام
                        ببخشید که پا برهنه میپرم وسط بحث!
                        در مقایسه بین سغرب و سرود , نگاه کردن به این 2تا نمودار گمانم خالی از فایده نباشه

گمانم کار سغرب برا صعود راحت تره
                        پ.ن1 : سرود با سقف قیمت تاریخی هم درگیره
                        پ.ن2: در هر دو نمودار سود نقدی و افزایش سرمایه اعمال شده

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Post
                          با سلام
                          ببخشید که پا برهنه میپرم وسط بحث!
                          در مقایسه بین سغرب و سرود , نگاه کردن به این 2تا نمودار گمانم خالی از فایده نباشه

گمانم کار سغرب برا صعود راحت تره
                          پ.ن1 : سرود با سقف قیمت تاریخی هم درگیره
                          پ.ن2: در هر دو نمودار سود نقدی و افزایش سرمایه اعمال شده
                          محسن جان در این که سرود تا مجمع-320 -300 رو میبینه شکی ندارم .البته اگه همه چی عادی باشه . درصورتی که تحلیل شما فکر کنم میگه سقف قیمته البته من تکنیکال بلد نیستم;)
                          240 -250 کف مجکمی برای سهمه . حتی تو روزهای بد بازار این کف شکسته نشد
                          ///

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

محسن جان در این که سرود تا مجمع-320 -300 رو میبینه شکی ندارم .البته اگه همه چی عادی باشه . درصورتی که تحلیل شما فکر کنم میگه سقف قیمته البته من تکنیکال بلد نیستم;)
                            240 -250 کف مجکمی برای سهمه . حتی تو روزهای بد بازار این کف شکسته نشد

میثم جان اینم از دومین روز ...معاملات سرود برتری داشت به سغرب :-/

برا سغرب یه مزاحم کوچولو داریم که امروز یادم رفت ببینم کیه ولی تا فردا حتما در میارم ...تجربه نشون داده که با کنار رفتن مزاحم ها ی کوچیک سهم راه خودشو پیدا میکنه ....امیدوارم تو حرکت های گروهی قرعه به نام سیمانی ها بیوفته که واقعا میشه توجیه کرد !

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

البته پایانیش تکون نخورده . و حواسم امروز بهش نبود مثل این که سیمانی ها کم کم داره رشدشون شوع میشه
                              ///

نظر

• محسن مختاری
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 663

...مثل این که سیمانی ها کم کم داره رشدشون شروع میشه
                                با سلام
                                در مورد فرا رسیدن زمان رشد سیمانیها با شما هم نظرم , گمانم سیمانیها 2ماه پیش , موج 3 رو تموم کرده باشند و وارد موج 4 شده باشند , الانم باید آخرای موج A از 4 باشند :

حد نهایی اصلاح در موج 4 رو میشه با کانال کشی پیدا کرد:

اما چون موج 2 ساده بوده انتظار هست که موج 4 پیچیده باشه و اصلاح زمانی انجام بده تا اصلاح قیمتی ; پس فردا 20دسامبر موج 4 معادل 50 %موج 2 اصلاح زمانی میکنه و میتونه زمان مناسبی برا برگشت قیمت باشه
                                اگه نگاهی به دیگر ابزارهای تکنیکال بیاندازیم میتونیم تاییداتی برا پایان حرکت نزولی قیمت پیدا کنیم :
                                _در تایم روزانه در اسیلاتور های MACD و MOMENTUM واگرایی مثبت شکل گرفته و در تایم هفتگی RSI به 50 رسیده
                                _این دوتا چنگال هم احتمال نزول بیشتر قیمت رو کاهش میدهند

با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X